Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 140
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 140 of 387 FirstFirst ... 4090130138139140141142150190240 ... LastLast
Results 2,086 to 2,100 of 5791
    Εχω στην ντουλάπα μου το γνωστό αγαπημένο τζην που κάποτε όλες χωρούσαμε και το κοιταμε σαν αναμνηστικο????εεε...αυτό έχω..... και κάθε φορά μου λέει η μάνα μου "δώστο ρε παιδί μου, αφου δε σου κάνει τί το κρατας???"... ειναι κανα 5αρι χρόνια που γίνεται αυτο....:sniffle::sniffle::sniffle::sniffle:

ελπίζω όταν το βάλω ξανά να μην είναι στη μόδα η διαστημικη στολή.....:thumbdown::thumbdown::thumbdown::t humbdown::thumbdown::thumbdown::thumbdown:

Senior Member
    n.t.l. πιστεψε με αν το θελεις πολυ θα το ξαναφορεσεις συντομα ! Και μια συμβουλη : Δεν πεταμε ποτε τζιν ........... (αυτες οι μαμαδες ...........εγω επεστρεψα μια μερα και ξαφνικα βλεπω το αγαπημενο μου σκισμενο τζιν πεταμενο σε ενα σωρο σκουπιδια που ειχε μαζεψει η μαμα μου .......... Το τι ακουσε δεν λεγετε)

Senior Member
    εγω δεν πεταω τιποτα! εχω χωρισει τα ρουχα μου σε 5 βασικες κατηγοριες. των 70+-κιλων, των 75 των 80 των 85 και τις φορμες των 90++ κιλων... μερικα ειναι και 10ετιας... τωρα φοραω των 85 και ανυπομονω να αλαξω κατηγορια... προς τα κατω εννοειται. τις φορμες ηδη τις εχω δωρισει αφιερωνοντας τους το <<δε γυριζω πισω...>>

Senior Member
    ΛΟΡΑ ειναι πολυ βασικο οτι εχεις δωρισει τις φορμες .............Σημαινει οτι στο μυαλο σου εχει γινει αυτο το κλικ του οτι δεν γυριζω πισωωωωωω! Μπράβο....

Έχουμε και οι δύο ρεπό για μιαμιση μέρα...

και εκεί που άλλες φορές είχαμε 4 ώρες κενό και πηγαίναμε εκδρομή στη Χαλκίδα ... τώρα ξαφνικά δε μπορούμε να πάμε στο εξοχικό στην Κερατέα επειδή έχουμε ρεπό μονο μιαμιση μέρα....

Καταλαβαίνω ότι δουλεύεις πολύ... και θες να ξεκουραστείς στο σπίτι...

Δε καταλαβαίνεις όμως και εσύ ότι έχω ανάγκη να αλλάξω περιβάλλον; Κ ας κάνουμε τα ίδια πράγματα........

Senior Member
    του τα ειπες αυτα? παντως γενικα οι αναγκες μας μπορουν να ποικιλουν και υπο τις ιδιες συνθηκες... χρειαζεται διαλογος και αμοιβαιες υποχωρισεις. μια εσυ, μια εγω...

Τόσες φορές Λόρα μου.......
    τόσες....

καταλαβαίνω ότι κουράζεται πολύ τελευταία... ότι δουλεύει από το πρωί ως το βράδυ... ότι έχει ένα δάνειο που τον ταλαιπωρεί....

όμως πάντα στη ζωή μας κάτι θα έχουμε... έτσι δεν είναι?

και εγώ είμαι άνεργη, δουλεύω μόνο το Σ/Κ..... μου έχει στρίψει..θέλω να φύγω για μια μέρα έστω....... και ας κάτσω εκεί στο σπίτι..
    θαθελα να το καταλάβει αυτή τη φορά........

Senior Member
    δεν γινεται να κανετε κατι διαφορετικο, να βγειτε να διασκεδασετε χωρις να πατε καπου αλλου? ειναι μια καλη μεση λυση. αφου και να σου κανει την χαρη μπορει απλα να μεταφερει την κουραση και την δυσφορια του μαζι. στο κατω κατω δεν ειναι το μερος που μας κανει να ξεφευγουμε αλλα πραγματα που κανουμε...

Λόρα μου......

αυτή τη στιγμή δε με νοιάζει τί θα κάνουμε... αλήθεια....

θέλω απλά να δω αν θα με καταλάβει ότι θέλω να φύγω.....

και ας μην φύγω.... δεν ξέρω αν γίνομαι κατανοητή....

νομίζω ότι έχω πέσει πάλι στο ίδιο λάθος....

δείχνω υπερβολική κατανόηση και ΝΟΜΙΖΩ οτι τον κακομαθαίνω τον άλλον.....

και θέλουμε και συγκατοίκηση...πφφφφφφφφφφ� �φφ

Senior Member
    μου μυρίζουν μπιφτέκια, μήπως κάηκαν ????

μπιφτεκοεξαφανιζόλλλλλλλ.. ...:spin::spin::spin::spin:

Senior Member
    αχ, αυτό με τα ρούχα, πονεμένη ιστορία, εγώ τα έχω στα δύο πάλι, η μία κατηγορία είναι 62-72 και η άλλη 80-95,
    το ενδιάμεσο 72-80 ήμουν έγκυος και δεν είχα πολλά και τα έδωσα, τώρα φορά τη δεύτερη 80-95 και μου κάνουν και μερικά....

alalumaki αν κατάλαβα καλά έχεις περάσει 2 εγκυμοσύνες?
    και τα κιλά συσσωρεύτηκαν? αυτό?

ρε σεις η αδερφή μου δε ξέρω πως το έκανε αλλά μετα την εγκυμοσύνη αδυνάτησε πιο πολύ από ότι ήταν λόγω θηλασμου...

αφού σκεφτομαι ότι η λύση μου θα είναι η εγκυμοσύνη...:tumble::spin:

Senior Member
    εγω παλι στον θυλασμο μου ανοιξε η ορεξη και πηρα κι επιπλλεων κιλα... δεν ξερω μηπως η εξαδελφη ηταν η εξαιρεση κι οχι ο κανονας? ή μηπως εγω???

Senior Member
    Originally posted by ΛΟΡΑ
    εγω παλι στον θυλασμο μου ανοιξε η ορεξη και πηρα κι επιπλλεων κιλα... δεν ξερω μηπως η εξαδελφη ηταν η εξαιρεση κι οχι ο κανονας? ή μηπως εγω???
    θηλασα τον γιο μου 2 χρόνια. 2 χρονια πεινουσα πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυ....