Results 91 to 105 of 471
-
26-09-2010, 14:05 #91
Originally posted by esceden
αν σου πω κλικ μου οτι αν κ πιπινι ακομα (δε θελω γελια) ειναι απο τα πρωτα πραγματα που με προβληματιζουν οσον αφορα στη μελλοντική μου οικογένεια? υπαρχει η προδιαθεση και καταλαβαινεις..
το αστειο της υποθεσης ειναι οτι η μητερα μου ειχε κανει διδακτορικο στη διατροφη (ως βιολογος) αλλα και παλι, λαθη εγιναν. και ειναι φυσιολογικο, απολυτα! ε, θελω να βρω τροπους να μεγαλωσουν τα δικα μου παιδια (οοοοοοοοοοοταν ερθουν) με οσο το δυνατον λιγοτερα τραυματα σε ψυχή και σε σώμα..
πολυ πετυχημενη η φωτο, Ρια!
- 27-09-2010, 01:07 #92
ΑΝΤΡΕΑ Ζ.γιατι ειπες στη ΡΙΑ να ξεχασει τη μεσογειακη κ την καθαρη διατροφη?
27-09-2010, 01:13 #93
Ξεχνά ειπε οχι ξέχνα
:P
27-09-2010, 11:18 #94
τα νεα μου!
επισκεψη απο τον γιατρο
ο ανθρωπος ή απατεωνας ειναι ή σωτηρας ειναι! εντοπισα ενα σωρο ατομα που εχουν παει. απο ολη σχεδον την ελλαδα. οσοι καταφεραν να ακολουθησουν την διατροφη που τους προτεινει ειναι αδυνατισμενοι και πιο υγιεις!
διαβαστε εδω μερικες λεπτομερειες
καλημερα κλπ. τι εχει το κοριτσι? πιασε αυτα κουκλα μου. της δινει 2 ραβδακια καλωδιωμενα με το λαπτοπ του.
λεμε οτι εχει χοληστερινη και εκζεμα. αρχιζει ρωταει προς γονεις: ποιος απο τους δυο σας εχει λιπος στο ηπαρ? εγω απανταει ο συζυγος. και ξυνιλες στο στομαχι? εγω απανταει ο ιδιος. και η μικρη εχει πολλα αερια στα εντερα? ναι λεω εγω. και προβλημα στη μυτη? στα ιγμορεια? ναι λεω εγω-εχει αλλεργια και φταρνιζεται και τρεχει η μυτη της. ναι, το βλεπω μου λεει (στον υπολογιστη του το εβλεπε...).
μαλιστα μας λεει. λοιπον εχουμε και λεμε λεει: (εχει μπροστα του μαι κολλα Α4 με ολες τις τροφες και αρχιζει διαβαζει και σβηνει) αρνι οχι, γαλοπουλα ναι, ζυγουρι οχι, κατσικι ναι, κοτοπουλο ναι, κουνελι οχι, μοσχαρι, προβατινα, συκωτι, ναι, χοιρινο οχι, τραγος, λαγος, παπια, μπεκατσα ναι, ...συνεχιζει......βρωμη ναι, σικαλη, ναι, κριθαρι οχι, σιταρι ναι, (καμια φορα κοιταζει και τον υπολογιστη του ) ......και ετσι τελειωνει τη σελιδα του. στο τελος εχει και τα φαρμακα σβηνει και 2-3 απο εκει. μετα αρχιζει η εξηγηση. οτι εχει σβησει απαγορευεται να τα φαει μεχρι την επομενη επισκεψη. απο τα υπολοιπα τρωει οτι θελει οσο θελει. προσοχη στα κρυμενα πχ σογιαελευρο σε φρυγανιες. γιατι σογια απαγορευεται ενω σιταρι επιτρεπεται και αυτοι που κανουν φρυγανιες, δεν βαζουν μονο σιταρι....
νομιζω 15 λεπτα μας πηρε.
γραφω τι τικαρισε απο αρρωστιες πανω πανω στη σελιδα: candida, ελικοβακτηρια, υγμορεια, ηπαρ, εντερο. αφησε τα ανοσοποιητικο, θηροειδης, γεωπαθητικο, πνευμονας, σπληνα, νεφρα, λεμφικο.
απο φαγητα απαγορευσε αρκετα. σε καποια θα ζοριστουμε, σε καποια οχι. οποιος θελει να δει το χαρτι μας του το στελνω email, στειλτε u2u.
τι θα μας ζορισει: χοιρινο, προτηγανισμενες πατατες, ριγανη, μηλο, ζαχαρη, σογια, ρυζι, κιτρινα τυρια, φασολακια, πιπεριες πρασινες, πρασα τσιπουρες κα.
ομως υπαρχουν και χειροτερα οπως το να σε κοψει το σιταρι ας πουμε!
αυτα! και επειδη βιαζομαι, σας αφηνω.
απο εδω και εμπρος, η διατροφη μα ςαλλαζει λοιπον και ελπιζουμε να δουμε αποτελεσματα.
για σημερα εχουμε μοσχαρακι με κριθαρακι. πρωινο κεικ με natreen και καλαμποκελαιο αφου τισ μαγραρινες, το καντερελ και τη ζαχαρη μας τα εκοψε.
τωρα ψαχνω να βρω στεβια που ειναι χιλιες φορες καλυτερη απο το natreen αλλά για να αποφυγουμε το συνδρομο στερησης, πηραμε για αρχη αυτο!
για αυριο εχουμε μπιφτεκακια μαλλον με πατατες φουρνου. ή ψαρακι. θα δουμε!
27-09-2010, 14:14 #95
welcome back μπαρμπιτα!!!!!!!!!:spin:
ευχαριστημενη σε ακουω ε? ο συζυγος τι λεει? πως του φανηκε ο γιατρος?
εκτος του οτι μου κανει λιγο εντυπωση ο τροπος που απλα αρχισε να διαγραφει τροφες, αλλες οδηγιες και κυριως εξηγησεις δεν εδωσε?
δηλαδη οκ κοβει ολα αυτα, αλλα γιατι? με ποια λογικη? τι κοινο εχουν? ή τι εχει η μικρη που απαγορευει την προσληψη αυτων?
το επομενο ραντεβου σε ποσο καιρο ειναι?
για ποσοτητες ή θερμιδες δε μιλησε καθολου?
και το αλλο το σημαντικο. λιγο αγχωτικη ακουστηκε η διαδικασια. για 11χρονο παιδακι δεν ηταν λιγο too much?
θελω να πω, μη νομιζει η μικρη οτι εχει κανει κανενα μεγαλο εγκλημα στην ανθρωποτητα με το να ειναι λιγο παχυσαρκη και οτι ας πουμε δεν την αποδεχεστε και την πατε σε γιατρους που την καλωδιωνουν.
Καλα κανεις και το ψαχνεις και δεν το παρατας, μετραει παρα πολυ αυτο για το παιδι. ΑΠλα νομιζω οτι δεν πρεπει να αμελησεις να της μεταφερεις οτι ολα ειναι οκ, και ολα γινονται για καλο και οχι επειδη τωρα συμβαινει κατι φοβερα κακο.
Μην πανικοβληθει το παιδι.
πως τα πας εσυ με τη διατροφη?
28-09-2010, 09:12 #96
καλημερα και σημερα.
κλικ μου ολοι το πηραμε ζεστα και κυνηγαμε τη χιμαιρα! ενα θεματακι με τα απαγορευμενα υπαρχει οπως σε ολους μας! δηλ το μηλο που ειναι απαγορευμενο η κορη μου το κυνηγαει ενω τοσα χρονια δεν τα πλησιαζε. παντα γεματη φρουτιερα ειχα και μηλο δεν αγγιζε και εχθες το μυριζε, το χαιδευε, το λιμπιζοταν δηλαδη! ε, τι να κανω κι εγω? ανοιξα τον καδο και τα εξαφανισα! και απο οτι φαινεται μεχρι το μαρτιο θα τρωμε οτι μας επιτρεπει ο γιατρος! θα αδειασουν τα ραφια και δεν θα πεσει και εκεινο το ντουλαπι οπως φοβαται ο αντρας μου!!
σημερα εχει φαγκρι αντι της αγαπημενης μας τσιπουρας αφου μας την απαγορευσε ο γιατρος. δεν σας ειπα. βρηκα και αλλους 4 που πηγαν στο γιατρο, ακολουθησαν τη διατροφη και ειχαν καλο και στα κιλα και στην υγεια!!! ναταλια, παρε τηλεφωνο και κλεισε ραντεβου!!! σιγα μη το διαβασεις εδω αλλά εδω μου ηρθε, εδω το γραφω!!
εχθες ειχαμε πραγματι κολυμβητηριο και μου φαινεται οτι ξεθεωθηκα. το βραδυ δεν επαιρνα τα ποδια μου. αν δω οτι συνεχιζεται το αυτο, με βλεπω γρηγορα να σταματαω το κολυμβητηριο.
28-09-2010, 10:08 #97
καλημεραααααααααα
ωραιο ειναι το φαγκρι απο ο,τι θυμαμαι, αν και εχω χρονια να φαω.
επισης μπακαλιαρος στην κατσαρολα λεμονατος με πατατες(και ελαιολαδο)
all the money!!!!!
θα ξεπιαστουν οι μυες σου και καθε φορα θα κουραζεσαι ολο και λιγοτερο. ΜΗΝ τα παρατας!!!!!!!!!!
μακαρι να μπορουσα να πηγαινω κι εγω!
28-09-2010, 11:04 #98
28-09-2010, 13:34 #99
λετε ε? θα δουμε
29-09-2010, 00:27 #100
Εγώ στέκομαι λίγο χμ,τσιτωμένη να το πω,ψυλλιασμένη να το πω,μουδιασμένη να το πω,όταν ακούω για απαγορευμένες τροφές.Έχω την εντύπωση πως ό,τι στερούμαστε υπακούοντας σε αυστηρούς κανόνες θα το πεθυμήσουμε τόσο που μετά τη διακοπή της εκάστοτε διατροφής θα το τσακίσουμε.
Φυσικά ελπίζω να μη γίνει το ίδιο στην περίπτωσή σας Mπαρμπουνάκι μου,να έχετε τα καλύτερα αποτελέσματα εσύ και το κοριτσάκι σου!:starhit:
29-09-2010, 11:28 #101
ευχαριστω σαμπινα μου! οτι απαγορευει τα βαζει σιγα σιγα εργοτερα στην διατροφη οποτε δεν ειναι για παντα! παντως χθες ανοιγαμε το μπολακι της ζαχαρης και το μυριζαμε! και ας ηταν διπλα ακριβως το νατριν!!! εδω τι κανουμε? ο μικρος να πινει γαλα χωρις ζαχαρη? ε? ε? ατιμη κοινωνια!
χθες χτυπησαμε φαγκρι, μισο κιλο το ενα ηταν. μετα το φαγκρι ξερετε τι εχουμε ε? το φαμωβ, το φαμπεζ.......ατακα απο το παρα πεντε. απιστευτο σηριαλ, φοβερο χιουμορ, νταλια αξεχαστη! καπουτζιδης μαλλον αλλά και η ερμηνεια....
σημερα εχουμε αρακα. βεβαια το θεμα της διαιτας και της ποσοτητας εχει ξεχαστει αλλά εγω δεν το ξεχναω. θα περιμενω κανενα μηνα να δω αποτελεσματα και βλεπουμε. προς το παρων εχει φαγητα, εχει ποσοτητες, ολα καλα.
χθες λοιπον ειχαμε αγγλικα και χορωδια. αναμεσα φαγαμε και διαβασαμε. μεχρι τις 10 ισα ισα. ειναι και το θεμα οτι δεν μπορει να αποστηθησει η κορη μου (απο εμενα το πηρε αυτο το καλο-δεν σας λεω πως πηρα πτυχιο στο πανεπιστημιο!!!) και διαβαζουμε ισαμε 20 φορες την παραγραφο....καθε χρονο τα ιδια. μεχρι να βαρεθω να τη διαβαζω, να κουραστω κι εγω και να την παρατησω. τοτε τα κανει 2-3 αναγνωσεις και λεει οτι τελειωσε τα μαθηματα και ολα καλα!!!!
ο μικρος επισης ειχε ποδοσφαιρο χθες. οχι οτι κουραστηκε απο οτι εμαθα. σε μια μπαλα καθοταν την περισσοτερη ωρα!! ηρθε μετα, γεμισε την μπανιερα και μουλιαζε. νομιζω καθησε παραπανω απο μιση ωρα. τον ειχα ξεχασει !!! και φυσικα δεν εφαγε ψαρι. μακαρονια με τυρι εφαγε αυτος. ε, τι να κανουμε, δεν τους προλαβαινω ολους! σημερα ομως του εκανα πατατες τηγανητες (με μπιφτεκακι απο την κυριακη!)
29-09-2010, 11:50 #102
Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να αποστηθίζει το παιδί
και να μη μαθαίνει αναπτύσοντας την κριτική του ικανότητα...
Επίσης δε θεωρώ πως σ'αυτήν την ηλικία χρειάζεται να διαβάζει ακόμα
παρέα με τη μαμά του!Πέρισυ είχαμε τα Θρησκευτικά...Βλέπω το συνεχίζεις το χόμπυ!
Θα συγκρατηθώ και δε θα σχολιάσω τις πατάτες τηγανητές με μπιφτέκια του γιού,στο διπλανό πιάτο...
Πώς να μη χαϊδεύει τα μήλα και να μη μυρίζει μετά το βάζο της ζάχαρης το κορίτσι μας;Δεν ξέρω,μπαρμπούνι...
Μακάρι να έχει ισόβια αποτελέσματα αυτή η μέθοδος και να μη μας αφήσει άλλα απωθημένα...Είμαστε και σε πολύ τρυφερή ηλικία...
29-09-2010, 12:03 #103
το θεμα δεν ειναι να αποστηθισει. το θεμα ειναι να πει μαθημα. και αλλιως δεν λεει τιποτε. ασυναρτητες λεξεις μονο.
οσο για το φαγητο, παντα εχουμε διαφορετικο για τον καθενα. και η μεγαλη δε βλεπει τι τρωει ο μικρος στο σχολειο. τα μεγαλα τρωνε αλλου μονα τους. οποτε το εσωσα παλι ε?
την αγγελια μου τη διαβασες?
29-09-2010, 12:35 #104
αυτο με την αποστηθιση και την παραγραφο το ειχα ανεκαθεν και το εχω ακομα. απλα δε γινεται. διαβαζω και ξαφνικα πιανω τον εαυτο μου να μη θυμαται τιποτα απο την παραγραφο που διαβαζα.
τελικα η -ας πουμε- λυση που ειχα βρει, ηταν να αντιγραφω το μαθημα. Με τη γραφη και με πολλες αναγνωσεις μου εμεναν περισσοτερα πραγματα.
Μετα μεγαλωσα πια και η ύλη ηταν τοσο μεγαλη που δε με επαιρνε να αντιγραφω τα μαθηματα σε τετραδιο.
Οποτε στα μαθηματα που ηθελαν αποστηθιση, απλα πατωνα :P
Να ξεκαθαρισω οτι τα παραπανω ισχυαν και ισχυουν μονο για κειμενα που καποιος με αναγκαζει να μαθω και κυριως, που δε μου τραβανε το ενδιαφερον.
Εφτασα 18 χρονων για να μαθω οτι οταν ενα κειμενο με ενδιαφερει πραγματικα, μπορω να το θυμαμαι με μια απλη αναγνωση και να το μεταφερω.
Μονο ημερομηνιες δε θυμαμαι, με τιποτα.
30-09-2010, 13:39 #105
αχ κλικ μου. κι εγω το ειχα το προβλημα με την αποστηθιση. χαλια κατασταση. το γραψιμο οντως με βοηθουσε κι εμενα. λες να το δοκιμασω?
εχθες τα πρησκευτικα θα μαθαμε πολυ ευκολα. πως? η δασκαλα τους ειχε βαλει ερωτησεις και τους ειπε να σημειωσουν τις απαντησεις στο βιβλιο και να τις μαθουν. Διαβασε αναγκαστικα προσεκτικα το μαθημα, σημειωσε, της εκανα τις ερωτησεις και τα ειπε ολα!! θα το εφαρμοσω οταν προλαβαινω να βγαζω ερωτησεις!!
κατα τα αλλα συνεχιζουμε με διατροφη και περιμενω να ερθει η κυριακη να ζυγιστουμε. εντωμεταξυ εγω αρχισα παλι το χλαπακιασμα σαν θεραπεια στο αγχος να τα προλαβω ολα. καθε που λεω να τελειωσω κατι θυμαμαι κατι αλλο και ζοριζομαι.
anyway. σημερα εχω φιλετο κοτοπουλο ψητο με σαλατα. ισως και πατατες αν προλαβω. εχω και καθαριοτητα και επισης εχουμε διαβασμα και ποδοσφαιρο ο μικρος.
για αυριο μαλλον καμια μακαροναδα με βλεπω αν κανω. ισως πατατες φουρνου. δεν ξερω δεν απαντω.
Top Online Games for New Players with ThePokies107 in...
14-09-2025, 14:30 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή