οικογενεια με ΔΠΤ (Διαταραχες Προσληψης Τροφης) - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 32 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast
Results 361 to 375 of 471
    Senior Member
    Θέλω φωτογραφίες!!!! Οχι σαν μερικές μερικές που τα φτιάχνουν μόνο, τα καταβροχθήζουν, και μια φώτο για τα πηστήρια δεν μας βάζουν!

Senior Member
    ΠΟΥ ΝΑ ΒΡΩ ΒΡΕ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΑΝΕΒΑΖΩ ΚΙΟΛΑΣ?

ΘΑ ΤΑ ΔΟΚΙΜΑΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΣΥΝΤΟΜΩΣ. ΧΩΡΙΣ ΓΑΛΕΤΑ ΟΠΟΤΕ ΘΑ ΣΤΙΨΩ ΤΙΣ ΠΑΤΑΤΕΣ. ΚΡΕΜΥΔΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΕ? ΚΑΙ ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ?

Senior Member
    Βαζουμε. δεν το εγραψα? είναι αυτονόητο

Senior Member
    εγραψα πιο πανω πως κανουν τα μπιφτέκια οι υπόλοιποι. Εγώ τα βάζω άλλα μπαχαρικά μεσα!

Senior Member
    ειπα κι εγω! α, αυτα ειναι τα κλασικα μπιφτεκια σας? οκ τοτε.

και κοιτα να μου δωσεις τη φορμουλα στο σηριαλ γιατι βλεπω κακα ξεμπερδεματα

Senior Member
    Ούτε φόρμουλα σου δείνω, αλλά ούτε και άλλη συνταγή!!!!!! Εγώ στα δείνω με όλη μου την καλή πρόθεση και εσύ.............

Senior Member
    ωστε ετσι ε? να δεις κι εγω τι θα σου κανω στο σηριαλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Senior Member
    και να στη δωσει, θα χασεις το γαλαζιο μανγκο επειδη καθυστερεις με τα παιδια :P

Senior Member
    ειδες ομως που το μανγκο το εκανε μουρα?
    lessing, τι συμβαινει? ομολογησε!!

λοιπον σημερα εκανα φασολαδα. ναι, σημερα. απο τις 6 μεχρι 7:30. πωλινα, για λεγε πως θα την εφτιαχνες εσυ γιατι εγω την κλασικη και με το ζορι. ασε που εγω δεν τρωω ντοματα και κρατησα για μενα ασπρη φασολαδα!!

Senior Member
    με τα σηριαλ δεν σας ειπα τα νεα νεα μου!
    εντοπισα μια γιατρο στα γιαννιτσα που κανει οτι και ο γιαννιωτης γιατρος και μαλιστα καλυτερα μου ειπαν. οποτε εκλεισα ραντεβου. αν δεν δω καλες απωλειες στους 2 μηνες (9 φεβρουαριου) θα παω γιαννιτσα!! το ιδιο θα κανω με τη κορη μου που τοτε θα εχει κλεισει 1 μηνα ηπειρωτικης διατροφης. εχω ραντεβου 14 φεβρουαριου και μαλιστα βραδυ!! σημαδιακη ημερα??

Senior Member
    α καλα εγω τρελλαίνομαι για άσπρη φασολάδα, θυμάμαι η γιαγιά μου μας την έκανε έτσι καμια φορά όταν ήμασταν μικρά

προσωπικα να μην το παινευτω (χαχαχα) τα οσπρια τα κανω παρα πολυ καλά (για τα δικα μας γουστα φυσικά μιλάω ! )

απο τα ΚΕΦΤΕΔΑΚΙΑ μου ομως δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενη ακομη (φανταστειτε μετα απο σχεδον 5 χρονια γαμου και ακομη δεν τα εχω τελειοποιησει η μουλαρα!), ακομα πειραματιζομαι να βρω την ιδανικη συνταγη...

ΠΩΛΙΝΑ ΛΕΣ Η ΣΥΝΤΑΓΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΡΑΜΑΤΟΣ ΜΟΥ? :smilegrin:

γι αυτο ενθουσιαστηκα και ειπα θα τα δοκιμασω συντομα, και ναι, θα προσπαθησω να μην το ξεχασω να σου βαλω φωτο, αν και δεν σου το υποσχομαι γιατι ειμαι και λιγακι ξεχασιαρα

Senior Member
    Θα σου αρέσουν τα κεφτεδάκια μου Ντορετα μου επειδή θα είναι πολύ αφράτα (αν βάλεις ότι υλικά έγραψα).

Την φασολάδα πάντα άσπρη την κάνω εγώ μπαρμπυ μου. Βάζω τα φασόλια από το πρωί να μουλιάσουν. ΄το απογευμα αλλάζω νερό, βάζω μέσα καρότο, σελινο, πατατα και τα βαζω στην χύτρα ταχύτητος. Μόλισ ξεκινήσει να σφυράει καλά, 12 λεπτά με το ρολόι την αφήνω και την σβήνω. Οταν το ανοίξω όλα είναι τέλεια. σερβήρω με ελαιόλαδο, μαιντανό, ντομάτα σε κομματάκια, αγγουράκι και λεμόνι. γίνετε σαν σαλάτα και είναι απλά υπέροχα

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by BARB3
    λεπτομερειες! σε αφησε να ξεκουραστεις και να κανεις ενα εκθαμβωτικο come back!

ποσο πιο εκθαμβωτικο δεν ξερω αλλά το αφρολουτρο της υπογραφης σου το θελω κι εγω! (ασχετο αλλά δεν πειραζει)
    και τα αφρολουτρα και τα αρωματα ολα στη σμαρτ τα εχει δωσει!
    ηθελα να ξερα τι βρωμικες συναλλαγες παιζονται πισω απο τις πλατες μας.

σμαρτ, λεγε. με τι τη δωροδοκεις????
    δε χρειαζεται αν τη δωροδοκησω με τπτ.
    εγωφταιω που ζω εναν ερωτα παραφορα?
    δε λεει παλι καλα που ημουν η πηγη της εμπνευσης μου!!!
    κ εσυ κλικλικω μη μιλας-σ εχει κανει εξυπνη ενω εμενα ΜΠΑΖΟ ερωτοχτυπημενο

Senior Member
    ρε πωλινα λες να αλλαξουμε κι εμεις τικερακι? τι πρωταγωνιστριες ειμαστε?

Senior Member
    Και να πέσω στο επίπεδο του "μπάζου" και της "εξυπνάκιας" ? ¨όχι καλή μου, έχουμε και ένα επίπεδο!!!! :P:P:P:P:P:P love you koritsia!!!!

Page 25 of 32 FirstFirst ... 152324252627 ... LastLast