Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 174
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 174 of 387 FirstFirst ... 74124164172173174175176184224274 ... LastLast
Results 2,596 to 2,610 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    εγω καλα ειμαι, καλυτερα απο ποτε, πρεπει να ειμαι κ θα ειμαι δηλαδη...ειναι θεμα προτεραιοτητων και κινητρων...για το μωρο μας και το καλο μου!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup:
    ποοοοσοοοοο χαιρομαι που διαβαζω οτι εισαι καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!φτου φτου φτου....παντα ετσι κοπελαρα μου........
    και πως τελειωνει η προταση?????????????????? τι εχω χασει???????????????????????:starhit::starhit ::starhit::smilegrin::smilegrin::smilegrin::spin::spin::tumb le::tumble::tumble::thumbup::thumbup::thumbup::thu mbup::thumbup::thumbup::yes::yes::yes::yes::yes::s milegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegr in::wink1::wink1::tumble::tumble::tumble::tumble::spi n::spin::spin::spin::starhit::starhit::starhit::st arhit::starhit:

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by AliceSante
    Originally posted by aggeloydaki
    σκέφτομαι πως τελικά δεν βρέχει και έχουμε λιακάδα γιούχουυυυυυυυυυυυυυυυ
    :starhit: χορηγός θετικής ενέργειας!!!
    Αν σου περισσεύει τη χρειάζομαι!!!:spin:
    aggeloydaki στέλνει αμέτρητα θετικά vibes στην aliceSante και στην click :smilegrin::smilegrin:

λοιπόν ο πιο κατάλληλος για να μεταδώσει θετική ενέργεια είναι ο ψωμάς που περνάει από την γειτονιά μου (και ναι-ναι υπάρχει ακόμα σε εμάς ο τύπος που κάνει βόλτα με το φορτηγάκι του και κορνάει και φωνάζει " έεεεεεεεεεεεελα ο ψωμάςςςςςςςςςςςς" ) δεν θυμάμαι να τον έχω δει ποτέ κατσούφη,συν ότι κάνει πάντα πλάκα και με εμάς τους πιο νέους αλλά και με τις γιαγιάδες πάντα με τον καλό τον λόγο είναι.Αφού το έχω ξανασκεφτεί και καλή διάθεση να μην έχεις όταν ακούς την κόρνα του Σπύρου χαμογελάς ασυναίσθτα :wink1:
    :starhit:

και μεις εχουμε εναν παλιατζη που οταν περναει λεει τα δικα του, αλλα τα λεει με χαβαλετδιδικο τροπο.

πηγα χτυπηθηκα στο γυμναστηριο και ειμαι καπως καλυτερα. δηλαδη χαλια, αλλα νιωθω ικανοποιηση που πηγα. δεν εχουν μπει ολα στην παυση.......
    εχω και συνεδρια σημερα. αντε να δουμε.

alice...
    γιατι?

Senior Member
    αλο τι κανετε?

Κοριτσάκια μου γλυκά, μην πέφτετε έτσι... γιατί θα βάλω κι εγώ τα αμέτρητα κιλά μου και θα πέσουμε όλες μαζί μέχρι τον πυρήνα της γης!!! χαχαχα
    Δεν θα κλειστούμε και στο σπίτι επειδή έχουμε μερικά κιλάκια παραπάνω (ποια μιλάει για μερικά κιλάκια)!!!!!! Χαλαρώστε!!! ʼλλωστε στο χέρι μας είναι να τα καταφέρουμε!!!!

Senior Member
    κλικακι εδω ειμαιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιι συ τι κανεις????????????????????

σκευτομαι τις βαφλες που εφτιαξα με σοκολατα γαλακτος μπισκοτο και φρεσκες φραουλες νομιζω οτι ειναι οκ για βραδυνο ξελογιασμα του αρσενικου μου. μουαχαχαχα :love:

σκευτομαι πως αν δεν ημουν χειρουργημενη θα τις ειχα βιασει κανονικοτατα

Senior Member
    σκεφτομαι οτι παιζει καπως ετσι να ναι η καταθλιψη:να σκεφτομαι διαρκως οτι δε θα τα καταφερω να χασω κιλα αφου συνεχως καταστρεφω τη διατροφη, οτι εξαιτιας αυτου δε θα αποκτησω ποτε παιδι, οτι εξαιτιας αυτου θα χασει ο συντροφος μου το ενδιαφερον του και στο τελος θα μεινω μονη σε μια κουνιστη πολυθρονα και θα πλεκω καλτσες για τ ανιψια μου...επισης σκεφτομαι οτι δε θα παρω ποτε τη μεταθεση και δε θα επιστρεψω Αθηνα...και μετα σκεφτομαι οτι σκεφτομαι βλακωδως και οτι ειμαι πολυ γκρινιαρα και κοτα και καλυτερα να παω για περπατημα απο το να σκεφτομαι αηδιες! :wink1:

Senior Member
    καταθληψη ειναι να μην σκευτεσαι καν, και να μην προσπαθεις

εισαι μια χαρα τα κιλα χανονται δεν ειναι τραγικα, αποτι βλεπω εχεις και αγορι και για να ειναι μαζι σου σε γουσταρει, τον γουσταρεις και συ, δειξ'του το με θυληκο τροπο και πιστεψε με αυτο που θα σου ανταποδωσει θα σου ανεβασει την αυτοπεπηθηση

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    καταθληψη ειναι να μην σκευτεσαι καν, και να μην προσπαθεις

εισαι μια χαρα τα κιλα χανονται δεν ειναι τραγικα, αποτι βλεπω εχεις και αγορι και για να ειναι μαζι σου σε γουσταρει, τον γουσταρεις και συ, δειξ'του το με θυληκο τροπο και πιστεψε με αυτο που θα σου ανταποδωσει θα σου ανεβασει την αυτοπεπηθηση
    ακριβως

καλουτσικα ειμαι μιτσοκολακι. μια ετσι μια αλλιως.
    29 του μηνος στο νησι

Senior Member
    αντε βρε κλικακι λαου λαου ολα καλα θα πανε χιχιχ
    αυριο ερχετε και η τρελεγκο απο την αγγλια! αντε με το καλο να ερθεις να παμε καμια βολτιτσα :grin:

Senior Member
    27 φευγει ρε, δεν την προλαβαινω. σκατα

Senior Member
    φτουυυυυυυυυ για 2 μερες γαμωτο :thumbdown:

Senior Member
    Σκεφτομαι,μπροστα σε ενα ταψι σπιτικο ζεστο γαλακτομπουρεκο,πως ΣΚ@ΤΑ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΣΑΙ??????

Senior Member
    Σκαρλετ ο καλητερος τροπος να αποφυγουμε τον πειρασμο ειναι να υποκυψουμε! :P :P :P

Senior Member
    Μωρε υπεκυψα:P
    Eνα κομματι..Το υπολοιπο ταψι πως θα αποφυγω..

Senior Member
    Ε σε λίγο θα κρυώσει... ε και κρύο γαλακτομπούρεκο ως γνωστόν δε τρώγεται. Ε χμμμμ ναι, έπεισα κανέναν;