Επιτέλους σλιβάτος - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 21 FirstFirst 123412 ... LastLast
Results 16 to 30 of 305
    Senior Member
    Σας ευχαριστώ πολύ

hopa και raniadio, για την ΣΚΠ καθώς και για τον Συστηματικό Ερυθηματώδη Λύκο, πλέον υπάρχουν μεγάλες αμφιβολίες κατά πόσον είναι αυτοάνοσα νοσήματα.
    Έχουν γίνει έρευνες ειδικά για τη ΣΚΠ και έχουν βρεθεί διάφορα πχ πρόβλημα κυκλοφορίας στις σφαγίτιδες και αζύγους φλέβες μέσω υπερήχου Doppler, (Dr Schelling και Dr Zamboni).

Δεν λέει κανείς ότι βρέθηκε η λύση, αλλά μιλώντας στο τηλέφωνο με τον Dr Schelling, μου εξήγησε ότι αυτό που αρχικά πρέπει να γίνει, είναι να σταματήσουν οι γιατροί να είναι στενόμυαλοι (narrow minded) και έστω να δοκιμάζουν και κάτι άλλο πέραν των τετριμμένων.

Δεν είναι τυχαίο που 91 στα 95 άτομα με ΣΚΠ εδώ στην Ελλάδα, κάναν τον υπέρηχο και τους βρεθήκαν στενότητες στις φλέβες. Έχω ραντεβού ο ίδιος στις 15/9 για να τσεκάρω το ίδιο.
    Πήγα ήδη σε 2 αγγειοχειρουργούς του ΙΚΑ και οι 2 είναι εναντίον της έρευνας αυτής και δεν δέκτηκαν να μου γράψουν την αγγειογραφία και τον υπέρηχο. Με λίγα λόγια 200 ευρουλάκια σε ιδιωτικό. Ελλαδάρα...

Senior Member
    parlats πραγματικα δινεις κουραγιο σε ολους.Προσωπικα οχι τοσο στην απωλεια κιλων, οσο στη δυναμη της ψυχης και οτι εχεις κουραγιο να συνεχιζεις μετα απο τοσες ατυχιες στη ζωη σου.Σου ευχομαι πραγματικα τα καλυτερα.Η υγεια μας ειναι το πιο σημαντικο πραγμα και τελικα δεν πρεπει να γκρινιαζουμε για τιποτα!Ευχαριστουμε που μοιραστηκες μαζι μας ολα αυτα.

Member
    Καλή δύναμη για τη συνέχεια!!!

Ευχαριστούμε!!

Member
    Μπραβο σου για ολα !!! Καλη δυναμη φιλε μου!

Senior Member
    parlats ειχες ραντεβου για μια εξεταση σημερα, τι εγινε τελικα? Περιμενουμε να μαθουμε τα αποτελεσματα σου!
    Ευχομαι να πανε ολα καλα! :wink2:

Senior Member
    Ναι είχα το ραντεβού, αλλά ο αγγειοχειρουργός το ακύρωσε γιατί θα πήγαινε με άδεια.
    Έτσι, ξύπνησε στραβά το πρωί και την έκανε και μας άφησε όλους να περιμένουμε χαχα.

Φεύγω αύριο το πρωί για Πάτρα που είναι ένας ειδικευμένος ακτινολόγος σ'αυτά και αύριο θα έχω την απάντηση.

Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον

Senior Member
    καλη δυναμη! και μετο καλο να γινει η επεμβαση και να πανε ολα καλα

Junior Member
    Σου εύχομαι να ξαναφτάσεις τον στόχο σου πολύ σύντομα και πάνω απ' όλα να έχεις την υγεία σου για να φροντίζεις και τα 2 σου παιδιά! Καλή συνέχεια! :thumbup:

Senior Member
    τι να πεις για τέτοιους γιατρους..........

ελπίζω να σου γυρισει σε καλο!

Κράτα μας ενήμερους σε παρακαλώ!

ΚΑλό απόγευμα και καλή δύναμη!

Senior Member
    Update

Όπως τόσα παιδιά με σκπ, έτσι και γω, έχω πρόβλημα στις φλέβες του τραχήλου.
    Τώρα παλεύω να κάνω την επέμβαση σε δημόσιο νοσοκομείο, αλλά 2 γιατροί είναι ολοι και όλοι και μόνο ο ένας είναι ειδικευμένος σ'αυτό.

Καλά κρασιά

9/11 μπαίνω χειρουργείο για το sleeve. Με πήρε ο ντόκτορ σήμερα να μου πει την ημερομηνία.

Πάλι καλά που κάποιοι σ'αυτό το κράτος, δουλεύουν κανονικά και δεν ξύνονται.

Ανυπομονώ να γίνει το χειρουργείο η αλήθεια είναι. :roll:

Senior Member
    Με το καλό το χειρουργείο. Σου εύχομαι τα καλύτερα και κυρίως να σταματήσει σύντομα η ταλαιπωρία σου!

Senior Member
    Originally posted by parlats

9/11 μπαίνω χειρουργείο για το sleeve.
    ʼντε!Με το καλό!Πλησιάζει η σημαντική σου μέρα,parlats!
    Και μάλιστα είναι του αγίου Νεκταρίου,του θαυματουργού!
    Εύχομαι από καρδιάς να σηματοδοτήσει το τέλος κάθε ταλαιπωρίας
    κι από δω και πέρα,υγιής και δυνατός να απολαύσεις αβασάνιστα τη ζωούλα σου!
    Σε ακούω ήρεμο και σε καλή διάθεση,γεμάτο λαχτάρα για τη μεγάλη,ισόβια ελπίζω,αλλαγή!

Senior Member
    Σας ευχαριστώ κορίτσια, να'στε καλά

Το αισθάνομαι ότι αυτό το χειρουργείο θα μου δώσει ένα καλό πλεονέκτημα.

Κλείνω 2 μήνες χωρίς κορτιζόνη και αυτό μόνο σε καλό θα αποβεί.

Επίσης κινητικά είμαι πολύ καλύτερα και το μόνο που μένει, είναι το χειρουργείο να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει και γω θα το βοηθήσω τα μάλα.

Senior Member
    Πρωτον καλημέρα
    Διαβασα το αρχικο σου ποστ συγκινηθηκα πολύ(δεν συγκινούμαι καθόλου ευκολα)
    Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου ειλικρινα και χωρις να σε ξέρω να σου πανε οοολα καλα και να χαίρεσαι την οικογενεια σου, φαινεσαι πολύ αξιος ανθρωπος και δυνατος παράλληλα

Senior Member
    Σ'ευχαριστώ πολύ karamela.

Όλα θα πάνε καλά. Χεχε, χειρότερα δε γίνεται, οπότε τώρα μάλλον γυρνάει ο τροχός.

ʼμα πιάσεις πάτο λένε, μόνο καλύτερα μπορούν να πάνε τα πράγματα μετά.

Το πιστεύω και γω και θέλει δε θέλει, θα γίνουν τα αδύνατα δυνατά από τη μεριά μου.

Page 2 of 21 FirstFirst 123412 ... LastLast