Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 190
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 190 of 387 FirstFirst ... 90140180188189190191192200240290 ... LastLast
Results 2,836 to 2,850 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    Καλημερααααααααααααααααα!! !!!!!!!!!!!!!μιτσοκολακι κ πωλινακι μου σας ευχαριστω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ :love::love::P:love::love:..... η αληθεια ειναι οτι αν πραγματικα θελαμε θρησκευτικο θα την βρισκαμε την ακρη αλλα οπως λεει κ το μιτσοκολακι πεταμενα λεφτα με πολλα παραπονα!!!!! πριν λιγους μηνες αγορασαμε το σπιτακι μας (+ επιπλα, ηλεκτρικα κτλ) και προτιμουμε οτι χρηματα θα πεταγαμε στον θρησκευτικο να τα ριξουμε στο σπιτακι μας που ακομα του λειπουν πραγματακια!!!!!!!!!!!!!!!!!
    αλλωστε την ευλογια του Θεου ενα ζευγαρι την εχει απο την στιγμη που υπαρχει κατανοηση και αγαπη αναμεσα του... δεν περιμενω κανεναν παππα να μου ευχηθει στα γρηγορα και να μου απλωσει το χερι απο πισω για την αποζημιωση της ευχης του.!!!!!
    η εκκλησια του καθενος ειναι μεσα στο μυαλο και την καρδια του....υπαρχει στο καθε μερα του....εγω ειμαι ευλογημενη που εχω αυτον τον αντρα στη ζωη μου...!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:love::love::love: :love::love::love:
    Καλορίζικο να είναι το σπιτάκι σας κουκλίτσα μου, και με το καλό να το γεμίσεις κουτσουβελλα!!!!!! Αχ εμένα πότε θα γεμίσει το δικό μου....

Τώρα για αυτό μιλάς σοβαρά???? Ευτυχώς δεν μου έτυχε... ο πνευματικός μας είναι ο καλύτερος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στην ζωή μου...

Senior Member
    Πες τα ρε μαρια τρελλιαρα μουυυ !!!σωστες κινησεις μην συεναχωριεσε!!! Να χαρειτε το σπιτακι σας αγαπη!!!! Και η ωρα η καλη!!!

Senior Member
    ζητησα απο εναν παππα της περιοχης να ερθει να κανει αγιασμο στο καινουριο σπιτι και μου ειπε: 80? και απογευματινες ωρες ομως.........!!!!!!!!!!!!!!!!! εννοειται βεβαια οτι δεν τον φωναξα!!!!! δεν μου εχει τυχει να γνωρισω σωστο πνευματικο....παρα μονο τραγοπαππαδες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

και σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! !!!!!!αχ ναι κουτσουβελακια!!!!!!! αντε και εσυ γρηγορααααααααααααααααααα α και αλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:

Senior Member
    ευχαριστωωωωωωωωωωω μιτσοκολακι μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Originally posted by onelifeonechance
    Μιτσο,το αγορι σου πως σου συμπεριφερεται απο χθες;εχει τρελαθει ε;;

Σκεφτομαι οτι ΟΛΗ μερα μεσα στο σπιτι,εχω παθει μελαγχολια..
    χαχαχα ασε Σκαρλετακι μολις γυριζει απο δουλεια ολο με την κοιλια μου ασχολειτε, δεν μαφηνει να κανω ουτε μοα δουλεια χτες εκανε γενικη ολο το σπιτι.. Εκει που ανατριχιαζω ειναι οταν με κοιταει στα ματια και δεν λεει τιποτα και εχει το χαμογελο του τζοκερ χαχαχα το νινι μου, ειναι πολυ ευτηχισμενο .... Σκαρλετακι οσο για τη μελαγχολια σου παιζει και λογο ημερων ελπιζω να ξου ξου γρηγορα και να παρεις ξανα τα πανω σου CIciliana αυτο ισχυει και για σενα γλυκο μου, δεν πεφτουμε τωρα!!!!

Senior Member
    Εμενα ο δικός μου πνευματικός έχει έρθει 2 φορές για αγιασμό, και στα 3 σπίτια |(δικό μου, της μαμάς και της θείας μου) και όταν έκανε να του δώσει λεφτά ο πατέρας μου, ο πάτερ απάντησε "τέκνον μου, η χάρης και η ευλογία του θεού δεν αγοράζονται, κερδίζονται" και δεν πήρε ούτε μισό ευρώ.

Και όποτε τον χρειαστώ για προβλήματα ή οτιδήποτε, είναι πάντα εκεί να μας βοηθήσει, να μας συμβουλέψει.....

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope

και σε ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω ωω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!! !!!!!!αχ ναι κουτσουβελακια!!!!!!! αντε και εσυ γρηγορααααααααααααααααααα α και αλλοοοοοοοοοοοοο!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!:kiss::kiss::kiss::kiss::kiss:
    Μαρία μου για να γεμίσω το σπίτι πρέπει να κάνω ακόμα 3!!!!!!!!!!!!! 5 υπνοδωμάτια σπίτι εχω!!!! χαχαχα Και μάλιστα τα 2 υπνοδωμάτια χωράνε άνετα 2 κρεβάτια!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    χχαχαχαχχααχαχχα!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!ε τοτε λοιπον με το καλο και τα επομενα 5 κουτσουβελακιαααααααααααα αααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:k iss:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    σκέφτομαι πως μερικές φορές ένα απλό τηλεφώνημα,τόσο αδιάφορο για τους άλλους,πόσο ευτυχισμένους μπορεί να μας κάνει :bouncy::bouncy: επίσης σκέφτομαι πως πρέπει να αλλάξω το τικεράκι μου αλλά δεν βρίσκω κανένα που να μου αρέσει (έγινα και δύσκολη τρομάρα μου :lol: )

Senior Member
    aggeloydaki μου ποσο ακομα???? για πες για πες???? χιχιχ

Senior Member
    Mitsokolo πολλά συγχαρητήρια και από μένα. Μόλις διάβασα τα ευχάριστα και πραγματικά δε μπορείς να φανταστείς τι χαρά πήρα. Παρά τις διαφωνίες, τους τσακωμούς πόση ελπίδα μπορεί να δώσει το φορουμ. Μπράβο κοριτσάκι μου. Σου εύχομαι ότι καλύτερο. Να δεις το μωράκι σου όπως επιθυμείς.

Maria Hope συγχαρητήρια και σε σένα για το γάμο σου. Να σαι πάντα ευτυχισμένη κούκλα.

Έτσι βρε παιδιά να διαβάζουμε τέτοιες ευχάριστες ειδήσεις γιατί χανόμαστε.

Senior Member
    :smilegrin::smilegrin::smilegrin::smilegrin::smile grin::smilegrin::smilegrin::smilegrin:
    χιχιιχιχιχιιχιχιχιιχιχιχ!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ευχαριστωωωωω.. ΠΟΛΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ ΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ............
    ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Μαρακι μου σ'ευχαριστω πααααααααρα πολυ κοριτσι μου να εισαι καλα και οτι επιθυμεις και εσυ!!!!! :grin:

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by mitsokolo
    aggeloydaki μου ποσο ακομα???? για πες για πες???? χιχιχ
    μίτσο μου τους 2 μήνες και 13 ημέρες σήμερα μου το άλλαξαν και το έκαναν 1 μήνα μετρώντας από την Δευτέρα :tumble::tumble::tumble::tumble::tumble::tumble:

Senior Member
    κοριτσακια καλημερα, δε θελω να σας χαλασω το κλιμα αλλα θελω να πω και τα δικα μου............
    μετα απο δεκα χρονια σχεσης εκ των οποιων τα 6 σε γαμο με εναν υπεροχο αντρα που τον αγαπαω και με αγαπαει αποφασισα με πολυ μεγαλη δυσκολια να χωρισω γιατι πολυ απλα φτασαμε σε ενα σημειο οπου οι δυο μας θελουμε διαφορετικα πραγματα απο τη ζωη, εγω θελω οικογενεια και αυτος θελει να ειμαστε οι δυο μας μονο.
    πιστευω πως εχω διακαιωμα να δωσω στον εαυτο μου μια ευκαιρια να βρει αυτο που θελει σε αυτη τη ζωη, αν και μεσα μου θεωρω εξαιρετικα δυσκολο μετα απο ολη αυτη τη πορεια να βρω αλλον αντρα και να κανω οικογενεια, οποτε οι επομενοι μηνες για εμενα θα ειναι πολυ δυσκολοι. συγγνωμη που σας χαλαω τη διαθεση αλλα ηθελα καπου να το μοιραστω ολο αυτο