Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 203
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 203 of 387 FirstFirst ... 103153193201202203204205213253303 ... LastLast
Results 3,031 to 3,045 of 5791
    Senior Member
    kαλημερα κοριτσια μου , να ειστε καλα που με σκευτεστε, μου κανει καλο. Αυτη η αναμονη με πεθαινει

Senior Member
    Καλημέρα κουκλίτσα. Εκανες την ανάλυση και περιμένουμε αποτέλεσμα τώρα?

Senior Member
    τι λες τωρα?????? αν δεν σκεφτομαστε το μιτσοκολακι μας ποιον θα σκεφτουμε????????????????????????μην αγχωνεσαι ολα καλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1:thum bup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    καλημερα Πωλινακι μου ναι εκανα αιμοληψια λογικα σε κανα μισαωρο θα μου τηλεφωνησουν για το αποτελεσμα

Senior Member
    Μαρακι δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα εκπεμπεις πολυ θετικη ενεργεια και μονο απ τα ''γραπτα σου'' σ'ευχαριστω πολυ!!!!!

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Μαρακι δεν ξερω αν στο εχω ξαναπει αλλα εκπεμπεις πολυ θετικη ενεργεια και μονο απ τα ''γραπτα σου'' σ'ευχαριστω πολυ!!!!!
    πινω πολυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ motion!!!!!!!!!!!!!!!!!χαχαχαχχαχαχα� �αχαχαχαχχαχα:smilegrin::smilegrin::sm ilegrin::smilegrin:
    σε ευχαριστω για τα καλα σου "γραπτα" χιχιχιιχιχιχιιχιχιχ
    σε μιση ωριτσα λοιπον θα ανακουφιστεις και θα δεις πωσ τσαμπα αχωνεσαι...............ολα καλα ειπαμε ;-)
    εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε........ ..........μην αγριεψω εεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε?????? ??????:shocked2:

Κανένα νέο από mitsokolo;; Τί έγινε με την επαναληπτική;;;;

Senior Member
    το νινακι μου μεγαλωνει κανονικα!η εξεταση ηταν πολυ καλη και διπλασιαστηκε! με τα λεγομενα του γιατρου ο σακος αρχιζει και φαινετε απ τις 1000 μοναδες και μετα, εγω στον υπερηχο ειχα 810 γιαυτο δεν ειδαμε τιποτα. σημερα ανεβηκε στις 1450 μοναδες!
    την Τριτη εχω παλι υπερηχο για να δουμε τον σακο οπως ειπε ο γιατρος, αντε με το καλο να περασει και αυτο γιατι.......... αχ...

destiny μου ευχαριστω και σενα που ρωτησες και ολα τα παιδια!!!!! φιλια σε ολους

Senior Member
    αχ μιτσοκολο, τι ωραία νεα.....
    ευχομαι να περάσουν όλα τα δύσκλα!!

Senior Member
    ευχαριστω πολυ γλυκια μου :love: , τελικα σκευτομαι οτι ολη αυτη η αγωνια ειναι μερος της φυσης που προετοιμαζει την μητροτητα

Senior Member
    ρε αστερακι μπηκα μονο κ μονο για να διαβασω νεα σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ειδες που στο ειπα????????????:bouncing::bouncing:ολα καλα ρε μωρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:yes::yes::yes: :yes::yes::yes::yes::yes:
    ευχομαι απο την ψυχη μου παντα οι αγωνιες σου να εχουν αισιο τελος για εσενα και την τρελιαρoτέλεια οικογενεια που ετοιμαζεις :yes::yes::yes::yes::yes:¨
    :kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::k iss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kiss::kis s::kiss::kiss:

Senior Member
    να'σαι καλα Μαρακι μου ομορφο, σε ευχαριστω παααααααααααααααααααααααα αααρα πολυ τρελλιαρα μου!! :love: :love: :love:

Senior Member
    mitsokolina δεν εχεις ιδεα ποσο χαιρομαι!
    το μπιζελακι το εχει παρει χαλαρα και μας κανει πλακα
    δικος μας ειναι σου λεω

Senior Member
    ειδες αγαπημενε? απο τωρα μου κανει νουμερα! αν μου μοιασει καηκα :lol:

χαρηκα πολυ που χαρηκες με τη χαρα μου!!!!! εισαι γλυκα και σ'ευχαριστω!!!

Senior Member
    δε μπορω να διαβασω, με τιποτα όμως!!
    ή μαλλον επειδη δεν υπαρχει δε μπορω δε θελω.
    και νιωθω πως εχω εγκλωβιστει παλι. τι σκ@τ@...
    νιωθω θα σα να βυθίζομαι, αλλα να μη κατω τιποτα για αυτο, απλα να ακολουθω το ρευμα.

καποιος που να το νιωθει pls..