Results 31 to 45 of 305
Thread: Επιτέλους σλιβάτος
-
23-10-2010, 16:20 #31
Originally posted by parlats
9/11 μπαίνω χειρουργείο για το sleeve. Με πήρε ο ντόκτορ σήμερα να μου πει την ημερομηνία.
Πάλι καλά που κάποιοι σ'αυτό το κράτος, δουλεύουν κανονικά και δεν ξύνονται.
Ανυπομονώ να γίνει το χειρουργείο η αλήθεια είναι. :roll:
17 μερες ολες κι ολες!!
:thumbup:
- 12-11-2010, 09:35 #32
Καλημέρες σε όλες/όλους.
Δυστυχώς το χειρουργείο αναβλήθηκε
Ο λόγος είναι ότι στην επιτροπή του ΙΚΑ που είχα στις 4/11, αποφάσισε ένας αλήτης γιατρός εκεί να μην με περάσει, γιατί έλειπε μια σφραγίδα και ότι θα έπρεπε να χάσω τα κιλά μου με δίαιτα.
Του εξήγησα ότι τα ένζυμα του συκωτιού μου είναι αυξημένα πάρα πολύ λόγω του ενέσιμου φαρμάκου που βάζω μέρα παρά μέρα και ότι η προτροπή για το χειρουργείο είναι από το νευρολόγο μου, αλλιώς θα αδυνατίσω μόνο όταν τα τινάξω.
Η απάντησή του ξέρετε φαντάζομαι ποια ήταν:
Ας έτρωγες λιγότερο νεαρέ!!!!
Είμαι άνθρωπος που δεν νευριάζει εύκολα και χρειάζεσαι τουλάχιστον ηράκλεια προσπάθεια να καταφέρεις να με νευριάσεις.
Ε μ'αυτόν τρελάθηκα. Τον έβρισα και του είπα ότι κάτι μαλάκες σαν αυτόν έχουν τσακίσει τον χώρο της υγείας και ότι αν δεν με περάσει θα τον βγάλω στα κανάλια.
Επειδή λοιπόν στην Ελλαδάρα, φοβούνται τους δικηγόρους και τους δημοσιογράφους, πήρα το πολυπόθητο χαρτί μόλις χτες, αφού μίλησα με το διοικητή του νοσοκομείου.
Μάλιστα, όταν πήγα να πάρω το χαρτί, ο ανεκδιήγητος μου λέει:
Επειδή μίλησες με το διευθυντή τι νόμισες, ότι θα μας κάνει ντα?
Του απάντησα:
Όχι, αλλά ο σκοπός αγιάζει τα μέσα και συ εξακολουθείς να είσαι μαλάκας.
Την Τρίτη μπαίνω για προεγχειρητικό έλεγχο όπου θα μου πει ο ντόκτορ την ημερομηνία του χειρουργείου που θα είναι πολύ σύντομα απ'ότι είπε.
Τα δύσκολα πέρασαν, τώρα ας βάλει ο ντόκτορ τα δυνατά του :tumble: :grin:
12-11-2010, 09:43 #33
καλη επιτυχια
12-11-2010, 10:56 #34
Μήπως ο εν λόγω γιατρός ήθελε το κατιτίς του και δημιούργησε αυτό το ζήτημα? Σημασία έχει ότι ξεπεράστηκε αυτό και τώρα είσαι στην τελική ευθεία. Τέλος καλό, όλα καλά.
Αυτό που πάντα θα με εντυπωσιάζει είναι ότι και να προσπαθείς στην Ελλάδα να είσαι ευγενικός, δε γίνεται. Από τη στιγμή που το ζητούμενο το πετυχαίνεις μόνο μέσω της επίθεσης και του καυγά. Πότε θα εκπολιτιστούμε?
12-11-2010, 11:22 #35
Καλή μου Ava, έχω μια απέχθεια στους γιατρούς που θέλουν λάδωμα για να κάνουν την δουλειά τους.
Επίσης έχω απέχθεια σε γιατρούς, οι οποίοι είναι σε μια ιδιαίτερη θέση, όπως είναι η επιτροπή παχυσαρκίας και βλέπεις ότι βγάζουν μια κακία προς όσους έχουν περιττό βάρος.
Ναι τρώμε πολύ ρε πανίβλακα και γι'αυτό θα μας κόψουν το στομάχι μας.
Εσύ είσαι λεπτός και μάλλον σου κάναν λοβοτομή, αλλιώς τόση μαζεμένη μαλακία σε ένα άτομο δεν έχω ξαναδεί.
Δε θα εκπολιτιστούμε ποτέ. Αν είχαμε περισσότερους γιατρούς όπως κάποιους που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς εδώ, πχ τον Καθηγητή στην Πάτρα και άλλους, ο χώρος της υγείας θα ήταν λαμπρός.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σας.
12-11-2010, 12:59 #36
Originally posted by parlats
Καλή μου Ava, έχω μια απέχθεια στους γιατρούς που θέλουν λάδωμα για να κάνουν την δουλειά τους.
Επίσης έχω απέχθεια σε γιατρούς, οι οποίοι είναι σε μια ιδιαίτερη θέση, όπως είναι η επιτροπή παχυσαρκίας και βλέπεις ότι βγάζουν μια κακία προς όσους έχουν περιττό βάρος.
Ναι τρώμε πολύ ρε πανίβλακα και γι'αυτό θα μας κόψουν το στομάχι μας.
Εσύ είσαι λεπτός και μάλλον σου κάναν λοβοτομή, αλλιώς τόση μαζεμένη μαλακία σε ένα άτομο δεν έχω ξαναδεί.
Δε θα εκπολιτιστούμε ποτέ. Αν είχαμε περισσότερους γιατρούς όπως κάποιους που έχουν αναφερθεί κατά καιρούς εδώ, πχ τον Καθηγητή στην Πάτρα και άλλους, ο χώρος της υγείας θα ήταν λαμπρός.
Ευχαριστώ πολύ για τη συμπαράστασή σας.
12-11-2010, 13:01 #37
Κανονικά όλοι οι γιατροί θα έπρεπε να περνάνε όχι μόνο από επιτροπές καταλληλότητας για την ειδικότητά τους, αλλά και από επιτροπές που να κρίνουν κατά πόσο είναι ψυχολογικά έτοιμοι να έχουν ασθενείς....γιατί μπορεί να είναι τα υπέρλαμπρα μυαλά στον τομέα τους....αλλά η ιατρική έχει να κάνει με ανθρώπους και οφείλουν να είναι σωστοί απέναντί τους....αν όχι....υπάρχουν και τα εργαστήρια με τα ποντικάκια...
12-11-2010, 15:14 #38
παρλατς καλη επιτυχια κι απο μενα!
14-11-2010, 01:47 #39
parlats μου,με το καλό η επέμβαση σου,να πούμε τέλος καλό-όλα καλά!!
Να είναι η αίσια έκβαση ενός δύσβατου δρόμου!Έχεις ταλαιπωρηθεί πολύ...
Εύχομαι από καρδιάς τα καλύτερα σε υγεία,διάθεση και ποιότητα ζωής στο εξής!
Την Τρίτη η προσευχή μας για σένα!Φιλάκια πολλά!
14-11-2010, 12:02 #40
Σας ευχαριστώ πολύ όλες και όλους για την συμπαράσταση.
Το λέω ειλικρινά μέσα από την καρδιά μου.
Να'στε όλες και όλοι πάντα καλύτερα
Θα πάω μεθαύριο για τον προεγχειρητικό έλεγχο και θα γράψω την τελική ημερομηνία.
15-11-2010, 13:01 #41
Νόμισα πως αύριο κάνεις τον προεγχειρητικό σου το πρωί και μετά χειρουργείσαι,όπως συνηθίζεται...
Αλλά προφανώς πρέπει να βιώσεις το "αργά και βασανιστικά"μέχρι τέλους!Εντάξει,είμαστε στις τελευταίες τρίχες
της ουράς του γαϊδάρου!Ελπίζω τα αποτελέσματα να δώσουν πράσινο φως για το χειρουργείο σου,
το οποίο να γίνει το συντομότερο δυνατό!Να μη μας χαλάσουν και τις Χριστουγεννιάτικες γιορτινές μας μέρες!
Ψυχολογικά νιώθεις καλά;Είσαι έτοιμος;Όχι πως μετά από όσα πέρασες θα μασήσεις τώρα,αλλά καμιά φορά
μας βγαίνουν μαζεμένα,όσα από καιρό παλεύαμε να διαχειριστούμε,ιδίως όταν νιώθουμε πως είμαστε
στο τέλος της διαδρομής ή έχουν περάσει τα πολύ δύσκολα και κάπως χαλαρώνουμε...
Και πάλι με το καλό αύριο!Περιμένουμε νέα σου!Φιλιά!
15-11-2010, 18:33 #42
Καλησπέρα Nadine.
Ναι, εμένα μου έκατσε στον κλήρο να πάρω την αργή και βασανιστική οδό.
Ο ντόκτορ είπε ότι με το που βγουν όλα τα αποτελέσματα και αν είναι οκ, στις επόμενες ακριβώς μέρες θα χειρουργηθώ. Βέβαια αυτό είναι λίγο ασαφές μεν, αλλά φαντάζομαι μέχρι την άλλη βδομάδα το πολύ θα είμαι ''σφαγμένος''. :duh:
Ψυχολογικά είμαι τέλεια. Ανυπομονώ να μπω στο χειρουργείο και το μόνο που εύχομαι είναι να παν όλα καλά.
Ευχαριστώ πολύ και πάλι. Εις αύριον τα νεότερα
28-11-2010, 11:46 #43
τι εγινε τελικα?
σκεφτομουν οτι ειχαμε καιρο να διαβασουμε νεα σ αυτ οτο τοπικ :S
(κ επισης γιατι νομιζα οτι εδω εγραφε ο parlats? το χω χασει ε?)
28-11-2010, 11:59 #44
Originally posted by smart
τι εγινε τελικα?
σκεφτομουν οτι ειχαμε καιρο να διαβασουμε νεα σ αυτ οτο τοπικ :S
(κ επισης γιατι νομιζα οτι εδω εγραφε ο parlats? το χω χασει ε?)
Μέλος
**
Registered: 12/8/10
Member Is Offline
Mood: (Πρώην parlats)
Warnings:
This Member Has No Warnings
28-11-2010, 12:02 #45
αααααααααααα οκ!!!! χαχαχα:smilegrin:
η παρατηριτικοτητα μου ειναι οικτρη, ωστοσο χαιρομαι που θυμομουν σωστα το ονομα κ την πριπτωση
κανενα νεο δεν υπαρχει παιδια ?
κανεις?
ε?
(one ,σ ευχαριστω :love: )
Νιώθω πως πιέζομαι.
04-08-2025, 22:05 in Σχέσεις και Επικοινωνία