Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 133
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 133 of 387 FirstFirst ... 3383123131132133134135143183233 ... LastLast
Results 1,981 to 1,995 of 5791
    Senior Member
    μαριλι που εχεις ανοιξει θεμα για τα πιερσινγς??? εγω κανω και piercing & tattoo! ama endiaferese na soy pooooo

smartttttt ευχαριστω πολυ πολυυυυυυυυ, το βαψιμο μου το προτεινε η cherie γιατι εκεινο το βραδυ ειχα ενα ραντεβου και ειμαι λιγο στοκος στα βραδυνα μακιγιαζ χαχαχαχα
    αλλα με βοηθησε πολυ!!!!!!

tweetaki15
    Guest
    ΝΑΙΙ μου το χες πει αλλα αν θυμαμαι καλα εισαι κερκυρααααα....
    ειμαι εγω που σου λεγα πως εχω κανει τατοο στον ασταγαλο ενα αστεριιι......αλλα ειμαι αθηνα εγω...
    θες να στο δειξω μια???κ μετα σβηνω τη φωτο

Senior Member
    πολυ ωραιο το μακιγιαζ αλλα η η βαση θεϊκη , μην πας να ξεφυγεις :lol:

Senior Member
    Αυτό το μυαλό μας δε μας αφήνει να ζήσουμε,αυτό ξέρω εγώ...Ακόμα έχω την αντίληψη που είχα για το σώμα μου στα 75 κιλά.Βλέπω ότι έχει αλλάξει,άλλα μόνο στον καθρέφτη.Κατά τα άλλα,τα ίδια κόμπλεξ μια ζωή...Και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και ποτέ αυτό για μένα:barfy:

tweetaki15
    Guest
    κοριτσια ετσι κ εγω που εχω αδυνατησει τωρα τα ιδια μυαλααα δυστυχως....

Senior Member
    ναι αμεεεεεεεεεεεεεε! α νομιζα που ειχες ανοιξει τοπικ εδω! χιχι οτι νανε καταλαβα :lol:

onelife και συ εισαι μια κουκλα, ρε κοριτσια η ονε μοιαζει στην σκαρλετ γιοχανσον γιαυτο τη λεω σκαρλετ! χαχαχα

παντος αυτες οι αλλαγες κοριτσια δεν συνηθηζοντε! ακομα πολλες φορες ''κρυβομαι'' νιωθω ακομα ασχημα κλπ κλπ. γενικα μου εχει μεινει ακομα η χαμηλη αυτοπεπιθιση, αν και προσπαθω να το κρυβω γιατι δεν θελω να με βλεπει ετσι ο αντρουλης μου :love:

Senior Member
    Originally posted by Cherie
    Και δεν πιστεύω ότι θα αλλάξει και ποτέ αυτό για μένα:barfy:
    γιαυτο δεν αλλαζει
    γιατι το παιρνεις σαν στανταρ χαρακτηριστικο σου

Senior Member
    ασχετο, marili, καποια στιγμη, οταν ημουν πολυ νεα στο φορουμ ειχα πεσει πανω σε καποιο ποστ σου κ μου ειχε τραβηξει την προσοχη η υπογραφη σου....
    την εφερνα συχνα στο μυαλο... τον ζεις ακομη? και αντεχεις?

tweetaki15
    Guest
    Originally posted by mitsokolo
    ναι αμεεεεεεεεεεεεεε! α νομιζα που ειχες ανοιξει τοπικ εδω! χιχι οτι νανε καταλαβα :lol:

onelife και συ εισαι μια κουκλα, ρε κοριτσια η ονε μοιαζει στην σκαρλετ γιοχανσον γιαυτο τη λεω σκαρλετ! χαχαχα

παντος αυτες οι αλλαγες κοριτσια δεν συνηθηζοντε! ακομα πολλες φορες ''κρυβομαι'' νιωθω ακομα ασχημα κλπ κλπ. γενικα μου εχει μεινει ακομα η χαμηλη αυτοπεπιθιση, αν και προσπαθω να το κρυβω γιατι δεν θελω να με βλεπει ετσι ο αντρουλης μου :love:
    καλα καταλαβεςςς εχω ανοιξειιιιιι ,ειναι στα διαφορα αν το ψαξεις θα το δεις ....

Senior Member

Senior Member
    mitsokolo, δεν ξερω πως ησουν πριν αλλα τωρα εισαι θεα κ πρεπει να το συνηθισεις
    εκανες τοσο κοπο, καιρος δεν ειανι να απολαυσεις τους καρπους κ να αφησεις πισω τ αλλα?

tweetaki15
    Guest
    Originally posted by smart
    ασχετο, marili, καποια στιγμη, οταν ημουν πολυ νεα στο φορουμ ειχα πεσει πανω σε καποιο ποστ σου κ μου ειχε τραβηξει την προσοχη η υπογραφη σου....
    την εφερνα συχνα στο μυαλο... τον ζεις ακομη? και αντεχεις?
    ναιιιιιιιιιιιι ακομα........5 χρονια μαζιιιιιιιιιι ειμαι τρελλα ερωτευμενη ακομα χαχαχαχαχα :smilegrin:

Senior Member
    Κλικ μου δεν ξέρω,ειλικρινά...Τόσα χρόνια δεν έχει αλλάξει,γιατί να αλλάξει τώρα?
    mitsokolo,κι εγώ ακριβώς το ίδιο,αυτοπεποίθηση σχεδόν καθόλου,άλλα οι γύρω μου εισπράτουν το αντίθετο.

Senior Member
    smart οχι οχι δεν παω να ξεφυγω! χαχαχαχαχ

marili & cherie!!! βρε κοριτσια πρεπει να το ζμπροξουμε καπως το θεμα και να ξεκινησουμε να βλεπουμε το ποτηρι μισογεματο! εγω οταν νιωθω πολυ στα κατω μου, χαζευω περσινες μου φωτο (στα 147 κιλα) και περνω τα πανω μου
    τουλαχιστον ας σκευτουμε πως εχουμε καταφερει κατι, αυτο το ΚΛΙΚ ειναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ι παμεεεεε!!!

μαριλι φωτο! :P

Senior Member
    Απο μακιγιαζ δεν ξερω πολλα (λιγο ρουζ, λιγη μασκαρα και μια στρωση λιπγκλος βαζω ) αλλα τα πολυ ομορφα ματια της mitsokolo δεν μπορω να μην τα εκθειασω !