Results 3,286 to 3,300 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
15-05-2011, 17:39 #3286
σκεφτομαι οτι ειναι κυριακη απογευμα και αυριο το πρωι παλι δουλεια.....:sniff:
σκεφτομαι οτι αδιαθετησα......:sniff:
σκεφτομαι οτι χθες το βραδυ χαλαστηκα γιατι κατι εφαγα και μου επεσε πολυ βαρυ με αποτελεσμα να :barfy:
σκεφτομαι οτι μου την εχει σπασει το μπουκωμα στην μυτη.....
αλλα κατα τα υπολοιπα καλα!:fake sniffle:
- 15-05-2011, 18:46 #3287
που εισαι ρε μοντελαρα μου ατελιωτη!!!!!!!!! μη μασας ρε συ σιγα! περιοδο μια ζωη εχουμε, αναμενωμενο! δουλεια και παλι αναμενωμενη αλλα καθε μηνα τουλαχιστον μας χαριζει ενα χαμογελο κουτσα στραβα! οσο για τον εμετο που ζοριστικες κλαιν μαιν ολοι οι στομαχοπετσοκομενοι/ραμμενοι το εχουμε παθει μια φορα. τουλαχιστον εμαθες που ειναι το οριο σου οποτε το βαζουμε και αυτο στα +
εεεεεεελα μωρε μπουκωμα! ετσι για να της την σπασεις -της μυτης- εσυ ανεπνεε απ το στομα! :lol: :lol:
φιλακια!! :love:
15-05-2011, 21:13 #3288
σκέφτομαι γιατι να μην ειμαι αδύντατη και να τρωω οτι θελω χωρις να παχαίνω.
θυμαμαι μια φιλη που είχα, στο ύψος μου αδύνατη, κατεβαζε ολοκληρη τοστια!
και έχει τελειο σωμα, και έχει και στήθος η άτιμη, όλα της τα έδωσε ο θεος, για να τη μισουμε περισσότερο.
και είναι απο τα άτομα που έχουν θράσσος να σου λενε "πωπω.. παχυνες"
και εχω ευχυθεί κατα καιρους να παχυνει , να αποκτήσει κυτταρίτιδα και όλα τα ωραία, αλλ'α τιποτα δε πετυχε, τις προαλλες που την ειδα τυχαια, ίδια είναι.
κ δε με απασχολεί που ειμαι κακια.:grind:
15-05-2011, 21:16 #3289
Ολόκληρη τοστιά εννοούμε ένα τοστ; Ε ντάξει, δεν έτρωγε δα και μια πίτσα ολόκληρη
15-05-2011, 21:22 #3290
πιτα (γυρου) κατω , στη μέση διπλή μερίδα γύρος, κ απο πάνω (πιτα) γυρου.
κ εντάξει 50 κιλα ανθρωπος ειναι άντε 52 που δε πιστευω.
15-05-2011, 21:24 #3291
Originally posted by mitsokolo
που εισαι ρε μοντελαρα μου ατελιωτη!!!!!!!!! μη μασας ρε συ σιγα! περιοδο μια ζωη εχουμε, αναμενωμενο! δουλεια και παλι αναμενωμενη αλλα καθε μηνα τουλαχιστον μας χαριζει ενα χαμογελο κουτσα στραβα! οσο για τον εμετο που ζοριστικες κλαιν μαιν ολοι οι στομαχοπετσοκομενοι/ραμμενοι το εχουμε παθει μια φορα. τουλαχιστον εμαθες που ειναι το οριο σου οποτε το βαζουμε και αυτο στα +
εεεεεεελα μωρε μπουκωμα! ετσι για να της την σπασεις -της μυτης- εσυ ανεπνεε απ το στομα! :lol: :lol:
15-05-2011, 21:24 #3292
εεεεεεεελα μωρε Σισακι τι να φτουρισει μπροστα μας εμεις κανουμε για 2 γκομενες μαζι! :lol: :lol: :lol:
15-05-2011, 21:26 #3293
οκ! τοτε θελω να εχω 2 γκόμενους :/
15-05-2011, 21:26 #3294
Originally posted by Maria Hope
15-05-2011, 21:27 #3295
Originally posted by Ciciliana
οκ! τοτε θελω να εχω 2 γκόμενους :/:thumbup:
15-05-2011, 21:29 #3296
σισι, εχω κ εγω μια φιλη που ειναι το πολυ 45 κιλα (λεει 47 αλλα δεν την πιστευω) κ τρωει κ αυτη ολοκληρη τοστιά ΑΛΛΑ
δε βαζει ζαχαρη στον καφε ( κ εγω μεχρι προσφατως εβαζα)
δεν τρωει ποτε ψωμι (κ εγω ΠΑΝΤΑ)
τρωει παντα σε πιατακι φρουτου (κ εγω σε πιατελα φρουτου :lol: -οκ, πλακα κανω, αλλα παντως τρωω μεγαλη μεριδα)
δε σταματαει ποτε να κινειται (κ εγω σπανιως κινουμαι)
κτλ κτλ κτλ...
υπαρχουν επισης ατομα που ξερω που κατεβαζουν τον αμπακο κ εχουν την πιο καθιστικη ζωη που μπορει να υπαρξει κ ειναι κοκκαλα...
ε τι να πεις?
ετσι ειναι η ζωη, εμεις θα πορευτουμε οσο καλυτερα μπορουμε μ αυτο που εχουμε
υγεια να εχουμε ρε κ να ειμαστε χαρουμενοι... μπορεουμε?
ολα τ αλλα ειναι σκ@τουλες :P
15-05-2011, 21:31 #3297
ολα θα παραμεινον τελεια....και εσυ η super τελεια και το superμοναδικο τελειο μπιζελακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! μωρο μου σου στελνω ολη την θετικη ενεργεια που μπορω να αντλησω απο το ταλαιπωρημενο μου φιδισιο κορμι και την ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακιααααααααααααααααααα αααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
15-05-2011, 21:33 #3298
ο αντρας μου ειναι ετσι γαμω το φελεκι μου 1,90 και 69-70 κιλα και κοντευει να φαει και μενα! τρωει ο ατιμος πολυ, και σαβουρα! και οι εξετασεις του ειναι τζετ μιλαμε , αδικια φουλλλλλλ :lol:
15-05-2011, 21:33 #3299
μπα.. αυτη που λεω εγω είναι κ γλυκατζού, τη ξερω απο τα προνήπια..
αλλά στη κίνηση παω πασο, γιατι περπατουσε πιο πολυ απο μενα..
τεσπα... θα το καταπιούμε κ αυτο, κι ας καθεται στο λαιμο μου!!
15-05-2011, 21:36 #3300
ολα θα παραμεινον τελεια....και εσυ η super τελεια και το superμοναδικο τελειο μπιζελακι σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! μωρο μου σου στελνω ολη την θετικη ενεργεια που μπορω να αντλησω απο το ταλαιπωρημενο μου φιδισιο κορμι και την ψυχη μου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! φιλακιααααααααααααααααααα αααααααα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
φιλακια πολλαααααααααααα αντε και σε βλεπω μεχρι το αλλο ΣΚ την εχεις χτυπησει την αλλαγη δεκαδας!!!
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....