Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 24
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 24 of 387 FirstFirst ... 1422232425263474124 ... LastLast
Results 346 to 360 of 5791
    Senior Member
    σκεφτομαι το ιδιο πραγμα που σκεφτομουν και στο σαββατο ολη μερα.. και την κυριακη ολη μερα.. και την δευτερα ολη μερα....
    μη σας πω και ολη νυχτα...

πφφφ πως θα γινει να σκεφτω κατι αλλο?..

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    σκεφτομαι το ιδιο πραγμα που σκεφτομουν και στο σαββατο ολη μερα.. και την κυριακη ολη μερα.. και την δευτερα ολη μερα....
    μη σας πω και ολη νυχτα...

πφφφ πως θα γινει να σκεφτω κατι αλλο?..
    Καλημέρα Ζωήτσα!!!!
    Δεν είναι και τόσο άσχημο αυτό που ζείς...
    Αναπολείς μια ωραία βραδυά που έζησες... έχεις κάποιον να σκέφτεσαι και κάτι να ονειρεύεσαι και να περιμένεις....

Senior Member
    και ομως δεν ειναι τοσο ευκολα τα πραγματα....

τεσπα..

Senior Member
    Zwhtsa, παίρνω το θάρρος να σου μιλήσω, αφενός γιατί ως γυναίκες καταλαβαινόμαστε καλύτερα, αφετέρου γιατί μου δίνεις την εντύπωση συγκροτημένου ατόμου και δεν θα ήθελα να πληγωθείς.
    Μετά από χρόνια ερωτικής αποχής και δε μιλάω μόνο για σώμα, μιλάω κυρίως για τη ρημάδα την ψυχούλα μας, διψάμε για να ζήσουμε τον έρωτα. Είναι ένα δυνατό και καταιγιστικό συναίσθημα και μας λείπει, η αλήθεια είναι αυτή. Σου το γέννησε από ότι κατάλαβα κάποιος. Κι εδώ έρχεται η προσγείωση. Αυτός ο κάποιος είναι με κάποια και δεν το κρύβει. Λες πως είναι κύριος και δεν κάνει ερωτικές νύξεις. Τότε τι στο καλό ήθελε να καθήσει ένα ολόκληρο βράδυ μαζί σου? Δεν είσαι χαζή, αν αισθάνεσαι κάπως, είναι γιατί σου δόθηκε τέτοιο δικαίωμα. Αν υποθέσουμε πως χωρίζει και είστε μαζί, που θα ήταν ωραίο σενάριο, θα νιώθεις ασφαλής μαζί του, ή μήπως θα φοβάσαι μήπως βγει για ποτάκι με κάποια άλλη φίλη ή συνάδελφο? Δε θέλω να με παρεξηγήσεις, από ενδιαφέρον τα λέω και λέω επίσης πως εκεί που ο έρωτας μας παίρνει τη λογική, χρειαζόμαστε έναν κοινό νου, που συνήθως ανήκει σε κάποιον ξένο.

Senior Member
    ava μου, αυτα ακριβως που λες εσυ σκεφτομαι και εγω και λεω πως πρεπει να ξεκολησω. δεν εχει νοημα..

Senior Member
    Πώς γίνεται να κρατηθώ μακρυά από τα άτομα που μου κάνουν "κακό" και με πάνε πίσω???
    Όταν πρόκειται για την ίδια σου τη μητέρα τα πράγματα περιπλέκονται....

Senior Member
    άμα βρεις την λύση πες μου την κ μένα.πάντως όταν με πληγώνει κάποιος ξεσπάω εκείνη την ώρα για να μην με πάει πίσω αργότερα.ειλικρινά είναι πολύ ανακουφιστικό. κ συνήθως μετά κ ο άλλος αρχίζει να νιώθει. αλλά δεν ξέρω την δικιά σου περίπτωσση ,μιλάω για την δικιά μου

Senior Member
    στην περίπτωσή μου η μόνη λύση είναι να βρίσκομαι μακρυά τους...
    αλλά δυστυχώς λόγω του νοσοκομείου έχουν μπαστακωθεί,και δεν τους θελω...................

Senior Member
    Originally posted by alexandrita
    στην περίπτωσή μου η μόνη λύση είναι να βρίσκομαι μακρυά τους...
    .
    μια απο τα ίδια τελείως όμως..ειδικά με τη μάνα μου.και ξέρεις κάτι?η οργή κ το παράπονο μου μεγάλωσαν όταν έπεσα στην ανορεξία κ άρχισα να συνειδητοποιώ τον πάτο και πιθανές συμπεριφορές που με έσπρωξαν εκεί.κουβέντες , βιώματα κτλ.παλιότερα που δεν είχα θέμα ήμουν πολύ πιο cool.οπότε τώρα που με το παραμικρό εξοργίζομαι κ απομακρύνομαι απτους δικούς μου πιστεύω οτι είμαι στον δρόμο του να ασχοληθώ επιτέλους με εμένα κ να σταματήσω να ανακυκλωνω λάθος συμπεριφορές που με πλήγωσαν.πχ η μάνα μ έχει θέμα με το φαι.τέλος.όσο κ να θέλει να το κρύβει με την εμπειρία που έχω μπορώ να το καταλάβω.έτσι υποσυνείδητα κ εγώ μεγάλωσα με την φοβία του να είμαι πάντα αδύνατη ο κόσμος να χαλάσει.και με το που βρέθηκα σε δύσκολες συνθήκες βγήκαν στην επιφάνεια οι δ.δ.πέρασαν μήνες γ να το καταλάβω.κ όταν τα ξεκεθάρισα λίηγο στο μυαλό μ απομακρύνθηκα ακόμα πιο πολύ..προσωρινά τουλάχιστον ώσπου να δυναμώσω λίγο απέναντι στην ανορεξία.(Κ προς Θεού ε, δεν σε παροτρύνω να ξεκόψεις απτους δικού σου:wink2

Senior Member
    πιστεύω...χωρίς σιγουρια...πρέπει να σταματήσουμε να σκεφτόμαστε οτι οι γονείς φταίνε για όλα.κ οι χειρότεροι γονείς να είναί είμαστε πάντα οι μοναδικοί υπεύθυνοι για τις πράξεις μας. μόνο έτσι θα ξεχάσουμε τα λάθη του παρελθόντος. αλεξανδρίτα αφέσου στις περιποιήσεις των γονιών σου τις έχεις ανάγκη.κ ας σου γ...αν οι ίδιοι την ψυχολογία.πρέπει όλοι μαζί να λύσετε το πρόβλημα αλλά η αρχή είναι πάντα έτσι δύσκολη. δεν ξέρω αν σε καταλαβαίνω τι ακριβώς περνάς προσπαθώ να συγκρίνω με τα δικά μου

Senior Member
    Σκέφτομαι πως θα περάσουν άλλοι 8 μήνες μακρυα απο την αγαπούλα μου που μου τον στέλνουν Λήμνο...Πως θα αντέξω ρε παιδιά?? Πριν λίγο βγήκαν οι μεταθέσεις και είμαι τοοοοοοσσσσσσοοοοοοο σταναχωρημέμη. Δεν μπορώ να του το δείξω κιόλας , δεν θέλω να τον στεναχωρήσω παραπάνω....Αλλα ειμαι χάλια....Δεν παλεύεται η απόσταση σε νησί ρε παιδιά.....Θέλω να συγκεντρωθώ να διαβάσω που δίνω την Παρασκευη και δεν μπορω!!! Είπα να το γράψω εδω μπας και ηρεμήσω λίγο...

Είμαι χάλια........

Senior Member
    οχι ρε γαμωτο...
    νταξει 8 μηνες, θα περασουν.....
    και αμα θες, να του το δειξεις. να μη νομιζει οτι και καλα εισαι ψυχραιμη και δεν τρεχει τιποτα, ενω αυτος θα εχει μελαγχολησει.

υπομονηηηηηηηηηηηηηηηηηηη ηηηηηη

Senior Member
    υπομονή βρε κοριτσάκι και περνάει γρήγορα ο καιρός ! θα έχει και εξόδους, δεν πάει εξορία!!! αλλά να του κρατάς αρκετά παρέα διότι μελαγχολούν στο στρατό!! όπως λέει και το clickaki υπομονή!!! είναι δύσκολο!! ίσως αυτό κάνει τη σχέση σας πιο δυνατή! τώρα θα νιώθει ότι σε έχει περισσότερη ανάγκη απο κάθε άλλη φορά!!! με στεναχωριέσαι θα το περάσετε μαζί, όλα θα είναι μια χαρά!!!! ...το θετικό είναι ότι εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις που είναι!!!

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    ...το θετικό είναι ότι εσύ τουλάχιστον θα ξέρεις που είναι!!!
    χεχεχεχεχε :tumble:

Senior Member