Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 164
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 164 of 387 FirstFirst ... 64114154162163164165166174214264 ... LastLast
Results 2,446 to 2,460 of 5791
    Senior Member
    -Σκεφτομαι οτι πρωτη φορα, με εξαιρεση τα σχολικα-φοιτητικα χρονια, θελω τοσο πολυ να ερθει το καλοκαιρι.
    -Νιωθω πολυ περηφανος (σπανιοτατο συναισθημα για μενα) που αλλαξα τροπο ζωης και μου το ανταπεδωσε τοσα απλοχερα το σωμα και η ψυχη μου.
    -Μου λειπει η σκυλιτσα μου.
    -Η θηλυκια μου γατα αν και στειρωμενη εδω και τρια χρονια, θελει αντρα και συνεχεια κλαψουριζει σαν μικρο παιδι με αποτελεσμα να μην αφηνει κανεναν στο σπιτι να κοιμηθει. Ο αρσενικος την κοιταει με αδιαφορο και νυσταγμενο βλεμμα μιας και εχει αποχαιρετισει τα μπαλακια του εδω και καιρο.
    -Σκεφτομαι οτι εκανα λαθος που επιχειρησα να αποκαταστησω την σχεση μου με μια πρωην και να δω πως θα ξεφυγω τωρα.
    -Δεν εχω ουτε ενα παντελονι, κυκλοφοραω με τις γνωστες φορμες fuma. Ευχαριστος πονοκεφαλος
    -Θα παω την Δευτερα σε γνωστη αλυσιδα καταστηματων ρουχων, θα δοκιμασω τζην, μπλουζες, κοστουμια, γραβατες, στρινγκ, καλτσες, ζωνες, γοβες και θα σηκωθω να φυγω χωρις να παρω τιποτα, για να μαθουν τα ζωα οτι υπαρχουν και ανθρωποι που φορανε μεγαλυτερα νουμερα και με το να τους αποκλειεις απο πελατες σου, εκτος του οτι τους περιθωριοποιεις , χανεις κα σε τζιρο.
    Νευρα!!

Σκέφτομαι ότι εδω και 3 μέρες έχω καθυστέρηση και έχω πρηστεί σε τέτοιο σημείο που η μόνη διαφορά ανάμεσα σε μένα και στο Dabo το ελεφαντάκι είναι τα αυτιά.... (εγώ έχω μεγαλύτερα :P ) :starhit:

Senior Member
    ότι τελικά ναι, το να περνάς μία ώρα στο μπαλκόνι με τον ήλιο ντάλα και 22 βαθμούς με απαλό αεράκι, δεν είναι λόγος να έχω τύψεις, και είναι ό,τι καλύτερο μετά από μια πολύ πιεσμένη βδομάδα. πρέπει να νιώθω ευγνώμων. Η κοιλίτσα γουργουρίζει όμως, και πρέπει να πάω σουπερμάρκετ

Senior Member
    Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι εχω αδικήσει κάποια άτομα τα οποία αξίζουν να ναι στη ζωή μου και πρέπει πια να πάψω να μαι τόσο επιφυλακτική και εκλεκτική με το πρόσχημα οτι μπορει να πληγωθώ. Είναι καιρός να ανοίξει ο κοινωνικός μου κύκλος και να πάω ένα βήμα μπροστά.

Senior Member
    mariafc:
    κι εγώ μαζί σου! τις ίδιες σκέψεις κάνω εδώ και μέρες.
    όμως ας σκεφτούμε ότι η ζωή είναι πολύ μικρή, και πρέπει να τη ζούμε όσο καλύτερα μπορούμε, να παίρνουμε ρίσκα αλλά και να καταφέρουμε κάποτε να εμπιστευτούμε ανθρώπους, γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι μας επιφυλάσσει η μοίρα

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σκέφτομαι πως διαβάζω κάποια πράγματα που είναι τόσο μα τόσο υπερβολικά κ τα θεωρούν φυσιολογικά κ μετά που κάνουν υπερφαγικά επεισόδια τα ίδια άτομα αναρωτιούνται το γιατί....μα καλα δεν αντιλαμβάνονται το τι κάνουν??τι γράφουν??επίσης νιώθω λες κ κινούνται στα όρια της "ηθελημένης" ανορεξίας αλλά επίσης ούτε αυτό το αντιλαμβάνονται...άβυσσος το μυαλό του καθενός μας

Senior Member
    αγγελουδάκι, συμφωνώ, και συμφωνώ και στο "ηθελημένη ανορεξία" ή έστω υποσητισμό.
    και είναι πανεύκολο να το πάθεις.

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    -Σκεφτομαι οτι πρωτη φορα, με εξαιρεση τα σχολικα-φοιτητικα χρονια, θελω τοσο πολυ να ερθει το καλοκαιρι.
    -Νιωθω πολυ περηφανος (σπανιοτατο συναισθημα για μενα) που αλλαξα τροπο ζωης και μου το ανταπεδωσε τοσα απλοχερα το σωμα και η ψυχη μου.
    -Μου λειπει η σκυλιτσα μου.
    -Η θηλυκια μου γατα αν και στειρωμενη εδω και τρια χρονια, θελει αντρα και συνεχεια κλαψουριζει σαν μικρο παιδι με αποτελεσμα να μην αφηνει κανεναν στο σπιτι να κοιμηθει
    Μπραβο!!!!!!Να το εχεις συχνα το συναισθημα γιατι σου αξιζει!!!
    Η γατουλα σου αν ειναι στειρωμενη δεν μπορει να κλαιει απο αυτο.Τσεκαρε αν το ζωακι ποναει ,εχει καποιο προβλημα υγειας η θελει αγκαλια.

Senior Member
    Originally posted by filipparas

:saint::saint::saint:
    Mε απωθει αυτη η ασπριλα της σαντιγυ -μονο ολικη αλεση οεο!Κατα τα αλλα μπραβο βραχος!!!!!!

Senior Member
    Σκεφτομαι να γινω το βιβλιο που ηθελε να διαβαστει!!:eureka:

Senior Member
    να γίνεις το βιβλίο που ήθελε να διαβαστεί??
    δλδ να εφερμώσεις κατι που λεει καποιο βιβλίο?

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    να γίνεις το βιβλίο που ήθελε να διαβαστεί??
    δλδ να εφερμώσεις κατι που λεει καποιο βιβλίο?
    Χα χα ειναι μια ιστορια για''ενα παραμυθι που δεν ηθελε να διαβαστει''.Αυτη τη στιγμη δεν μπορω να θυμηθω το τοπικ αν το βρω θα στο στειλω.

Senior Member
    Originally posted by mariafc
    Αυτή τη στιγμή σκέφτομαι ότι εχω αδικήσει κάποια άτομα τα οποία αξίζουν να ναι στη ζωή μου και πρέπει πια να πάψω να μαι τόσο επιφυλακτική και εκλεκτική με το πρόσχημα οτι μπορει να πληγωθώ. Είναι καιρός να ανοίξει ο κοινωνικός μου κύκλος και να πάω ένα βήμα μπροστά.

Senior Member
    ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΟΓΜΗ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΩ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    θεση? όπως καρέκλα? uzzled: