Results 1,801 to 1,815 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
12-03-2011, 19:19 #1801
badgirl11 μου φερθηκε άνηθικα και ατιμα . Οταν καποιος μπαινει στο σπιτι σου , ειναι φιλος σου την προηγουμενη μερα τρωτε ολοι μαζι και την επομενη μερα κανει "πουστια " και δεν σκεφτεται ουτε εκτιμα τιποτα , το δικο μου φιλοτιμο δεν το σηκωνει με τιποτα .
- 12-03-2011, 20:02 #1802
Ελα βρε alma, για καλό συμβαίνουν αυτά, απλά το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει να σ'εχει κοντά του σα φίλη. Αν δε συνέβαινε τώρα σίγουρα θα συνέβαινε αργότερο, όταν πιθανότατα θα είχες "επενδύσει" περισσότερα πάνω του. Φυσιολογικό είναι βέβαια και να στενοχωρηθείς και να πληγωθείς και προφανώς έγινε κάτι πολύ χοντρό για να το πάρεις τόσο βαριά αλλά ως ένα σημείο βέβαια το οποίο νομίζω το έχεις ξεπεράσει.
chocolate τι υπερανάλυση είναι αυτή; Σου έδωσε ο άνθρωπος το ελεύθερο αναγνωρίζοντας οτι δε μπορεί νασε κλείσει σπίτι για τόσο καιρό.. αν γουστάρεις πας δε θες δε πας, προσοχή βέβαια να μη μπορεσει ακόμα και ο πιο κακόβουλος άνθρωπος που πιθανόν να είναι μαζί να σου βάλει φυτιλιές... Το μόνο πρόβλημα που βλέπω βασικά στη κατάσταση είναι η δική σου ζήλια...
12-03-2011, 20:20 #1803
τσοκο εχει δικιο ο φιλιπ...
σε αντιστοιχη φαση με φιλο του νυν ανδρα μου, που βγαιναμε χωρις εκεινον (τον ανδρα μου) τον ζηλευα που δε ζηλευε!
δωστου κ τον φυτιλωνα "μα δε ζηλευεις κτλ"
και στο τελος ξεσπασε κ με τον τροπο του εκοψα κ με τον κολλητο του κ με τον να τον μπριζωνω.
Τελικα οσοι λενε οτι δε ζηλευουν και το παιζουν ελευθεροι κτλ
μπορει να παραζηλευουν, αλλα δε θες να μαθεις προκαλωντας τσοκο μου...
αν εχω μετανιωσει για κατι στη ζωη μου ειναι που εκανα τοτε παρεα με το φιλο του γιατι εν τελει μου την επεσε κ γιναμε μη πω πως...
με απογοητευσε, θεωρουσα οτι ειναι φιλος του και δε θα εκανε κατι τετοιο,
απτην αλλη εκνευριζομουν με τον ανδρα μου που δεν εβλεπε τα δειγματα.
Τεσπα μεγαλη ιστορια.
Θα πας τελικα?
(συμβουλη αν πας μη πιεις εκτος ελεγχου, αυτο γενικα ειναι καλο)
αλμα ποσο πισωπλατα? συμβαινει να σε απογοητευουν και ειναι επιπονο ρε γμτ...
εμενα ολοι οι αρσενικοι φιλοι εξαφανιστηκαν μετα το γαμο. κ ηταν επιστηθιοι φιλοι οι 2.
κ λεω ρε γμτ ποσο ηλιθια ημουν!
ειναι το γαμωτο, γιατι δε καταλαβαμε νωριτερα. κατα ταλλα ο χρονος οντως γιατρευει!
12-03-2011, 20:25 #1804
Originally posted by filipparas
chocolate τι υπερανάλυση είναι αυτή; Σου έδωσε ο άνθρωπος το ελεύθερο αναγνωρίζοντας οτι δε μπορεί νασε κλείσει σπίτι για τόσο καιρό.. αν γουστάρεις πας δε θες δε πας, προσοχή βέβαια να μη μπορεσει ακόμα και ο πιο κακόβουλος άνθρωπος που πιθανόν να είναι μαζί να σου βάλει φυτιλιές... Το μόνο πρόβλημα που βλέπω βασικά στη κατάσταση είναι η δική σου ζήλια...
12-03-2011, 20:28 #1805
Originally posted by badgirl11
τσοκο εγω στη θεση σου δε θα πηγαινα...
12-03-2011, 20:30 #1806
σορυ γυρνουσα σπιτι κ...δεν ειχα πισι
δες αποπανω
12-03-2011, 20:34 #1807
Originally posted by badgirl11
τσοκο εχει δικιο ο φιλιπ...
σε αντιστοιχη φαση με φιλο του νυν ανδρα μου, που βγαιναμε χωρις εκεινον (τον ανδρα μου) τον ζηλευα που δε ζηλευε!
δωστου κ τον φυτιλωνα "μα δε ζηλευεις κτλ"
και στο τελος ξεσπασε κ με τον τροπο του εκοψα κ με τον κολλητο του κ με τον να τον μπριζωνω.
Τελικα οσοι λενε οτι δε ζηλευουν και το παιζουν ελευθεροι κτλ
μπορει να παραζηλευουν, αλλα δε θες να μαθεις προκαλωντας τσοκο μου...
αν εχω μετανιωσει για κατι στη ζωη μου ειναι που εκανα τοτε παρεα με το φιλο του γιατι εν τελει μου την επεσε κ γιναμε μη πω πως...
με απογοητευσε, θεωρουσα οτι ειναι φιλος του και δε θα εκανε κατι τετοιο,
απτην αλλη εκνευριζομουν με τον ανδρα μου που δεν εβλεπε τα δειγματα.
Τεσπα μεγαλη ιστορια.
Θα πας τελικα?
(συμβουλη αν πας μη πιεις εκτος ελεγχου, αυτο γενικα ειναι καλο)
Σου την έπεσε τελικά ο φίλος του. Ωχ κατάλαβα τι έγινε μετά δε χρειάζεται καν να πεις..
12-03-2011, 20:41 #1808
τιποτε δεν εγινε, απλα επεσα απο τα συννεφα που καταλαβα ποσο ζηλευε κ δε μιλουσε.
κριμα λοιπον κ γιαυτον κ για σενα...αν επαναληφθει ιδια φαση.
στο χερι μας ειναι να μη δινουμε δικαιωματα...
ειδικα στον εαυτο μας για να νιωσει τυψεις μετα.
ξερεις εφαγα πολλες μερες να σκεφτομαι αν φταιω, ποσο φταιω, πως προκαλεσα κτλ κτλ
κ δεν ειναι και το καλυτερο! πρεπει να ειμαστε ηθικες αλλα και να φαινομαστε ετσι. προς αποφυγη τετοιων ανδρων...
δεν λεω μπορει ναναι ο καλυτερος αλλα ο σωστος για σενα ειναι εκεινος που στην επεσε ομορφα κ οχι ο τυπος "υπαρχει καλυτερος για σενα απο αυτον που εχεις επιλεξει κ ειμαι εγω"
τοτε μας κανουν "επαθλο" ενω ειμαστε γυναικες...
12-03-2011, 20:45 #1809
Cocho αν περιμενεις να ερθει ο φιλος σου για να περνας καλα,τοτε δεν θα εχεις τιποτα ενδιαφερον να του πεις οταν ερθει για τη ζωη σου κ επιπλεον οταν λειπει θα αισθανεσαι χειροτερα.Γιατι να εξαρταται η κοινωνικη σου ζωη μονο απο την παρουσια του;Τι πειραζει να βγεις εφοσον δεν προτιθεσαι για κατι αλλο παρα για να περασεις καλα κ να ξεσκασεις;
12-03-2011, 20:47 #1810
λίγο άσχετο αλλά αφού μου ήρθε ας το πω... οι φίλοι των αγοριών σας δε θα γίνουν ποτέ φίλοι σας εκτός μετρημένων στα δάχτυλα εξαιρέσεων. Όσο φιλικοί κι αν είναι...
Στη περίπτωση της bad βέβαια δεν ήταν καν φίλος του άντρα της μιας και ως γνωστόν μεγαλύτερη ξεφτίλα από το να τη πέσεις σε γυναίκα φίλου δεν υπάρχει...
12-03-2011, 20:49 #1811
σωστος, κ ποσο πιο ευκολα στην πεφτει καποιος που δεν ειναι καν φιλος του δικου σου λοιπον...
12-03-2011, 22:33 #1812
Σκεφτομαι οτι θα ηθελα εναν κρεποπεταχτη να μου πεταξει την δευτερη κρεπα
Επισης να με τραβολογαει στα γυμναστηρια κ γενικως να με τραβολογαει χα χα
12-03-2011, 23:14 #1813
Originally posted by filipparas
Ελα βρε alma, για καλό συμβαίνουν αυτά, απλά το συγκεκριμένο άτομο δεν αξίζει να σ'εχει κοντά του σα φίλη. Αν δε συνέβαινε τώρα σίγουρα θα συνέβαινε αργότερο, όταν πιθανότατα θα είχες "επενδύσει" περισσότερα πάνω του. Φυσιολογικό είναι βέβαια και να στενοχωρηθείς και να πληγωθείς και προφανώς έγινε κάτι πολύ χοντρό για να το πάρεις τόσο βαριά αλλά ως ένα σημείο βέβαια το οποίο νομίζω το έχεις ξεπεράσει.
13-03-2011, 03:38 #1814
Σκέφτομαι ότι έχω αυπνία.. Κι αυτό γιατί το ρημάδι το μυαλό μου επιμένει να σκέφτεται και όχι να ξεκουράζεται, όπως θα έπρεπε.
13-03-2011, 05:20 #1815
ΠΟΤΕ αυτο που θέλω δεν γινεται...ρε γαμωτο κουραστηκα πια.
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή