Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 116
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 116 of 387 FirstFirst ... 1666106114115116117118126166216 ... LastLast
Results 1,726 to 1,740 of 5791
    Senior Member
    skeftomaiiiiiii oti to mitsokolo pirazei tin click poy den tin estileeee ton 2metro.xaxaxaxaxaxaxaaxaxaxax...episis skeftomai oti zigistika k eimai 91 kilaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ouuuuuuuuuuuuuuuuu ayto to 8 outeee me kialia den to vlepw...xaxaxa mitsokolo den mou to xtipas se tattou ?pios polles elpides exw na to do apo kei...xaaxaxxaaxax

Senior Member
    bouboulitsiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiiiiiii mou gliko mi stenaxorieseeee makia polla!!!!!!

Senior Member
    koita den tha pethanw...pernaw super opos k na xei.......aplaaaa den exw vrei akoma to tropo na sindiasw douleiaa k dieta...px...doyleuw 8misi me 5 misi exoume dialimata tis 10 tis 1 k tis 4...
    ektos poy den mou kanei oreksi na faw toso mes tis 7 pou me edo magireuwww k troo san treli na kanw doyleies na ta ferw edo mesa sta isia k na asxolitho k me ton eayto m...!!!grr pos na brw to tropoooo girlsss help!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Originally posted by onelifeonechance
    Eννοειται,δεν ειμαι αχαριστη,απλα λεω..

οχι βρε δεν εννοησα οτι εισαι αχαριστη απλα λεω οτι αν το καλοσκεφτεις ειναι πολυ γλυκο να ξερεις και να σου δειχνουν οτι νοιαζονται οι αλλοι για σενα, εγω σχεδον δεν το νιωθω ποτε αυτο.. τι σχεδον δηλαδη... ποτε.. και ειναι ακομα χειροτερο... χχεχε
    Καταλαβα πως το λες απλα εγω ειμαι και λιγο εσωστρεφης και οταν με πιεζουν να μιλαω ή συνεχεια με ρωτανε τί εχω και πρεπει να λεω αναλυτικα τί μου συμβαινει,ε αυτο με κουραζει..
    Και δε νομιζω να μην το νιωθεις ποτε εσυ ρε κοριτσαρα,αφου εχεις τον αντρακλα σου
    Αν και κατι υποπτα διαβαζω και με βαζεις σε σκεψεις! :P

Senior Member
    δεν καταλαβες!
    εγω τον εστειλα αλλα ειδε την παρεα σου και σκαλωσε μη φαει ξυλο!:bigsmile:

Senior Member
    Originally posted by click
    ειναι πολυ δυσκολο να μην καταρρευσεις ψυχολογικα σε μια χωρα που σε αντιμετωπιζει σα σκουληκι
    Aυτο ξαναπεστο

Senior Member
    skeftomaiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii oti auto to sabbatokiriako prepei na to perasww spartiatika...xaxaxaxaxaxaxxa

Senior Member
    σπαρτιατικες αποκριες ε?
    δε λεει.....:crazy:

Senior Member
    Αυτό που σκέφτομαι είναι πως στο καλό θα βρω δουλειά. Οι άνεργοι είναι πάρα πολλοί και σιγά μην πάρουν εμένα χωρίς προϋπηρεσία.

Senior Member
    ʼτιμο πράμα το hangover... είχα ξεσυνηθίσει το φελέκι μου μέσα... άντε δούλεψε τώρα.

Senior Member
    θελω οταν θελω να παω καπου να μου ετοιμαζει καποιος τα πραγματα κ να ξερει ακριβως τι θα χρειαστω!!!
    μπορω?

Senior Member
    για τριήμερο; Καταρχάς στολή μη ξεχάσεις και κατά δεύτερον σίγουρα θα πάρεις περισσότερα απότι χρειάζονται, μην αγχώνεσαι!

Senior Member
    πωπωω... καλα που μου θυμισες τη στολη!!
    κ που αν την εχω ρε γμτ :O
    οσο για το αγχος... ΠΟΛΥ αγχος ρε παιδια οταν ειναι να φυγω κ να μαζεψω πραγματα...
    σε σημειο ν αναρρωτιεμαι να αξιζει τον κοπο...
    πως θα το παλεψω αυτο?

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σκέφτομαι πως η μέρα μου ξεκίνησε σκ@τα και νιώθω εντελώς χάλια!Σκέφτομαι πως μερικά πράγματα ότι και να πει ο άλλος ότι και να κάνοει ΔΕΝ αλλάζουν και καλά θα κάνω να το βάλω καλά μέσα στο ξερό μου το κεφάλι γιατί αλλιώς άδικα "βασανίζομαι" :sniff::sniff:

Senior Member
    ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟ ΕΔΩ???????????????????????? χρειαζομε συμβουλες παλεττας μελαχροινηςςςςς . αποψε θελω να βαλω κοκκινο κραγιον. τα ματια ομως?