Κοινωνικές Υποχρεώσεις!!! - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 45 of 45
    Senior Member
    σωστα τα λες! αναλογα με το υψος παει και το πως φαινονται τα κιλα πανω μας!!
    Συνεχισε εσυ!! Ασε μας εμας να λεμε....χαζομαρες λεμε! Εσυ το σκοπο σου!! Απλα καμια φορα ξερεις...οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει κιλα που εσυ ουτε καν τα ονειρευεσαι οτι θα τα εχεις ,σου φαινεται πως υπερβαλλει, δεν ειναι ετσι ομως..Εχεις απολυτο δικιο και συνεχισε την προσπαθεια σου με το δικο σου τροπο και ρυθμο!! Φιλια !!

Senior Member
    Originally posted by chrys
    Απλα καμια φορα ξερεις...οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει κιλα που εσυ ουτε καν τα ονειρευεσαι οτι θα τα εχεις ,σου φαινεται πως υπερβαλλει, δεν ειναι ετσι ομως..
    μακαρι να ηταν τοσο απλο. απλως υπαρχει και η νευρικη ανορεξια που δυστυχως εχει ακριβως αυτο το χαρακτηριστικο.
    το ατομο που πασχει αλλο βλεπει, αλλο καταλαβαινει, αλλο νομιζει. και τελικα κατακρεουργει το σωμα του.
    η υπερβολη ειναι που οδηγει εκει, στο λαθος στοχο.

Senior Member
    Originally posted by click
    Μαρη Mary P. !!!! xaxaxxaaπεθανα στο γελιο!!! Ακου εκει "το τραβαμε κι εμεις οι γεματουλες"!! Μια χαρα εισαι δεδομενων των κιλων σου,αλλα ξερω επιπλεον οτι το τι λεω εγω δεν παιζει ρολο γτ απλουστατα ο καθενας εχει βαλει τα δικα του στανταρντς και δεν εχουμε δικαιωμα να παρεμβαινουμε.Απλα τα 56 σου κιλα μου φανηκαν πολυ λιγα για να ονομαζεις τον εαυτο σου "γεματουλα"!!
    :smilegrin:
    αχαχαχαχαχαχαχα
    καλα αυτο δεν ειναι τιποτα. Χτες να δεις που λεγαμε σε ποια διαταραχη "εντασσεται" και μου λεει
    Originally posted by Marry Poppins
    Εντάσσομαι στους παχύσαρκους μάλλον!
    που να το ξερα οτι ειναι 56 και θελει να παει 45!:smilegrin:

Μαιιιιιιιιιρηηηηηηηηηηηηη ηηηηηηηηηηηηηηη!!!!! δεν εισαι παχυσαρκη :wink2:
    Το ότι έγινα μέλος σ'αυτό το φόρουμ είναι ότι καλυτερότερο έχω κάνει το τελευταίο καιρό!!!!!!! Περνάω τέλεια, με κάνετε και γελάω!!! :yes:
    Είστε όλες υπέροχες!!! :thumbup: ...και ανταποκρίνεστε άμεσα!!! αυτό είναι το ουααααου τις υπόθεσης!!!! :spin:
    οκ μπορεί να μην είμαι παχύσαρκη αλλά λίγο γεματούλα είμαι!! Βασικά όταν κάνεις αγώνα και φτάσεις τα κιλά που θέλεις και μετά μέσα σε 2 χρόνια γίνεις όπως προηγουμένος εννοείτε ότι με τίποτα δε θα τη βρίσκεις με τον εαυτό σου!! αυτό έπαθα και εγώ!!! ίσως είναι χειρότερο απο το να είσαι μια ζωή χοντρούλα!! Δε ξέρω...

Senior Member
    καλά κεγώ πριν που είδα στόχο τα 45 λέω η κοπελιά είναι ανορεξική αλλά επειδή είσαι κατηγορία φτερού είναι κανονική.άμα μου λεγες είμαι 167 θα μαλώναμε.όχι οτι τώρα έχεις ιδιαίτερο πρόβλημα.

Senior Member
    σωστα τα λες! αναλογα με το υψος παει και το πως φαινονται τα κιλα πανω μας!!
    Συνεχισε εσυ!! Ασε μας εμας να λεμε....χαζομαρες λεμε! Εσυ το σκοπο σου!! Απλα καμια φορα ξερεις...οταν βλεπεις οτι ο αλλος εχει κιλα που εσυ ουτε καν τα ονειρευεσαι οτι θα τα εχεις ,σου φαινεται πως υπερβαλλει, δεν ειναι ετσι ομως..Εχεις απολυτο δικιο και συνεχισε την προσπαθεια σου με το δικο σου τροπο και ρυθμο!! Φιλια !!
    Σ΄ευχαριστώ απο καρδιάς!!!!
    Σου έυχομαι ότι καλύτερο!!! :wink1:

Senior Member
    ισως αν ξεκινησεις γυμναστηριο καθημερινα, να δεις πιο επιθυμητες αλλαγες στο σωμα σου. το εχεις σκεφτει να ξεκινησεις?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    ....επειδή είσαι κατηγορία φτερού είναι κανονική.
    χαχαχαχα :yes: κατηγορία φτερού?? με έκανες και γέλασα!!!

Senior Member
    αχ....κλαιν οι χήρες κλαίν και οι παντρεμενες λένε στο χωριό μου!!!! :P:P:P:P:P

Senior Member
    Originally posted by click
    ισως αν ξεκινησεις γυμναστηριο καθημερινα, να δεις πιο επιθυμητες αλλαγες στο σωμα σου. το εχεις σκεφτει να ξεκινησεις?
    Ναι, το σκέφτηκα θέλω όμως πρώτα να χάσω 3-4 κιλά να νιώσω πιο ελαφριά (δε ξέρω αν χρησιμοποιείται αυτή τη λέξη με αυτό τον τρόπο :tumble
    και μετά να ξεκινήσω γυμναστήριο...

Senior Member
    κορίτσια πρόβλημα! uzzled:

....αύριο βράδυ θα πάμε για κινέζικο μήπως ξέρετε τι να αποφύγω τελείως? υπάρχουν νομίζω κάποια που είναι τηγανιτα άρα απαγορευμένα... και ακόμα μια απορία: τι λέτε να φάω για μεσημέρι μήπως και καταφέρω κάπως και εξισορροπίσω την κατάστασή διότι Τρίτη έχω ζύγισμα και δε θέλω να με δείξει πάλι 52

εχω την απαντηση διοτι κ εγω πηγα πριν μια εβδομαδα!τηγανητα και σουπες μην παρεις.μπορεις να παρεις σαλατα με κοτοπουλο αλλα αυτο δεν ειναι και πολυ κινεζικο,αρα μια πολυυυ καλη επιλογη ειναι αυτο που ειχα παρει κ εγω:κοτοπουλο με λαχανικα και σαλτσα σογιας.τα κανουν στο γουοκ με σησαμελαιο.και ειχα πει με οσο το δυνατον λιγοτερο σησαμελαιο.και το ρυζι ατμου για συνοδευτικο.ειχα φουσκωσει πολυ με αυτα τα 2!καλυτερα το 1.

α και το μεσημερι να φας τονοσαλατα ή κατι σε φασολακια χωρις λαδι,αν φας κρεας το βραδυ.

Senior Member
    ευχαριστώ πολύ erfolg μου αλλά δυστυχώς μέχρι να πάω είχανε ήδη παραγγείλει και υποχρεωτικά έφαγα και τηγανιτά! μέχρι και το ρύζι τηγανιτό ήταν! το μεσημέρι όμως είχα φάει μόνο σαλάτα και αύριο μάλλον σαλάτα θα φάω! ...και θα κάνω πολύυυυυ καιρό να ξαναφάω κινέζικα!!!!

ελπιζω να το ευχαριστηθηκες τοτε!!και εγω εκανα παρασπονδιες σημερα...ξεθυμανα.συνεχιζου με κανονικα την διατροφη μας!

Senior Member
    εμενα οι φιλοι μου καθε φορα που βγαινουμε (ακομη και οταν παμε σε club) θα θελουν σιγουρα να φανε. εχω μαθει να εχω ανοσια στις μυρωδιες των φαγητων και ποτε δεν τα λιγουρευομαι. ετσι οταν βγαινω με τους φιλους μου, πλεον το εχουν συνηθισει, ή θα παραγγειλω μονο νερο (:P παντα ο σερβιτορος με κοιταζει περιεργα εκεινη την στιγμη) ή δεν θα παραγγειλω τιποτα. και για ποιους λογους το κανω αυτο:

1) δεν μου αρεσει να τρωω απο εξω.
    2) δεν θα ξοδεψω τα λεφτα μου για το φαγητο. προτιμω να τα μαζεψω και να αγορασω κανενα φορεμα, βραχιολι κλπ
    3) οταν τρωω μου αρεσει να προσηλωνομαι στο φαγητο μου και αυτο δεν μπορει να γινει οταν οι φιλοι μου θα μου αποσπουν την προσοχη. οποτε δεν θα απολαυσω το φαγητο μου
    4) αν τρωω δεν θα μπορω να μιλαω. και γενικα μου αρεσει πολυ να μιλαω, να ειμαι ευχαριστη και αστεια
    5) αν φαω μετα δεν θα μπορω να φιλησω κανεναν (θα θελω πρωτα να εχω πλυνει τα δοντια μου πριν).

οποτε απλα δεν τρωω οταν βγαινω εξω. για να μην ανησυχω και για τις θερμιδες. ή μπορει να παραγγειλω κατι (αν εχουμε παει σε καποιο καλο εστιατοριο και δεν θεωρειται σωστο να μην παραγγειλω) και να μην το φαω. το κολπο σε αυτη την περιπτωση ειναι να κοβεις το φαγητο σε πολλα κομματια και να μιλας πολυ.

Page 3 of 3 FirstFirst 123