Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 137
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 137 of 387 FirstFirst ... 3787127135136137138139147187237 ... LastLast
Results 2,041 to 2,055 of 5791
    Senior Member
    Σήμερα πηγα να παρω φορμες για το γυμναστηριο και δεν ξερω για πιο λογο έπεσα ............. Συνειδητοποιησα οτι εχω πολυ δρομο μπροστα μου και εγω ακομα ειμαι στην αρχη. Εβλεπα και την καλοκαιρινη κολεξιον σε νουμερα απαγορευμενα και αυτο με χαλασε πολυ .......
    2,1/2 μηνες δεν εχω κανει ουτε μια παρασπονδια , ουτε καν την Καθαρα Δευτερα . Σήμερα ομως και απο την ωρα που επεστρεψα θελω να βγω να παω σε τσιπουραδικο και οτι "μέλει γενέσθαι".
    Hθελα να ξερα γιατι τα ρουχα σε κανονικα καταστηματα τα βγαζουν για λιποσαρκες ? Δεν ειχα την απαιτηση να εχουν πολυ μεγαλα μεγεθη αλλα κανονικα , οχι large που ομως στην ουσια ειναι small.............

Senior Member
    αυτη η συχνοουρια τις τελευτεες μερες μου εχει σπασει τα νευρααααααααα και πρωτη φορα το παθαινω γκρρρρ...

αλμα μου μη μου αγχεσαι! ολα σιγα σιγα θα γινουν, αυτο δε με τα ρουχα ποτε δεν θα το καταλαβω! αλλα τεεεελοσπαντον... την υγεια μας!!!

Senior Member
    Α ρε ΡΙΑ με τα λινκ σου!!!!:eureka:

Senior Member
    Do all the good you can,
    By all the means you can,
    In all the ways you can,
    In all the places you can,
    At all the times you can,
    To all the people you can,
    As long as ever you can.
    ?JOHN WESLEY

Senior Member
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΗΝ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ.......ΧΑΡΑ ΜΕ ΦΟΒΟ.......ΚΑΙ ΕΛΠΙΔΑ......ΕΛΠΙΖΟΝΤΑΣ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΩ ΠΑΛΙ....ΣΥΝΤΟΜΑ!!!!:smilegrin::bouncy:: roll:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love::lov e::love::love::love::love::love::love::love::love: :love::love::love::love::love::love::love::love::l ove::love::love::love::love::love::love::love:

:thumbup::tumble::thumbup::tumble::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::yes::yes::yes::yes::yes::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin:
    KEEP SMILING...:thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι μου λειπουν τα απλα καθημερινα πραγματα.....

Senior Member
    MARAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Α ΡΕ ΤΣΑΧΠΙΝΑ πηρες ημερομηνια και δε μας το σφυριξες εεεεεεεεεεεεεε χαχαχ αντε με το καλο κουκλα μου θα δεις ολα θα πανε τελειααααααα! δεν θα παρεις χαμπαρι τιποτα σχεδον και οι μερες θα περασουν νερακι!!!!!! :love: :love:

magia μου σε καταλαβαινω απολυτα! αν και δεν ειναι σιγουρη αν εννοεις τα κιλα σου, γιατι και εγω στα 147 κιλα δεν μπορουσα να παω σε καφετερια η να παω σε επισκεψη σε φιλους γιατι δεν ηξερα τι καρεκλες εχουν και αν με χωραγαν!
    επερνα τις σκαλες και ΟΧΙ το ασανσερ μηπως και με στραβοκοιταξει κανενας μπασταρδος μεσα και πει '' μα λεει 3 ατομα'' θα παρω το επομενο. και αλλα τετοια καλουδια!

ο τροχος γυρισε ομως κακια δεν κρατησα ποτε και σε κανεναν, απλα σε πολλα ατομα τους γυρισε μπουμεραγκ, οσο για μενα δεν χορταινω να καθομαι σταβροποδι! στον καναπε, σε ΚΑΘΕ ΚΑΡΕΚΛΑ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑΣ σε αυτοκινητο, στο αεροπλανο παντου!
    και αλλα μικρα καθημερινα που ΠΟΤΕ δεν θα κατανοησουν οι αλλοι.

μαγια ειμαστε ολοι εδω γιατι σχεδον μοιραζομαστε τα ιδια ''προβληματα'' τις ιδιες εγνοιες, ελπιζω να ανακουφιστεις λιγο και να σκευτεις οτι ολα γυριζουν...

Senior Member
    σκεφτομαι πως οταν τρωω ολο πειναω, και οταν δε τρωω δεν πειναω.
    ποσο αλλοπροσαλη ειμαι τελικα?!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo

επερνα τις σκαλες και ΟΧΙ το ασανσερ μηπως και με στραβοκοιταξει κανενας μπασταρδος μεσα και πει '' μα λεει 3 ατομα'' θα παρω το επομενο. και αλλα τετοια καλουδια!
    ορισμενοι ειναι απλα σιχαμενοι, γιατι ο Θεος δοκιμαζει τους καλους, ευγενικους, συνετους, καλοκαρδους και υπεροχους ανθρωπους μου λετε? ξερω εναν τετοιο που αργοπεθαινει...κριμα δεν ειναι?!
    γιατι Θεουλη μου...?

Senior Member
    Σκεφτομαι πως μας κανανε να υποφερουμε....2 χρονια πριν ηταν λες και ζουσαμε αλλου, σ αλλη εποχη...Δυστυχως χασαμε την ποιοτητα μας σαν ανθρωποι για να επιβιωσουμε σε μια πολυ σκληρη εποχη....ποσο ακομη???

Senior Member
    [quote]Originally posted by mitsokolo
    MARAKIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII Α ΡΕ ΤΣΑΧΠΙΝΑ πηρες ημερομηνια και δε μας το σφυριξες εεεεεεεεεεεεεε χαχαχ αντε με το καλο κουκλα μου θα δεις ολα θα πανε τελειααααααα! δεν θα παρεις χαμπαρι τιποτα σχεδον και οι μερες θα περασουν νερακι!!!!!! :love: :love:

οχι μονο σφυριξα...ουρλιαζα σε ολα τα τοπικ...χαχαχαχαχαχχαχαχαχ� �χαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!!! !:smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smil egrin:
    πεμπτη βραδυ......και αρχιζω να μετραω αναποδααααααααααααααααααα αα.........στα κιλα χιχιιχιχιχιχιχιιχ!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σε ευχαριστω τρελιαρααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!και μετα ξερεις εεεε???ετοιμασου για τρελο τατουαζ:tumble::yes::wink2::smilegrin::thumbup::spin::smilegrin::thumb up::yes:

Senior Member
    Σκεφτομαι,πώς τα φερνει η ζωη..
    Καποτε καποια που με κοροιδευε για τα κιλα μου και τη διαιτα που κανω,γιατι λεει δεν ειναι σωστο να κανουμε διαιτες,πλεον εχει παρει 20 κιλα και μου ζηταει το τηλ. της διαιτολογου μου..

Senior Member
    Σκέφτομαι πως όσο ζω,μαθαίνω.:grin: