Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 150
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 150 of 387 FirstFirst ... 50100140148149150151152160200250 ... LastLast
Results 2,236 to 2,250 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance

Καλα το μπλουζακι με μπρατσα εξω,παει κ ερχεται..Το μπικινι με την κοιλια εξω πως θα βαλω.Κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι με τα κομπλεξ μου αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θ'αλλαξει κι αυτο. (?)
    τετοια γραφε κοπελια θα κανω εμφανιση στον παραλιακο με μαγιο σημερα μου φαινεται!! :smilegrin:

Senior Member
    μπαντ!!!!
    πηγες 88,8???
    ουαου!!! :thumbup:
    μπραβο!!!!

Senior Member
    καλημερα κοριτσουδια μου και αγορουδια :lol:

ελπιζω ολοι να φυσατε! αφηστε τα κομπεξ μη βγαλω τα δικα μου εδω μεσα και γινει χαμος :P :P

σκευτομαι πως εφαγα μισο κουλουρακι θεσσαλονικης με μηλο και κανελα -χωρις ζαχαρη- γαμηστερενιοοοοοοοοοοοοο

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    Καλα το μπλουζακι με μπρατσα εξω,παει κ ερχεται..Το μπικινι με την κοιλια εξω πως θα βαλω.Κι εγω εχω αρχισει και κουραζομαι με τα κομπλεξ μου αλλα ελπιζω πως καποια στιγμη θ'αλλαξει κι αυτο. (?)
    συμφωνώ και εγω σε αυτά που λέτε, εκεί που έχω τις ενστάσεις μου είναι στο αν θα σταματήσουν τα κομπλεξ μας.
    Προσωπικά δε πιστευω οτι αλλάζει, αλλά αντιθέτως οτι εντείνεται..
    και όχι μονο με τα κόμπλεξ-κιλά-διαιτα..κλπ...
    αλλά και με οτιδήποτε αυτοκαταστροφικό , εξάλλου σχεδόν το ίδιο είναι.. (χοντρικά δλδ... ανάλογα με τον βαθμό που μας απασχολεί και μας καταστρέφει)
    Σωστα τα λες Σισι,αν και μολις ανοιξει ο καιρος για τα καλα και σκαω απο τη ζεστη,τα κομπλεξ πανε περιπατο και τα φοραω ολα κανονικοτατα.Εδω φορουσα σουπερ μινι και τιραντακια στα 100,φετος στα 66-67 δεν θα βαλω;Μονο στην παραλια με πιανει λιγο η ντροπη,αλλα οταν ερχεται εκεινη η στιγμη,δεν σκαω κιολας!!

Originally posted by click

τετοια γραφε κοπελια θα κανω εμφανιση στον παραλιακο με μαγιο σημερα μου φαινεται!! :smilegrin:
    ΧΑΧΑΧΑΧΑ τρελοοο!!

Senior Member
    αν δεν ειχα κοψει το τσιγαρο, θα κανα καμια κουτα αποψε!

Senior Member
    Σκεφτομαι ποσο ωραια εκπομπη ειναι οι Πρωταγωνιστες........ιστοριες για να σκεφτομαστε διαφορετικα...

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    Originally posted by bubulitsa86
    Originally posted by badgirl11
    σκεφτομαι οτι τελικα ειμαι τυχερη στο νησι, στην αγγλια δεν θα αντεχα νομιζω...2 εβδομαδες διακοπες κ ειχα φρικαρει!
    badgirl m kalispera... poluuuuuuu sosto ayto pou les peri agglias...
    alla epidi megalosa k emena panda se nisi na soy pw..oti pragmatika oso sixenomai tin agglia k latreyw tin ellada..tora poy anoigei o keroseinai uperoxaa naiiiiii k omos......eimai ,,k egw arnoume na pistepsww poso omorfa einai..xaxaxa ton upolipo kero xaliaaaaaaaaaaa ...alla den masame:yes::yes:
    τοσο καλα ε...το μουσειο φυσικης ιστοριας υπαρχει ακομη? μονο αυτο μαρεσε. ηταν κ παλια κ θυμαμαι λιγα...τα ταξι, τους πορτιερηδες με τακαπελα, το ελληνικο εστιατοριο με τις απιστευτα τεραστιες μεριδαρες...

Παντως στρωσε στρωματακι στην πλατεια του bigben και αραξε! Πιες ενα χυμουδακι κανε κ τιποτε ανωδυνες ασκησουλες να μεινουν κουφετο οι Αγγλοι χαχαχαχ:thumbup:
    Ασε που μπορεις να φανταζεσαι οτι εισαι σε καποια πλαζ στο ελλαντα...
    moreee metraw meres na paw kerkuraaaaaaaaaaa k minan liges tou theoyyyyy ....pandos to moyseio o big ben k ta greek estiatoria einai ola edoooooooooooooo....min anisixeis...xxixiixix k oso gia tin stromatsada kato ap to roloi to skeftika...xaxaxaxa plaka kanw....me liga logia..apaleuta alla gia 2 xronia akomi prepei na maresei...pandos i aniksi einai orea !i alithia na legete.....!!!!se trelanaa e?fteei poy me xei piasei mia peina...k koutizw...xaxa:yes::yes:

Senior Member
    skeftomai oti xalasa 50 lires gia na agorasw athlitika papoutsia k emina afragiiii......k akoma einai kiriaki.pffffffff ti tha kanw mexri tin paraskeuh pou ksanaplironomai?ton bouda?...xaxaxa

Senior Member
    το φορουμ παει πισω... δεν αλλαξε ωρα

αν φαω κατι ακομη θα κανω μπαμ!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι οτι δεν αποφασιζω να παω για ύπνο αλλα φλερταρω με το light παγωτο που εχω στην καταψυξη !
    Παναγια Καναλα της smart διωξε τον πειρασμο αυτο! (επισης εχω και σουφλε σοκολατας στο φουρνο ......)

Senior Member
    η Παγανια η Καναλα εχει απηυδησει με μενα .... δεν ξερω αν σ ακουει η εχει παραιτηθει
    ασε κατω το σουφλε σοκολατας ε?
    οσο για το λαητ παγωτο... τοσο κακο ειναι? :S

Senior Member
    Αχ Smartaki κακο δεν ειναι ΑΛΛΑ 2.54π.μ. αντι να παω για υπνο να φαω παγωτο?

Senior Member
    κοιτα, καλο θα ηταν να πας για υπνο οπωσδηποτε
    θα το φας αυριο σε πιο νορμαλ ωρα

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    αλμα μου σκεφτομαι οτι υποφερεις κ θα πρεπει να αναθεωρρησεις τη διαιτα σου...δεν ξερω ποσες θερμιδες κανεις τωρα αλλα εκτος απο τα πρωτεινικα διαβασα για 800...
    προσεξε μη τρως 2800 μετα σε υπερφαγικα, θα φας μεγαλη ηττα, απλα δεν αξιζει...ξερω οτι κοιμασαι γιαυτο στο γραφω τωρα...δεν το ειπα για να σου χαλασω τη διαθεση καλο μου...