Results 3,736 to 3,750 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
17-06-2011, 13:02 #3736
καλημεραααααα! αχχχ Βενετια τι γαματα ειναι, μου θυμιζει την Κερκυρα μου -αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου- χιχιχ
και Παρισι ειναι θεικα κοριτσια :love:
λοιπον πριν λιγο εγινε κατι που επρεπε να πεσει δουλεμα αλλα δεν το προχωρησα, περσι παραγγελναμε ψωμι απο ενα φουρνο εδω κοντα που στο φερνουν σπιτι. εχω κανα χρονο να παρω απο εκει... εφαγα φλασια το πρωι οτι θελω ψωμι ζεστο, περνω τηλ. και παρηγγηλα ενα.. ερχετε ο ιδιος ο ντελιβερι μποι που εφερνε και περσυ.
λεω επ τι κανουμε? ευχαριστω για το ψωμι! με κοιταει και δε μιλαει, παρα χαμογελαει, (που να μου παει στο μυαλο οτι δε με γνωρισε) μου λεει πως σε λενε? (εχε γουστο λεω) λεω -ταδε- μου λεει περιεργο να μην εχω ξαναδει μια τοσο ομορφη κοπελα στη γειτονια. λεω ΣΥΓΝΩΜΗ! ΧΕΛΟΟΥ? ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕς ΨΩΜΙ ΠΕΡΥΣΙ? θυμασαι? μια 150 κιλα και κοκκινομαλα? εεεεεε γεια σου αυτη ειμαι! μενει λιγο με ανοιχτο το στομα, ξαναχαμογελαει και φευγει. χαχαχα παιζει να ενιωσε πολυ ασχημα ο τυπος, αλλα δεν πειραζει θα του περασει, περσυ μου πεταγε σχεδον το ψωμι στα μουτρα και κοιταγε το πατωμα
- 17-06-2011, 13:07 #3737
Originally posted by mitsokolo
καλημεραααααα! αχχχ Βενετια τι γαματα ειναι, μου θυμιζει την Κερκυρα μου -αμα δεν πενεψεις το σπιτι σου- χιχιχ
λοιπον πριν λιγο εγινε κατι που επρεπε να πεσει δουλεμα αλλα δεν το προχωρησα, περσι παραγγελναμε ψωμι απο ενα φουρνο εδω κοντα που στο φερνουν σπιτι. εχω κανα χρονο να παρω απο εκει... εφαγα φλασια το πρωι οτι θελω ψωμι ζεστο, περνω τηλ. και παρηγγηλα ενα.. ερχετε ο ιδιος ο ντελιβερι μποι που εφερνε και περσυ.
λεω επ τι κανουμε? ευχαριστω για το ψωμι! με κοιταει και δε μιλαει, παρα χαμογελαει, (που να μου παει στο μυαλο οτι δε με γνωρισε) μου λεει πως σε λενε? (εχε γουστο λεω) λεω -ταδε- μου λεει περιεργο να μην εχω ξαναδει μια τοσο ομορφη κοπελα στη γειτονια. λεω ΣΥΓΝΩΜΗ! ΧΕΛΟΟΥ? ΕΙΜΑΙ Η ΚΟΠΕΛΑ ΠΟΥ ΕΦΕΡΝΕς ΨΩΜΙ ΠΕΡΥΣΙ? θυμασαι? μια 150 κιλα και κοκκινομαλα? εεεεεε γεια σου αυτη ειμαι! μενει λιγο με ανοιχτο το στομα, ξαναχαμογελαει και φευγει. χαχαχα παιζει να ενιωσε πολυ ασχημα ο τυπος, αλλα δεν πειραζει θα του περασει, περσυ μου πεταγε σχεδον το ψωμι στα μουτρα και κοιταγε το πατωμα
Παρισι ειναι ο επομενος καινουριος προορισμος που θελω να παω,οπως και η Βουδαπεστη.Ονειρο μεγαλο βεβαια, roadtrip στη Σκωτια.Αχ!!!
17-06-2011, 13:08 #3738
17-06-2011, 13:09 #3739
- Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
δεν μπορώ να πιω νερό με τίποτα σήμερ.α...γγγκκκρρρρρ
17-06-2011, 13:14 #3740
ειχε γελιο η εκφραση του, αλλα μετα που το ξανασκεφτηκα λεω... επρεπε να χασω 63 κιλα για να παρω ενα χαμογελο η να με κοιταξει ενας ανθρωπος στα ματια και να μου φερθει ευγενικα... τραγικοτατο, τελοσπαντων περασμενα ξεχασμενα ..
Σκωτια ε? μια χαρα μου ακουγετε, χτυπα το!
παρισι & ιταλια παντως πρεπει να κανεις καμια βδομαδα εξαντλητικη διαιτα, και να πλακωθεις εκει :lol: :lol: πιτσες μακαροναδες παγωτο -εχουν τελειο ειναι σαν κρεμα- νιοκι , τιραμισου χαμος χαμος!
και στη γαλλια καθε 5 μετρα εχει μαγαζακια που φτιαχνουν ζεστες βαφλες , κρεπες, κρουασαν και δινουν ζεστο κρασι με καστανα :dork:
17-06-2011, 13:25 #3741
Μιτσοκόλο, άσχετο, αλλά θυμάσε που είχες πετάξει όλα σου τα ρούχα και κράτησες μόνο κάπια κομμάτια για φωτογράφιση? Τελικά την έκανες?
17-06-2011, 13:29 #3742
ωχ που το θυμηθηκες??? εχω κρατησει μια φορμα και ενα κοντομανικο! λες να βγαλω τωρα??? ψηνομαι! χαχαχαχα.. αλλα πως θα τα καταφερω μονη μου??? :crazy: :crazy:
17-06-2011, 13:32 #3743
Ε όχι και όνειρο η Σκωτία(που είναι πολύ ωραία), βασικά οπουδήποτε Ευρώπη είναι σχετικά εύκολο... ονειρο μου είναι η Νέα Ζηλανδία, να πάω και να κάτσω καναδυό μήνες.
17-06-2011, 13:40 #3744
λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?
17-06-2011, 13:41 #3745
παρισι & ιταλια παντως πρεπει να κανεις καμια βδομαδα εξαντλητικη διαιτα, και να πλακωθεις εκει
17-06-2011, 13:47 #3746
εμενα ιταλια δεν μου αρεσε καθολου το φαγητο............. ισως κάποιες συνταγες με μακαρονια αλλα γενικα απογοητευτηκα........... με το παγωτο ομως ξετρελαθηκα....!!!!! 3-3 τις ετρωγα τις μπαλες.......
17-06-2011, 13:50 #3747
ωχ που το θυμηθηκες??? εχω κρατησει μια φορμα και ενα κοντομανικο! λες να βγαλω τωρα??? ψηνομαι! χαχαχαχα.. αλλα πως θα τα καταφερω μονη μου??? :crazy: :crazy:
17-06-2011, 13:51 #3748
Παγωτο οχι και τοσο αλλα ξετρελλαθηκα με την Carbonara και το Spaghetti Aglio, Olio e Peperoncino.Μου αρεσε γιατι πηγαμε σε 3πολεις και στη καθε μια ηταν τοσο διαφορετικα τα φαγητα,ιδιαιτερα στη Φλωρεντια.
17-06-2011, 13:51 #3749
λοιπον καταφερα κουτσα στραβα και εβγαλα να τη βαλω εδω?
17-06-2011, 13:51 #3750
καλα και γω το ειχα πεθανει το φαγητο εκει σουρκουνα αλλα το παγωτο κονινα ολα τα λευτα ε? να γεμισεις μια πισινα με παγωτο και να κολυμπας μεσα χαχαχαχαχαχαχα
λοιπον κατσε να προσπαθησω να βαλω τη φωτο που ζητησε η ντιαρ Πωλινα, αναθεμαμε παλι αν θυμαμαι να βαλω φωτο ολο το ξεχναω , τστστσ~
Διάφορα
02-08-2025, 21:14 in Με καφέ και συμπάθεια....