Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 210
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 210 of 387 FirstFirst ... 110160200208209210211212220260310 ... LastLast
Results 3,136 to 3,150 of 5791
    Senior Member
    Κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ.. Μόνο να αναρωτηθώ μπορώ πλέον: Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
    Δεν ξέρω πια αν πρέπει να ευχηθώ κάπου, αν πρέπει να συλληπηθώ κάποιον, γιατί απλώς μπήκα στη διαδικασία να αμφισβητώ τα πάντα. Και δεν το ήθελα αυτό, πιστέψτε με. ʼρχισε να με κουράζει πολύ το φόρουμ, με λύπη μου διαπιστώνω ότι όσο πάει ο καιρός, γίνεται όλο και χειρότερο.

Senior Member
    People are strange Ava, ποσο μαλλον οταν καλυπτονται απο την ανωνυμια που τους προσφερει το μεσο. Αν κατι δε σου καθεται καλα, προσπερνας και τελειωνει η υποθεση.

Senior Member
    Αυτό σκοπεύω να κάνω. Παρεπιπτόντως ωραίο τραγούδι μου θύμισες:
    http://www.youtube.com/watch?v=GJY8jJkDoMY
    :dork:

Senior Member
    Φοβερο κομματι!
    Να συμπληρωσω σε αυτο που εγραψα παραπανω, οτι ειναι πολυ ωραιο να βλεπω εσενα για παραδειγμα πριν λιγο, να ρωτας πως παει η μετεγχειρητικη κατασταση ενος ανθρωπου που δεν ξερεις και μαλλον δεν θα μαθεις ποτε. Μου αρεσει που εχω αγωνια για το τι θα δειξει ο υπερηχος της mitsokolo, μιας κοπελας που μενει στην αλλη ακρη της Ελλαδας και δεν ξερω καν το μικρο της ονομα Υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια και ειναι κριμα να αφηνουμε να μας επηρεαζουν αρνητικα καποιες αλλοκοτες συμπεριφορες. Προσωπικα ακομα και για αυτους τους συμμφορουμιτες τρεφω μια συμπαθεια γιατι νομιζω μπορω να καταλαβω "απο που ερχονται"...

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Φοβερο κομματι!
    Να συμπληρωσω σε αυτο που εγραψα παραπανω, οτι ειναι πολυ ωραιο να βλεπω εσενα για παραδειγμα πριν λιγο, να ρωτας πως παει η μετεγχειρητικη κατασταση ενος ανθρωπου που δεν ξερεις και μαλλον δεν θα μαθεις ποτε. Μου αρεσει που εχω αγωνια για το τι θα δειξει ο υπερηχος της mitsokolo, μιας κοπελας που μενει στην αλλη ακρη της Ελλαδας και δεν ξερω καν το μικρο της ονομα Υπαρχει πολυ θετικη ενεργεια και ειναι κριμα να αφηνουμε να μας επηρεαζουν αρνητικα καποιες αλλοκοτες συμπεριφορες. Προσωπικα ακομα και για αυτους τους συμμφορουμιτες τρεφω μια συμπαθεια γιατι νομιζω μπορω να καταλαβω "απο που ερχονται"...
    :thumbup:

Senior Member
    bad ....ειλικρινα λυπάμαι για όσα περνάς... και ευχομαι απο εδω και πέρα τα πράγματα να πάνε καλύτερα... όμως μόνα τους δεν πάνε καλύτερα... ο χρόνος δεν είναι γιατρος... μας κάνει να βάζουμε στο χρονοντούλαπο τα θέματά μας αλλα δεν τα λύνει κιόλας. Ελπίζω να πάρεις βοήθεια απο τους γύρω τόση όσο θα χρειαστεί να κλείσει η ''πληγή'' .

mitsokolo μη μασάς ...
    http://www.youtube.com/watch?v=yfW79LMk0PI

Senior Member
    ευχαριστω Ριακι ! χεχεχεεχ :bouncing:
    μα τι γλυκος που ειναι ο αγαπημενος! :spin:

Senior Member
    εγω και το ραβανι αγαπημενη

Senior Member
    χαχαχαχαχαχαχ το διαβασες? :P :P :P :love:

Senior Member
    Σιγα μη το χανα! Τα βλεφαρα και η 090 φωνη ηταν ολα τα λεφτα!

Senior Member
    :blush: :blush: :blush: :blush: χαχαχαχαχαχαχαχ :saint2:

Βadgirl μας καλη δυναμη σου ευχομαι και μην ξεχνας καθε εμποδιο για καλο και με το καλο τον Αυγουστο να βαλετε μπροστα για το ζουζουνακι σας!

Εβγαλα σημερα απο το παταρι καποια πραγματα που εχω απο την μικρη οταν ηταν μωρακι για να τα παρουνε 2 φιλες μου που θα γινουνε μανουλεςτα βλεπω και σκεφτομαι θα ξαναγυρισουν ααγε εδω?Οχι αν θα χαλασουν,αλλααν θα κανουμε κι αλλο παιδακι?:no:Γιατι εγω θελω σαν τρελει σε κανεναδυο χρονια Πρωτα ο Θεος,αλλα τον αντρουλη μου δεν τον βλεπω και πολυ ζεστο.

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
    Δεν ξέρω πια αν πρέπει να ευχηθώ κάπου, αν πρέπει να συλληπηθώ κάποιον, γιατί απλώς μπήκα στη διαδικασία να αμφισβητώ τα πάντα. Και δεν το ήθελα αυτό, πιστέψτε με. ʼρχισε να με κουράζει πολύ το φόρουμ, με λύπη μου διαπιστώνω ότι όσο πάει ο καιρός, γίνεται όλο και χειρότερο.
    Oταν καποιος δεν εχει ζωη περα απο το φορουμ και θελει παση θυσια να γινεται το επικεντρο κανει οτιδηποτε.Θα κανει κατι μια φορα δε θα πετυχει,θα κανει κατι δευτερη δε θα πετυχει...ε μερικοι δε το βαζουν κατω ουτε στην εκατοστη φορα απο οτι φαινεται.Μονο που απο οτι βλεπω πλεον εχουν ξυπνησει σχεδον ολοι.Υπαρχουν και λιγοι που δεν εχουν ξυπνησει ή μαλλον υπαρχουν και καποιοι που το "παιζουν" οτι δεν εχουν ξυπνησει μαλλον απο τυψεις και συμπονια.Μονο που στην πορεια ελπιζω να δουν οτι ο καλυτερος τροπος να βοηθας καποιον ειναι να μη του χαιδευεις τα αυτια οταν μαλιστα θες να αποκαλεισαι φιλος του.

Originally posted by mitsokolo
    σκευτομαι? δεν ξερω τι να σκευτω εδω μεσα ωρες ωρες , και δεν ξερω ποιος δουλευει ποιον
    λιγο σεβασμο πια
    Λιγος σεβασμος οντως!

Senior Member
    Originally posted by Ava
    Κι εγώ δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ.. Μόνο να αναρωτηθώ μπορώ πλέον: Ποια η σκοπιμότητα του να δουλευόμαστε μεταξύ μας? Τι ευχαρίστηση αντλούμε λέγοντας ψέμματα? Γιατί να συμβαίνει αυτό, τη στιγμή που μπορούμε απλώς να σιωπήσουμε?
    Επιτελους Αβα! Καλως ηρθες στον κοσμο της λογικης....

Senior Member
    Ρε παιδιά, το τόπικ με τις φωτογραφίες του πριν και του μετά που πήγε?