Results 286 to 300 of 305
Thread: Επιτέλους σλιβάτος
-
06-01-2012, 18:34 #286
Σ'ευχαριστώ πολύ καλή μου
Το θέμα είναι ότι δεν έκανα και καμιά φοβερή προσπάθεια.
Τελικά τα γλυκά και το αλκοόλ που δεν είχα ποτέ στη διατροφή μου, απέδειξαν ότι το χειρουργείο που έκανα ήταν το κατάλληλο.
Πίστεψέ με, δεν περισσεύει λίγο πετσί. Μιλάμε όταν αφαιρεθεί αυτό, θα μπορεί να ντυθεί μία ολόκληρη φυλή.
Για το θέμα της αναμονής, αυτό το ξέρω από πριν, οπότε δε συγκρίνεται με αυτή του χειρουργείου
Γενικώς αισθάνομαι πολύ καλά, αν και προσωπικά καταλαβαίνω τη διαφορά απ'τα ρούχα και από την έκπληξη όσων είχαν να με δουν πολύ καιρό.
- 06-01-2012, 18:51 #287
Καλή χρονιά Πάρη, καλή επιτυχία σε όποια επέμβαση προβείς! Τα έχεις πάει τέλεια! :thumbup::thumbup:
06-01-2012, 19:28 #288
Παρη συνχαρητηρια για την απωλεια ευχομαι οτι επιθυμεις να το πραγματοποιησης.
Εγω το μονο που θελω να σου πω ειναι να το ψαξεις καλα το θεμα πλαστικης γιατι δεν ειναι απλη επεμβαση παρε αποψεις απο πολους γιατρους πριν παρεις την τελικη αποφαση.
Οσο για το δερματακι που περισσευη να ξερεις οτι εισαι υγιεις και αυτο σημαινη πολλα για μας φιλε απο τη νοσογονο παχυσαρκια να γινεις ενας υγιεστατος σημαινη πολλα.
06-01-2012, 23:02 #289
Παρη μου μπράβο για την απώλεια σου!
Ισως επειδή κι εγώ μόνο ενα κιλό από τον στόχο μου είμαι μόλις 11 μήνες μετά το χειρουργείο θα συμφωνήσω πως τα γλυκα αλκοολ και αναψυκτικά ίσως να ήταν ενας λόγος που έχασα κι εγώ τα κιλά γρήγορα. Οσο για την χαλάρωση εχω αρκε΄τη στην κοιλια και στα πόδια αλλα΄μόνο για την κοιλια το σκέφτομαι! καλη συνέχεια!!
07-01-2012, 20:21 #290
Πω πω !Τι να πω βρε Παρη?Αυτο που εκανες εσυ ηταν κατι παραπανω απο αθλος!Μπραβο!Καλη επιτυχια κ σε οτι αλλη επεμβαση κανεις ακομη.Πως ομως εχασες σε τοσο συντομο χρονικο διαστημα ολα τα κιλα?Ετρωγες λιγοτερο απο αυτο που σου ειχαν πει η εκανες πολυ ασκηση?
07-01-2012, 22:01 #291
monahoiot Συνοδοιπόρε, σου εύχομαι τα ίδια και καλύτερα
bigjason Αδελφέ, το δύσκολο έφυγε, δηλαδή η απώλεια των κιλών. Εννοείται ότι θα το ψάξω πολύ.
Η επιλογή χειρουργού είναι πάντα το πρώτο πράγμα που κοιτάω και δεν δέχομαι ημίμετρα.
Υγιέστατος δε θα'λεγα ότι είμαι, αλλά τουλάχιστον διώχνουμε αυτά που μπορούμε
Και συ τα πας τέλεια, συνέχισε έτσι
yannaki Ναι, τελικά δε ξέρω αν υπάρχει άλλος λόγος, καθώς προσωπικά δεν έκανα δίαιτα. Οι τροφές που μου
είχε γράψει ο διατροφολόγος ήταν πάνω κάτω αυτά που έτρωγα και γω απλά σε ποσότητες τραγικά
τεράστιεςεκτός βέβαια από πίτσες, σουβλάκια, χάμπουργκερ κλπ.
Γλαύκη Δεν έκανα κανένα άθλο καλή μου, απλά ακολούθησα τις οδηγίες του γιατρού και του διατροφολόγου.
Έτρωγα όσο μπορούσα δηλαδή 2 μπουκιές στην αρχή. Όταν μπορούσα να φάω 3 πιο μετά, το έκανα.
Όταν όμως μπορούσα να φάω 4-5, εγώ το κράτησα στις 3.
Τώρα μπορώ να φάω σίγουρα 5-6 και σταματάω στις 4.
Όταν όντως δεν αισθάνεσαι σωματική πείνα, τα υπόλοιπα έρχονται πανεύκολα. Τη λέξη λαιμαργία την
διέγραψα όταν με ειδοποίησαν ότι θα έμπαινα για την επέμβαση.
08-01-2012, 00:41 #292
Καλή χρονιά,Παρούκο μου,όπως ενδόμυχα τη λαχταράς!
Ακόμα μετράς μπουκιές ε;Και πώς θα μπει το φρένο στα 5 κιλά,που υπολείπονται,μου λες;
Φοβάμαι μη μου εξαϋλωθείς έτσι που πας και δεν έχω προλάβει και να σε γνωρίσω...:spin:
Όσο για τις πλαστικές,κάνε έρευνα πετσοκόμματος εσύ,να τα βρω εγώ έτοιμα,αν ποτέ έρθει και για μένα η ώρα!
Σε φιλώ γλυκά γλυκά και πραγματικά εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα για σένα κι όσους αγαπάς!
08-01-2012, 02:28 #293
Σου ευχομαι τα καλυτερα!Ξαναδιαβασα ολο το τοπικ απο την αρχη κ ειλικρινα σε θαυμασα!Μια παρακληση:Εχω μια φιλη που εχει ΣΚΠ κ επειδη διαβασα για καποια ερευνα που εγραψες απο ενα γιατρο στο εξωτερικο που λεει οτι δεν ειναι αυτοανοσο κ στη συνεχεια για κατι εξετασεις που εκανες ηθελα να σε ρωτησω:Με αυτες τις εξετασεις δινεται μαζι κ καποια θεραπεια;Για να ενημερωσω τη φιλη μου.Και παλι τα καλυτερα σου ευχομαι!
.
08-01-2012, 13:02 #294
Ναταλάκι, χρόνια σου πολλά
Ευχαριστώ για τις ευχές, ξέρεις ότι σου εύχομαι τα καλύτερα.
Όχι δε τις μετράω, αλλά όταν λείπουν 4 δαγκωματιές από το φαί, θα πει ότι μάλλον τόσο έφαγα
Φρένο μπαίνει εύκολα βρε μετά. Το στομάχι φυσιολογικά μεγαλώνει. Το θέμα είναι μην το πιέζουμε.
Όταν μείνω 80 και μετά την πλαστική που θα μείνω περίπου 75, τότε θα τρώω όσο μπορώ αλλά προσεκτικές τροφές, ώστε να σταθεροποιηθεί ο μεταβολισμός.
Αν συνεχίσω να χάνω, τότε κάτι μου λέει ότι θα πρέπει να αρχίσω τα γλυκά χαχαχα
lessing Σ'ευχαριστώ τα μάλα και εύχομαι τα ίδια και καλύτερα σε σένα.
Όσο για τα υπόλοιπα, καλύτερα να μιλήσουμε με u2u.
09-01-2012, 12:26 #295
Πάρη καλή χρονια και ευτυχισμένη με υγεία πάντα .
Φτάνεις στον στόχο σου και πρέπει να νιώθεις υπέροχα. Συγχαρητήρια και από εμένα και καλή συνέχεια. Αυτό που έχω να πω εγώ είναι ότι όσο έχεις περίσσιο βάρος θα χάνεις , όταν δεν έχεις πια να χάσεις αν συνεχίζεις υποθερμιδικά να τρέφεσαι απλά θα χάνεις μυς και νερό πράγμα που δεν το θέλεις, συν το γεγονός ότι αποδυναμόνεται ο οργανισμός γενικά, κοκκαλα κλπ. Για την σταθεροποίηση του βάρους σου σίγουρα ο διατροφολόγος σου θα σε κατευθύνει όχι στα γλυκά ( διότι έτσι θα βάζεις λίπος με ταυτόχρονη απώλεια μυών και τελικό αποτέλεσμα πιο πλαδαρο σώμα ) αλλά σε μεγαλύτερες ποσότητες σωστής τροφής ή αν δεν μπορείς λόγω του σληβ ,σε πολύ συχνά γεύματα. Ο μεταβολισμός ουτως ή αλλως έχει πέσει πολύ και δεν θα χρειάζεται και μεγάλη ποσότητα για την διατήρηση του ιδανικού σου βάρους. Σκοπός μετά θα είναι να αυξήσεις τον μεταβολισμό σου σιγά σιγά καθώς και την πρόσληψη τροφής ,διότι καθώς σιγά σιγά να ανέχεσαι μεγαλύτερη ποσότητα φαγητού και θα ανοίγει το στομάχι ,θα πρέπει και ο μεταβολισμός σου να ανταπεξέρχεται ανάλογα για να μην ξαναβάλεις βάρος έως ότου επανέλθεις σε φυσιολογικά επίπεδα τροφής και μεταβολισμού άρα και ισορροπίας.
Επειδή έχω κάνει ήδη κάποιες επαφές με πλαστικούς όλοι μου είπαν όταν θα μπουμε για χειρουγείο θα πρέπει να έχω φτάσει στην ισορροπία μου και να μην έχω σκοπό να χάσω άλλο διότι δεν θα διατηρηθεί το αποτέλεσμα της επέμβασης. Επίσης θα πρέπει να έχω καλές εξετάσεις βιταμινών, πρωτεινών κλπ διαφορετικά δεν με χειρουργούν καθότι δεν θα έχω καλή μετεγχειρηντική πορεία και τα σημάδια θα είναι πιο έντονα λόγω μη επαρκής επουλωσης.
Αποψή μου λοιπόν , να αρχίσεις να τρως λίγο μεγαλύτερες ποσότητες ή πιο συχνα γευματα αφου έχεις φτάσει σχεδόν στο τέλος της προσπάθειας σου, και κάνε και εξετάσεις να δεις λίγο τις τιμές σου αν θελει κατι βοηθεια με συμπληρώματα έτσι ώστε να είσαι πανέτοιμος.
Επίσης να σου πω ότι εγώ όταν σταματήσα να έχω μεγάλες απώλειες και έφτασα να χάνω 1- 1,5 κιλό το μήνα η όψη του σώματος μου άλλαξε δραματικά προς το καλύτερο !!!! Και όσο πάει και βελτιώνεται ( κάνω βέβαια και γυμναστήριο) .
Καλή επιτυχία στην συνέχεια της προσπάθειας σου και να μας γράφεις τα νέα σου!!!
09-01-2012, 22:57 #296
Μπράβο ρε Πάρη, άρχοντας!!! Τσακ μπαμ... περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε μόλις ξεμπέρδεψες με όλη τη ταλαιπωρία. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τη Nadine, κάνε εσύ(και εσύ Katie!!!) την έρευνα του χειρούργου να τα βρούμε εμείς έτοιμα!!!:wink1::wink1: Έτσι, θα σας βάλω όλους να δουλεύετε για μένα!!!:roll::roll:
10-01-2012, 01:45 #297
Originally posted by filipparas
Μπράβο ρε Πάρη, άρχοντας!!! Τσακ μπαμ... περάστε, σκουπίστε, τελειώσατε μόλις ξεμπέρδεψες με όλη τη ταλαιπωρία. Εύχομαι τα καλύτερα σε όλους τους τομείς.
Κατά τ'άλλα συμφωνώ με τη Nadine, κάνε εσύ(και εσύ Katie!!!) την έρευνα του χειρούργου να τα βρούμε εμείς έτοιμα!!!:wink1::wink1: Έτσι, θα σας βάλω όλους να δουλεύετε για μένα!!!:roll::roll:
10-01-2012, 16:32 #298
*Katie Καλή χρονιά και σε σένα καλή μου και σ'ευχαριστώ πολύ
Η διατροφή μου όπως γράφω πότε πότε στο ειδικό θέμα, είναι αρκετά ισορροπημένη.
Πρωτείνες, λίπη, υδατάνθρακες είναι πάντα μέσα, ειδικά η πρωτείνη.
Επίσης οι αναλύσεις αίματός μου είναι τέλειες.
Δεν αισθάνομαι ακόμα και μετά από πολλή δουλειά ζαλάδες, ατονίες κλπ.
Το θέμα με την πλαστική, δεν είναι μόνο θέμα εμφάνισης.
Φοράω πλέον μέγεθος παντελονιού 34. Κρέμμεται τόσο πολύ πετσί στην κοιλιά που αναγκάζομαι να παίρνω 34-36 ενώ τα πόδια ψιλοπλέουν μέσα.
Το σώμα έχει γίνει λίγο ανομοιογενές, πράγμα που μου επιβεβαίωσε και η πλαστική χειρουργός.
Θα το ψάξω κάποια στιγμή, αλλά βέβαια περιμένω να σταθεροποιηθώ πλήρως.
Το μόνο σίγουρο είναι ότι από πλευράς μου, δεν πρόκειται να μου επιτρέψω την επιστροφή στα παλιά.
filipparas ΠαρτάκιαΑν και εσύ μεγάλε αξίζεις περισσότερα συγχαρητήρια από όλους μας, γιατί κατάφερες με διατροφή και γυμναστική να χάσεις τα κιλά σου χωρίς επέμβαση.
10-01-2012, 18:15 #299
Πάρη μου εγώ είμαι υπερ των διορθωτικών πλαστικών επεμβάσεων ειδικά όταν προβαίνουμε σε τέτοιο κόπο για να καλυτερεύσουμε την υγειά μας την ζωή μας και την εικόνα μας. Να μας κρατάς ενημερους για τα νεα των πλαστικών όπως βλέπεις υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον από όλους.
10-01-2012, 22:13 #300
Μπράβο Πάρη μόλις 5 κιλάκια από τον στόχο! Κι εγώ θα χρειαστώ πλαστικές στα σίγουρα. Και κάνω και χειλοειδείς ουλές γαμώτο μου.
lessing υποθέτω πως ο Πάρης αναφέρεται στον καθηγητή Zamboni και τη θεωρία του περί CCSVΙ ως βασική αιτιολογία της ΣΚΠ.
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....