Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 191
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 191 of 387 FirstFirst ... 91141181189190191192193201241291 ... LastLast
Results 2,851 to 2,865 of 5791
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Natallia μου ξερω εκ πείρας πως οι επόμενοι μήνες θα είναι πολύ δύσκολοι:regan:Αλλά θα σου πω το εξής,πριν μερικά χρόνια χώρισα από μία σχέση 8 χρόνων γιατί αφενός σταμάτησα να ανταποκρίνομαι στα εξωτερικά πρότυπα του (και ας μην το έλεγε ποτέ ανοιχτά) και αφετέρου γιατί δεν ήθελε να παντρευτουμε ακόμα και εγώ ένιωθα πως είχε έρθει η ώρα να κάνω οικογένεια:smirk: οπως και σε εσάς η αγάπη υπήρχε σε πολύ μεγάλη δόση αλλά τα θέλω μας βλέπανε αλλού ντ'αλλού.Πόνεσα απίστευτα όταν χωρίσαμε και θεωρούσα πως δεν πρόκειται να βρω άλλον,θα αγαπάω αυτόν μια ζωή κλπ κλπ κλπ.ΛΟιπόν...έκανα λάθος,ξαφνικά μία ωραία ημέρα γνώρισα τον άνδρα μου,εμφανίστηκε από το πουθενά και ανέτρεψε όλα όσα πίστευα μέχρι εκείνη την στιγμή,για αυτό γλυκιά μου μην χάνεις τις ελπίδα κάποια στιγμή θα γνωρίσεις τον ιδανικό που τα θέλω σου και τα θέλω του θα είναι κοινά απλά κουράγιο μέχρι να έρθει εκείνη η ημέρα ή έστω μέχρι να μπορέσεις να σκέφτεσαι την σχέση που μόλις άφησες πίσω σου χωρίς να πονάς.

Senior Member
    καταρχην εννοειται οτι δεν χαλας την διαθεση κανενος......ειμαστε ολοι εδω οχι μονο για τα χαχαχα και τα ωραια.....:wink1:
    λυπαμαι πολυ που διαβαζω κατι τετοιο.....δεν σε ξερω καθολου αλλα πιστευω οτι επραξες σωστα....βεβαια εξω απο το χορο ευκολα το λεω....ευχομαι ειλικρινα οτι αποφασισες και οτι αποφασισεις απο εδω και περα να σου βγει σε καλο....και μην σκεφτεσαι ποσο δυσκολο θα ειναι......ναι....θα ειναι δυσκολο.....αλλα τιποτα που γινεται για καλο δεν ειναι ευκολο....σκεψου απλα οτι εισαι ελευθερη να ορισεις το μελλον σου.....ΧΑΜΟΓΕΛΑ.....ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :kiss:

Senior Member
    σας ευχαριστω ολες απλα τωρα μου φαινεται αδυνατον να σκεφτω αλλον αντρα, μαλιστα σκεφτομαι λογικα και λεω πως γενικα σημερα ειναι δυσκολες οι σχεσεις, ποσο μαλλον το να συναντησεις καποιον αλλον ανθρωπο και να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου, δυσκολο μεν οχι ακατορθωτο, ασε που κοντευω τα 34 οποτε τα χρονικα περιθωρια στενευουν.
    τωρα να δουμε πως θα πεσει η βομβα στην οικογενεια που ειναι και συντηρητικοι ανθρωποι, προβλεπω πολεμο και απο εκει....

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    Originally posted by natallia
    σας ευχαριστω ολες απλα τωρα μου φαινεται αδυνατον να σκεφτω αλλον αντρα, μαλιστα σκεφτομαι λογικα και λεω πως γενικα σημερα ειναι δυσκολες οι σχεσεις, ποσο μαλλον το να συναντησεις καποιον αλλον ανθρωπο και να ξαναφτιαξεις τη ζωη σου, δυσκολο μεν οχι ακατορθωτο, ασε που κοντευω τα 34 οποτε τα χρονικα περιθωρια στενευουν.
    τωρα να δουμε πως θα πεσει η βομβα στην οικογενεια που ειναι και συντηρητικοι ανθρωποι, προβλεπω πολεμο και απο εκει....
    Ναταλία μου το ξέρω πως ΑΥΤΗ την στιγμή είναι αδύνατον να σκεφτείς κάποιον άλλον αλλά στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις τι θα βρεθεί στον δρόμο σου και μην σκέφτεσαι πως είσαι μεγάλη,σαχλαμάρες!

Senior Member
    αφου ειναι συντηρητικοι μεινε στο οτι προεβλεπες οτι δεν θα γινονταν παππουδες ποτε κ επειδη θες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αποφασισες να φυγεις!!!!!!!!!ναι ειναι δυσκολες οι σχεσεις, δυσκολες εποχες.....αλλα και ποτε δεν ηταν?????παντα ετσι ηταν απλα παλαιοτερα μια γυναικα θα επνιγε τα θελω της για τα θελω του αντρα και ετσι ολα φαινονταν να κυλουν καλα!!!!!
    ολοι μας εχουμε το αλλο μας μισο....και με καποιο τροπο αν ειμαστε ανοιχτοι και δεκτικοι το βρισκουμε και γινομαστε ενα....
    εγω για να μπορεσω να πω ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....παρολο το μικρο της ηλικιας μου (28χιχιιχιιχι) περασα απο πολλους που μετα ετρεχα να γλιτωσω!!!!!!!!!!!!
    ειναι εκει εξω η ευτυχια και σε περιμενει!!!!

Senior Member
    κακα τα ψεμματα δεν ειμαι πια κοριτσακι, οχι βεβαια πως εχει και πολυ σημασια αυτο στην αποφαση μου αλλα οσο να ναι τα πραγματα στενευουν.
    μαλλον με βλεπω γεροντοκορη και γμτ ειμαι αλλεργικη στο τριχωμα των ζωων !!!!, μια αλλη προκληση ειναι να το αντιμετωπισω ολο αυτο με αξιοπρεπεια και να αποφυγω το ξεκατινιασμα. ειχαμε μια καλη σχεση και δε θελω να τη ξεφτιλισω και οσο να πεις το διαζυγιο ειναι μια διαδικασια η οποια ειναι επιρρεπης στο ξεκατινιασμα -ιδιως απο τριτους- , επισης εχω ενα προαισθημα πως ο συζυγος δε θα κανει πισω ευκολα, επιμενει να παμε την εκδρομη που ειχαμε κανονισει για το πασχα μαζι με φιλους.

Senior Member
    Originally posted by Maria Hope
    αφου ειναι συντηρητικοι μεινε στο οτι προεβλεπες οτι δεν θα γινονταν παππουδες ποτε κ επειδη θες ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ αποφασισες να φυγεις!!!!!!!!!ναι ειναι δυσκολες οι σχεσεις, δυσκολες εποχες.....αλλα και ποτε δεν ηταν?????παντα ετσι ηταν απλα παλαιοτερα μια γυναικα θα επνιγε τα θελω της για τα θελω του αντρα και ετσι ολα φαινονταν να κυλουν καλα!!!!!
    ολοι μας εχουμε το αλλο μας μισο....και με καποιο τροπο αν ειμαστε ανοιχτοι και δεκτικοι το βρισκουμε και γινομαστε ενα....
    εγω για να μπορεσω να πω ΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ....παρολο το μικρο της ηλικιας μου (28χιχιιχιιχι) περασα απο πολλους που μετα ετρεχα να γλιτωσω!!!!!!!!!!!!
    ειναι εκει εξω η ευτυχια και σε περιμενει!!!!
    ναι εχεις δικιο αλλα δε θελω να φορτωσω την ευθυνη επανω του, και αν κανω μια τετοια δηλωση θα του κολλησω τη ρετσινια,(αυτο εννοω εν μερη ξεκατινιασμα)
    τεσπα σε ευχαριστω για την υποστηριξη, δεν ανησυχω κατα βαθος πιστευω πως ολα θα τελειωσουνε οσο το δυνατον πιο ανωδυνα και για τους δυο μας , θα φροντισω να συμβει αυτο

Senior Member
    Μαρακι,η ωρα η καλη κοριτσαρα,μονο ευχαριστα τετοια να σου συμβαινουν! Αντε μετα το χειρουργειο που αλλαξε η ζωη σου,ερχονται τα καλυτερα!

Μιτσοκολο,πολυ συγκινουμαι ρε κοριτσιιι με ολο αυτο που συμβαινει!!Τι καλαααα!!!!Ειναι οτι πιο ομορφο να γινονται γονεις 2 ανθρωποι που το θελουν πραγματικα τοσο πολυ!! :love:

Ναταλια,οπως ειπαν και τα κοριτσια,ειναι ναι μεν μια πολυ δυσκολη αποφαση,μπραβο σου ομως που την πηρες!Γιατι πρεπει να κοιταμε και τα δικα μας θελω,ασχετα αν ειμαστε παντρεμενοι.Σ'ενα γαμο πρεπει να ειναι ευτυχισμενοι κ οι 2 και αφου εσυ νιωθεις οτι θα στερηθεις τη χαρα της μητροτητας,δεν υπαρχει λογος να καταπιεζεσαι.Απλα τα "θελω" σας δεν ταιριαζουν..Η ζωη συνεχιζεται,οσο κλισε κι αν ειναι και οσο κι αν ειμαι κι εγω εξω απ'το χορό..

Senior Member
    ευχαριστωωωωωωωωωωωωω πολυ μιαζωημιαευκαιρεια!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!σου ευχομαι πολυ συντομα να γινεις η πριγκιπισσα που ονειρευεσαι :tumble::roll:

ναταλακι δεν φορτωνεις την ευθυνη σε εκεινον λεγοντας την αληθεια......αν πρεπει να επωμιστει ευθυνες ειναι γιατι τις εχει.... και αν πιστευεις οτι μπορει αυτη του την αρνηση να την ανατρεψεις αν πας εκδρομουλα....αν οχι καλυτερα αστο!!!!!!!

μακαρι κοπελαρα μου οαλ να γινουν οπως θες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Ασε,εχω καταστρωσει σχεδιο κ οπου να ναι θα ειμαι μια πριγκιπισσα σου λεω!:smirk:

Senior Member
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:: thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    μαζι σουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!αν πιασει πεσ το μου κ εμεναααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:P

Senior Member
    σημερα βαφουνε τα αυγα? εγω τα βαφω με χαρτι γκοφρε πιο υγιηνα οποια θελει γραφω την πανευκολη διαδικασιαααααα

Junior Member
    @Mitsikolo με το καλό να έρθει το μπεμπάκι σου!!!!! Να σου πάνε όλα καλά και να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη

@Νatalia Όλα γίνονται για κάποιο λόγο, θα έρθει κάτι καλύτερο, το καλύτερο για σένα εκεί που δεν το περιμένεις. Μην σκέφτεσαι τίποτα και μην αφήσεις κανέναν να σε επηρεάσει.

Senior Member
    ευχαριστω πολυ γλυκια μου σοκολατα!!!!!! να εισαι καλα με υγεια και οτι ποθεις και εσυ!!!!!!!
    τωρα που ειπες Ναταλια ηθελα να της γραψω το μεσημερι αλλα ξεχαστηκα κλασικα!
    Ναταλια εδω μεσα οτι θελεις θα λες και εμεις θα στηριξουμε οσο μπορουμε λεκτικα, γυναικες ειμαστε καταλαβαινομαστε και πανω κατω ολες τα εχουμε ζησει και τα ζουμε, εχε λιγο υπομονη μεχρι να περασουν οι δυσκολες μερες, οποτε αισθανεσε ασχημα γραφε εδω ισως ανακουφιστεις για καποια στιγμη

Senior Member
    και ξαφνικα,με το veetex στο χερι,ξενερωσα....τι πρωτοτυπο...

σκεφτομαι οτι παλι εγω θα εμφανιστω μονη,με το νεο σωμα και τα στρας και το γαλλικο στα νυχια...
    και ενα βαθυ προσφατο τραυμα και θα πρεπει και παλι να το παιξω ευδιαθετη...

και ολες οι αλλες με αρραβωνιαστικους,καλοθρεμ� �ενες,πραγματικα ευδιαθετες,με γαλλικο ή χωρις και με ριζα στο μαλλι ή χωρις...
    και με μονο προβληματισμο τι κουρτινες να διαλεξουν για το "νεο" τους σπιτι..
    και θα πρεπει να το παιζω cool..να γελαω και να λεω "ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ!!!ολα ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ"

ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥΘΕΝΑΑ!!!!!!