Δεν αντέχω άλλο.... - Page 5
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast
Results 61 to 75 of 112
    Senior Member
    Originally posted by Lifedrops
    Μερικες φορες σκεφτομαι τι ακριβως συμβαινει σε αυτην τη παλιοβουλιμια. Δηλαδη καμια φορα νιωθω οτι δεν κανω εμετο επειδη εχω φαει, αλλα τρωω για να κανω εμετο.
    Θα αντεχα, αλλα θα ημουν θυμωμενη και απογοητευμενη. Αντεχω και τον εμετο ομως δυστυχως και το προτιμω ετσι γιατι δε νιωθω μετα τοσες τυψεις.
    με αναστατωσε αυτη η οπτικη...
    οσο κι αν αντεχα τον εμετο και αν βουλιαζα στην καταθλιψη οταν δεν καταφερνα να τα βγαλω παντα υπεφερα κατα τη διαρκεια της διαδικασιας....

Alexandrita ουτε εμενα μου αρεσει αυτο που συμβαινει, το σιχαινομαι και μερικες φορες κι εγω υποφερω κατα τη διαρκεια της διαδικασιας, ειδικα πιο παλια. Δε ξερω, ισως με το καιρο να το κανω πολυ πιο ευκολα. Εχω συνηθισει, εχω βρει τροπους, δεν ξερω, η ολη διαδικασια παντως κρατα ελαχιστα. Και παλι ομως υποφερω, ψυχολογικα κυριως. Παλια ματωναν τα δακτυλα μου και ειχα σημαδι, τωρα γινεται πολυ ευκολα.

ντρέπομαι

νρεπομαι και να το ξεστομίσω. έχω καταντήσει να κάνει συνέχεια εμμετό. Εχθές ήταν μία πολύ καλή μέρα γιατί έκανα μόνο 2 φορές. Στόχος σήμερα είναι να κάνω μόνο μία. λέω βλακείες;;;κοροιδεύω τον εάυτό μου;;;Απλά καταλαβαίνω ότι η λέξη 'καρκίνος οισοφάγου' που διάβασα σε συνδυασμό με το παιδάκι που έχω είναι ίσως το μοναδικό σοβαρό έναυσμα για να παλέψω πάλι από την αρχή. Γιατί έχω προσπαθήσει πολλές φορές στο παρελθόν αλλά πάντα κάτι γίνεται και ξανακατρακυλάω. Και δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ στα 32 μου νιώθω ώρες ώρες τόσο μα τότο κουρασμένη. Δεν έχω κουράγιο νομιζω να προσπαθήσω και να ξανααποτύχω. Όχι πρέπει λέω από την άλλη.Εϊναι άδικο να πεθάνεις και να φταίνε οι σοκολάτες και οι πίτσες...δεν νομίζετε;;

Senior Member
    Originally posted by POZ
    κ αύριο έχω γενέθλια κ ήθελα να είμαι πιο free , σκατά πάλι στη μιζέρια θα είμαι..
    Χρονια σου πολλά Ροζούλα!!!!!
    εύχομαι η ζωή σου από εδώ και πέρα να είναι σαν το nickname σου,πάντα ροζ και όλα σου τα όνειρα να γίνουν πραγματικότητα!!!!!

η σημερινή μέρα είναι καλή ευκαιρία για να αφήσεις ολα αυτα που σε πληγωνουν και σου τρωνε την ψυχη εκει που ανηκουν,στο παρελθον!!!

πολλά φιλιά και καλημέρα!!!

όλα θα πάνε καλά!!!!

Senior Member
    marmade μου,
    μην απογοητευεσαι...
    φυσικα και ειναι αδικο!!! αλλά τίποτα δεν έχει χαθεί ακόμα!
    το λέω και σε σένα.. όλα θα πάνε καλά στο τέλος, λίγη βοήθεια χρειαζόμαστε, μία μικρή ώθηση ώστε να αναπνεύσουμε ξανά.
    καθεμία πρέπει να αντλήσει δύναμη από κάτι διαφορετικό.υπάρχει καλύτερο κίνητρο από το να προσπαθήσεις να γίνεις καλά για το παιδάκι σου????

Originally posted by POZ
    συνεχίζω...+ένα γιαούρτι με κακάο .παράλληλα μιλάω στο τηλ. με μια φίλη σαν να μν τρέχει τίποτα...της μιλάω κ σκέφτομαι να το κλείσω να πάω να τα βγάλω..ρε κορίτσια πάντως κάπως καλύτεραδν είναι απτο να έτρωγα πχ καρμπονάρα κ πάστες ή μου λέω μαλακίες για να τα κρατήσω μέσα μου???κ αύριο έχω γενέθλια κ ήθελα να είμαι πιο free , σκατά πάλι στη μιζέρια θα είμαι..
    έχεις γενέθλια καλό μου;;; να ζήσεις γερή και ελεύθερη σύντομα από τα πάθη....να είσαι καλά σε φιλώ γλυκά

Senior Member
    ροζ χρόνια σου πολλά κουκλάρα μου!!! να τα εκατοστήσεις κ ότι επιθυμείς!!!
    να σκέφτεσαι πάντα αισιόδοξα.

αλεξανδρίτα είσαι λίγο πιο χαλαρή ή μου φαίνεται?πολύ το χαίρομαι.

Senior Member
    καλημερα bouliana μου!!!
    ειμαι ναι... νιωθω δυνατη,οτι μπορω να τα καταφερω χωρις υπερφαγικα και εμετους πλεον...

κυριως με πιανει η μανια με τα βουλιμικα οταν δεν μπορω να γυμναστω και δυστυχως τον τελευταιο χρονο συνεβησαν πολλα και ημουν off αρκετο καιρο και τα βουλιμικα ηταν παρα πολλα...
    οσο ομως τα ποδια μου ειναι σε καλη κατασταση,οταν τρωω δεν εχω τοσες πολλες ενοχες.
    με καποιο τροπο το τρεξιμο λειτουργει οπως οι εμετοι... διωχνει τις τυψεις οταν τρωω...

Senior Member
    ναι αλλά μην το παραγ..ας ,με το μαλακό το τρέξιμο.όχι τίποτα αλλά η εξάντληση του σώματος εξαντλεί κ τον μεταβολισμό.

Originally posted by alexandrita
    καλημερα bouliana μου!!!
    ειμαι ναι... νιωθω δυνατη,οτι μπορω να τα καταφερω χωρις υπερφαγικα και εμετους πλεον...

κυριως με πιανει η μανια με τα βουλιμικα οταν δεν μπορω να γυμναστω και δυστυχως τον τελευταιο χρονο συνεβησαν πολλα και ημουν off αρκετο καιρο και τα βουλιμικα ηταν παρα πολλα...
    οσο ομως τα ποδια μου ειναι σε καλη κατασταση,οταν τρωω δεν εχω τοσες πολλες ενοχες.
    με καποιο τροπο το τρεξιμο λειτουργει οπως οι εμετοι... διωχνει τις τυψεις οταν τρωω...
    κοριτσάκι μου από ότι καταλαβαίνω και εσύ τους εμμετούς τους ξεκινάς όταν δεν σε γεμίζει κάτι άλλο. Εγώ από την άλλη καταλαβαίνω ότι τρώω και όταν βαριέμαι. Δηλαδή επειδή έχω συνηθίσει μονίμως να ασχολούμαι με κάτι και αδυνατώ να χαλαρώσω καταφεύγω σε φαγητό και τουαλέτα όποτε έχω ελεύθερο χρόνο. δεν είναι τραγικό;; την έπαθα όταν διορίστηκα σε επαρχία και έμενα μόνη μου και είχα άφθονο ελεύθερο χρόνο παρά τις πάρα πολλές ασχολίες τις οποίες φρόντισα να έχω. όταν έμενα στο σπίτι η διέξοδος ήταν το φαγητό.....

Senior Member
    εχεις δικιο... κι εγω κατεφευγα σε φαγητο-εμετο οποτε ειχα ελευθερο χρονο και εννοειται οτι το βρισκω τραγικοτατο....
    εχεις σκεφτει ποτε να ξεκινησεις καποιο ειδος αθλησης?

α ναι βέβαια
    έχω γίνει χειμερινή κολυμβήτρια εδώ και 8 χρόνια και πηγαίνω για μπάνιο κάθε μέρα ακόμη και κάτι κουλές ώρες της ημέρας όποτε υπάρχει κενό στη μέρα μου...επίσης πριν παντρευθώ πήγαινα και γυμναστήριο...η άθληση είναι μεγάλη εκτόνωση...και αν κάποια μέρα δεν πάω για κολύμπι έχω κάτι νεύρα που νομίζω θα σκάσω...

Senior Member
    και παρ'ολ΄αυτα συνεχιζονται τα βουλιμικα?? :barfy::barfy::barfy::barfy:

Originally posted by alexandrita
    και παρ'ολ΄αυτα συνεχιζονται τα βουλιμικα?? :barfy::barfy::barfy::barfy:
    τα βουλιμικά συμβαίνουν όταν γυρίζω στο σπίτι και με ξαναπλακώνουν τα προβλήματα το άγχος ή η βαρεμάρα στο κεφάλι....ο άνθρωπος τελικά είναι να μη συνηθίσει σε μία κατάσταση..είναι σαν έναν φίλο που τον νιώθεις κολλητό και νομίζεις ότι είναι πάντα εκεί για εσένα ενώ στην ουσία σε τραβάει στην καταστροφή. Η πλάκα είναι ότι μου έχει τύχει αυτό με κολλητή η οποία αποδείχτηκε ότι με ζήλευε και ήθελε μόνο το κακό μου...μόνο που άργησα πολύ να το δω..

Senior Member
    ΡΟΖ μου πολύχρονη, ευτυχισμένη, χαρούμενη, χαμογελαστή! Ξέχνα τα φαγητά, τις θερμίδες, τις τύψεις. Φρόντισε να περνάς πάντα καλά και να προσέχεις τον εαυτό σου! Και μακάρι του χρόνου τέτοια μέρα να τα ξαναπούμε μέσα από το φόρουμ για τις ευχές, και για να μοιραστούμε τις εμπειρίες μου από την "νέα" μας, "ελεύθερη" ζωή...
    Να περνάς πάντα όμορφα

Page 5 of 8 FirstFirst ... 34567 ... LastLast