Results 211 to 225 of 471
-
29-10-2010, 14:45 #211
ημουν μια χαρα. απο εκεινη το φωτο, 5 κιλακια εβαλα σιγουρα .εχω κατι κατι κοιλιες αλλο πραγμα.
και ταχα κανω και διαιτα!! καθε πρωι αρχιζω μια διαιτα!
σημερα ας πουμε ειπα να τρωω πολλες πρωτεινες, λιγους υδατανθρακες, λιγα λιπαρα. να δουμε ποσο θα το κρατησω. μεχρι το βραδυ ισως? ή μεχρι το απογευμα?
και εφαγα και τη μερα μου στο φορουμ και στο γκουγκλ! χαμηλη αυτοεκτιμηση. αυτο εχω. οχι μονο αυτο. και αυτο και θελω επιβραβευσεις!
ασε δεν παω καλα σημερα. θα παω σουπερ να ηρεμησω λιγο και μετα θα αρχισω τον τρελο ρυθμο να τα προλαβω ολα. ευτυχως σε 15 λεπτα σχολαω και θα σταματησω να σκεφτομαι! κακο μου κανει, ειμαι σιγουρη!!
- 29-10-2010, 14:50 #212
Εγώ θα σου έλεγα να μην κάνεις τίποτε απ'όσα έγραψες και να σου δώσεις ένα ελεύθερο απόγευμα.Το δικαιούσαι και το έχεις και μεγάλη ανάγκη.Αυτό το μήνυμα σου δίνει ο οργανισμός σου και συ του λες,σκάσε,μπορώ κι άλλο.
29-10-2010, 15:04 #213
σαμπινα σαν να μιλησες καλα. δεν ξερω τι θα κανω τελικα αλλά μου εβγαλες το αγχος που ειχα να τα προλαβω. κι αυριο μερα ειναι ε? ομως τι θα κανω τα χαλια αν αφησω για αυριο οτι ηθελα να κανω σημερα? δεν ξερω, λεω! ασε διαβαζα και κατι για τι διαπεδαγωγηση παιδιων τωρα και με εβγαλαν σε ολα λαθος...παλι down με βρισκω!
λοιπον δευτερα δεν θα μπω πρωι πρωι εκτος αν νιωθω down. Θα ξςρετε οτι αν δεν μπω ειμαι καλα!!
θα ξαναδιαβασω τωρα 2-3 φορες αυτα που με γραφετε να τα εμπαιδωσω. ειναι που ειμαι και ξεροκεφαλη ξαθ ξεχναω γρηγορα. μπα, θα τα τυπωσω να τα διαβαζω πιο συχνα γιατι θα τα ξεχασω και θα πεσω παλι....
καλε τι με επιασε? τι σεληνη εχουμε??? τωρα θυμηθηκα και την Dream που πριν ενα χρονο πηγε για sleeve και δεν συνηλθε ποτέ.... τετοιες μερες ηταν...
αντε σχολαω μπας και ξεχαστω. και μετα με λετε υπερκαταναλωτικη. να μη πας για ψωνια να πνιξεις τον πονο σου?? ε??
01-11-2010, 12:17 #214
Originally posted by BARB3
λοιπον δευτερα δεν θα μπω πρωι πρωι εκτος αν νιωθω down. Θα ξςρετε οτι αν δεν μπω ειμαι καλα!!
καλο μηνα και καλο χειμωνα.
α! και καλα μυαλα!:starhit:
01-11-2010, 16:03 #215
ναι, ειμαι καλα, καλυτερα απο την παρασκευη! ναναι καλα η σαμπινα που μου τα ειπε! ειχα δουλιτσα σημερα και ειπα αν μη μπω. τα λεμε αυριο με νεα απο τη συναντηση γονεων και λαχανοντολμαδες! α, και καλο μηνα! αρχιζουμε κολυμβητηριο σημερα!
01-11-2010, 21:53 #216
περιμενουμε με αγωνια και λαχταρα :starhit:
α σου χω και ιδεα για φαγητο!
μακαρονια ολικης με κομματακια κοτοπουλο, λιαστη ντοματα, μανιταρια και φετα
02-11-2010, 10:49 #217
καλημερα και σημερα.
εχθες η συναντηση ηταν πολυ τελεια. πως μιλατε στα παιδια σας? πως απαντατε οταν ρωτουν κατι ή εχουν ενα παραπονο? βασικοτερο απο ολα: μιλατε παντα στα ματια αφηνοντας οτιδηποτε κανετε εκεινη την ωρα. πολυ τροφη πηρα. τοση που καθε φορα που μιλουσα με τα παιδια σκεφτομουν τι ειπα λαθος και πως θα επρεπε να το πω καλυτερα. δεν θαβουμε το θεμα, δεν ενισχυουμε το προβλημα, δεν δινουμε εμεις λυση πηγαινοντας να "καθαρισουμε" με αλλες μαμαδες πχ. τι κανουμε? αυτο αφηνεται στον καθενα μας!
αυτα στα γρηγορα απο το μαθημα! κολυμβητηριο πηγαμε, ψαρακι σημερα, φιλακια πολλα!
02-11-2010, 10:50 #218
Originally posted by click
περιμενουμε με αγωνια και λαχταρα :starhit:
α σου χω και ιδεα για φαγητο!
μακαρονια ολικης με κομματακια κοτοπουλο, λιαστη ντοματα, μανιταρια και φετα
02-11-2010, 12:54 #219
Originally posted by BARB3
μπορω κλικ μου αλλα το θεμα μου ειναι συναισθηματικη πεινα. μολις παω σπιτι αρχιζω να αγχωνομαι να τα προλαβω ολα και το ριχνω στο φαι. τα παιδια δεν με βοηθουν καθολου-δεν θελουν να διαβασουν-και χανω ωρες κυνηγοντας τα και προσπαθωντας να διαβασουν. και απο δουλειες και τετοια να με βοηθησουν, ουτε συζητηση. ετσι πλακωνομαι στο φαγητο, δεν κανω καθολου γυμναστικη και να τα κιλακια!
το θεωρεις λογικο να τα στελνω αδιαβαστα στο σχολειο? δεν θα ειμαι επισης μια μαμα που δνε τα βοηθησα και δεν στριμωξα να διαβασουν οταν επρεπε?
επισης , απ οσα εχω καταλαβει, τα παιδια σου ειναι σε μια ηλικια που μπορουν να διαβαζουν μονα τους.
αλλο να τους λυσεις απορια για καποια ασκηση η να τα "ελεγξεις" στο τελος κ αλλο να τα κυνηγας για να διαβασουν.
για αφησε τα να πανε κανα-δυο φορες αδιαβαστα ,να ντροπιαστουν και να συνειδητοποιησουν οτι το διαβασμα ειναι δικη τους δουλεια κ ευθυνη κ οτι πρεπει να στρωσουν τον κ@λο τους μονα τους.
νομιζω οτι οριακα προλαβαινεις να τα κανεις να μαθουν οτι για καποια θεματα ειναι αυτα υπευθυνα κ οτι δε θα τρεχει απο πισω μια ζωη η μαμα...
η μαμα εχει κ εαυτο και εχει και ζωη και εχει κ τις δικες της υποχρεωσεις να φερει εις περας!
02-11-2010, 13:01 #220
αααααα, και για πες μας, πως τα παει το παιδακι σου με τη διατροφη?
χανει?
κουραστηκε καθολου?
για πες, για πες
02-11-2010, 13:46 #221
αχ smart! δεν χανει γιατι τρωει μεγαλες ποσοτητες κυριως κρυφα. δεν παραταει τη διατροφη της αλλά τη θεωρει πανακεια που προφανως δεν ειναι. αυτο το μηνα αρχισε κολυμβητηριο να βελτιωσουμε τις καυσεις και αρχιζουμε να σκεφτομαστε (το πεταω απεξω απεξω) να μετραμε θερμιδες.
οσο για το διαβασμα, κυριακη που την μαθαμε μαζι την ιστορια μου ειπε οτι χαρηκε παρα πολυ γιατι αλλιως δεν θα τη μαθαινε. αν σου λεει τετοια που να την αφησεις?
οσο για τα υπολοιπα, δεν προλαβαινω να την ελεγξω και ειμαι σιγουρη οτι πηγαινει ελαφρως αδιαβαστη. νομιζει οτι τα εχει μαθει ολα αλλά τελικα δεν εχει μαθει τιποτε.
οποτε δεν μπορω να την αφησω. κανω μια προσπαθεια ακομη και ελπιζω απο τα χριστουγεννα και μετα να αρχισει μονη της
02-11-2010, 13:54 #222
μπαρμπι μου, εγω ειμαι εξω απ το χορο κ ισως θεωρεις οτι δε δικαιουμαι να ομιλω... αλλα εχω αρκετη πειρα ,πιστεψε με.
θα μπορουσες την κυριακη να της πεις πως εισαι σιγουρη οτι θα τη μαθαινε κ μονη της, οτι ξερεις οτι ειναι πολυ εξυπνη κ οτι εχεις εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες της.
επισης ισως σε καποιο αλλο ασχετο χρονο ,μπορεις να τη πεις οτι οταν βλεπεις οτι καταφερνει μονη της πραγματα εισαι πολυ περηφανη γι αυτην κ νιωθεις κ πολυ ησυχη γιατι ξερεις οτι μπορει να τα καταφερει κ χωρις τη βοηθεια σου.
κτλ...
παντως εγω στο ξαναλεω, μονα τους δεν προκειται να αυτονομηθουν κ αυτο θα ειναι αργοτερα μεγαλο προβλημα (γιατο σχολειο μιλαω, δεν το παω παραπερα).
επισης, οι γονεις ειναι λογικο να εχουν μεγαλο αγχος αλαλ σε διαβεβαιω, οποιον κ να ρωτησεις εινα ισιγουρος οτι το παιδι δεν ειανι καλα διαβασμενο.
μην περιμενεις εσυ απο ενα 10χρονο να εχει τη δικη σου αντιληψη πραγματων, ε?
02-11-2010, 13:57 #223
οσο για τις θερμιδες.... δεν ειαμ ισιγουρη οτι πρεπει αν μπει σ αυτη τη διαδικασια :S
αλλα καλυτερα να εκφερουν αποψη πιο ειδικοι απο μενα.
02-11-2010, 14:25 #224
Originally posted by smart
μπαρμπι μου, εγω ειμαι εξω απ το χορο κ ισως θεωρεις οτι δε δικαιουμαι να ομιλω... αλλα εχω αρκετη πειρα ,πιστεψε με.
θα μπορουσες την κυριακη να της πεις πως εισαι σιγουρη οτι θα τη μαθαινε κ μονη της, οτι ξερεις οτι ειναι πολυ εξυπνη κ οτι εχεις εμπιστοσυνη στις δυνατοτητες της.
επισης ισως σε καποιο αλλο ασχετο χρονο ,μπορεις να τη πεις οτι οταν βλεπεις οτι καταφερνει μονη της πραγματα εισαι πολυ περηφανη γι αυτην κ νιωθεις κ πολυ ησυχη γιατι ξερεις οτι μπορει να τα καταφερει κ χωρις τη βοηθεια σου.
κτλ...
παντως εγω στο ξαναλεω, μονα τους δεν προκειται να αυτονομηθουν κ αυτο θα ειναι αργοτερα μεγαλο προβλημα (γιατο σχολειο μιλαω, δεν το παω παραπερα).
επισης, οι γονεις ειναι λογικο να εχουν μεγαλο αγχος αλαλ σε διαβεβαιω, οποιον κ να ρωτησεις εινα ισιγουρος οτι το παιδι δεν ειανι καλα διαβασμενο.
μην περιμενεις εσυ απο ενα 10χρονο να εχει τη δικη σου αντιληψη πραγματων, ε?
ολοι μεσα στο χορο ειμαστε και οι συμβουλες που δινουμε ο ενας στον αλλο πολυτιμες.
θα κρατησω αυτο που ειπες για τον ασχετο χρονο και τη συζητηση και θα προσθεσω οτι πρεπει να την επαναλαμβανω μαλιστα τακτικα παρομοια συζητηση γιατι τα παιδια ξεχνανε αυκολα. σημερα κιολας μια που αυριο δεν εχει σχολειο και δεν θα αγχωθουμε με διαβασματα θα την κανω τη συζητηση!
οσο για τις θερμιδες δεν εχω αλλο τροπο να τη μαθω να τρωει λιγοτερο. μιλαμε συχνα πυκνα αλλά δεν πιανει. αν εχεις να προτινεις κατι, ειμαι ολη αυτια. πρεπει να σταματησει να τρωει τοσο πολυ για να χασει μερικα κιλακια. πεμπτη πρωι θα παμε να μετρησουμε και τη χοληστερινη της που εχουμε καιρο. μη περιμενεις ομως να τρομαξει απο το οποιοδηποτε νουμερο και κυριως να συγκρατησει το οτι δεν πρεπει να τρωει ποσοτητες. μαλλον θελει και αυτο το θεμα τακτικη επαναληψη
αν εχει καποιος καποια ιδεα, ειμαι ολη αυτια!
02-11-2010, 15:32 #225
Mπαρμπούνι μου,τα παιδιά μεγαλώνουν,δεν είναι πλέον μωρά
και καλό είναι να το συνειδητοποιήσουμε σιγά σιγά,ώστε να τους δοθεί
επιτέλους η δυνατότητα ν'αναλάβουν τις ευθύνες,που τους αναλογούν.
Να βρουν τον ικανό χώρο ν'αναπτύξουν την προσωπικότητα τους
ακόμα κι αν αυτό συνεπάγεται για κάποιο διάστημα πισογυρίσματα
στα μάτια μιας μητέρας.Μακροπρόθεσμα το όφελος θα είναι τεράστιο!
Σέβομαι τη λαχτάρα του γονιού(και δη του Έλληνα)να προστατέψει από κάθε κακό,
να ξεπαρταλιαστεί να στρώσει με ροδοπέταλα το διάβα του σπλάχνου του,
ωστόσο η ζωή δεν περιορίζεται εντός σπιτιού κι έξω από τη γυάλα ο κόσμος είναι αλλιώς!
Εξάλλου κι εσύ έχεις επιφορτιστεί με τόσα πολλά,που δυσκολεύεσαι να τα διαχειριστείς!
Τα βλέπεις τα σημάδια.Όσο κι αν τα υποτιμάς,εκείνα σου χτυπούν όλο και πιο δυνατά την πόρτα!
Νομίζω ήρθε η ώρα να επαναθέσεις προτεραιότητες και να τολμήσεις επαναστάσεις κι αλλαγές!
Και δε θα σου πει κανείς από εμάς τι ακριβώς χρειάζεται να κάνεις!Είμαι σίγουρη πως γνωρίζεις μια χαρά!
Εσπερινό λύκειο
13-09-2025, 16:12 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή