Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 25
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 25 of 387 FirstFirst ... 1523242526273575125 ... LastLast
Results 361 to 375 of 5791
    Senior Member
    Ευχαριστώ πολύ κορίτσια. Σήμερα είμαι καλύτερα.Είναι που αδιθέτησα χθές οπότε εκτος απο την στεναχώρια μου είχα και τις ορμόνες μου! Εντάξει θα περάσει ο καιρος απλα ελπίζω να είναι καλά εκεί και να μην τον ζορίσουν πολύ ..

Καλημέρα

Senior Member
    Καλημέρα

vanvan μπορεί να ζοριστεί λίγο αλλά χρειάζεται να ζορίζονται και οι άντρες που και που!! θα ωρίμάσει κιόλας! τυχαία είναι η φράση "το στρατό κάνεις τους άντρες"??

Senior Member
    Ενταξει μωρε λίγο ζορισμα δεν θα του κάνει κακό.Ευχομαι μόνο να περάσει γρήγορα ο καιρος..... Αναίμακτα

Senior Member
    σκέφτομαι πόοοοοοοσο πολύ νυστάζω!!!!!!!!!!!!!!!! :yawn:

Senior Member
    νυσταζω και βαριεμαιιιιιιιιιιιιιιιι!!!! !!!!!!!!!!

Senior Member
    vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι.μα τι καθίκι που είμαι

σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ

Senior Member
    Originally posted by bouliana

σχετικά με το τι σκέφτομαι τώρα, έχω λιγούρες που προσπαθώ να τις ξεχάσω γράφοντας εδώ
    εμένα με βοηθάει να ξεχάσω τις λιγούρες και μια βόλτα στα μαγαζιά για ψώνια...

Senior Member
    σκεφτομαι οτι συνεχώς θέλω να χάσω κιλά και ποτέ δεν τα καταφέρνω. ούτε τρια . και στεναχωριέμαι.

Senior Member
    vanvan συνήθως όταν φεύγουν οι άνδρες φαντάροι γίνονται πιο ανασφαλείς κ ζηλιάριδες κτλ κτλ άρα από μία άποψη θαχεις το πάνω χέρι γιατί αυτός θα ανησυχεί κ τι κάνεις κ με ποιους γυρνάς εκεί έξω.χιχιχιχι
    μπα ευτυχως δεν έχουμε τέτοια στην σχέση είναι πολύ ήρεμος και ήσυχος ανθρωπος και ευτυχως αυτος πατάει στα πόδια του οπότε ουτε ανασφάλειες έχει για να θέλει να επιβεβαιωθεί ούτε ιδιαίτερες ζήλιες.Βέβαια για τίποτα δεν είσαι σίγουρος σε αυτη τη ζωη και ας μη λέω μεγάλες κουβέντες.Θα δείξει ο καιρός

Ευχαριστώ πολύ πάντως bouliana μου για την συμπαράσταση!! :spin:

Senior Member
    ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?

Senior Member
    ε λίγο λέω ρε συ. δεν λέω για σκηνές τρελές.αλλά θα σε ρωτάει,,,που πήγες χθες μωράκι μου,βγήκεσ βγήκες?
    αχχαχαχα ... λες?? Καλά θα είναι μεγάλη αλλαγή γι'αυτόν αν το κάνει!! Θα έχει πολύ πλάκα πάντως γιατι θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για μένα!!Θα γελάσω πολύ αν γίνει :P:P:P

Ηδη γελάω δηλαδη ! :P:P (ειμαι κακιασμένη ε? αχαχαχαχχα ΛΟΛ)

Senior Member
    ε ναι ρε αυτό σου λέω όχι να κάνει υστερίες,αλλά φαντάσου τον το κακομοίρη μέσα χωμένο να φυλάει σκοπιές κ εσύ να πίνεις κοκτέιλ με τις φιλενάδες σου.ποιος έχει το πάνω χέρι.χαχαχαχαχαχα satan plan.ε πλάκα κάνω ε!!!!

αλεξανδρίτα χτες το απόγευμα μετά τη δουλειά πήγα για ψώνια κ πραγματικά ηρέμισα!

Junior Member
    Τι δουλειά έχω εγώ εδώ? αφού δεν είμαι χοντρός... αφρατούλης είμαι...

Senior Member
    πατατακια παπρικα..

ελπιζω να μην πεσω στο πειρασμο και παω στο περιπτερο..

Junior Member
    έχω φάει το "σύμπαν" πάλι σήμερα.....:shocked2: