Νέο μέλος
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 5 of 5
    Junior Member

Νέο μέλος

Γειά χαρά,

Ψάχνωντας για γυμναστήριο στην περιοχή μου, βρήκα τυχαία το φόρουμ και μου φάνηκε πολύ ενδιαφέρον ώστε να προχωρήσω στην εγγραφή. :)

Έχω ύψος 1.60 με το ζόρι και είμαι 64 κιλά. Θέλω να καταφέρω να κατέβω στα 55-56 κιλά.Πριν 2 μήνες ζύγιζα 69 αλλά λόγω μεγάλης στεναχώριας που πέρασα (και περνάω) σταμάτησα απότομα να τρώω.Έχω κόψει τα γλυκά/αναψυκτικά από τότε και πήρα την απόφαση μετά από πολύ καιρό να κάνω κάτι για να μου αρέσει πάλι ο εαυτός μου.Ποτέ δεν είχα περάσει τα 58-59 κιλά...ʼφησα πολύ τον εαυτό μου τα τελευταία 2-3 χρόνια και το έχω μετανιώσει.

Σας ζάλισα για αρχή.. :p

Senior Member
    γεια χαρά!καλή αρχή στο στόχο σου να βελτιώσεις κ άλλο τον εαυτό σου.. πρόσεχε ίσως κάποια επικύνδινα στενά που άμα δεν προσέξεις μπορεί να μπεις κατά λάθος, και κατα τάλλα συνέχισε το δρόμο σου.

Junior Member
    Originally posted by bouliana
    γεια χαρά!καλή αρχή στο στόχο σου να βελτιώσεις κ άλλο τον εαυτό σου.. πρόσεχε ίσως κάποια επικύνδινα στενά που άμα δεν προσέξεις μπορεί να μπεις κατά λάθος, και κατα τάλλα συνέχισε το δρόμο σου.
    Σε ευχαριστώ πολύ :)
    Για ποια στενά μιλάς συγκεκριμένα?

Senior Member
    Καλωσήρθες.Εύχομαι να περνάς καλά μέσα στο φόρουμ και να πετύχεις τους στόχους σου.Ελπίζω η στενοχώρια να μην έχει σχέση με θέμα υγείας και να είναι όλα περαστικά.:wink2:

Junior Member
    Originally posted by sabe
    Καλωσήρθες.Εύχομαι να περνάς καλά μέσα στο φόρουμ και να πετύχεις τους στόχους σου.Ελπίζω η στενοχώρια να μην έχει σχέση με θέμα υγείας και να είναι όλα περαστικά.:wink2:
    Σε ευχαριστώ πολύ,κι εγώ το εύχομαι να πετύχω αυτό που θέλω.
    Να 'σαι καλά :)