Επιτέλους σλιβάτος - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast
Results 271 to 285 of 305
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Πάρη μου μια χαρά σούπερ τα έχεις πάει μέχρι τώρα πολλά-πολλά μπράβο!!!

εγώ τώρα μπερδεύτηκα λίγο με όσα είπες στην Γιώτα....τελικά πόσα κιλά βαράκια πρέπει να αγοράσουμε και πόσες επαναλήψεις να κάνουμε για να "καίει ο μυς" ? επίσης έχω μια άλλη απορία,εγώ περπατάω κάθε μέρα μία ώρα με σχετικά γοργό ρυθμό (μπορώ να πω πως περπατάω πιο γρήγορα από ότι προ επέμβασης) θα με βοηθούσε αν έπαιρνα αυτά τα βαράκια που δένουν στα χέρια για να γυμνάζονται περισσότερο τα χέρια μου (άτιμα μπράτσα:dork: )

Senior Member
    Ευχαριστώ καλό μου

Το πόσα κιλά θα πάρεις και πόσες επαναλήψεις θα κάνεις, στον καθένα διαφέρουν.

ʼλλος μπορεί με 1 κιλό και 15 επαναλήψεις να κάψει ο μυς.
    ʼλλος μπορεί να χρειάζεται με το ίδιο βάρος 50 επαναλήψεις.

Δεν υπάρχει συγκεκριμένη ταρίφα, ο καθένας είναι διαφορετικός.

Αυτό που πρέπει να κάνεις, είναι να δοκιμάσεις μέχρι να βρεις την άκρη.

Το γρήγορο περπάτημα κάνει μεγάλο καλό, ειδικά όταν είναι ο δρόμος σε μικρή κλίση (κάποιες μοίρες).

Γενικώς οποιαδήποτε άσκηση κάνουμε βοηθάει, αλλά το θέμα με τα χέρια, είναι κάτι που πρέπει να γίνει αποκλειστικά και ατομικά.
    Μη προσθέτεις εξτρά βάρη όταν περπατάς, κάνε το περπάτημά σου και όταν γυρίσεις σπίτι σου, κάνεις ασκησούλες με λίγα βαράκια και όλα κομπλέ.

Senior Member
    Καλημέρες. Τι κάνετε?

Σήμερα είπα να ανέβω στη ζυγαριά μετά από καιρό και χαίρομαι που η κατηφόρα συνεχίζει.

Το φαγητό παραμένει πολύ λίγο, ίσως και λόγω της ζέστης, αλλά οι 3 μπουκιές δεν μπορούν να γίνουν 4 χωρίς να αισθάνομαι δυσφορία, οπότε και δεν υπάρχει λόγος.

Το παλεύω να πίνω πολλά υγρά, πράγμα που παλεύεται όλο και περισσότερο με τον καιρό.

Έκανα αναλύσεις αίματος, οι οποίες είναι απλά τέλειες.

Γενικά, όσο προχωράει ο καιρός, αισθάνομαι ακόμα πιο δικαιωμένος που αποφάσισα να κάνω αυτό το χειρουργείο.
    Την αναμονή, την ταλαιπωρία των επιπλοκών μετά κλπ, τα έχω ήδη διαγράψει απ'το μυαλό μου και όλα είναι διαφορετικά προς το καλύτερο πλέον.

Μόλις βρω λίγο χρόνο, θα βάλω καινούριες φωτό

Senior Member
    Πάρη μου πολύ χαίρομαι που νιώθεις τόσο καλά!Μπράβο για την απώλεια μέχρι σήμερα και πιστεύω δεν χρειάζεται να πιέζεσαι να φας παραπάνω αν σε κάνει να νιώθεις δυσφορία!Πιστεύω πως είναι πολύ καλό που πίνεις πολλά υγρά την ημέρα!ʼντε περιμένουμε φώτο!!!!

Senior Member
    Καλημέρες

Επανήλθαμε σε ρυθμούς δουλειάς (ή δουλείας).

Η κατηφόρα συνεχίζεται κανονικά. Πάλι με έβριζε σήμερα ο χειρουργός, αλλά ειλικρινά δε μπορώ να κάνω και διαφορετικά. Ας με βρίζει, δεν πειράζει, πάντως χαμογέλαγε συνέχεια, οπότε το βρίσιμο είναι σαν χαΐδεμα.

Οι 3 μπουκιές παραμένουν, προσπαθώ να μην πιέσω το στομάχι αν και θα μπορούσα να φάω 1 μπουκιά ακόμα.

Δοκίμασα να πιω μία τζούρα αναψυκτικό και απλά να πω ότι σόρι αλλά μαλακίες γίνονται και δε θα επαναληφθούν.

Νεράκι, χυμός, freddo και όλα καλά.

Φιλιά σε όλες/όλους.

Senior Member
    Μπράβο ρε Πάρη, εντυπωσιακός! Καλή συνέχεια!

Senior Member
    Πάρη μου μόνο 15 κιλάκια σου έμειναν!!!Έχεις πάρει για τα καλά την κατηφόρα μπράβο σου!!!ʼντε θέλουμε να δούμε νέες φώτο!είμαι σίγουρη πως θα είσαι αγνώριστος!

Senior Member
    Originally posted by filipparas
    Μπράβο ρε Πάρη, εντυπωσιακός! Καλή συνέχεια!
    +1

Senior Member
    Εξαφανισμένε Πάρη, welcome back! Μην νομίζεις ότι το έχουμε ξεχάσει, περιμένουμε και φωτό! Μπράβο για την απώλεια, ας λέει ο Βαγγέλης! Εγώ σε κανα-δυο μέρες θα δω τη διατροφολόγο για το ραντεβού τριμήνου με εξετάσεις κτλ. Τα λέμε!

Senior Member
    Καλημέρες!!

Σήμερα πήγα για επανέλεγχο.

Βάρος: 92,6.

Τέλη Οκτωβρίου που θα κλείσει το εξάμηνο, θα πρέπει να μπω 1 μέρα στο νοσοκομείο να κάνω αξονική να δούμε γιατί έχω ακόμα ενοχλήσεις και όλες τις αναλύσεις αίματος που χρειάζεται να γίνουν.

Κατά τα άλλα, όλα τέλεια!

Senior Member
    Ουαου!Ρεκόρ όλων των εποχών!Μήνας και δεκάκιλο!Μπράβο,Παρούκο μου!
    Όχι βέβαια πως πέρασες λίγα για να φτάσουμε εδώ...ʼντε,να δούμε με το καλό πώς είναι κι από μέσα
    η κατάσταση σε ένα μήνα,για να μπορέσουμε ν'αρχίσουμε τους πανηγυρισμούς κι επισήμως!
    Καλώς εχόντων των πραγμάτων,τότε θα βρίσκεσαι και στο τέλος του δρόμου σου,στο επιθυμητό σου βάρος!
    Με το καλό κι όλα τα υπόλοιπα σημαντικά,που απασχολούν τη σκέψη σου!Φιλάκια πολλά πολλά,αστέρι μου!

Senior Member
    Πάρη μόλις ανακάλυψα το τόπικ σου.Έχω μείνει πραγματικά άφωνη με όσα έχω προλάβει να διαβάσω. Ευχαριστώ από καρδιάς για την εκ βαθέων εξομολόγηση, με προσγείωσες απότομα και συνειδητοποίησα πολλά για το τι παίζει γύρω μας. νιώθω να σε ξέρω και να σε καταλαβαίνω λίγο καλύτερα ( διότι μέχρι τώρα σε γνώριζα μόνο από λίγα σχόλια, στο διατροφη και στο σληβ).
    Μακάρι να είχαμε όλοι την μισή ψυχική δύναμη από την δική σου. Συγχαρητήρια για τη απώλεια και εύχομαι από εδώ και πέρα να έχεις ακόμη περισσότερη δύναμη να κατακτήσεις την ευτυχία και την καλή υγεία που δικαιωματικά σου ανήκει.

Και τέλος είμαι πολύ χαρούμενη και εγώ έχω χειρουργηθεί από τον ίδιο γιατρό και θεωρώ ότι είναι άνθρωπος πρώτα και εξαίρετος επιστήμονας/χειρουργός.

επιφυλάσομαι να διαβάσω και τα υπόλοιπα.....

Senior Member
    Χαχα Ναταλάκι, το από μέσα μου το ξέρει απ'έξω και ανακατωτά ο χειρουργός.
    Χάζευε τα σπλάχνα μου 7 ώρες στο χειρουργείο, δε νομίζω ότι τα πεθύμησε
    Το καλό είναι ότι πονάει μόνο όταν το πιέζω, κατά τα άλλα τίποτα. Θα δείξει όταν γίνει η αξονική.
    Όσο για το ρεκόρ, ψιλά γράμματα, το θέμα είναι ότι βασανιστήκαμε μεν, πέτυχε δε.

Katie: Η απότομη προσγείωση κατά την ταπεινή μου άποψη, καμιά φορά είναι απαραίτητη.
    Όπως προσωπικά πέρασα πολλά έναντι κάποιου άλλου, σίγουρα υπάρχουν και άτομα που πέρασαν πολύ περισσότερα από μένα.
    Σ'αυτά τα άτομα βρίσκω τη δύναμη να ανταπεξέρχομαι στις δυσκολίες, πράγμα που μου βγήκε μόνο σε καλό.
    Η ψυχική δύναμη του καθενός μας ποικίλλει, αλλά σίγουρα μπορεί ο καθένας να τη γυμνάσει να αντέχει.
    Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, αλλά τα συγχαρητήρια πάνε στο χειρουργό, εγώ κοιμόμουν
    Ναι, αυτός ο άνθρωπος είναι από τους λίγους που συνάντησα να τιμούν τον όρκο τους και να σου μιλάει σαν φίλος και όχι σαν ένα πιθανό έσοδο.

Και εις άλλα με υγείαν...

Senior Member
    Γεια σε όλες/όλους

Καλή χρονιά και χρόνια πολλά.

Τελικά πήγα σήμερα το πρωί στον πλαστικό χειρουργό.

Κοιλιοπλαστική, πόδια, χέρια.

Μου είπε ότι κοστίζουν περίπου 8-10 χιλιάρικα όλα ιδιωτικά.

Μου είπε επίσης ότι μπορώ να πάω σε πλαστικό χειρουργό στα εξωτερικά ιατρεία δημοσίου νοσοκομείου και εκεί να με βάλουν σε λίστα.
    Απλά εννοείται ότι προηγούνται οι επανορθωτικές επεμβάσεις (ατυχήματα, εγκαύματα, καρκίνοι κλπ).

Θα δω τώρα πώς θα το κάνω αυτό, καθώς 5 κιλά ακόμα μείνανε.
    Δεν περίμενα σε 8 μήνες να χαθούν όλα τα κιλά αλλά δε λυπάμαι κιόλας που έγινε.

Ο χειρουργός ακόμα φωνάζει ότι έπρεπε να χάνω πιο αργά, αλλά οκ, δε φταίω σε κάτι, εγώ έκανα ό,τι μου είπε

Αυτά ήταν τα νέα

Senior Member
    Καλώς τον! Χρόνια σου πολλά και καλά!
    Τέλεια τα νέα σου! Μόλις οκτώ μήνες σου πήρε, βρε θηρίο, κι εγώ παιδεύομαι ακόμη, μετά από δύο χρόνια! Δεν έχουμε την ίδια επέμβαση, πάντως πρέπει να χάσω ακόμη εννέα κιλά. Δε νιώθω και άσχημα, φαντάζομαι πώς αισθάνεσαι εσύ! Στη θέση σου θα πετούσα κι ας είχα και λίγο δερματάκι να περισσεύει... Ξέρεις εσύ να ανταπεξέρχεσαι σε αναμονές, αναβολές και τα συναφή. Θυμάμαι το θέμα σου, σε είχα θαυμάσει τότε και τώρα ακόμη περισσότερο. Από μένα ένα μεγάλο μπράβο!!

Page 19 of 21 FirstFirst ... 91718192021 LastLast