Λιγο ξεκαρφωτο αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 21
    Junior Member

Λιγο ξεκαρφωτο αλλα δεν ξερω που αλλου να απευθυνθω

Καλησπερα κοριτσια σημερα εκανα πρωτη φορα αποτριχωση με κερι στην ευαισθητη περιοχη,δεν λεω πονος αρκετος αλλα σχετικα ανεκτος,το προβλημα μου ειναι οτι εκτος οτι εχουν μεινει παντου διασπαρτες τριχουλες,μεσα στο αιδειο εμεινε κ μια ολοκλιρη σειρα απο τριχες (απογοητευτικα πολυ) επισεις μου εκανε κ εναν ερεθισμο σε ενα σημειο που ποναει φριχτα.Θα ηθελα να μου πειτε αν σας εχει συμβει κατι παρομοιο κ αν εχετε να μου σηστισετε καποια καλη αισθητικο στον κορυδαλλο η στις γυρω περιοχες.

Senior Member
    η αληθεια ειναι οτι ειναι λιγο ξεκαρφωτο! μονη σου εκανες την αποτριχωση?

Senior Member
    Αρκετα ξεκάρφωτο:P:P:P Βάλε ταλκ!!

Senior Member
    εμένα δε μου φαίνεται καθόλου ξεκάρφωτο, στο "διαφορα" το εβαλε, δεν το εβαλε στο "ανορεξια".

κατα τα αλλα, δυστυχώς δεν μπορω να βοηθήσω. Ισως αν το έβαζε σε άλλο φορουμ π.χ. cosmopolitan να ειχε πιο άμεση ανταπόκριση.

Senior Member
    ε, οτι ειναι ξεκαρφωτο ειναι βρε device! οπου και να το εβαζε! εκτος αν αλλαζε φορουμ οπως υποπτευθηκες!
    ροζακι μη μασας!

Junior Member
    Originally posted by BARB3
    μονη σου εκανες την αποτριχωση?
    Αυτό θα ρώταγα κι εγώ,αν και από ότι κατάλαβα μάλλον ναι..

rozaki καλύτερα να πήγαινες πρώτα σε μια αισθητικό για την αποτρίχωση και όχι να το επιχειρούσες από μόνη σου (αν όντως το έκανες),είναι πολύ ευαίσθητη περιοχή..
    Δεν έχω κάνει ποτέ αλλά έχω μάθει από γνωστές και φίλες διάφορα.

Junior Member
    Συγνώμη Πάντως σε αισθητικό πήγα και μου έκανε έγκαυμα :shocked2: :shocked2: γι αυτό ρώτησα αν έχετε κάποια να μου προτείνετε :blush:

Member
    Αγαπημένη μου Μπαρμπίτα, ξεκάρφωτο ξε-ξεκάρφωτο, αφού μπήκε στον κόπο να ρωτήσει εδώ η κοπέλα, ας της απαντήσουμε, ε?

Καθότι εγώ αγοράκι, και καλά δεν ξέρω πολλά από αυτά, αλλά έχω ένα καλό φίλο που ξέρει τα πάντα (τον λένε Γούγλη στα ελληνικά, Google στα ξενικά), τον ερώτηξα και μου έδωκε διάφορες ιδέες, και βρήκα πιο ενδιαφέρουσα και ολοκληρωμένη την κατωτέρω:

Πηγή : http://aesthetics-soo.blogspot.com/2...g-post_22.html

Αποτρίχωση στο μπικίνι! Οδηγίες και λύσεις για τυχόν προβήματα.

Μετά από παρότρυνση της αγαπημένης μου tsaxpinas και μετά από κράξιμο της κακιασμένης D.Angel για το τελευταίο μου θέμα με τα γατιά, θα γράψω για την αποτρίχωση στο μπικίνι με κερί.

Πρώτα απ?όλα να ξέρεις ότι πονάει εκτός και αν κάνεις αποτρίχωση στη συγκεκριμένη περιοχή για χρόνια ? με τον καιρό αποκτάς μια αναισθησία στον πόνο. Αν δεν έχεις ξανακάνει αποτρίχωση στο σώμα σου γενικά, καλό θα ήταν για αρχή να επισκεφθείς επαγγελματία.

Να ξέρεις πως για να πιαστούν οι τρίχες με το κερί, αυτές θα πρέπει να έχουν μήκος 2-5 χιλιοστά. Αν είναι μικρότερες δεν πρόκειται να καταφέρεις να τις αφαιρέσεις.

Διαδικασία:

Πέρασε με οινόπνευμα την περιοχή που θέλεις να αποτριχώσεις. Να προτιμάς τα ζεστό κερί με βάση το αζουλένιο, από το κρύο που για να ζεσταθεί, αρκεί να τρίψεις το προϊον ανάμεσα στις παλάμες. Το ζεστό κερί είναι γενικά, πιο δυνατό και θα πιάσει όλες τις τριχούλες, ενώ το κρύο είναι ψιλομούφα.

Ζέστανε το κερί μέσα σε φούρνο μικροκυμάτων ή σε μπεν μαρί ακολουθώντας τις οδηγίες που αναγράφονται στην συσκευασία. Μην ξεχάσεις το κερί στην φωτιά γιατί θα ?φουντώσει? και μπορεί να πάρεις φωτιά! Ανακάτεψέ το και άπλωσε μια μικρή ποσότητα με την ειδική σπάτουλα στο εσωτερικό του χεριού σου, ώστε να σιγουρευτείς ότι δεν καίει. Το κερί πρέπει να είναι ζεστό αλλά τόσο ώστε να είναι υποφερτό από το δέρμα σου.

Κατέβασε το από την φωτιά ή βγάλτο από τον φούρνο μικροκυμάτων και ακούμπησέ το σε μία μεταλλική επιφάνεια ή σε μάρμαρο. Κάθησε αναπαυτικά και άπλωσε μια λεπτή στρώση κεριού στην γραμμή του μπικίνι, σύμφωνα πάντα με την φορά των τριχών. Αμέσως μετά τοποθέτησε από πάνω την ειδική ταινία, ακριβώς όπως άπλωσες το κερί.

Τώρα ήρθε η ώρα για τα Αχ, Ωχ, Ουχ και γενικά για ότι βρισίδι υπάρχει. Πάρε μια βαθιά ανάσα (βοηθάει πολύ), κράτησε την αναπνοή σου για λίγα δεύτερα και με μια απότομη κίνηση τράβηξε την ταινία. Για να βγουν οι τρίχες θα πρέπει να την τραβήξεις με φορά αντίθετη από αυτή που άπλωσες το κερί! Οι κινήσεις σου θα πρέπει να είναι κοφτές και απότομες ? αν τραβήξεις την ταινία αργά, οι τρίχες δεν θα πιαστούν, η ταινία θα κολλήσει, το κερί δεν θα ξεκολλάει, θα πονέσεις και πολύ πιθανό να δημιουργηθεί αιμάτωμα. Αν πάλι σου συμβεί κάτι τέτοιο, ξανακόλλησε την ταινία από πάνω και προσπάθησε αυτή την φορά να την τραβήξεις απότομα και κοφτά. Αν σου δημιουργηθεί αιμάτωμα πάρε ένα κουταλάκι που θα έχεις πριν τοποθετήσει στην κατάψυξη και πίεσέ το ελαφρά στην περιοχή. Μην αποτριχώνεις ξανά και ξανά την ίδια περιοχή ? δεν το γλυτώνεις το αιμάτωμα και τον ερεθισμό.

Αφού υποτίθεται ότι έχεις τελειώσει, πάρε το ειδικό λαδάκι, άπλωσέ το στα σημεία που αποτρίχωσες και τρίψε ελαφρά για να φύγουν τυχόν υπολείμματα. Τα λάδια αυτά έχουν την ονομασία Epilation Oils και μπορείς να τα προμηθευτείς από όλα τα καταστήματα τύπου Hondos Center. Στην συνέχεια, άπλωσε μια γενναία στρώση Bepanthol για να καταπραϋνεις την ερεθισμένη και αποτριχωμένη επιδερμίδα. Είσαι έτοιμη!

Η αποτρίχωση θα διαρκέσει για 2 ? 4 εβδομάδες και θα ξενοιάσεις με το βρωμοξυραφάκι και την αίσθηση σκατζόχοιρου χιχι

Αντενδείξεις:

ʼτομα που πάσχουν από διαβήτη

ʼτομα με κιρσούς, ευρυαγγείες κλπ. Σε περίπτωση ευρυαγγείας συνιστάται το κρύο κερί.

Aυτό το άρθρο προέρχεται από το : Αποτρίχωση στο μπικίνι! Οδηγίες και λύσεις για τυχόν προβήματα. | Natural Beauties! http://aesthetics-soo.blogspot.com/2...#ixzz0yMZ13D2B
    hsgshh
    Rozaki, υποθέτω (και ελπίζω) πως μετά από τόσες μέρες (τώρα ... με ενημέρωσαν για το Θέμα αυτό) θα έχει περάσει ο πόνος, αλλά αν δεν έχει περάσει νομίζω πως η Bepanthol θα βοηθούσε (καλά, εδώ που τα λέμε, αν μετά από τόσες μέρες δεν έχει περάσει, θα πρέπει να δεις έναν γιατρό ε !).

Σε γενικές γραμμές, δεν ξέρω πόσο επιμελείς είναι οι γυναίκες όσον αφορά το πρώτο και το τελευταίο βήμα της διαδικασίας (οινόπνευμα στην αρχή, λαδάκι το τέλος).

Senior Member
    Κύριε σποράκο,εκτός από τρίχες κατέχετε κι άλλα θέματα της ευαίσθητης περιοχής;
    Δυσπαρενία,δυσκολία οργασμού,μειωμένη ευαισθησία στην περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας,κολπική ξηρότητα...
    Ασφαλώς και ρωτώ ακαδημαϊκά καθότι οι δικές μου ανάγκες είναι άλλες,αν ενθυμείστε κι ακόμα περιμένω να μου τις ταχυδρομήσετε!

Senior Member
    Αυτό που θα σου συνιστούσα είναι να μην ξαναπάς στη συγκεκριμένη αισθητικό. ʼκου εκεί να σε αφήσει "μισή". Την αποτρίχωση του μπικίνι την κάνουμε και για πιο "ειδικούς" λόγους (δεν ξέρω αν με πιάνεις) και αυτό που περιγράφεις δεν είναι και ότι πιο ελκυστικό. Αισθητικό δεν έχω να σου προτείνω, αλλά όπου κι αν πας, φρόντισε προηγουμένως να έχεις ψαλιδίσει τις τριχούλες πολύ κοντές, για να τις πιάσει το κερί.

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Κύριε σποράκο,εκτός από τρίχες κατέχετε κι άλλα θέματα της ευαίσθητης περιοχής;
    Δυσπαρενία,δυσκολία οργασμού,μειωμένη ευαισθησία στην περιοχή του κόλπου και της κλειτορίδας,κολπική ξηρότητα...
    Ασφαλώς και ρωτώ ακαδημαϊκά καθότι οι δικές μου ανάγκες είναι άλλες,αν ενθυμείστε κι ακόμα περιμένω να μου τις ταχυδρομήσετε!
    ε, με τον φιλο που εχει, ειμαι σιγουρη οτι μπορει να μας απαντησει πλεον σε ολες μας τις αποριες!

με τον ταχυδρομο ομως εχει ενα θεμα!

Senior Member
    Τώρα ήρθε η ώρα για τα Αχ, Ωχ, Ουχ και γενικά για ότι βρισίδι υπάρχει.
    :spin: εννοειται αυτο! αχαχαχαχαχαχαχα

εκτος απο την οινοπνευμα πριν την αποτριχωση, μπορουμε να κανουμε πλυση με betadine scrub. αν υπαρχει προβλημα με το θυρεοειδη μας, κανουμε πλυση με hibitane.
    απο κρεμες, εκτος απο bepanthol βοηθα πολυ η cetavlon, ειναι και πολυ φθηνη.

Senior Member
    Originally posted by NADINE

Δεν σε αναγνωρίζω . . και να σκεφτείς οτί κάποτε σε σόκαρα με τις λέξεις αιδοίο και πρωκτός . . το ''πάλι'' ποτέ που λέει και η Αντζελα . . .

Senior Member
    Λοιπόν ως αισθητικός έχω να σε συμβουλέψω να ψάξεις να βρείς μια καλή αισθητικό . . τι σημαίνει αυτο? Να κάνει αποτρίχωση στην ευαίσθητη περιοχή ΜΟΝΟ με ζεστό κερί και χωρις μπάντα(την άσπρή χάρτινη ταινιά που κολλάνε μετά την επάλειψη του κεριού)δλδ να απ΄λωνει το κερί με σπάτουλα(ποτέ ρολέτα στο μπικίνι) και να τραβάει το κερί με τα δάχτυλα..προσωπικα δούλευα το ζεστό κερί το αζουλένιο(υποαλεργικό) που το θεωρώ το δώρο του θεού στην γυναίκα(μετά την επισκληρίδιο)είναι ότι πιο ανωδυνό κατα τη γνώμη μου . . τώρτα επειδή απέχω λίγο διάστημα ίσως έχει βγεί και κάτι ακόμα..αλλά για το συγκεκριμένο εγγυώμαι προσωπικά.Και δεν αφήνει ούτε υποψία τρίχας, δεν φαίνονατι καν οι πόροι της τρίχας . . θα θυμηθείς πως ήταν το ''παπάκι σου στο δημοτικό:tumble:

Senior Member
    hopa Μου γλυκεια τι κανεις??? ολα καλα??

Page 1 of 2 12 LastLast