Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 169
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 169 of 387 FirstFirst ... 69119159167168169170171179219269 ... LastLast
Results 2,521 to 2,535 of 5791
    Senior Member
    ασε μονο που σκευτομαι το πρωινο μπαλαμουτι του ντοκτορ ξενερωνω αλλα τι να κανουμε, ε ρε τι τραβαμε και μεις οι γυναικεςςςςςςςςςςςςςςςςςς ςςςς
    μακαρι αντε να δουμε χιχιχ

Senior Member
    χαχαχαχχα εχεις δικιο μωρε αλλα τι να γινει...εγω παιρνω και τον δικο μου μαζι κ νιωθω πιο χαλαρη...λενε κ ασχετα-σχετικα "να σου πω σταση για κορη" "τι να πεις τα ξερω γιατρε αλλα δε μαφηνει" χαχαχαχα
    εχω πλακατζη γυναικολογο, ευτυχως ειναι φαν των φυσιολογικων τοκετων κ εχει ξεγεννησει πολλες φορες αδελφια, ξαδελφια κτλ..

Senior Member
    ε ναι δε γινεται διαφορετικα, αντε ας παει κ ααυτοοοοοοοοοοοοοοοοο

καλο ειναι που εχεις γυναικολογο πλακατζη τουλαχιστον ε.... καπως πιο χαλαρα!
    :P :P :P

Senior Member
    βρε συ τον παιρνεις τηλ κ μες το χαμογελο σου λεει "ειμαι χειρουργειο τωρα αστερι μου, να σε παρω σε λιγο?!?!"
    στη δικια μου γεννα θα του πω να κλεισει το κινητο αλλιως θα τα παρω χαχαχαχαχαχ
    δεν ειναι κ τοσο καλο να ειναι διαρκως ετσι...

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    ξερω γω ρε φιλε μπας και βοηθησει καπως εχω πολυ προβλημα εκει, αντε και λιγο στον εγγεφαλο :lol: :lol: :lol: :lol:

ευχομαι να χτυπησει κλικακι αλλιως φερτο μου να το πατησω κατω! τ'ατιμο

σκευτομαι να γραφτω γιογκα χμμμμ... επεισης σκευτομαι οτι αμα μου ξαναδιαμαρτηρηθει καμια 50κιλη οτι θελει να χασει τα ΠΕΡΙΤΤΑ ΤΗΣ 2 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΚΙΛΑ ΠΟΥ ΤΗΣ ΜΑΥΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΖΩΗ , μα την Παναγια θα φαει μπουνια ! :saint2:
    βρες μου αυτη τη πενηντακιλη και εγω μαζι σου......χαχαχχαχαχαχα:smilegrin:: smilegrin::smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    κοριτσαρες μου.....bad και μιτσοκολο μου.....δεν ξερω ποια θα ειναι πρωτη αλλα το ευχομαι και στις δυο απο καρδιας......... θα ειστε πολυ τρελοτέλειες μανουλες:roll::roll::roll: χιχιχιιχιχιχιχιχιχιχ!!!!!!!!!

Senior Member
    σκεφτομαι οτι ανυπομονω να παω να βγαλω τα ραμματα την Δευτεραααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!και οτι ειμαι καλααααααααααααααααα:kiss:

Senior Member
    νασαι καλα βρε μαρακι μου τρελλιαρικο!
    μολις γυρισα απο γυναικολογο βρηκαμε οινομιομα και πρεπει να βγει με χειρουργειο , αφου βγει μετα απο 6 μηνες μπορω παλι να προσπαθησω για μπεμπε.
    μπαινω κιολλας στη διαδικασια να παω να το ξεριζωσω να φυγει και αυτο απ τη μεση, ελπιζω μετα το Πασχα!
    καλημερουδια σε ολους...

Senior Member
    χριστε μου πως το εγραψα ετσι το ινομυωμα :lol: :lol: :lol:
    αχ καταραμενα greeklish!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    νασαι καλα βρε μαρακι μου τρελλιαρικο!
    μολις γυρισα απο γυναικολογο βρηκαμε οινομιομα και πρεπει να βγει με χειρουργειο , αφου βγει μετα απο 6 μηνες μπορω παλι να προσπαθησω για μπεμπε.
    μπαινω κιολλας στη διαδικασια να παω να το ξεριζωσω να φυγει και αυτο απ τη μεση, ελπιζω μετα το Πασχα!
    καλημερουδια σε ολους...
    δεν πειραζει κοπελαρα μου.....καθε εμποδιο για καλο!!!!!!:yes::yes:υπομονουλα και σε λιγο καιρο παλι βουρ στο ψητο:spin::spin::tumble::yes::thumbup:

Senior Member
    ναι μωρε κοριτσι τι να κανω τωρα αντε να φυγει απ τη μεση και αυτο, αν και δε σου κρυβω οτι ψιλοξενερωσα ... λεω παλι χειρουργειο? γκρρρ...!

εσυ πως τα πας? βλεπω σφαιρα ε? :love:

Senior Member
    ρε αστερι μου μην αγχωνεσαι......ενα χειρουργειο ακομα....και??????σκεψου τον σκοπο αυτου του χειρουργειου ομως......:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: ειπαμε.....ουδεν κακο αμιγες καλου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!(πω πω τι ειπα παλι????)
    καλα τα παω αν και μου την εχουν σπασει τα υγρα τοσεσ μερες.....θελω να μασησωωωωωωωωωωωω!!!!!!!!!!!!!!!! !! την δευτερα το βραδυ θα βγαλω τα ραμματα και θα δω επισημα το νεο μου βαρος.....110 κιλα πριν το χειρουργειο στην ζυγαρια του γιατρου, 102 τωρα στην δικια μου ζυγαρια....θα δω την δευτερα την διαφορα μεταξυ τους να δω τι εχασα οντως......:blush:

Senior Member
    αντε ρε κοριτσαρε με το καλο! θα μασουλησεις μην αγχωνεσαι! χαχαχαχαχ
    οτι θελησεις απο αποριες ξερεις ε? εδω στους μαστερ-σληβ χαχαχαχα

Senior Member
    kalhsperes! mitsokolo μου ευχομαι να απαλαχθεις συντομα ωστε να εγκατασταθει το μωρακι! φιλια κ ευχομαι νασαι δυνατη κ να μη σε επηρεασει καθολου :thumbup: ριξε κανενα τατου...ξερεις εσυ τον τροπο
    ακομη καθυστερηση εγω...

Senior Member
    μακαρι κοριτσακι μου , θα το ψαξω αμεσως να παω να το αφαιρεσω, τι να κανω??? αφου ετυχε τωρα ετυχε! στο μεταξυ θα το ριξω στην γυμναστικη και στην τεχνη! μουαχαχα

καθηστερηση ε? ΧΜΜΜΜΜΜΜ δεσποινης μου! γιαααα να δουμε!!! τι θα δουμε??????? :love: