Δεν αντέχω άλλο.... - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast
Results 76 to 90 of 112
    Senior Member
    Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Με συγκινήσατε..Ανταποδίδω τις ευχές σε όλες σας , να έχουμε υγεία , να αγαπάμε τον εαυτό μας κ μέσα απο όλο αυτό που περνάμε , εύχομαι να βγούμε δυνατότερες, σοφότερες και πραγματικά ευτυχισμένες!!Απο σήμερα κ εγώ ξαναμπαίνω κάπως στον ίσιο δρόμο γιατί μπούχτησα , φαί, γλυκά, ποτό, τσιγάρο!Μπούχτησα όμως!(ωραία λέξη το μπούχτησα)..Ας μην πιεζόμαστε, σιγά σιγά όλα θα γίνουν, παρατηρούσα αυτον τν καιρό οτι όσο πιο σπαστικά προσπαθώ για κάτι(οτιδήποτε) τόσο πιο σκατά πάει.Οπότε αποφάσισα να μετριάσω λίγο την τελειομανία μου κ να πάψω να με χτυπάω στον τόιχο σαν χταπόδι με το παραμικρό(φροντίδα κ προδερμ βουλιάνα σωστή!)Νομίζω θ έκανε καλό σε όλες μας να το προσπαθήσουμε λιγάκι...Σας φιλώ προς το παρόν κ όταν αδειάσω θ διαβάσω τις προόδους σας!!

Senior Member
    Abrakatabra τι κανεις?πως εισαι?

Originally posted by POZ
    Κοριτσάκια μου σας ευχαριστώ όλες σας ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!!!Με συγκινήσατε..Ανταποδίδω τις ευχές σε όλες σας , να έχουμε υγεία , να αγαπάμε τον εαυτό μας κ μέσα απο όλο αυτό που περνάμε , εύχομαι να βγούμε δυνατότερες, σοφότερες και πραγματικά ευτυχισμένες!!Απο σήμερα κ εγώ ξαναμπαίνω κάπως στον ίσιο δρόμο γιατί μπούχτησα , φαί, γλυκά, ποτό, τσιγάρο!Μπούχτησα όμως!(ωραία λέξη το μπούχτησα)..Ας μην πιεζόμαστε, σιγά σιγά όλα θα γίνουν, παρατηρούσα αυτον τν καιρό οτι όσο πιο σπαστικά προσπαθώ για κάτι(οτιδήποτε) τόσο πιο σκατά πάει.Οπότε αποφάσισα να μετριάσω λίγο την τελειομανία μου κ να πάψω να με χτυπάω στον τόιχο σαν χταπόδι με το παραμικρό(φροντίδα κ προδερμ βουλιάνα σωστή!)Νομίζω θ έκανε καλό σε όλες μας να το προσπαθήσουμε λιγάκι...Σας φιλώ προς το παρόν κ όταν αδειάσω θ διαβάσω τις προόδους σας!!
    το πρόβλημά μας κοριτσάκι μου είναι ότι δεν αγαπάμε τον εαυτό μας αρκετά ώστε να βάζουμε ένα τόιχος γύρω μας και να μην αφήνουμε βλακείες να μας σπρώχνουν στο φαγητό. Εχθές για παράδειγμα διαπίστωσα πως για άλλη μία φορά οι καλοί μου οι συνάδελφοι φρόντισαν να λείπουν σε άδεια και με χώσανε να κάνω τη δική τους δουλειά την οποία παρεπιπτώντως δεν ήξερα και πολύ καλά...γνωστή νομίζω η συνέχεια έτσι;; άγχος πανικός μπισκότα τουαλέτα....και μετά όταν καταγράφεις τα στάδια του βουλιμικού επεισοδίου κάθεσαι και λες 'καλά πόσο μ...κας έισαι;;;' δηλαδή σκέψου ότι οι άλλοι και ξεκούραστοι είναι αφού απέφυγαν το χωσέ και την υγεία τους έχουν μια χαρά.....τέλος πάντων.....το θέμα πώς να ξεμπλοκάρεις το μυαλό σου πριν ακολουθήσει την πεπατημένη οδό πώς να στρίψεις το τιμόνι ....

Senior Member
    Ναι...τα έχω περάσει αμέτρητες φορές αυτά.Ή ακόμα χειρότερα με ανθρώπους της οικογενειάς μου -που δν γίνεται να απομακρυνθείς- να μου φορτώνουν ότι πρόβλημα έχουν, να παριστάνω εγώ την σούπερ δυναμική, να κάνω τον ψυχολόγο (που δν είμαι), να δίνω τις τέλειες συμβουλές και με το που μένω μόνη μου....επιστροφή στην δυστυχία της λεκάνης...και ίσως τελικά να μην μ φταίνε οι άλλοι , οι άλλοι ότι τους δείχνεις λαμβάνουν κ σιγά μην το υπεραναλύσουν κιόλας.Αν είμαστε θύματα και βρίσκουν πάτημα φυσικά κ θα το εκμεταλευτούν.Εγώ με την υπερευαισθησία μου δεν είδα φως ούτε κανείς με λυπήθηκε ποτέ.Το πολύ να καταντούσα γραφική.Και ξέρω οτι δεν πρόκειται να αλλάξω, έτσι γεννήθηκα αλλά πλεον μετά τον πάτο που έπιασα κ την άπειρη στεναχώρια , μου βγαίνει κ θυμός.Θυμός γιαυτά που έκανα στον εαυτό μου, περιμένοντας να με σώσω όχι εγώ, αλλά κάποιο μαγικό χέρι τρίτου.Τώρα έχω πεισμώσει κάπως...κουράστηκα απο τόση κακομοιριά.Κ το αστείο είναι οτι βλέπω να έχουν αρχίσει κ οι άλλοι να σέβονται ξανα όπως παλιά..

Senior Member
    Originally posted by POZ
    Ναι...τα έχω περάσει αμέτρητες φορές αυτά.Ή ακόμα χειρότερα με ανθρώπους της οικογενειάς μου -που δν γίνεται να απομακρυνθείς- να μου φορτώνουν ότι πρόβλημα έχουν, να παριστάνω εγώ την σούπερ δυναμική, να κάνω τον ψυχολόγο (που δν είμαι), να δίνω τις τέλειες συμβουλές και με το που μένω μόνη μου....επιστροφή στην δυστυχία της λεκάνης...και ίσως τελικά να μην μ φταίνε οι άλλοι , οι άλλοι ότι τους δείχνεις λαμβάνουν κ σιγά μην το υπεραναλύσουν κιόλας.Αν είμαστε θύματα και βρίσκουν πάτημα φυσικά κ θα το εκμεταλευτούν.Εγώ με την υπερευαισθησία μου δεν είδα φως ούτε κανείς με λυπήθηκε ποτέ.Το πολύ να καταντούσα γραφική.Και ξέρω οτι δεν πρόκειται να αλλάξω, έτσι γεννήθηκα αλλά πλεον μετά τον πάτο που έπιασα κ την άπειρη στεναχώρια , μου βγαίνει κ θυμός.Θυμός γιαυτά που έκανα στον εαυτό μου, περιμένοντας να με σώσω όχι εγώ, αλλά κάποιο μαγικό χέρι τρίτου.Τώρα έχω πεισμώσει κάπως...κουράστηκα απο τόση κακομοιριά.Κ το αστείο είναι οτι βλέπω να έχουν αρχίσει κ οι άλλοι να σέβονται ξανα όπως παλιά..
    :thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Originally posted by Lifedrops
    Καλημερα και παλι. Τι καλη μερα δηλαδη? Εδω και 2 εβδομαδες εχω χασει τον εαυτο μου. Ολο το καλοκαιρι δεν ειχα κανει εναν εμετο και για αρκετους μηνες πριν πολυ αραια. Νομιζα οτι μου ειχε σχεδον ''φυγει'', τι συμβαινει τωρα? Ποσο νιωθω αυτα που διαβαζω απο μερικα κοριτσια. Κι εγω εχω κανει εμετο σε εστιατοριο, σπιτι φιλου, στο φροντιστηριο μου, στο χωραφι(!) στο χωριο μου τη νυχτα, γιατι η τουαλετα ειναι διπλα στα δωματια ολων κι εκεινη την περιοδο ειχε σπασει κι ολας σε ενα σημειο πανω και θα με ακουγαν ολοι, εφυγα μεσα στη νυχτα απο το σπιτι.
    Απελπιστικες καταστασεις. Χθες μεχρι τις 4 το πρωι το παλευα, δεν αντεχα να ξανακανω εμετο, την προηγουμενη μερα ειχα κανει 3 φορες. Εχω και αυτο το γ@@@@νο προβλημα με την αυπνοια και κατα τις 4 τρελαινομαι, ουτε που θυμαμαι τι εφαγα, μακαρονια με κιμα, φρυγανιες με βουτυρο και μαρμελαδα κτλ, 4 και κατι το πρωι ημουν στη λεκανη. Δεν ανακουφιζομαι τελειως μερικες φορες γιατι νιωθω οτι δεν τα εχω βγαλει ολα. Κατα τις 6 με πηρε ο υπνος, ξυπνησα 9 (αυτος ηταν ο υπνος μου) μου ειπε η μητερα μου: εχω ψησει 6 μεγαλα μπιφτεκια, 2 για τον καθενα, και φυγανε. Λεω ας τσιμπησω ενα με μια ντοματα, χωρις να το καταλαβω τα εφαγα ολα,με ντοματες τυρι και ψωμι. Λειτουργει ετσι: αφου την εκανες την μαλακια τωρα, αποτελειωσε την. Ξερω οτι ειναι λαθος. Παλι στην τουαλετα. Αυτες τις ημερες πραγματικα δεν εχω ιδεα ποσσες θερμιδες παιρνω, τι μενει τελικα μεσα μου. Το μονο που θυμαμαι οτι εφαγα χθες και δεν εβγαλα ειναι γυρω στα 15 δαμασκηνα(μαζεμενα)!! Ζαλιζομαι και δεν μπορω τουλαχιστον να κοιμηθω λιγο ακομα...
    Lifedrops,δεν κοιμάσαι καθόλου μέχρι που κάνεις το βουλιμικό ή ξυπνάς κάποια στιγμή και μετά το κάνεις;Γιατί υπάρχει και η περίπτωση NES(Night Eating Syndrome),σε εποχές ιδιαίτερου άγχους το έχω εμφανίσει κι εγώ,συνίσταται στο να είναι οι νυχτερινές ώρες αυτές που γίνεται η μεγαλύτερη κατανάλωση ποσοτήτων φαγητού.Εγώ δεν έχω κάνω εμετό,απλά έχω την παρόρμηση να γεμίσω το στομάχι μου με φαγητό "γαλήνης"και"ασφάλειας".

Θα σε βοηθούσε να έχεις στο ψυγείο έτοιμα για τέτοιες περιπτώσεις κάποια ταπεράκια με σαλάτες,γλυκά με συνταγές σύμφωνες προς μία υγιεινότερη διατροφή(πχ ένα κέικ με φρουκτόζη ή μαύρη ζάχαρη και αλεύρι μισό ολικής μισό λευκό,με φρούτα αντί για μαρμελάδα,κλπ),ώστε όταν βρεθείς σε "πειρασμό"να έχεις τις εναλλακτικές σου έτοιμες.Οι τύψεις θα είναι λιγότερες και ξέρουμε τι σημαίνει τύψεις και πως βοηθάνε στη διατήρηση ενός φαύλου κύκλου,ε.

Sabe ναι εχω ακουσει γι αυτο το συνδρομο και πολλες φορες τη νυχτα 4, 5 το πρωι σηκωνομαι και σα να υπνοβατω καταβροχθιζω τα παντα. Το ψυγειο ειναι γεματο με υγιεινες τροφες, που τις προτιμω κι ολας οταν ειμαι ''κανονικα'', αλλα επειδη δυστυχως μενω με τους δικους μου αναγκαστικα υπαρχουν κι αλλα πραγματα κι οταν με ''πιανει'' κατευθυνομαι χωρις να το σκεφτω σε αυτα. Γενικα ειμαι ανθρωπος που μου αρεσουν πολυ οι σαλατες, τα φρουτα, δεν τρωω τηγανικα, σουβλακια και τετοια, δεν μου αρεσουν κι ολας ιδιαιτερα (παραξενο αυτο μαλλον). Δηλαδη αν εχω μπροστα μου μια ωραια σαλατα με μανιταρια καλαμποκι γαλοπουλα κτλ θα προτιμησω 1000 φορες αυτην απο μια πιτσα. Ασχετα αυτα λιγο. Απλα οταν παθαινω κρισεις τρωω οτι χειροτερο και πραγματα που μπορει να μη μου αρεσουν.
    Και αυτες τις ημερες εχω τρομερη ενταση και δεν αντεχω, ειλικρινα.
    Χθες τη νυχτα παλι εφαγα πολυ, 2 πιατα τραχανα(μπλιαξ) και 5-6 φετες ψωμι, αλλα δεν αντεχα να κανω εμετο παλι. Τα κρατησα και ειπα σημερα να φαω λιγοτερο.
    Βγηκα εξω πριν λιγο να παρω κοκα κολα απο ενα μινι μαρκετ και τρελαθηκα, μου ηρθε να τα παρω ολα, ειμαι και μονη μου σπιτι, θα εκανα τρελο επεισοδιο. Αλλα ποναει ο λαιμος μου, μου ηρθε να μου δωσω χαστουκι εκεινη τη στιγμη, γινοταν πολεμος μεσα μου. Και τι εκανα πηρα δυο μπουκαλια κρασι μπας κι ετσι αποφυγω το βουλιμικο, να ζαλιστω, να ηρεμησω, που δεν ηρεμω...
    Ηδη ανοιξα το ενα. Στην υγεια σας. Νιωθω χαλια. Εντελως αυτοκαταστροφικη αυτες τις ημερες.

Να σαι καλα Lifedrops , μολις μου δωσες τη λυση. ενα ποτηρι ουισκι. μονο ετσι θα σταματησει ολο αυτο.

ενω τις τελευταιες 10 μερες τα πηγαινα αρκετα καλα χθες κ σημερα επιασα πατο.. το στομαχι μου κοντευει να εκραγει, για πρωτη φορα δεν κανω εμετο η κανω ισα ισα για να μπορω να ' αναπνεω' .. νιωθω χαλια, ειναι σαν να ζω για να τρωω..
    Ημουν στη φαση που απεριπτα το ενα βουλιμικο μετα το αλλο, ουτε καν ετρωγα παραπανω , πρεπει να 3νγυρισω στην ιδια φαση. τα 1-3 κιλα που πιθανως να μπηκαν αυτες τισ 2 μερες με ενδιαφερουν ελαχιστα.. (ισως υπερβαλλω 3ερω) θελω μονο να σταματησω να σκεφτομαι το φαγητο, κ να νιωθω σαν μπαλονι.
    Οσο γιαυτο που λες εχω κανει υπερφαγικο πχ κ με κατεψυγμενα μπιζελια... οτιδηποτε αρκει να τρωγεται ρε πουστη μ...

και ναι σκεφτομαι το περιπτερο!! τις αραβικες πιτες κ τα κρυα σαντουιτσ!
    και νιωθω ΑΝΙΚΑΝΗ να παλεψω με τις σκεψεις μου.. εχω κουραστει
    νιωθω οτι φουσκωνω σαν μπαλονι, δεν μπορω ουτε να 3απλωσω !
    ΟΥΙΣΚΙ οπωσδηποτε!!!!!

Δωρα δεν ξερω αν ειναι λυση το ουισκακι και το κρασακι.
    Ναι, τα 2-3 κιλα να μη σε απασχολουν, δεν ειναι τιποτα.
    Κι εγω να σταματησω να ξεσπαω στο φαγητο θελω.
    Ειμαι μονη μου σπιτι, πινω (απο τωρα) κρασι και ακουω την αγαπημενη μου μελαγχολικη μουσικη. Τι ομορφα!
    Ελα να τα πιουμε παρεα:spin:

Εγω το ουισκυ δεν το αντεχω με τιποτα.
    Κρασι ή σαμπανια.
    Κατεψυγμενα μπιζελια... Θεα!

τι θεα... για κλαματα ειμαι..
    θα κανω τωρα μια λιστα με πραγματα που πρεπει να γινουν μεχρι το βραδυ να μεινω απασχολημενη.
    ισως οταν 3εφουσκωσω να κανω κ κανα περιπατο.
    κ αυριο 3ημερωνει ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ μερα :grin: σωστα..??

μολις διαβασα κατι που με βοηθησε κ θελω να το μοιραστω.

<Ο ανθρωπος που αληθινα θελει να στηριχθει θ'αναζητησει κ θα ανακαλυψει ΜΕΣΑ του τα στηριγματα, θα 3υπνησει τις κοιμισμενες του δυναμεις και θα προσπαθησει να α3ιοποιησει τις λανθανουσες ικανοτητες του. Τοτε θα νιωσει την επαρκεια, που θα του κανει ευκολοτερη τη μαχη με τα ε3ωτερικα εμποδια.>

Senior Member
    Κοριτσάκια.....

βοήθησε τελικά το ουίσκι και το κρασί να ξεχαστείτε?

μα κατεψυγμένα μπιζέλια???δεν υπάρχει!!!!!!!!!!

Δώρα....πόσο συμφωνώ...

ΝΑΙ εμενα με βοηθησε! βασικα επιτελους νιωθω και καπως 3επρησμενη. Αν κ τελικα πηγα πηρα 1 κουλουρι με μερεντα, εφαγα μονο μια μπουκια κ το παρατησα. Μεσα στη μιζερια ενιωσα λιγο περηφανη κ δυνατη επιτελους.
    Κ τωρα θα παω για τον περιπατο π ελεγα , να ακουσω κ λιγο μουσικη, να με φυση3ει κ ο αερας λιγο. Εκανα κ ενα μπολ ζελε χωρις ζαχαρη να με περιμενει σπιτι , μην κανω καμμια ανοησια παλι.

Page 6 of 8 FirstFirst ... 45678 LastLast