οικογενεια με ΔΠΤ (Διαταραχες Προσληψης Τροφης) - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast
Results 331 to 345 of 471
    Senior Member
    Originally posted by BARB3
    Originally posted by click
    και κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 88,6 δηλαδη 2 κιλα μειον απο τις 9 δεκεμβριου! γιορταζουμε λεμε! ας ανοιξω μια σουρωτη!!να σας κερασω κι εσας?
    κοιτα ρε την ξενερωτη! σιγα μη μας κερασεις σουρωτη!
    κανε καμμια κοτοπιτα :P
    οταν τελειοποιησεις εσυ το φυλλο, θα σε καλεσω, εσυ ζυμη εγω γεμιση και μετα θα την μοιρασουμε με κουριερ σε ολες μαζι με τη ουαου χορτοπιτα σου
    οταν τελειοποιησω το φυλλο θα ειμαστε γριουλες και θα κυκλοφορουμε με το Π
    δε θα επιτρεπεται να φαμε κοτοπιτα, δε θα εχουμε δοντια.

Senior Member
    και κατι που δεν ανεφερα ειναι οτι σημερα ζυγιστηκα και ειμαι 88,6 δηλαδη 2 κιλα μειον απο τις 9 δεκεμβριου! γιορταζουμε λεμε! ας ανοιξω μια σουρωτη!!να σας κερασω κι εσας?
    οταν τελειοποιησεις εσυ το φυλλο, θα σε καλεσω, εσυ ζυμη εγω γεμιση και μετα θα την μοιρασουμε με κουριερ σε ολες μαζι με τη ουαου χορτοπιτα σου
    χαχαχαχαχαχαχα:thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    :bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy::b ouncy::bouncy::bouncy::bouncy::bouncy:το αυτο ισχυει κ για μενα εγω θελω να τελειποιησω το φυλο αυτο αντιδρα

Senior Member
    Originally posted by lessing
    χαχαχαχαχαχαχα:thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup:
    βρε παιδια, δεν ξερετε πότε κανουμε πιτες? το ειπε μια πεθερα στη νυφη της! οταν σταματουν οι πιπες!!! τον αγαπουσε τον γιο της η πεθερα ε?

Senior Member
    οταν σταματησουν οι πιπες, οι πιτες θα ειναι η παρηγορια να υποθεσω :P

Senior Member
    πωπω!!!μεγαλο καρφωμα!
    αντε τωρα να καραδοκει η πεθερα να δει ποτε θ αρχισει η νυφη να κανεις πιτες.....:dork:

Senior Member
    lol

Senior Member
    ναι, ναι remember diet!
    και δεν απαντησα και στο πωλινακι γιατι μου ηρθε αποτομα δουλεια!
    πωλινακι δοκιμασα το κοτοπουλο με γαλα σε μακαρονια και σε πατατες τηγανητες. θεικο!
    επισης εκανα για τον συζυγο τις μελιτζανες με ντοματα ενω για εμενα (δε τρωω ντοματα) εριξα σαλτσα απο το κοτοπουλο. επισης θεικο!
    το μακλουμπα με σιταρι (αντι πληγουρι) με ξετρελανε!!
    και τελος τα μακαρονια τους ξετρελαναν ολους!
    εγω δεν ξερω ποτε θα πεσω κατω!! κανω και 3 διαφορετικα ψωμια καθε 2 μερες!

τωρα αυτο με τα γεμιστα δεν ξερω αν θα μου πετυχει και το βλεπω και χρονοβορο αλλά για σβ κατι θα κανουμε!

θησαυρε μου μη σταματας! γραφε εσυ κι εγω θα δοκιμαζω. και οταν σταματησω τη διατροφη μου θα σου κατσικωθω στο σπιτι κανα μηνα να τρωω απο τα χερακια σου!

Senior Member
    Χερομαι που σάρεσαν οι συνταγούλες μου. Δεν σε ρώτησαν γιατί τόσο καιρό δεν τις έκανες? χαχα

Κόπιασε όποτε θες, χαρά μου να έχω κόσμο σπιτι που απολαμβάνουν το φαγητό!!!!!

Βρήκες μηχανή κιμά ή δεν το έψαξες?

Senior Member
    για μηχανη του κιμα δεν το εψαξα γιατι μεθαυριο αρχιζουν οι εκπτωσεις και σκοπευω ολο το πρωι να ειμαι αγορα οποτε ενα μειον 20% γιατι να μη το κερδισω?

οσο για τις συνταγες τους ειπα οτι μια κοπελα μου δινει συνταγες και ιδεες και καταχαρηκαν ολοι! λες να μη μαγειρευα τοσο καλα τελικα??

εχω να γραψω και μερικες μερες τι τρωμε αλλά θα ξαναρχισω απο αυριο. εσυ συνεχιζεις τη διατροφη ε? δεν εγραψες σημερα γι'αυτο ρωταω. παντως συμφερει αν αποκοιμιεσαι στον καναπε ε?

Senior Member
    Λες? Μόνο οι ίδιοι μπορουν να σοθ απαντήσουν!!!! Εγραψα αγάπη. Αυτό που λέω για 1 ντοματουλα γεμιστή, 1 κολοκιθακι και 4 ντολμαδακια
    αυτο ειναι το σημερα!

Εννοείτε ότι συνέχίζω!!!! Τουλάχιστον να δω κανενα αποτέλεσμα πριν το χειρουργείο. όσο πιο κοντά στο 100 είμαι, τόσο πιο κάτω θα πέσω μετά το χειρουργείο (Ετσι θέλω να πιστεύω τουλάχιστον)

Senior Member
    καλημερα! σημερα το μονο που εχω να πω ειναι οτι κοντευω να λαλησω! εχω βαρεθει να μαγειρευω! οχι οτι δεν θελω συνταγες!
    πωλινακι, εχω κιμα απο κοτοπουλο σπιτι! (Ναι, τη πηρα τη μηχανη του κιμα ολε!) μεχρι το μεσημερι σε αφηνω να μου κανεις προτασεις! οχι οτι δεν εχω συνταγες πχ κεφτεδακια, γιουβαρλακια, μπιφτεκια κλπ αλλά κατι πρωτοτυπο, ευκολο και γρηγορο θα το εκτιμουσα δεοντως!
    α, πωλινακι εχω σχολια για το κοτοπουλο με γαλα. λοιπον την πρωτη φορα που το εκανα μας ενθουσιασε και ειχα βαλει γαλα 0%. την δευτερη φορα που εκανα (εχθες) εβαλα εβαπορε χωρις να το αραιωσω και ηταν αποθεωση!!! thanks!!!

Senior Member
    καμια νεα συνταγη για πιττα βρηκες κλικ? ή αποφασισες πως εισαι αρκετα νεα? λολ!!

Senior Member
    πρωτότυπο ε?

Πάρε μελιτζάνες. Κόψε τες σε φέτες και τηγάνισέ τες.
    Βάλε σε μια κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο, και τσιγάρισε 1 κρεμιδι ψιλοκομμένο. Βάλε μέσα 2 σκελίδες σκόρδο και 2 ολόκλιρα πιπεράκια καφτερά τζίλι πράσινα. βάλε τον κιμά, και ψήσε τα καλά. βάλε αλάτι και λίγο κόλιανδρο σκόνη.
    Σε ένα άλλο τηγανί βάλε περίπου 1 ποτήρι πινόλια και 4 σκελίδες σκόρδο τριμμένο. καβούρδισέ τα καλά. Μόλις ο κιμάς είναι έτοιμος, βάλες μέσα την μισή ποσότητα από τα πινόλια και ανακάτεψε καλά. Ο κιμάς πρεπει να πιεί όλα του τα υγρά.
    Σε μια λεκάνι όχι πολύ μεγάλη βάζεις μια στρόση μελιτζάνες, να καλύψεις όλη την επιφάνεις. τις πασπαλίζεις με αλάτι και λίγο κόλιανδρο σκόνη. Βάζεις στραγισμένο μια στρόση κιμά, και μιά στρόση γιαούρτι στραγγιστό. Συνεχίζεις μελιτζάνες, κιμάς, γιαούρτι όσες στρόσεις συκώνει, και τελειώνεις με μελιτζάνες. (από τον κιμά αφεράς τα 2 τσίλι ΄και τα πετάς).

Το βάζεις στο ψηγείο για 2-3 ωρες. όταν θα το σερβίρεις το αναποδογυρίζεις σε μια πιατέλλα, αραιώνεις λίγο γιαούρτι με έλάχιστο νερό και το περιχύνεις από πάνω και από πάνω πασπαλίζεις τα υπόλοιπα μισά πινόλια που σου έχουν μείνει.

Τρώγετε κρύο και κόφετε σαν κεικ!!!

Είναι πραγματικά υπέροχο!

Senior Member
    ΛΟΙΠΟΝ, εχω διαβασει και εχω διαβασει συνταγες αλλά εσυ εισαι....που τα βρισκεις ολα αυτα καλε? οσο για τα πινολια, περιττο να σου πω οτι δεν ηξερα καν τι ηταν...
    απω σπιτι να δω τι επιτρεπει ο γιατρος και αν βολευει, σιγουρα θα το δοκιμαζω σημερα. μελιτζανες, γιαουρτι, κιμας, ναι, ειναι καλος συνδιασμος ομολογω...

Page 23 of 32 FirstFirst ... 132122232425 ... LastLast