Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 250
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 250 of 387 FirstFirst ... 150200240248249250251252260300350 ... LastLast
Results 3,736 to 3,750 of 5791
    Senior Member
    καλημεραααααα! αχχχ Βενετια τι γαματα ειναι, μου θυμιζει την Κερκυρα μου -αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου- χιχιχ
    και Παρισι ειναι θεικα κοριτσια :love:

λοιπον πριν λιγο εγινε κατι που επρεπε να πεσει δουλεμα αλλα δεν το προχωρησα, περσι παραγγελναμε ψωμι απο ενα φουρνο εδω κοντα που στο φερνουν σπιτι. εχω κανα χρονο να παρω απο εκει... εφαγα φλασια το πρωι οτι θελω ψωμι ζεστο, περνω τηλ. και παρηγγηλα ενα.. ερχετε ο ιδιος ο ντελιβερι μποι που εφερνε και περσυ.
    λεω επ τι κανουμε? ευχαριστω για το ψωμι! με κοιταει και δε μιλαει, παρα χαμογελαει, (που να μου παει στο μυαλο οτι δε με γνωρισε) μου λεει πως σε λενε? (εχε γουστο λεω) λεω -ταδε- μου λεει περιεργο να μην εχω ξαναδει μια τοσο ομορφη κοπελα στη γειτονια. λεω ΣΥΓΝΩΜΗ! ΧΕΛΟΟΥ? ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕς ΨΩΜΙ ΠΕΡΥΣΙ? θυμασαι? μια 150 κιλα και κοκκινομαλα? εεεεεε γεια σου αυτη ειμαι! μενει λιγο με ανοιχτο το στομα, ξαναχαμογελαει και φευγει. χαχαχα παιζει να ενιωσε πολυ ασχημα ο τυπος, αλλα δεν πειραζει θα του περασει, περσυ μου πεταγε σχεδον το ψωμι στα μουτρα και κοιταγε το πατωμα

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    καλημεραααααα! αχχχ Βενετια τι γαματα ειναι, μου θυμιζει την Κερκυρα μου -αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου- χιχιχ

λοιπον πριν λιγο εγινε κατι που επρεπε να πεσει δουλεμα αλλα δεν το προχωρησα, περσι παραγγελναμε ψωμι απο ενα φουρνο εδω κοντα που στο φερνουν σπιτι. εχω κανα χρονο να παρω απο εκει... εφαγα φλασια το πρωι οτι θελω ψωμι ζεστο, περνω τηλ. και παρηγγηλα ενα.. ερχετε ο ιδιος ο ντελιβερι μποι που εφερνε και περσυ.
    λεω επ τι κανουμε? ευχαριστω για το ψωμι! με κοιταει και δε μιλαει, παρα χαμογελαει, (που να μου παει στο μυαλο οτι δε με γνωρισε) μου λεει πως σε λενε? (εχε γουστο λεω) λεω -ταδε- μου λεει περιεργο να μην εχω ξαναδει μια τοσο ομορφη κοπελα στη γειτονια. λεω ΣΥΓΝΩΜΗ! ΧΕΛΟΟΥ? ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕς ΨΩΜΙ ΠΕΡΥΣΙ? θυμασαι? μια 150 κιλα και κοκκινομαλα? εεεεεε γεια σου αυτη ειμαι! μενει λιγο με ανοιχτο το στομα, ξαναχαμογελαει και φευγει. χαχαχα παιζει να ενιωσε πολυ ασχημα ο τυπος, αλλα δεν πειραζει θα του περασει, περσυ μου πεταγε σχεδον το ψωμι στα μουτρα και κοιταγε το πατωμα
    xaxaxa καλα του κανες!!θα παθε τη πλακα του ο τυπος.Ακομα θα το σχολιαζει στη δουλεια μαλλον.
    Παρισι ειναι ο επομενος καινουριος προορισμος που θελω να παω,οπως και η Βουδαπεστη.Ονειρο μεγαλο βεβαια, roadtrip στη Σκωτια.Αχ!!!

Senior Member

χαχαχαχα. αυτά είναι!!!

Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    δεν μπορώ να πιω νερό με τίποτα σήμερ.α...γγγκκκρρρρρ

Senior Member
    ειχε γελιο η εκφραση του, αλλα μετα που το ξανασκεφτηκα λεω... επρεπε να χασω 63 κιλα για να παρω ενα χαμογελο η να με κοιταξει ενας ανθρωπος στα ματια και να μου φερθει ευγενικα... τραγικοτατο, τελοσπαντων περασμενα ξεχασμενα ..

Σκωτια ε? μια χαρα μου ακουγετε, χτυπα το!
    παρισι & ιταλια παντως πρεπει να κανεις καμια βδομαδα εξαντλητικη διαιτα, και να πλακωθεις εκει :lol: :lol: πιτσες μακαροναδες παγωτο -εχουν τελειο ειναι σαν κρεμα- νιοκι , τιραμισου χαμος χαμος!
    και στη γαλλια καθε 5 μετρα εχει μαγαζακια που φτιαχνουν ζεστες βαφλες , κρεπες, κρουασαν και δινουν ζεστο κρασι με καστανα :dork:

Senior Member
    Μιτσοκόλο, άσχετο, αλλά θυμάσε που είχες πετάξει όλα σου τα ρούχα και κράτησες μόνο κάπια κομμάτια για φωτογράφιση? Τελικά την έκανες?

Senior Member
    ωχ που το θυμηθηκες??? εχω κρατησει μια φορμα και ενα κοντομανικο! λες να βγαλω τωρα??? ψηνομαι! χαχαχαχα.. αλλα πως θα τα καταφερω μονη μου??? :crazy: :crazy:

Senior Member
    Ε όχι και όνειρο η Σκωτία(που είναι πολύ ωραία), βασικά οπουδήποτε Ευρώπη είναι σχετικά εύκολο... ονειρο μου είναι η Νέα Ζηλανδία, να πάω και να κάτσω καναδυό μήνες.

Senior Member
    λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?

Senior Member
    παρισι & ιταλια παντως πρεπει να κανεις καμια βδομαδα εξαντλητικη διαιτα, και να πλακωθεις εκει
    Oταν πηγα Ιταλια εκανα την Ατκινς.Πηγαμε μια βδομαδα και καθε μερα τσακιζα το μπουφε στο πρωινο, ετρωγα 1πιτσα μονη μου (και μεσημερι και βραδυ) και παστα (για τους Ιταλους ειναι primi η παστα δλδ πριν το κυριως)και τσακισα και τα τιραμισου.Γυρναω πισω Αθηνα,ουτε γραμμαριο δεν εβαλα γιατι περπατουσαμε ΟΛΗ μερα.Το καταυχαριστηθηκα ομως.

Senior Member
    εμενα ιταλια δεν μου αρεσε καθολου το φαγητο............. ισως κάποιες συνταγες με μακαρονια αλλα γενικα απογοητευτηκα........... με το παγωτο ομως ξετρελαθηκα....!!!!! 3-3 τις ετρωγα τις μπαλες.......

Senior Member
    ωχ που το θυμηθηκες??? εχω κρατησει μια φορμα και ενα κοντομανικο! λες να βγαλω τωρα??? ψηνομαι! χαχαχαχα.. αλλα πως θα τα καταφερω μονη μου??? :crazy: :crazy:
    Το θυμίθηκα γιατί και εγώ χτες χάρισα κάπια ρούχα, και κράτησα το μαυρο παντελόνι το καλό που είχα!

Senior Member
    Παγωτο οχι και τοσο αλλα ξετρελλαθηκα με την Carbonara και το Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino.Μου αρεσε γιατι πηγαμε σε 3πολεις και στη καθε μια ηταν τοσο διαφορετικα τα φαγητα,ιδιαιτερα στη Φλωρεντια.

Senior Member
    λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?
    Και δεν την βάζεις??

Senior Member
    καλα και γω το ειχα πεθανει το φαγητο εκει σουρκουνα αλλα το παγωτο κονινα ολα τα λευτα ε? να γεμισεις μια πισινα με παγωτο και να κολυμπας μεσα χαχαχαχαχαχαχα

λοιπον κατσε να προσπαθησω να βαλω τη φωτο που ζητησε η ντιαρ Πωλινα, αναθεμαμε παλι αν θυμαμαι να βαλω φωτο ολο το ξεχναω , τστστσ~