Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 232
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 232 of 387 FirstFirst ... 132182222230231232233234242282332 ... LastLast
Results 3,466 to 3,480 of 5791
    Senior Member
    νιωθω πως όλο πεινάω.
    θελω να ξεκινήσω διαιτα-διατροφή, κ όλο τη χαλαω. μου εχω σπασει τα νευρα!

επίσης σκέφτομαι οτι κανω με τελειως άκυρα άτομα παρεα στη σχολη. δλδ δεν εχουμε τπτ κοινο. ουτε καν γουστα!
    1 μηνας μενει κ τελειωνουμε μαθηματα-εξεταστικη.

Senior Member
    γεια σου Σισακι μου!

σκευτομαι οτι θελω ΚΙΝΕΖΙΚΟ σπρινγ ρολς με γλυκοξυνη , σουπα με νουντλς, ρυζι τηγανιτο με αυγο, γαριδες πανε με καυτερη σαλτσα, μοσχαρι φλαμπε με μπαιμπι καλαμποκι ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!!!!!! ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ :lol: και μετα ξυπνησα γιατι ουτε το μισο σπρινγ ρολ δε χωραει στο μινι στομαχακι μου :/ ΟΥΦ....

Senior Member
    lol...........
    εγω τρωω παγωτο κ αυριο παλι θα κλαιγομαι οτι δε μπορω να κανω διαιτα

Senior Member
    Θέλω να σταματίσω αυτό το δάκρυ που χωρίς λόγο βγήκε στην άκρη του ματιού μου και ετοιμάζετε να πέσει....

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Θέλω να σταματίσω αυτό το δάκρυ που χωρίς λόγο βγήκε στην άκρη του ματιού μου και ετοιμάζετε να πέσει....
    Ποτέ του ένα δάκρυ δεν κυλά χωρίς λόγο,Πωλίνα μου,ακόμα κι αν ορισμένες φορές φαντάζει επιφανειακά έτσι...
    ʼφησε το να υποταχτεί κι αυτό στο νόμο της βαρύτητας του και μην το καταπνίγεις.Κάτι θέλει να σου πει,άκουσε το!
    Ίσως αν επιτρέπαμε στον εαυτό μας να υπάρχουμε ελεύθεροι κατά τις ανάγκες μας να έτρεχαν μόνο δάκρυα χαράς!

Senior Member
    Κύλισε.. όσο και να ήθελα δεν μπορούσε να μείνει μέσα... και μαζί του κύλισε και δευτερο... και τρίτο..... και τέταρτο..... Και τα μαγουλάκια μου έχουν γίνει μούσκεμμα....

Σήμερα έχει σκόνη στην ατμόσφερα και το βρήκα σαν δικαιολογία για τους συναδέλφους...

Senior Member
    Βρε Πωλινάκι τι έπαθες ? τι σε βασανιζει ? τωρα που ολα άλλαξαν ?

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983

Σήμερα έχει σκόνη στην ατμόσφερα και το βρήκα σαν δικαιολογία για τους συναδέλφους...
    Αρκεί η σκόνη να μην είναι δικαιολογία και για τον εαυτό σου...

Senior Member
    Κοιτάζω αυτό το τατουάζ
    και σκέφτομαι μήπως το σχέδιο έπρεπε να σβήνει λιγότερο σκληρά...
    Κρακεράκι,ως ειδικός τι λες;Πώς το βλέπεις το έργο;

Senior Member
    Originally posted by NADINE
    Αρκεί η σκόνη να μην είναι δικαιολογία και για τον εαυτό σου...
    Οχι Ναταλάκι μου, δεν είναι δικαιολογία και για μένα. Ξέρω πολύ καλά τί με απασχολεί..... Είναι αυτό που ήθελα να συζητήσουμε χτες, αλλά μια οι φίλες μου και μια ο καιρός σου, δεν μας άφησαν....... Ισως να μην θέλει η μοίρα να το συζητίσω με κανέναν, γιατί όποτε πάω να μιλήσω σε κάπιον για αυτό το θέμα, όλο και κάτι συμβαίνει.... όπως πχ μαζί σου χτες, ή προχτες με την ξαδέλφη μου που μόλις πήγα να της πω έτρεξε ο γιος μου στην μέση του δρόμου και πέταξα το τηλέφωνο για να τον προλάβω......

Ισως να πρέπει να βρω μόνη μου την άκρη τελικα...

Senior Member
    Originally posted by Alma libre
    Βρε Πωλινάκι τι έπαθες ? τι σε βασανιζει ? τωρα που ολα άλλαξαν ?
    Οχι ακριβώς και όλα Αλμα μου!!!!!! Τίποτα, θα μου περάσει.. Θα βρω την άκρη και θα μου περάσει!

Senior Member
    Ούτως ή άλλως μόνος του τη βρίσκει την άκρη του κανείς,Πωλίνα μου,
    απλά κατά τη γνώμη μου το να μιλήσει ανοιχτά για όσα από καιρό τον απασχολούν
    σε κάποιον έμπιστο του,σηματοδοτεί το επόμενο βήμα.Ίσως πάρει τη στήριξη,που έχει ανάγκη,
    ίσως κάτι ακούσει που του κάνει νόημα,ίσως απλά αντικρύσει τον εαυτό του πολύ πιο συνειδητά.
    Δεν ξέρω αν "η μοίρα δε θέλει να το συζητήσεις με κανέναν" πάντως αν είναι να ασχοληθεί μαζί σου
    ας δείξει το πρόσωπο της σε κάτι πολύ πιο ουσιώδες και σημαντικό!Εγώ πάντως εδώ είμαι...Φιλάκια!

Senior Member
    Αχ το ξέρω γλυκιά μου πως είσαι εκεί, και σε ευχαριστώ πολυ πολύ..... Το πιστεύεις ότι χτες έβλεπα για εισιτήρια να έρθω με τον μικρο Θεσσαλονικη το τριήμερο? αλλά μετά μου είπε η αδελφή μου πως θα κάνει τα γενέθλια του μικρού της εκείνες τις μέρες και έτσι ματαιόθηκε και αυτό!!!!

Τέλος πάντον, ας αλλάξουμε διάθεση!!! Εχω μια τούρτα να φτιάξω σήμερα!!!!!!!!!!!!! Πάλι θα ξημερωθώ!!!

Senior Member
    babysteps!!

Senior Member
    Originally posted by spaceride
    babysteps!!
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup::thumbup: Οσο πιο μικρά και όσο πιο σταθερά γίνετε Νίκο μου