Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 127
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 127 of 387 FirstFirst ... 2777117125126127128129137177227 ... LastLast
Results 1,891 to 1,905 of 5791
    Senior Member
    :kiss::kiss: ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΟΥΝ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΑ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥΣ....ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΤΡΕΛΟΚΟΜΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!:P

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Ασβεστιο ισως;
    μαλλον.. επειδη εχω καιρο να πιω γαλα και τυρι σπανια τρωω..(κ τωρα που νηστευω δε πινω γαλα)
    είχα σκεφτει να παρω γαλα σόγιας αλλά δε πηρα γιατι ήταν ξένο προϊόν κ δε ξερω αν είναι καλά..

Senior Member
    Εντελώς καλοκαιρινό mood σήμερα, κρίμα να μην έχουν ανοίξει τα μαγαζιά παραλιακή...

Senior Member
    Maria Hope νασαι καλα κουκλα μου, ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου να βρεις!
    κοριτσια ειναι καλο που ειστε φοβιτσιαρες, δεν κανουν αναισθησια στις επεμβασεις? θα λιποθυμησετε στην αρχη κ δε θα προλαβετε να καταλαβετε τιποτε!
    μετα θα ειμαστε ολες μαζι ευτυχισμενες στα 70+ κιλα (και μετα ξυπνησα!):bouncy:

Senior Member
    σκευτομαι οτι εχω γινει σαν σιγμα τελικο τις τελευτεες μερες απο τη δουλεια γκρρρρρρρρρρρρρρρρρ και ποναωωωωωωωω :@

καιιιιιιιιιιιιιιιι την καλησπερα μου σε ολους! :love:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Maria Hope νασαι καλα κουκλα μου, ευχομαι ολα τα καλα του κοσμου να βρεις!
    κοριτσια ειναι καλο που ειστε φοβιτσιαρες, δεν κανουν αναισθησια στις επεμβασεις? θα λιποθυμησετε στην αρχη κ δε θα προλαβετε να καταλαβετε τιποτε!
    μετα θα ειμαστε ολες μαζι ευτυχισμενες στα 70+ κιλα (και μετα ξυπνησα!):bouncy:
    ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ 7ΑΡΙ ΜΠΡΟΣΤΑ.......ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ BAD ΜΟΥ.......ΑΝΤΑΠΟΔΙΔΩ......ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΩ ΟΤΙ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΜΕ:yes::wink1:

Senior Member
    ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΜΙΤΣΟΚΟΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Η ΠΟΛΥ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟΝ ΑΦΕΝΤΗ:wink1:...... ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕΙΣ....ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ Κ ΜΗΝ ΖΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ....( ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ ΕΕΕΕΕ???????ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΙΟΛΑΣ....????? ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟ 10ΩΡΟ ΧΩΡΙΣ ΠΛΗΡΩΜΗ ΥΠΕΡΩΡΙΩΝ)

Senior Member
    γεια σου βρε Μαρακι τσαχπινααααααααα! και συ βλεπω χειροτερη απο μενα εισαι ε??? χαχαχαχαχ
    εγω τουλαχιστον τη λατρευω τη δουλεια μου αλλα αυτη η ακινησια με πεθαινειιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιι
    και με βλεπω σε μερικα χρονια να εχω μια καμπουρα ναααααααααααααααααααααα με το συμπαθειο :lol:

Σκέφτομαι το αγοράκι μου που είναι μακριά:sniffle:
    Και ακριβώς μετά σκέφτομαι ότι θέλω να καλύψω το κενό με ένα κουτι σοκολατάκια:starhit:
    Και καπάκι ότι κάνω δίαιτα:grind:...και εκει ειναι που τη καίω εντελώς τη φλάτζα:crazy:

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο μιζερη ειναι η ζωη μου αυτη την περιοδο.....ΒΑΣΑΝΙΖΟΜΑΙ......... .................................................. .................................................. .................................................. .................................................. ..................................................

Senior Member
    σκέφτομαι ότι ακόμα δεν έκανα το χειρουργείο και άρχησε να κολλάει ήδη η ζυγαριά...:crazy:

Senior Member
    Βρε Πωλίνα 9 κιλά σε 11 μέρες διαβάζω, πόσα να χάσεις; Σχεδόν 1 κιλό τη μέρα... νομίζω υπερβάλλεις αν και δε ξέρω στατιστικά για το τι γίνεται γενικά...

Senior Member
    υπερβαλει εννοειτε

Senior Member
    μαγια τι εχεις κοριτσι μου?

tweetaki15
    Guest
    ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗς ΖΩΗς..................:wink2: