Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 156
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 156 of 387 FirstFirst ... 56106146154155156157158166206256 ... LastLast
Results 2,326 to 2,340 of 5791
    Senior Member
    πολυ ωραια και πολυ χρησιμα.

μηπως να τα αντεγραφες και στο αντιστοιχο τοπικ γιατι εδω θα χαθουν? κριμα ειναι

Senior Member
    Ναι παω.

Senior Member
    lessing μου σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να κατσεις να τα γραψεις τοσο αναλυτικα. Τετοια ακριβως διατροφη θελω να κανω οταν φτασω στην συντηρηση με μονη διαφορα οτι δεν θα εχω υδατανθρακες το βραδυ.

Senior Member
    Originally posted by smart
    δεν ξερω αν υφισταται το ερωτημα οπως το εθεσες λεσσιγκ, γιατι η καθε περιπτωση ειναι τοσο διαφορετικη...
    αλλη βαρυτητα εχουν τα ιδια πραγματα σε διαφορετικες περιπτωσεις, παιζει ρολο η ηλικια, η εμπειρια, οι προσδοκιες, τα θελω... για αλλον 1 χρονος αποσταση ειναι πολυς, για αλλον ειναι λιγος... τι θα πει επ απειρον?
    το θεμα ειναι να μην περνας καποιο χρονικο διαστημα πιστευοντας οτι εχεις σχεση, εστω μην εχοντας οσα θα μπορουσε να προσφερει οσα σου προσφερει μαι σχεση, κ στο τελος να διαπιστωσεις οτι ολα ηταν στο μυαλο σου...
    Για αυτο το λεω γιατι επ απειρον απο αποσταση δεν γινεται!Παντως εγω εχω καταλαβει με ποιον θελεις να κανεις σχεση εστω κ απο αποσταση!Να το πω;Αντε θα το πω!Με εκεινον τον κυριουλη που ειχε χαθει στο μετρο!

Senior Member
    χμ... δε θα στο κανα ποτε αυτο!!! να σου στερησω εναν τοσο μεγαλο κ ακαριαιο ερωτα... οσο κ αν φλεγομαι κ εγω....
    (τι κριμα ρε )

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    lessing μου σε ευχαριστω πολυ για τον κοπο σου να κατσεις να τα γραψεις τοσο αναλυτικα. Τετοια ακριβως διατροφη θελω να κανω οταν φτασω στην συντηρηση με μονη διαφορα οτι δεν θα εχω υδατανθρακες το βραδυ.
    Ναι αλλα λιγος υδατανθρακας ειναι απαραιτητουλης για να σχηματιστει η σεροτονινη.π.χ.κανεις μια σαλατα με ψαρι κ μεσα στη σαλατα ριχνεις κ λιγο ρυζι.
    Επισης το να φας 3,4 αμυγδαλακια μια χαρα καλο σου κανει.Αλλα ετσι κι αλλιως εσυ μια χαρα πας!

Senior Member
    Παιδια ασχετο αλλα σημερα πηρα τα αποτελεσματα απο το τεστ της μεθοδου Τοmatis. Eπειδη ειναι πολυ ενδιαφερον ριξτε μια ματια στο ΙΝΤΕΡΝΕΤ.Εγω αποφασισα να κανω τον πρωτο κυκλο θεραπειας τα 15 δυωρα κ θα σας πω αποτελεσματα.

Senior Member
    Και εσυ μια χαρα θα τα πας. Η διατροφη αυτη ειναι πολυ καλη.

Senior Member
    Ναι μου αρεσει παρα πολυ κ τη βρισκω απλη κ ευκολη.Γιαουου!

Senior Member
    Ειμαι πορωμενη:Με τριαδες κ μεθοδο Tomatis!!

Senior Member
    πω πω χάλια ρε παιδιά..πολύ αλκοόλ, πολλά γλυκά..και σέρνομαι..σκέφτομαι το τίποτα που συνεχίζει να μου εναι στενός κορσές..

Senior Member
    Originally posted by lessing
    Τελη Ιουνιου βλεπω την κοπελιτσα στο τικερακι σου τεεεεεεερμαααα δεξια να παλευει να κρατηθει εντος της οθονης Ολα θα πανε καλα, θελω πολυ να τα καταφερεις μακαρι να μπορουσα να στα παρω να τα χασω εγω για σενα να μην μπαινεις καν στον κοπο.

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Originally posted by lessing
    Τελη Ιουνιου βλεπω την κοπελιτσα στο τικερακι σου τεεεεεεερμαααα δεξια να παλευει να κρατηθει εντος της οθονης Ολα θα πανε καλα, θελω πολυ να τα καταφερεις μακαρι να μπορουσα να στα παρω να τα χασω εγω για σενα να μην μπαινεις καν στον κοπο.
    xa xa τελειο δε θα ηταν;Κ γω θα ηθελα να πηγαινω οσες ωρες πας εσυ στο γυμναστηριο!!!:tumble:

Senior Member
    Αυτη ειναι η μεθοδος.Θα την κανω κ θα σας πω αποτελεσματα
    http://2gym-ptolem.koz.sch.gr/gr/ind...tid=25:history

Originally posted by click
    αν μιλας για σχεση που ξεκιναει απο αποσταση, ναι, ειναι πολυ πιθανο γιαυτο να νιωθεις τοσο τοσο τοσο τοσο
    Οχι Click δεν ξεκίνησε απο απόσταση
    Υστερα έμπλεξες και το θέμα γνωριμία απτο ινερνετ και μπερδεύτηκα...Κάμια σχέση με τέτοιου είδουσ εξιδανίκευση δεν παίζει στην περίπτωση μου

Smart έχεισ ένα δίκιο στο ότι απουσιάζει "σωματικά" απτα δύσκολα αλλά όχι και ότι αυτοσ είναι λόγοσ να μην θεωρείται σχέση...Δεν είναι μόνο η φυσική παρούσια το θέμα, υπάρχουν απειροι άνθρωποι που είναι κόντα μας αλλά κατα βάθοσ χέστηκαν για εμας...
    Πάντως στα δικά μου δύσκολα έπαιρνε το πρώτο αεροπλάνο και τσακιζόταν, βασικά το ίδιο κάνει και στα ευκολα αλλα τεσπά

Η κάθε περίπτωση είναι ειδική και δεν μπορουμε να βγάζουμε συμπεράσματα αλλα η γνώμη μου είναι ότι αν είναι κάτι πραγματικά δυνατό θα κρατήσει όπωσ και να έχει