Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 148
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 148 of 387 FirstFirst ... 4898138146147148149150158198248 ... LastLast
Results 2,206 to 2,220 of 5791
    Senior Member
    xaxaxaxaxaxaxaxax καλα μπερδευτικες φαε πριτς μου... η ψηλη ΠΟΛΥ δυνατη εγω ημουν! :lol: :lol: :lol: :lol:
    και συ που κρυβοσουνα και δε σε ειδα?! χμ? :sniff: :blush::blush:

το Πασχα ειναι τουεντι φορ οφ ΕΙΠΡΙΛ !
    σημερα μετα απο ενα χρονο δοκιμασα και εφαγα μακαρονια(μια πιρουνια) τι το ηθελα φακ μαι στανιο. :thumbdown:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by mitsokolo

σημερα μετα απο ενα χρονο δοκιμασα και εφαγα μακαρονια(μια πιρουνια) τι το ηθελα φακ μαι στανιο. :thumbdown:
    mitsokolo μου σου καθισαν βαρια?τι σε ενοχλησε?θυμαμαι καλα πως ουτε ψωμι δεν τρως?

Senior Member
    ασε αγγελουδακι μου λες και εφαγα αγκυρα ηταν! τι το θελα, απο τη μερα που χειρουργηθηκα δεν εχω φαει , ψωμι, ρυζι, μακαρονια, γλυκα.
    σημερα εκανα γαριδομακαροναδα και τσιμπησα μια πιρουνια και ΓΚΝΤΟΥΠ! μου κατσανε αστα να πανεεεε!!!

δε θα ξαναφαω. χεχεχεχ

Senior Member
    γιατι ετσι? αν εκοβες ολα αυτα πριν ισως κ να μη χρειαζοσουν καν επεμβαση βρε κοριτσι...
    κριμα ειναι να μη μπορεις να τα απολαυσεις

Senior Member
    το θεμα ειναι πως λειτουργει καπως ''περιεργα'' η επεμβαση και δεν ζηλευω τροφες.
    ουτε μου λειπουν, ουτε θα πω ''α πειναω''
    απλα τρωω για να συντηρουμαι πλεον, και αυτο ειναι το ''μικρο μου θαυμα''

δε θα προλαβαινα να κανω διαιτα κοριτσακι μου, θα εβλεπα τα ραδικια αναποδα με τοσα κιλα....
    απ τα 14 σε διαιτες ημουν, μετα ηρθε και η καταθληψη και οι κρισεις πανικου και δε συμμαζευοταν τιποτα.
    αν δεν ειχα και το μαναρι μου στο πλευρο μου ολα αυτα τα χρονια να με στιριζει και να ειναι κοντα μου, στα χειροτερα μου δεν ξερω πως θα ημουν τωρα, και αν θα ημουν..

Senior Member
    ναι ετσι ειναι, αχ δεν ειναι υπεροχος ο ερωτας?!?!??!?!? μες το μυαλο μου εισαι...του εστειλα μολις μηνυμα...αραγε τι θα εκανα αν παθαινε κατι...νομιζω θα εμενα μιση για παντα
    ακομα και απο τον ιδιο μου τον εαυτο μονο αυτος με σωζει...

Senior Member
    ε μετα απο τοσα χρονια εχει γινει πλεον κομματι μου, δεν μπορω να το εξηγησω...
    μαζι στα παντα στα ασχημα και στα καλα

παντα ετσι χαρουμενη να εισαι κακο κοριτσακιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιιιιιι :love: :love:

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Σκεφτομαι οτι τί καλα που τη βγαλαμε το χειμωνα με τα κολαν και τα τζιν και τις μακριες μπλουζες..
    Ερχεται το καλοκαιριιιι πωπωπωπω..φρικη.. Με εβλεπα στους καθρεφτες του ζαρα και νομιζω πρεπει να παω 58 κιλα:P
    ρε...
    κοιτα να δεις πώς λειτουργει το φορουμ ωρες ωρες.
    τις τελευταιες μερες σκεφτομαι κι εγω εντονα τις ιδιες μαλακιες.

βλεπω σημερα το μηνυμα σου λιγο πριν φυγω...
    και παω καρφι και βαζω μπλουζακι με τα μπρατσα εξω.

αμα τα διαβαζω ειναι αλλιως. μου χτυπαει ασχημα το ποσο κομπλεξαρες γινομαστε ωρες ωρες.

θενξ ρε. ειλικρινα!!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~

πριτς, δε μασαω ποτε τσιχλα, επισης δεν εχω καλη σχεση με το κινητο μου. ολα τα πετυχες βρε!!! :smilegrin:

Senior Member
    δεν ειμαι χαρουμενη...απλα νιωθω γεματη, και απτα κακα και απτα καλα, και ας πλακωθηκαμε τις προαλλες, φυγανε τηλεκοντρολ...τηλεφωνα...και δε θυμαμαι καν το λογο γιατι μετα εκοψε το δαχτυλο του (και τοτε ως δια μαγειας τα ξεχασα ολα...)
    χμχμ λες να το εκανε επιτηδες?! ακου τι σκεφτηκα, ααααααααα καηκε!!!! θα τον βαλω να τα ξερασει ολα αποψε μετα το μισο μπουκαλι ουισκι!!!!!:lol:

Senior Member
    μια ζωη μαζι ε...εγω που τον ηξερα απο μικρο κ πηγαιναμε μαζι μεχρι και αρμονιο αλλα δεν παιζαμε μαζι τι να πω...
    αν τον ειχα γνωρισει 20 χρονια νωριτερα θα ημουν πολυ καλυτερος ανθρωπος τωρα...

Senior Member
    ελα ρε τοσα χρονια ? κοιταξε να δεις πως τα φερνει η ζωη καμια φορα χεχεχε
    καλα μωρε ολοι πλακονοντε νταξει πιστευω ειναι απαραιτητο καμια φορα να αναβουν λιγο τα αιματα. ετσι για το καλο ρε παιδι μου χαχαχαχαχ

Senior Member
    ναι μετα εχει κ καλο σεξ το προβλημα ειναι οτι δεν βρισκουμε συνηθως καποια κομματια του τηλεφωνου ή του κοντρολ κ μας σπανε τα νευρα μετα χαχαχαχχα

τη μερα του γαμου σκεφτομουν...αχ ρε γιαννη που ησουν τοσα χρονια...διπλα μου κ δε σε εβλεπα!!!
    κι υστερα λενε δεν ειναι γραμμενη η μοιρα μας...το βραδυ που τον γνωρισα αλλον πηγαινα να συναντησω, αλλα ειχε κλεισει το μαγαζι που συχναζαμε κ πηγα σε αλλο...ειχε μονο 1 τραπεζι αδειο κ μπηκαμε την ιδια ωρα εγω κι αυτος με την παρεα μας. Ετυχε να γνωριζονται δυο απτην παρεα κ κατσαμε ολοι μαζι...
    κ εγω κλαιγομουν ολο το βραδυ οτι εχασα τον αλλο...
    που ναξερα! να ζωον (αυτομουτζωθηκα χαχαχαχα):bouncy:

πως γνωριστηκατε εσεις mitsokolo?

Senior Member
    Α χα χα εγω να λεω στη Σμαρτ για αγκυλες κ Β.Β.CODE!!!!Mπραβο ΦΑΕΠΡΙΤΣ θα το βαλω στα ανεκδοτα!!!!:lol::bouncy:Αφου μετα απο 5 μηνες στο φορουμ καταφερα να βαλω τικερακι :smilegrin::lol::smilegrin::lol::smilegrin::lol::s milegrin::lol::crazy::crazy::crazy:

Senior Member
    τα πετυχε ολα δηλαδη! χαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Ειδα μια ψηλη, αδυνατη σημερα στο γυμναστηριο και σκεφτηκα οτι αυτη πρεπει να ειναι η one. Ειδα και μια γλυκια, μαυροντυμενη με piercing, tattoo και ακουστικα στα αυτια και λεω να και η mitsokolo! Ηταν και μια λεπτοκαμωμενη που ψιλοβαριοτανε στον διαδρομο, μασαγε τσιχλα και κοιταζε ανα δυο λεπτα το κινητο της... Ναι click εσενα λεω Στην διπλανη αιθουσα δυο κυριες, μακρια απο τα αδιακριτα βλεμματα των αντρων ειχαν κατσει οκλαδον και συζητουσαν... smart και lessing. Η smart ειχε προβληματιστει διοτι δεν ηξερε γιατι συρρικνωθηκε το τικερακι της και η lessing της ελεγε κατι για bbcode σβησε τις αγκυλες και τετοια. Αβυσσος η φαντασια ωρες ωρες...
    με τρομαζεις!!
    εσυ με ξερεις κ δεν το λες :shocked2: