Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 106
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 106 of 387 FirstFirst ... 65696104105106107108116156206 ... LastLast
Results 1,576 to 1,590 of 5791
    Senior Member
    Σκέφτομαι ότι μου έχει μόνο μια βδομάδα για το χειρουργείο, και νιώθω μια απέραντη χαρά και υρεμία μέσα μου, που κανείς και τίποτα δεν μπορεί να μου το χαλάσει!!!!!

Με τη δικαιλογία του ότι αύριο πάω στο διαιτολόγο έχω ξεφύγει τελείως. Είχα λυσσάξει να φάω σουβλάκια. Τσάκισα 2 (είναι και Τσικνοπέμεπτη!) και τώρα νιώθω απλώς χάλια! Όσες δεν φάγατε σήμερα, πρέπει να είστε πολύ περήφανες!

Senior Member
    Παιδια είμαι πολυ χαρούμενη και θέλω να το μοιραστώ μαζι σας !!! Σήμερα Τσικνοπέμπτη ειχα καλεσει κοσμο στο σπίτι για τσικνίσμα ! Φυσικα στο τραπέζι εχω απο τα ψητα υπήρχαν και άλλα εδεσματα . Παρόλο αυτα καταφερα και περιοριστικά στα απαραίτητα . Έφαγα μια μπριζολα με σαλατα που απλα συνοδευσα με λιγο κρασι .... Ειχα κανει οικονομια θερμιδων απο το μεσημερι ετσι το κρασι δεν αποτελεσε παρασπονδια ........... Το γλυκο το απεφυγα τελειως και δεν με πειραξε καθολου ...........
    Ειχα φροντισει να προετοιμαστω βεβαια απο το απογευμα .......Πηγα κομμωτηριο, και στη συνεχεια γυρισα φορεσα το αγαπημενο μου στενο τζιν , περοιποιηθηκα τον εαυτο και εκτοξευσα την αυτοπεποιθηση μου στα υψη!!!!
    Ετσι το φαγητο περασε σε δεύτερη μοιρα και απολαυσα την παρεα των φιλων μου ......
    Αυτη τη στιγμη το στομαχι μου ειναι μια χαρα , δνε χρειαζομαι σοδα οπως άλλες φορες και μπορω να κοιμηθω ανετα........
    Νοιωθω υπεροχα και που τραπεζι τους φιλους μου ειχα και που δεν "γουρουνιασα " ασυστολα αλλα εφαγα σωστα λιγο απ΄όλα.............
    Αχ μακαρι να συνεχισω να λειτουργω έτσι!!!!!

Senior Member
    Μπραβο σου Alma libre:thumbup::grin:
    είδες όταν περιποιούμαστε τον εαυτό μας νιώθουμε ωραία.. κ δε χρειάζεται να ριξουμε στο φαγητο.

Senior Member
    σκέφτομαι οτι βγήκα , έφαγα, ήπια, πέρασα παρα πολύ ωραία μετά πολυυυυ καιρό κ γύρισα ΠΑΛΙ για να κάνω βουλιμικό!ΕΛΕΟΣ με την αρρωστια μου.Εφαγα αλμυρο, έφαγα γλυκο και τώρα σκεφτομαι να το ράψω κ να πάω για υπνο..................................(καν� �ις δεν μπορεί να πάρει τη θέση σου...)

Senior Member
    Ροζ, καλησπέρα...
    αν δε κάνω λάθος δεν είχες σταματήσει στα βουλιμικά?

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Πηγα κομμωτηριο, και στη συνεχεια γυρισα φορεσα το αγαπημενο μου στενο τζιν , περοιποιηθηκα τον εαυτο και εκτοξευσα την αυτοπεποιθηση μου στα υψη!!!!
    Ετσι το φαγητο περασε σε δεύτερη μοιρα και απολαυσα την παρεα των φιλων μου ......
    Καλημέρα!!!! Τα ωραιότερα λόγια που έχω διαβάσει τελευταία από σένα καλή μου!!!! Χαιρομαι πολύ για σένα που αυτή την φορά το έχεις πάρει πολύ διαφορετικά και πολύ ζεστά το θέμα!!!!!!! Είμαι σίγουρη για την επιτυχία που θα εχει η προσπάθειά σου, καθώς και για το ότι αυτή την φορά, θα το διατυρίσεις!!!!!

Φιλακια κούκλα μου, συνέχισε έτσι, σου αξίζει!!!

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    Ροζ, καλησπέρα...
    αν δε κάνω λάθος δεν είχες σταματήσει στα βουλιμικά?
    Καλημέρα-καλό μεσημέρι!Υπερφαγικό ήθελα να γράψω, οτι δλδ γυρίζοντας απτο ξενύχτι σταμάτησα να πάρω να φάω γιατί όντως πεινούσα , αλλά ακόμη μια φορά έχασα το μετρο κ αγόρασα φαγητό για 5 ανθρωπους όχι για έναν!Τέλος πάντων..τωρα τελείωσαν τα λεφτά και θέλοντας κ μη τα κεφάλια μεσα!

γεια! σας κ απο μενα,σημερα με εχει πιασει κ θελω να τρωω απο το πρωι ,τρωω κ παλι νιωθω αδυναμια κ σαν να μην εφαγα τιποτα!!! χαχα πως γινεται αυτο?????? με εχει παρει πολυ απο κατω... προχτες που πηγαινα στο γιατρο για τη γαστροσκοπηση καθως περπαταγα στο πεζοδρομειο ειδα κατι σε μια βιτρινα κ κοντοσταθηκα.ενας αλλοδαπος ηλιθιος καταφερε να με κανει να νιωσω χαλια.λοιπον ενω ηταν μακρια απο μενα σκονταψε σε ενα σκαλακι που δεν ειδε κ αρχησε να με βριζει... βρε χοντρη που δε χορας στο πεζοδρομιο.... ενιωσα τοσο ασχημαααα κ ακομα το σκεφτομαι.ποτε κανεις δε με εχει ξαναπροσβαλει ετσι για τα κιλα μου, κ τοσο αδικα! κιολας

Senior Member
    Νινάκι μου!!! Πώς από τα μέρη μας βρε? Τί περίμενες μωρό μου από τον γύφτο να σου πει? ωραία μου κυρία παρακαλώ κάντε στην άκρη να περάσω? χαχαχα

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι σήμερα είναι η τελευταία μου μέρα στην δουλειά γιατί με απέλυσαν και δεν μου έχουν δώσει φράγκο από τον Νοέμβριο ............και θα τα σπάσω όλα...

πολινα μου χιχι με εκανες κ γελασα οχι δε περιμενα κατι τετοιο αλλα για την δικια του ανοησια να τα βαζει μαζιμου τα πηραα ασχημα!. Ο.Κ. μην κολλας ολοι τα ιδια ζουμε.. αλλα ελπιζουμε .... παντως αν μπορεις σπαστα!!!!!

Senior Member
    ευτυχως οι ελληνες δεν ειναι ρατσιστες

Senior Member
    Originally posted by νινα
    πολινα μου χιχι με εκανες κ γελασα οχι δε περιμενα κατι τετοιο αλλα για την δικια του ανοησια να τα βαζει μαζιμου τα πηραα ασχημα!. Ο.Κ. μην κολλας ολοι τα ιδια ζουμε.. αλλα ελπιζουμε .... παντως αν μπορεις σπαστα!!!!!
    Πάντα σε κάνω και γελάς κουκλίτσα μου!!!!!

click ο ρατσιστης ηταν αυτος οχι εγω. κ βεβαια κ οι ελληνες ειναι ρατσιστες οπως ολοι, απλα ενω μια ζωη ημουν παχια ποτε μα ποτε δεν ειχα ξαναδεχτει τοσο αδικη επιθεση