οικογενεια με ΔΠΤ (Διαταραχες Προσληψης Τροφης) - Page 21
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast
Results 301 to 315 of 471
    Senior Member
    Originally posted by BARB3
    αρε λαθη που κανουν οι γονεις! και με τι ασχολεισαι τωρα?
    Με λογιστικά.... Εδώ και 9 χρόνια προσπαθώ να τελειώσω το πτυχείο μου... Αλλά όλο το σταματάω. Φυσικά φέτος το πήρα απόφαση, θα το συνεχίσω σιγά σιγά και όποτε το τελειώσω, μόνο και μόνο για να πάρω τον φουσκομένο μισθό που θα δικαιούμε, και να σπουδάσω μάγειρας!!!!!

Senior Member
    κοτοπουλο με κρεμυδι και βρασμενο σε γαλα? αχ και ειναι ωρα που πειναω!
    και πουρες μαζι? διπλο αχ!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Originally posted by BARB3
    αρε λαθη που κανουν οι γονεις! και με τι ασχολεισαι τωρα?
    Με λογιστικά.... Εδώ και 9 χρόνια προσπαθώ να τελειώσω το πτυχείο μου... Αλλά όλο το σταματάω. Φυσικά φέτος το πήρα απόφαση, θα το συνεχίσω σιγά σιγά και όποτε το τελειώσω, μόνο και μόνο για να πάρω τον φουσκομένο μισθό που θα δικαιούμε, και να σπουδάσω μάγειρας!!!!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Αμμα τις δοκιμάσεις μου λες οκ?

Οτι άλλο θες απλά πες μου και κάτι θα μου κατεβάσει το μυαλουδάκι μου!

Senior Member
    κοιτα τι θα κανουμε. θα σου λεω καθε μερα ενα τροφικο (λαχανικο/κρεας κλπ) και θα μου βρισκεις ευκολες συνταγες να διαλεγω. οταν τα τελειωσουμε ολα, θα εκδοσω βιβλιο και τα κερδη δικα μου, οκ?

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα και εγώ τί θα πάρω?

Τώρα χώρίς πλάκα, και εγώ θέλω να εκδόσω ένα βιβλίο μαγειρικής.... αλλά γμτ στοιχίζουν πολύ οι εκδοτικοί οίκοι.....

Senior Member
    εναλλακτικα, να γραφεις σε εμας τις συνταγες να μη πανε χαμενες!
    αληθεια κοστιζει να εκδοσεις βιβλιο? δηλ οι εκδοτικοι οικοι δεν χανουν με τιποτε ε?

Senior Member
    Με τίποτα όμως!!!!! Φυσικά κάποτε θα έρθει και εκίνη η ώρα. Δεν μου λες, ρεβύθια τρώτε?

Senior Member
    αν σου πω οτι δεν θυμαμαι? νομιζω ομως πως δεν τρωμε γιατι ειναι τα γαπημενα μου και θα το θυμομουν!
    εγω ομως τρωω πληγουρι. κατι ευκολο ευχαριστως θα το εφτιαχνα για εμενα μονο. χθες ειχα βρασει σιταρι με γαλα αλατι πιπερι και ζουμι απο κοτοπουλο και ηταν τελειο!

Senior Member
    Το πλιγούρι είναι πανεύκολο και πεντανόστημο.
    Λίγο τσιγαρισμένο κρεμυδάκι, φρέσκια ντοματούλα ψιλοκομένη, νεράκι με ζωμό λαχανικών ή κοτόπουλου, και πλιγούρι (1 ποτήρι πληγούρι 2μισι περίπου ποτήρια νερό). το ψήνεις σκεπασμένο σε χαμηλή φωτιά. το τρώς και μόνο του με γιαούρτι αλλά και συνοδεία πολλών φαγητών!

Senior Member
    καπως ετσι το ειχα κανει και ειναι οντως τελειο! αχ μου ανοιξες την ορεξη! ευτυχως σχολαω σε μιση ωρα και θα παω να φαω! (οταν τελειωσω ολες τις υποχρεωσεις μου: να παω την κορη κολυμβητηριο, να κανω τα ψωνια και να ετοιμασω τραπεζι). αντε ας κλεισουμε για σημερα και καλη μας συνεχεια αυριο! θα σου πω υλικα να αυτοσχεδιασεις τοπ σεφ!

Senior Member
    Καλή συνέχεια καλή μου, και εγώ έχω να πάψ σπίτι να μαγειρέψω, να συγιρίσω και να ετοιμαστώ για αύριο. Φιλιά!

Senior Member
    καλημερα!
    ας γραψω τα χθεσινα μας
    πρωι τοστ με κασερι. μεσημερι κρεμυδοπιττα. απογευματινο (κατα τις 6) φασολαδα χωρις ντοματα και λαχανοσαλατα, ψωμι. βραδυνο ψαρι τηγανητο πατατες τηγανητες, ομελετα περιπου μισο αυγο.
    η κορη
    πρωι πιτακια με τυρι. δεκατιανο μπανανα και μανταρινια μεσημεριανο κοτοπουλο με χορτοσουπα (βραστο το λεμε εμεις) απογευματοβραδυνο κατα τις 6:30 γλωσσα φιλετο τηγανητη, λαχανοσαλατα και καλαμποκοψωμο. αργοτερα λιγο ομελετα 3-4 πατατες τηγανητες.

σημερα
    εγω κατα τις 5 το πρωι ημουν ξυπνια και ειχα μια λιγουρα. χτυπησα λοιπον ενα τοστακι και μετα επεσα για υπνο!! οποτε για πρωινο ας θεωρησουμε αυτο. δεκατιανο/μεσημεριανο εχουμε παλι τοστακι. απογευματινο τσιπουρα ψητη, λαχανοσαλατα και καμια πατατα τηγανητη ισως. βραδυνο, επειδη γαια αυριο εχει πρασα με χοιρινο, σιγουρα θα φαω καμια μεριδουλα απο αυτο στα ορθια!!
    η κορη τωρα. για πρωινο εφαγε καλαμποκοτυροπιτα απο τα χερακια μου (σιγα το πραγμα δηλαδη), δεκατιανο μπανανα και 2 μανταρινια, μεσημερι κοτοπουλο με χορτοσουπα, απογευματινο λιθρινι ψητο (για αυτη οι τσιπουρες απαγορευονται) και λαχανοσαλατα ή ντοματοσαλατα και βραδυνο μπορει κανενα γαλα με κορν φλεικς.

απο μαγειρεμα σημερα μαζι με τα πρασα θα κανω και λιγο κοτοπουλο πωλινας γιατι η κορη δεν τρωει πρασα και εχω κατι καλαμποκομακαρονα μαγειρεμενα απο το σαββατο. μια χαρα θα ειναι για σως το φοβερο κοτοπουλο! α, και για εμενα θα βρασω σιταρι σε γαλα και κοτοζουμο. μιαμ μιαμ!! (το εχω ξανακανει)

πωλινακι αν μπεις σημερα και εχεις χρονο, το θεμα μας ειναι μελιτζανες! οχι τιποτε δυσκολο, ναι? και να θυμασαι οτι προσφατα εγορασα ενα φοβερο "τηγανι" που κανει ψητα λαχανικα και ψητα κρεατα! μπορω να το αξιοποιησω! (εχω κανει μελιτζανες ψητες με ελαχιστο λαδακι στο τελος και εγλυφα τα δαχτυλα μου!)

σημερα εχω δουλιτσα που την παρατησα χθες και λεω να ανασκουμπωθω! θα τα πουμε παλι το μεσημερι!

Senior Member
    και κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 88,6 δηλαδη 2 κιλα μειον απο τις 9 δεκεμβριου! γιορταζουμε λεμε! ας ανοιξω μια σουρωτη!!να σας κερασω κι εσας?

Senior Member
    Καλησπέρα !!!! Λοιπόν, μπορείς να κόψεις φέτες τις μελιτζάνες, να τις ψήσεις στο τηγάνι που λές, μόλις ψηθούν να πάρεις φέτα φέτα και να βάλεις μέσα λίγο τύράκι και ναι να τις τυλίξεις σε ρολό και να τις ξαναβάλεις πίσω στο τιγάνι για πολύ λίγο (να μαλακώσει το τυρί).

Αλλη επιλογή είναι να κόψεις τις μελιτζάνες σε κύβους, να ψιλοκόψεις 4-5 ντομάτες, και 1 κρεμμύδι. Να βάλεις το κρεμμύδι σε μια κατσαρόλλα με ελάχιστο νερό για να τσιγαριστεί, να προσθέσεις τις μελιτζάνες, τις ντομάτες, λίγο νερό, ένα ζωμό, αλάτι, πιπέρι και να τα σιγοψήσεις με σκεπασμένη κατσαρόλα μέχρι να ψηθούν. Ανακατεύεις κατά διαστήματα. Πολύ νόστημο και στη ουσία ψήνετε μόνο του :P:P:P

Page 21 of 32 FirstFirst ... 11192021222331 ... LastLast