Online συναντηση...ολων των μελων. - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 32
    Senior Member
    up

Senior Member
    up

Senior Member
    UP
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    Εγκαταλείφθηκε τελικά η ιδέα ?

Junior Member
    καλο χειμωνα σε ολους

Junior Member
    καλο χειμωνα σε ολους

Senior Member
    Καλό χειμώνα . Καλως ήρθες .

Senior Member
    Μαλλον δεν ειμαστε πολυ των συναντησεων...ουτε καν οταν προκειται για online συναντηση
    [COLOR=#0000cd][SIGPIC][/SIGPIC]Εκφραζω προσωπικες αποψεις χωρις να ειμαι ειδικος.[/COLOR]

Senior Member
    ισως πρεπει να πουμε ενα μερος, απο mirc ξερετε? να κανουμε ενα καναλι τωρα ? ειναι ευκολο προγραμμα. εκανα ενα καναλι με ονομα \"epsyc\" server : Grnet, αν θελει κανεις ας ερθει. www.mirc.com

Senior Member
    Εγω λέω να μην εγκαταλείψουμε την ιδέα . Να κάνουμε το ραντεβού πρωινό . π.χ. μια Κυριακή πρωί . Τι λέτε ?

Senior Member
    Οκ με μενα κυριακη 14 Σεπτεμβριου και ωρα 10:00...αλλα δεν κοβω να γινεται τιποτα διαφορετικο
    Λες να τους πιασουμε στον υπνο?:P

Senior Member
    ε δεκα κι εσυ σαν νωρις ειναι κυριακατικο ..λεω εγω τωρα:P

Senior Member
    Θελω να τους πιασω στον πρωινο καφε,με την τσιμπλα στο ματι προσπαθωντας να ξυπνησουν μπροστα στο pc.
    Χμ εγω 10 η ωρα θα εχω πιει και το δευτερο καφε και θα προσπαθω να βρω τροπο να σκοτωσω την ωρα μου

Administrator
    Keep,
    υπάρχει μια υπηρεσία newsletter εδώ στο φόρουμ μέσω της οποίας μπορεί αυτοματα να σταλεί μέιλ σε όλα τα μέλη του φόρουμ.
    Δεν γνωρίζω αν δουλεύει σωστά, αν θέλεις πάντως (εσύ ή οποιος άλλος) ετοίμασε ένα μικρό κειμενάκι ωστε να επιχειρίσουμε να το στείλουμε. Έτσι, θα φτάσει σε όλα τα μέλη, ακόμη και σε αυτά που ενδεχομένως δε μπαίνουν πλέον στο φόρουμ.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Senior Member
    Γεια σας, δεν ξέρω αν με γνωρίζεται το ψευδώνυμο μου είναι keep_walking.

Εγώ μαζί με ορισμένα μελή του e-psychology.gr είχαμε την ιδέα για μια online συνάντηση όλων των μελών μέσα από τις σελίδες του φόρουμ ώστε να ανταλλάξουμε τα νέα μας και να γνωριστούμε τα νεοτέρα μελή με τα παλιότερα.

Αν θέλετε μπορείτε να βρεθείτε online στις 14 Σεπτεμβρίου 2008 και ώρα 10:00 το βράδυ να τα πούμε Ευχαριστώ και να είστε πάντα καλά.

Δεν ξερω αν μπορει να γραψει καποιος ενα καλυτερο κειμενο γιατι μου φαινεται αρκετα απλοϊκο ας το κανει στο παρον τοπικ.Την ημερομηνια την εβαλα επιτηδες κοντα γιατι ο κοσμος διαβαζει ενα e-mail και μετα το ξεχναει...ε για μια εβδομαδα μπορει να το θυμαται.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast