οικογενεια με ΔΠΤ (Διαταραχες Προσληψης Τροφης) - Page 30
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 30 of 32 FirstFirst ... 202829303132 LastLast
Results 436 to 450 of 471
  1. #436
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    φιλετο θα μας παει ο κουκος αηδονι, πες ομως μπορει καποια αλλη να θελει να τη φτιαξει

  2. #437
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Γιατί καλέ? το φιλέτο είναι πιο φτηνό από το φρέσκο ψαρι. Κατεψηγμένο θα παρεις. Οχι αμμα είναι ετσι δεν λεω!!!!!

    Ασχετο, χτες εφτιαξα ένα υπέροχο φαγητό................. πραγματικά θεικό!!! Ευτυχώς που συμείωνα κάτω τι έβαζα μέσα γιατί δεν θα θυμώμουνα!!!

    Απόψε θα σας το ανεβάσω

  3. #438
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    τελεια!

  4. #439
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    τελεια πωλινακι! δωσε μας μια ιδεα για το τι εκανες!

    κλικ, το κατεψυγμενο φιλετο το βρισκεις στον αβ με περιπου 5 ευρω το κιλο. ενα κιλο ειναι για τουλαχιστον 4 ατομα!

    και δεν εχει αγκαθια και δεν θελει καθαρισμα! επισης για ολοκληρο ψαρι εχει και κατεψυγμενο φαγκρι (ξαδερφο του απολωνα, ε....της τσιπουρας εννοω) με 5 ευρω το κιλο οταν το φρεσκο εχει τουλαχιστον 10!! εγω το εχω δοκιμασει. μονο που θελει καθαρισμα και εχει και λεπια αρκετα=μολις το καθαρισεις και το βαλεις στο φουρνο μπες εσυ για κανενα μπανιο γιατι σιγουρα θα εχεις καπου πανω σου (συνηθως στα μαλλια!!) λεπια!

  5. #440
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    δε θα ειναι θεοπικρο το κατεψυγμενο?

  6. #441
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    κατεψυγμενο παρε παγκασιους. αστο να ξεπαγωσει και να στραγγισει, αλευρωσε το με καλαμποκαλευρο (το κανει πιο ξεροψημενο απο οτι το συνηθησμενο αλευρι) και στο τηγανι για λιγα λεπτα απο τη μια και απο την αλλη! ειναι λουκουμι! απο κρεας καλυτερο και μαλακοτερο!

    βεβαια το λαδακι του το εχει αρα και τις θερμιδες αλλά αξιζει! ενα φιλετακι κανε και για εξισοροπηση θερμιδων κανε πατατες λιλυς (τις θυμασαι?)

  7. #442
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    Originally posted by click
    δε θα ειναι θεοπικρο το κατεψυγμενο?
    γιατι θεοπικρο? μια χαρα ειναι και εχει τοσες βιταμινες κλπ οσο το φρεσκο

  8. #443
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    εννοειται οτι θυμαμαι τις πατατες λιλυς!!!:smilegrin:

    παγκασιους ειναι ονομα ψαριου?

  9. #444
    Senior Member
    Join Date
    Jun 2009
    Posts
    1,620
    ναι, ξαδερφος της γλωσσας ή του μπακαλιαρου ή κατι τετοιου νομιζω. ειναι σε ροζ/μπεζ σακουλα ή αβ ή 365

  10. #445
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    ΨΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ

    ΥΛΙΚΑ

    1 Πακέτο ψάρι φιλέτο.
    3 μεγάλα κρεμμύδια
    4-5 μεγαλες ντοματες
    αλατι, πιπερι, ελαιόλαδο
    1 κουταλιά ντοματοπολτό διαλυμένη σε 3/4 του ποτηριού νερό
    Μαιντανό

    ΕΚΤΕΛΕΣΗ

    Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε λαδόκολλα να καλύψουμε τον πάτο.
    Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλλες χωρίς να τις χωρίσουμε μεταξύ τους. Βάζουμε μια στρώση τα μισά κρεμμύδια στον πατό του ταψιού.
    Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλλες και βάζουμε τις μισές μια στρώση πάνω από τα κρεμμύδια.
    Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και από τις 2 πλευρές και τα βάζουμε πάνω στις ντομάτες.
    Βάζουμε τα υπόλοιπα μισά κρεμμύδια σε στρόση πάνω από το φιλέτο και ακολουθούν και οι ντομάτες.
    αλατοπιπερώνουμε και πάλι και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. (περίπου 7-8 κουταλιές)
    Περιχύνουμε τον ντοματοπολτό να πάει παντού και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
    Ψύνουμε στουν 180 βαθμούς περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. είναι έτημο όταν με το πιρούνι χωρίζει το ψάρι εύκολα.
    Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.

    Σερβίρετε με πουρέ, ρίζι ή ακόμα και μόνο του!!!!

    ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ

  11. #446
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Για να μην σας δυσκολεύω που να βρείτε την συνταγή την ποσταρά ΚΑΙ εδώ!!!!

    Απόψε θα ποστάρω στο μαγειρικές αλχημείες την χθεσινή μου σπεσιαλιτέ!!!! Ενα έχω να πω!!! Ο Γιώργος καθώς έτρωγε χτες θα είπε τουλάχιστον 15 φορές πως είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!

  12. #447
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    αυτο ειναι πολυ καλο Πωλινα, να αναγνωριζει την προσπαθεια!!:thumbup:

  13. #448
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για την μαγειρική μου, σαυτό με επενεύει πολύ ο Γιώργος. Και αν πει κανείς τίποτα για ότι κάτι δεν είναι καλό, είνει έτοιμος να τον δείρει!!!!!!

    Αφού κάποτε μου λέει τί πας μάθημα, αφού εσύ τα κάνεις πολύ πιο ωραία από την καθηγήτρια!!! (Τουλάχιστον έχει και κάτι θετικό ε!!)

  14. #449
    Senior Member
    Join Date
    Aug 2010
    Location
    Θεσσαλονίκη
    Posts
    3,484
    μαθηματα μαγειρικης πηγαινεις?

    νομιζα μαθηματα αραβικης γλωσσας

    (?)

  15. #450
    Senior Member
    Join Date
    Oct 2010
    Posts
    4,654
    Και τα δύο πηγαίνω. Μαθημα αραβικής γλώσσας την πέμπτη και μάθημα αραβικής κουζίνας την Παρασκευή. Φισικά παίρνω τις συνταγές την καθυγήτριας και τις αλλάζω τελείως, επειδή αυτή τις κάνει όπως τις κάνουν στην Αίγυπτο, ενώ εγώ τις θέλω όπως είναι στην Συρία. Και έτσι τα αλλάζω όλα μόνη μου!

Page 30 of 32 FirstFirst ... 202829303132 LastLast

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •