οικογενεια με ΔΠΤ (Διαταραχες Προσληψης Τροφης) - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast
Results 346 to 360 of 471
    Senior Member
    χαχαχαχαχα ε δεν θα αποκαλύψουμε και όλα μας τα μυστικά καλή μου!!!!! Απλά πειραματίζομαι στην κουζίνα, ειδικά τώρα που κάνω δίαιτα και δεν τα μπορώ με τίποτα τα "της σχάρας" και καλά, να δεις πειραματισμούς που κάνω!!!!!!

Τελικά βρίκες τί είναι τα πινόλια? είναι ξυρός καρπός που βγαίνει από τα κουκουνάρια.

http://www.almagourmet.com/store/pin...oli-p-293.html

Αυτά είναι

Senior Member
    τα ειχα δει ντε! εμεις τα λεμε κουκουναρια!

Senior Member
    εχθες τελικα δεν εκανα τιποτε. μου ηρθε μια φιλη σπιτι και το ριξαμε στο καφε και το κουτσομπολιο. οποτε για σημερα εχουμε να κανουμε το μελιτζανογιαουρτοκιμα!!

εχω και ενα μεγαλο προβλημα. δεν προλαβαινω να γραψω τι τρωμε γιατι παρακολουθω τα λεσισηριαλ! lol

Senior Member
    χαχαχαχα καλημέρα λοιπόν!!!! Εγώ απόψε θα φάω ομελέτα και θα ετοιμάσω φασολάκια "λαδερά" με μπόλικι ντομάτα για αυριο μεσημέρι

Senior Member
    Originally posted by BARB3
    εχθες τελικα δεν εκανα τιποτε. μου ηρθε μια φιλη σπιτι και το ριξαμε στο καφε και το κουτσομπολιο. οποτε για σημερα εχουμε να κανουμε το μελιτζανογιαουρτοκιμα!!

εχω και ενα μεγαλο προβλημα. δεν προλαβαινω να γραψω τι τρωμε γιατι παρακολουθω τα λεσισηριαλ! lol
    αυτο ελειπε!!
    να μην παρακολουθουσες το σηριαλ.
    αντεχεις να μη δεις τα επεισοδια που μου γινεται το τηλ σκουλαρικι?

Senior Member
    εμενα μου αρεσε παντως και η ιδεα ακουστικο και βαψιμο νυχιων!

Senior Member
    εμενα μου αρεσε παντως και η ιδεα ακουστικο και βαψιμο νυχιων!
    ναι αλλα αν παρατηρησες, η σεναριογραφος επελεξε να με αφαιρεσει απο το επομενο επεισοδιο, αντι να μου προσθεσει μια δουλαρα

Senior Member
    λεπτομερειες! σε αφησε να ξεκουραστεις και να κανεις ενα εκθαμβωτικο come back!

ποσο πιο εκθαμβωτικο δεν ξερω αλλά το αφρολουτρο της υπογραφης σου το θελω κι εγω! (ασχετο αλλά δεν πειραζει)

Senior Member
    λεπτομερειες! σε αφησε να ξεκουραστεις και να κανεις ενα εκθαμβωτικο come back!

ποσο πιο εκθαμβωτικο δεν ξερω αλλά το αφρολουτρο της υπογραφης σου το θελω κι εγω! (ασχετο αλλά δεν πειραζει)
    και τα αφρολουτρα και τα αρωματα ολα στη σμαρτ τα εχει δωσει!
    ηθελα να ξερα τι βρωμικες συναλλαγες παιζονται πισω απο τις πλατες μας.

σμαρτ, λεγε. με τι τη δωροδοκεις????

Senior Member
    που να το διαβασει εδω? γραψτο πουθενα αλλου!!

Senior Member
    καλημερα. δεν προλαβαινω να σας πω τιποτε σημερα, εχασα το χρονο στα γυρισματα!!
    μεχρι και το βραβειο του γαλαζιου μανγκο εχασα!

πωλινακι τελικα δεν εκανα το φαγητο σου με το κιμα γιατι δεν τρωμε γιαουρτι!!

επειδη θα χαλουσε ο κιμας εκανα μπιφτεκακια και εβαλα εκτος του κιμα και βρασμενη πατατα, καροτο, καλαμποκι, κρεμυδι και μερικα μυρωδικα. καλα εγιναν αλλά σαν τα δικα σου φαγητα οχι.

για πες μου. εμαθα οτι εσεις στη κυπρο τα κεφτεδακια τα κανετε με πατατα και οχι με ψωμι? για λεγε καμια συνταγη σχετικα!

Senior Member
    Κεφτεδάκια:
    Μισό κιλό κιμά
    μισό κιλό πατάτες τρυμμένες στο ψιλό και στραγγισμενες από τα υγρά του
    μαιντανό
    δυόσμο
    κανέλα
    πιπέρι
    2 αυγά
    λίγο σκόρδο
    λίγη γαλέτα
    1 κουταλάκι baking pawder
    αλάτι

τα ζυμώνεις όλα μαζί, πλάθεις μπαλίτσες και τις τηγανίζεις. Ο λόγος που έχει τόση πολλή πατάτα είναι γιατί γίνονται πιο αφράτοι.

Senior Member
    α στο καλό, αυτό δεν το ξερα! πατάτα στον κιμά! εννοείται ότι θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. αλλά έχω κάποιες απορίες, πωλινακι χελπ:

1. λάδι καθόλου?
    2. λες να γίνεται και με 1 αβγό η δε θα σφίξει (έχει αλλεργία το μωρό στο αβγό), μόνο αν το χεις δοκιμάσει αλλιώς δεν είναι για πείραμα
    3. πόσο περίπου είναι η λίγη γαλέτα, 1 χουφτα ? (χαχα, χούφτα είναι η νέα μονάδα μέτρησης)
    4. το baking powder είναι απαραίτητο?
    5. αυτα τα κεφτεδάκια εσείς τα αλευρωνετε και τα τηγανίζετε, ή γίνονται και ψητά σα μπιφτέκια?

ωχ πολλές απορίες και θα σε κουράσω...

Senior Member
    Originally posted by doreta
    α στο καλό, αυτό δεν το ξερα! πατάτα στον κιμά! εννοείται ότι θα το δοκιμάσω με την πρώτη ευκαιρία. αλλά έχω κάποιες απορίες, πωλινακι χελπ:

1. λάδι καθόλου?
    2. λες να γίνεται και με 1 αβγό η δε θα σφίξει (έχει αλλεργία το μωρό στο αβγό), μόνο αν το χεις δοκιμάσει αλλιώς δεν είναι για πείραμα
    3. πόσο περίπου είναι η λίγη γαλέτα, 1 χουφτα ? (χαχα, χούφτα είναι η νέα μονάδα μέτρησης)
    4. το baking powder είναι απαραίτητο?
    5. αυτα τα κεφτεδάκια εσείς τα αλευρωνετε και τα τηγανίζετε, ή γίνονται και ψητά σα μπιφτέκια?

ωχ πολλές απορίες και θα σε κουράσω...
    1. μέσα στον κιμά καθόλου λάδι, αφού θα τα τηγανίσεις
    2. το μωρό έχει αλεργία στο αυγό γενικά ή μόνο στον κρόκο? αν μόνο στον κρόκο βάλε μόνο τα σπράδια τότε μέσα στον κιμά. Μπορεί να γίνει και με 1 αυγό αλλα θα θες πιο πολύ γαλέτα
    3. η γαλέτα εξαρτάτε από το πόσο νερό έμεινε στις πατάτες σου. Βασικά βάζεις μέχρι να δεις ότι ο κιμάς σου πλάθετε σε μπαλάκια. Μην ανησιχείς, δεν είναι νέα μέτρηση. Εμείς εδώ την έχουμε από παλαιοτάτων χρόνων και την λέμε "δράκα".
    4. Ναι είναι απαρέτητο γιατί κάνει τον κιμά πιο αφράτο
    5. όχι δεν τα αλευρώνουμε. Τα πλάθουμε μπαλίτσες και κατευθείαν στο τηγάνι. Μπιφτέκι δεν μπορεί να γίνει γιατί έχει πατάτα μέσα η οποία δεν θα ψηθεί. Αν όμως αφερέσεις την πατάτα και βάλεις ντομάτα ψιλοκομένη και λίγο τιράκι στο κέντρο κάθε μπιφτεκιού γίνετε υπέροχο μπιφτέκι.

Μπα μην το λες, χαρά μου, για τρέξε πιο πίσω να δεις απορείες που είχε η μπαρμπυ μας!!! Μου έδεινε ένα και μόνο υλικό και περίμενε ολοκληρη συνταγή !!!!!

Senior Member
    σε ευχαριστώ πολύ! θα τα δοκιμάσω λίαν συντόμως

Page 24 of 32 FirstFirst ... 142223242526 ... LastLast