Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 188
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 188 of 387 FirstFirst ... 88138178186187188189190198238288 ... LastLast
Results 2,806 to 2,820 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    δεν ξέρω Αλις θυμάμαι σε κάποιο θέμα συζητάγαμε για τα μαλλιά που χάνουμε (το οποίο θέμα αυτη την στιγμη δεν μπορώ να βρω ) και είπαν κάποια κορίτσια πως η solgar έχει κάτι κάψουλες που είναι πολύ καλές,αλλά επειδή θα πάει ο άνδρας μ να τις πάρει θέλει να του πω πως τις λένε
    Εγω παιρνω της solgar, skin,nails&hair, που δυναμωνουν τα μαλλια και νομιζω αυτες ειχαμε σχολιασει στο τοπικ. Απο δερματολογους εχω ακουσει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Αν εχεις σκοπο να τις παρεις,κοιτα στο ιντερνετ.Εγω τις πηρα 16,20ευρω και στο φαρμακειο εκαναν 24!

Senior Member
    :starhit:
    τωρα ειδα τη φωτο με την καλτσα.. χαχα

δεν πιστευω να κυκλοφορεις ακομα ετσι εεεε?

επιβιωσες απο τον παρλαπιπα φιλο σου?

Senior Member
    μονο εντος του σπιτου
    απο τον παρλαπιπα εχθες μου εχει μεινει το hangover

Senior Member
    Originally posted by ria
    Καλό ταξίδι προς τη μητρότητα... να απολαύσεις το υπέροχο αυτο 9μηνο (η εγκυμοσύνη ειναι 10 μήνες , 40 εβδομάδες) και ο προορισμός θα σε ανταμείψει !!!!!!! Όλα να σας πάνε καλά!
    Η εγκυμοσύνη είναι 9 μήνες. Δεν πάει 4 βδομάδες ο μήνας. είναι σχεδόν 4μιση βδομάδες ο μήνας που πάει, γιαυτό και οι γιατροί δεν μετράν με μήνες, αλλά με βδομάδες.

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by onelifeonechance
    Εγω παιρνω της solgar, skin,nails&hair, που δυναμωνουν τα μαλλια και νομιζω αυτες ειχαμε σχολιασει στο τοπικ. Απο δερματολογους εχω ακουσει τα ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
    Αν εχεις σκοπο να τις παρεις,κοιτα στο ιντερνετ.Εγω τις πηρα 16,20ευρω και στο φαρμακειο εκαναν 24!
    ευχαριστώ one αυτές έψαχνα και μιάς κ το είπες κοίταξα κ εγώ στο νετ και θα τις παραγγείλω από εκεί

Senior Member
    Originally posted by aggeloydaki
    Originally posted by onelifeonechance
    ευχαριστώ one αυτές έψαχνα και μιάς κ το είπες κοίταξα κ εγώ στο νετ και θα τις παραγγείλω από εκεί
    :thumbup:
    απο το pharmacy4u ηρθαν σε 2 μερες και μενω και Κρητη!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Natalaki & Constance σας ευχαριστω πολυ για τις ευχες κοριτσια μου να ειστε καλα!
    μια μεγαλη καλημερα σε ολους! πηγα γιατρο σημερα ειδαμε ενα μικουυυυτσικο σακο, ενα μπιζελακι δηλαδη! πρωτη φωτο εχω στα χερια μου, ειμαι 4 εβδομαδων -1 μηνας δηλαδη ολα καλα τα ειδε , θα πηγαινω πιο συχνα να παρακολουθουμε το ινομυωμα, αισιοδοξος ειναι, την τεταρτη εχω τον 2ο υπερηχο και αν ολα πανε καλα σε 2 εβδομαδες θα ακουσουμε καρδουλα! απιστευτο ... κοριτσια ειμαστε πολυ τυχερες που ζουμε αυτο το θαυμα μεσα μας απεριγραπτο.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumb up::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::t humbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbu p::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::th umbup::thumbup::tumble::tumble::tumble::tumble::tu mble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumb le::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble: Τι διαβαζω θεε μου???????????????????????????????????????????? ????????? ΘΕΑ ΜΟΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ.... ..ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΠΩ?!?!?!?!?!?!?!?!!??! ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΡΕ ΑΣΤΕΡΙ...................................... ..

Senior Member
    σκεφτομαι οτι μου λειπετε πολυ και στεναχωριεμαι που εχω χασει τοοοοοσαααα....το μιτσοκολακι με το μικρο του μπιζελακι:kiss::kiss::kiss:
    το πωλινακι με την κατηφορα της....
    την nadine με τα υπεροχα λογια της......
    ολους και ολες.........
    ελπιζω μετα το πασχα να μπορω να ειμαι παρουσα σε ΟΛΕΣ ΙΣ ΥΠΕΡΟΧΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΣΤΕ....
    θα μοιραστω και εγω μια λοιπον.....
    τον Ιουλιο θα παντρευτουμε με το αντρακι μου:smilegrin::smilegrin:.....με πολιτικο βεβαια, λογω οικονομικης κρισης στην τσεπη μας, αλλα νιωθω υπεροχα........
    αυτα απο εμενα!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    σας φιλω ολους......:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s::kiss:

Senior Member
    που εισαι βρε τρελλιαρα γκομεναρααααααααααααααααα αααααααααα μαρια μου ευχαριστω πολυ!!!!! τι νεα ειναι αυτα?????????????
    παντρευεσαι??????? αντε και συ στο κλαμπ να δεις πως καθαριζουνε κρεμμυδια οι νοικοκιρες χαχαχαχαχαχα με το καλο αγαπη μου να σαστε καλα και γεροι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

καλα 2ψηφιο????? κοπελια τι θα γινει????? αααα!!!! χιχιχιχχι!!!

α να σου πω! και γω με πολιτικο παντρευτηκα, ρε συ ειναι πολυ καλητερα γιατι να δωσεις 589939948568584993939585 ευρω και να εχεις και 38855783828388485 ατομα να σχολιαζουν α δε μαρεσε το φαι και δε μαρεσε το νυφικο???? οχι φιλε! εγω ειχα 50 ατομα εραψα και το μπλε/μαυρο νυφικο μου με τις τατουαζιες να φαινοντε μας ριξανε και ρυζι στο δημαρχειο, καναμε και ενα κρεββατι μερικες μερες πριν μαζεψαμε ευρουλακια και μετα την καναμε στο Παρισι! αμ πως! χιλιες φορες πολιτικος, αχρηστα λευτα τα θεωρω τα αλλα :kiss::P

Τον θρησκευτικο γαμο τον κανουμε για να παρουμε την ευλογια του Θεου. Και μπορει να γινει λιτος και οικονομικος αν θελει το ζευγαρι βεβαια.

Senior Member
    αν εισαι θρησκος

Senior Member
    Ο Θεος δεν τα ευλογει τα ζευγαρια που επιλεγουν πολιτικο γαμο;

Senior Member
    οχι γιατι ειναι αφραγκοι :lol: :lol:

Καλο ειναι,τουλαχιστον αυτες τις αγιες μερες, να μην τα ισοπεδωνουμε ολα.... Ο θεος θελει να μας ευλογει ολους, αλλα μαλλον εμεις τον αποκλειουμε απο την ζωη μας....

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    οχι γιατι ειναι αφραγκοι :lol: :lol:
    Ωχ... mitsokolo μας βλεπω στο ιδιο καζανι. Των αφραγκων!