Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 211
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 211 of 387 FirstFirst ... 111161201209210211212213221261311 ... LastLast
Results 3,151 to 3,165 of 5791
    Senior Member
    το ρινγκτοουν μου τα σπαει :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.youtube.com/watch?v=Q4-rEpGPT_I

Senior Member
    :lol: mitsokolo μόνο τα σπάει...

κοιμήθηκα μετα απο τόσες μέρες 12 ωρες περίπου !

Senior Member
    σισακι ελιωσες ε? αντε σιγα σιγα θα βρεις τους ρυθμους σου~ :kiss:

Senior Member
    έλιωσα... αφου ειχα απ'το πασχα που κοιμωμουν 2 με 4 ωρες τη μερα, άντε κ 5.

αν και είδα πολυ άσχημο όνειρο, οτι είμασταν σε μια εποχη σαν περίοδος πολεμου και είχαν μαζέψει μερικά κορίτσια σε ενα σπίτι μέσα κάτι ανθρωποι του στρατού και τους έβαζαν να τρώνε πολυ με το ζόρι, κάτι φαγητά τεράστια, και γενικά τους είχαν αποκομένες απο τον κοσμο και τους φέρονταν άσχημα :\

Senior Member
    στρατιωτικος δεν ειναι ο φιλος σου cici?

Senior Member
    alexandrita, ναι, που το θυμήθηκες !

λες να παιζει καποιο ρολο? :\

Senior Member
    ειδες?εχω μνημη ελεφαντα!
    νομιζω οτι καποιο ρολο παιζει.

Senior Member
    μπορεί κ να παίζει γιατι τελευταία δεν είμαστε κ πολυ καλα, δλδ σκέφτομαι να χωρίσω, απλα δεν εχω πει τίποτα ακόμη...

Senior Member
    με εκπλησεις.... δεν περιμενα τετοια εξελιξη

Senior Member
    οντως, ουτε κι εγω περίμενα να εξελιχθει έτσι, αλλα απ'οτι φαίνεται άλλα πράγματα θέλει αυτός κι άλλα εγω :\
    τωρα όλο το πασχα δε κοιμωμουν, δε διάβαζα (μην ανησυχείτε έτρωγα ) και τον σκεφτομουν συνεχεια, αυτός έχει καταντήσει να έρχεται να με βλεπει 1 φορα το μηνα, και εγω να τρέχω απο πίσω του ξεροσταλιάζοντας να ακούσω μια γλυκια κουβεντα. τεσπα.. θα έλεγα πολλά, αλλα τα σκέφτηκα όλα κ δε πιστευω πως αξίζει τόσες θυσίες.
    αυτον δεν τον ειδα να ξαγρυπνησε ποτε για χαρη μου.

Senior Member
    φυσικα και δεν αξιζει,και απο τη μια στενοχωριεμαι που τα πραγματα δεν ειναι ετσι οπως θα ηθελες αλλα απο την αλλη χαιρομαι που αρχιζεις να το καταλαβαινεις.

Senior Member
    σε ευχαριστώ αλεξανδριτα.. προσπαθω να το δω "εγωιστικά" για να μη με παρει απο κατω..

το μονο δυσκολο για μενα είναι πως θα του πω οτι δε θελω να ξαναβρεθουμε... αλλα θα το κανω. ενας απο τους λογους ειναι οτι η σχεση μαζι του με εχει κανει να παω πίσω και όχι μπροστα.

Senior Member
    σκεφτομαι οτι απο αυριο πρεπει να αρχισω ΔΙΑΙΤΑ γιατι η ζυγαρια ΚΟΛΛΗΣΕ παλι......κ θελω να βαλω λευκο φορεμα στον γαμο μου ρε μαμωτο....με τοσα κιλα που εχω πανω μου θα ειμαι λιγο.....:duh:
    λοιπον τελος.......ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΙΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!:fake sniffle:

Senior Member
    Originally posted by badgirl11
    ειδα στην τουαλεττα ενα...αυγουλακι. μεγεθος που θα χωρουσε σε ενα κουταλι...κοριτσια ας μη λεμε γιαυτα δεν μπορω, μητσοκολο σκεφτομαι κ εσενα στην κατασταση σου και καθολου δε θελω να σε στεναχωρω. θα λεμε μονο ευχαριστα ενταξει?
    πωλινα μου ναι ακριβως αυτο. ακριβως. αν δε παω παλι 100 κιλα απτη βουλιμια θα φτιακσω το σωμα μου να υποδεχτει νεο μωρακι. αλλα και 100 να παω θα τα χασω. α στο καλο! απλα τρωω ο,τι ναναι απο χθες, δεν επικοινωνω.δεν νιωθω γενικα.κσαφνικα ειμαι μια αλλη που τρωει ο,τι βρει, καπνιζει ασταματητα. ελπιζω κ γω να ηρεμησω συντιμα απλα δε θελω να πιεστω να το κανω...θα βγει φυσικα πωλινα?
    Δεν ξερω ποσο μηνων/εβδομαδων ησουν. Και στις 2 αποβολες μου ηταν κατω των 2 μηνων, αλλα ξερω πως αισθανεσαι. Το'χα ριξει και εγω στο καπνισμα στη πρωτη αποβολη και στη απελπισια επειδη τα εκανα ολα σωστα και δεν υπηρχε εξηγηση γιατι να μη μεινει.

Δεν ξερω σε πιο σταδιο εισαι οταν ειναι ετσι η αποβολη, εμενα με επιασε ξαφνικη αιμοραγγια το βραδυ και ξεσηκωσαμε τη γιατρο και μου εδωσε προγεστερονης χαπια αλλα λιγες μερες μετα ειχα αποβαλει και μου εδωσε αλλα χαπια για να καθαρισει η μητρα.

Κουραγιο κοπελα μου. Αν θες να μιλησεις σε καποιον, εστω ετσι να ξεσπασεις, στειλε μου προσωπικο μυνημα να σε βρω στο τσατ αν θες. Μη σε περνει απο κατω. Πολλες γυναικες το περνανε αυτο, το 90% περνανε εστω μια αποβολη στη ζωη τους, αρκετες δεν το καταλαβαινουν καν.

Senior Member
    μολις συνδεθηκα στο σαιτ, και κοιταω πανω δεξια που λεει ποτε ήταν η τελευταία σου ενεργεια, και βλέπω αυτό "Last active: 1/1/70 στις 03:00"
    :lol:

το 70 ουτε καν ειχα γεννηθει..