Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 16
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 16 of 387 FirstFirst ... 614151617182666116 ... LastLast
Results 226 to 240 of 5791
    Senior Member
    ναι... εσυ?

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    πάντως για ένα διάστημα κεγώ δεν έκανα όνειρα κ ανησυχούσα γιαυτό.τώρα κατάλαβα οτι κάνω όνειρα αλλά με διαφορετικό τρόπο από τους άλλους. μπορεί ναχει να κάνει με τοτι είσαι υδροχόος.χιχι
    λες?? και είναι καλό αυτό? lol :smilegrin:
    πάντως είναι πολύ θετικό το ότι ανα πάσα στιγμή μέσω του φόρουμ έχουμε άτομα που ακούουν τις σκέψεις μας... συνήθως βρίσκουμε και άτομα τα οποία σκέφτονται με παρόμοιο τρόπο και μας καταλαμβαίνουν καλύτερα..ενω καμιά φορά οι δικοί μας άνθρωποι κατακρίνουν τις πράξεις ή τις σκέψεις μας!

Senior Member
    εγώ υδροχόος όπως η μαίρη πόπινς. πάντως οι ταύροι με τους υδροχόους είναι εντελώς αντίθετοι.χαχαχα!

Senior Member
    Originally posted by bouliana
    εγώ υδροχόος όπως η μαίρη πόπινς. πάντως οι ταύροι με τους υδροχόους είναι εντελώς αντίθετοι.χαχαχα!
    αυτό ξαναπές το!!!! :smilegrin:

Senior Member
    δεν ξέρω καλό η κακό,ξέρω μόνο οτι όνειρα κάνουμε όλοι μας. κ επίσης οτι δεν ξέρω αν έχουν σχέση τα ζώδια πέρα από την πλάκα ,οτι έχεις αυτό το χαρακτηριστικό να μη σαρέσει πολύ το ρομάντζο,να τα βλέπεις όλα πρακτικά κτλ κτλ.άρα ονειρεύεσαι με διαφορετικό τρόπο.ίσως να μη σαρέσει να σκέφτεσαι πράγματα που φαίνονται απραγματοποίητα αλλά να ονειρεύεσαι μέσα από τις πράξεις σου.
    πάντως οι ταύροι είναι φουλ ρομαντικοί κ ερωτιάρηδες κ ονειροπόλοι

Senior Member
    marry poppins ειναι κ της ηλικιας ισως.κ εγω μεχρι τα 25 δε σκεφτόμουν τπτ.τπτ ομως,μονο να παω διακοπες στο εξωτερικο πχ η καπου με παρεα. τωρα καθε μερα βαζω κ νεο στοχο κ ολο θελω θελω να κανω πολλαααααααα ξερω οτι δε θα κανω ουτε τα μισα αλλα δε πειραζει!

για τα τοξοτακια τι λετε????

Senior Member
    ποπο και έχω αρπαχτεί κ με ένα φίλο μου τοξότη.οι τοξότες είναι τόσο επίμονοι που άμα δεν πετύχουν το στόχο τους δεν ηρεμούν με τίποτε!!!!!!!

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχαχαχα αυτο ξαναπες το.

Senior Member
    όντος!!! αλλά είναι και αυτά ελεύθερης φύσης όπως οι υδροχόοι!! δεν μπορούν την πολλή δέσμευση!!! οι ταύροι απο την άλλη τα έχουν όλα προμελετημένα!!! δεν είναι καθόλου αυθόρμητοι!!! boriiiing ...στην τελική όμως αυτοί καταφέρνουν πολλά πράγματα στη ζωή τους λόγω αυτού τους του ελλατώματος!!! :P

Senior Member
    πω πω!η συντριπτική πλειοψηφία των πρώην μου ήταν ταύροι!!κ μιλάμε ενώ είμαστε η μέρα με τη νύχτα κάπως γινόταν κ ταιριάζαμε δν ξέρω..!είναι παιδιά για σπίτι όμως!σταθεροί και ακλόνητοι!Αλεξανδρίτα μη μασάς, έχεις ωροσκόπο λέων κ σε σώζει:smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    κ επίσης σκέφτομαι οτι θέλω να φάω γλυκό-α, σοκολάτα, μέλι, βάφλα,μπουγάτσα,τάρτες,ρυζ� �γαλο,μηλόπιτα,κέικ,τσουρέκ ι,πάστα φλώρα,μπισκότα με φυστικοβούτυρο,ραβανί....θέ� �ω να σκάσω στα γλυκά!!!έφαγα μια κρέμα σοκολάτα αλλά μ άνοιξε περισσότερο την όρεξη...δεν με βλέπω να το αποφεύγω το σαβούριασμα.......:sniffle:

Senior Member
    Originally posted by POZ
    κ επίσης σκέφτομαι οτι θέλω να φάω γλυκό-α, σοκολάτα, μέλι, βάφλα,μπουγάτσα,τάρτες,ρυζ� �γαλο,μηλόπιτα,κέικ,τσουρέκ ι,πάστα φλώρα,μπισκότα με φυστικοβούτυρο,ραβανί....θέ� �ω να σκάσω στα γλυκά!!!έφαγα μια κρέμα σοκολάτα αλλά μ άνοιξε περισσότερο την όρεξη...δεν με βλέπω να το αποφεύγω το σαβούριασμα.......:sniffle:
    απομακρύνσου απο το ψυγείο slowly!!!!!! :smilegrin:
    πιές χλιαρό νερό μήπως σου περάσει!!!!

Senior Member
    εγω σημερα μετα απο αυτη τη χαλια μερα γενικα προσπαθω να μη σκεφτομαι γιατι δε με βλεπω καλα...

Senior Member
    Originally posted by absolute
    εγω σημερα μετα απο αυτη τη χαλια μερα γενικα προσπαθω να μη σκεφτομαι γιατι δε με βλεπω καλα...

μια απο τα ιδια....
    τι σοθ συνεβη absolute?
    ελπιζω οχι κατι σοβαρο....

Senior Member
    οχι κατι σοβαρο,γενικα μ*λακιες ομως,στη δουλεια,με τον πρωην,κατι ηλιθια μηνυματα..τιπιτα δεν παει καλα,τιποτα δεν λεει να προχωρησει..