Results 436 to 450 of 471
-
28-01-2011, 12:07 #436
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
φιλετο θα μας παει ο κουκος αηδονι, πες ομως μπορει καποια αλλη να θελει να τη φτιαξει
- 28-01-2011, 12:12 #437
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Γιατί καλέ? το φιλέτο είναι πιο φτηνό από το φρέσκο ψαρι. Κατεψηγμένο θα παρεις. Οχι αμμα είναι ετσι δεν λεω!!!!!
Ασχετο, χτες εφτιαξα ένα υπέροχο φαγητό................. πραγματικά θεικό!!! Ευτυχώς που συμείωνα κάτω τι έβαζα μέσα γιατί δεν θα θυμώμουνα!!!
Απόψε θα σας το ανεβάσω
28-01-2011, 12:15 #438
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
τελεια!
28-01-2011, 12:17 #439
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
τελεια πωλινακι! δωσε μας μια ιδεα για το τι εκανες!
κλικ, το κατεψυγμενο φιλετο το βρισκεις στον αβ με περιπου 5 ευρω το κιλο. ενα κιλο ειναι για τουλαχιστον 4 ατομα!
και δεν εχει αγκαθια και δεν θελει καθαρισμα! επισης για ολοκληρο ψαρι εχει και κατεψυγμενο φαγκρι (ξαδερφο του απολωνα, ε....της τσιπουρας εννοω) με 5 ευρω το κιλο οταν το φρεσκο εχει τουλαχιστον 10!! εγω το εχω δοκιμασει. μονο που θελει καθαρισμα και εχει και λεπια αρκετα=μολις το καθαρισεις και το βαλεις στο φουρνο μπες εσυ για κανενα μπανιο γιατι σιγουρα θα εχεις καπου πανω σου (συνηθως στα μαλλια!!) λεπια!
28-01-2011, 12:19 #440
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
δε θα ειναι θεοπικρο το κατεψυγμενο?
28-01-2011, 12:20 #441
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
κατεψυγμενο παρε παγκασιους. αστο να ξεπαγωσει και να στραγγισει, αλευρωσε το με καλαμποκαλευρο (το κανει πιο ξεροψημενο απο οτι το συνηθησμενο αλευρι) και στο τηγανι για λιγα λεπτα απο τη μια και απο την αλλη! ειναι λουκουμι! απο κρεας καλυτερο και μαλακοτερο!
βεβαια το λαδακι του το εχει αρα και τις θερμιδες αλλά αξιζει! ενα φιλετακι κανε και για εξισοροπηση θερμιδων κανε πατατες λιλυς (τις θυμασαι?)
28-01-2011, 12:21 #442
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
Originally posted by click
δε θα ειναι θεοπικρο το κατεψυγμενο?
28-01-2011, 12:21 #443
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
εννοειται οτι θυμαμαι τις πατατες λιλυς!!!:smilegrin:
παγκασιους ειναι ονομα ψαριου?
28-01-2011, 12:24 #444
- Join Date
- Jun 2009
- Posts
- 1,620
ναι, ξαδερφος της γλωσσας ή του μπακαλιαρου ή κατι τετοιου νομιζω. ειναι σε ροζ/μπεζ σακουλα ή αβ ή 365
28-01-2011, 12:35 #445
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
ΨΑΡΙ ΦΙΛΕΤΟ ΣΤΟΝ ΦΟΥΡΝΟ
ΥΛΙΚΑ
1 Πακέτο ψάρι φιλέτο.
3 μεγάλα κρεμμύδια
4-5 μεγαλες ντοματες
αλατι, πιπερι, ελαιόλαδο
1 κουταλιά ντοματοπολτό διαλυμένη σε 3/4 του ποτηριού νερό
Μαιντανό
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε λαδόκολλα να καλύψουμε τον πάτο.
Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ροδέλλες χωρίς να τις χωρίσουμε μεταξύ τους. Βάζουμε μια στρώση τα μισά κρεμμύδια στον πατό του ταψιού.
Κόβουμε τις ντομάτες σε ροδέλλες και βάζουμε τις μισές μια στρώση πάνω από τα κρεμμύδια.
Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα του ψαριού και από τις 2 πλευρές και τα βάζουμε πάνω στις ντομάτες.
Βάζουμε τα υπόλοιπα μισά κρεμμύδια σε στρόση πάνω από το φιλέτο και ακολουθούν και οι ντομάτες.
αλατοπιπερώνουμε και πάλι και βάζουμε λίγο ελαιόλαδο. (περίπου 7-8 κουταλιές)
Περιχύνουμε τον ντοματοπολτό να πάει παντού και σκεπάζουμε με αλουμινόχαρτο.
Ψύνουμε στουν 180 βαθμούς περίπου 45 λεπτά με 1 ώρα. είναι έτημο όταν με το πιρούνι χωρίζει το ψάρι εύκολα.
Ξεσκεπάζουμε και ψήνουμε για ακόμα 5 λεπτά.
Σερβίρετε με πουρέ, ρίζι ή ακόμα και μόνο του!!!!
ΚΑΛΗ ΟΡΕΞΗ
28-01-2011, 12:36 #446
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Για να μην σας δυσκολεύω που να βρείτε την συνταγή την ποσταρά ΚΑΙ εδώ!!!!
Απόψε θα ποστάρω στο μαγειρικές αλχημείες την χθεσινή μου σπεσιαλιτέ!!!! Ενα έχω να πω!!! Ο Γιώργος καθώς έτρωγε χτες θα είπε τουλάχιστον 15 φορές πως είναι ΤΕΛΕΙΟ!!!!!
28-01-2011, 12:43 #447
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
αυτο ειναι πολυ καλο Πωλινα, να αναγνωριζει την προσπαθεια!!:thumbup:
28-01-2011, 12:45 #448
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Δεν μπορεί κανείς να πει τίποτα για την μαγειρική μου, σαυτό με επενεύει πολύ ο Γιώργος. Και αν πει κανείς τίποτα για ότι κάτι δεν είναι καλό, είνει έτοιμος να τον δείρει!!!!!!
Αφού κάποτε μου λέει τί πας μάθημα, αφού εσύ τα κάνεις πολύ πιο ωραία από την καθηγήτρια!!! (Τουλάχιστον έχει και κάτι θετικό ε!!)
28-01-2011, 12:46 #449
- Join Date
- Aug 2010
- Location
- Θεσσαλονίκη
- Posts
- 3,484
μαθηματα μαγειρικης πηγαινεις?
νομιζα μαθηματα αραβικης γλωσσας
(?)
28-01-2011, 12:48 #450
- Join Date
- Oct 2010
- Posts
- 4,654
Και τα δύο πηγαίνω. Μαθημα αραβικής γλώσσας την πέμπτη και μάθημα αραβικής κουζίνας την Παρασκευή. Φισικά παίρνω τις συνταγές την καθυγήτριας και τις αλλάζω τελείως, επειδή αυτή τις κάνει όπως τις κάνουν στην Αίγυπτο, ενώ εγώ τις θέλω όπως είναι στην Συρία. Και έτσι τα αλλάζω όλα μόνη μου!
Άγχος και Θλίψη στην καθημερινότητα
06-08-2025, 12:58 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή