Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 260
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 260 of 387 FirstFirst ... 160210250258259260261262270310360 ... LastLast
Results 3,886 to 3,900 of 5791
    Senior Member
    Τι σκέφτομαι τώρα; χμμ ότι ειναι 13.00, ότι στις 14.00 έχω ένα ραντεβού επαγγελματικό και ότι ειμαι ακόμα στο κρεβάτι άκεφη εντελώς, με τον 2ο καφέ στο χέρι, προσπαθώντας να συνέλθω.

Να δω πότε θα ετοιμαστώ και πως θα είμαι στην ώρα μου
    (εννοείται ότι είμαι τόσο τραγική που σκέφτομαι να μην πάω...!!!)

Senior Member
    είναι ήδη 14:00 :shocked2:

Senior Member
    Originally posted by mitsokolo
    Πωλινα προς θεου! τα ματια σου και το νου σου για τυχον εγκυμοσυνη! τοσο νωρις θα ηταν καταστροφικο σχεδον προσεχε πολυ!
    αν τοτε αυριο πας στο γιατρο ακομα καλυτερα το συζητατε και αμεσως
    Προσέχω μιτσο μου!!! ούτε εγώ το θέλω τώρα. Ναι θα πάω και έχω κάνει και 2 λίστες, μια με απορίες προς τον γιατρό, και μια με τα φαγητά που τρώω προς την διατροφολόγο για να μου κάνει διαιτολόγιο!

Senior Member
    Μόλις ανακάλυψα ότι κατα βάθος είμαι μοναχικό άτομο.....

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Μόλις ανακάλυψα ότι κατα βάθος είμαι μοναχικό άτομο.....
    το να εισαι μοναχικος δεν ειναι κακο...κακη ειναι η φατσουλα που εβαλες... θα σου το θεσω διαφορετικα...

μολις ανακαλυψες οτι μεχρι και τωρα εισαι μοναχικη...για τους οποιους δικους σου λογους, αυτο λειτουργουσε καλα για σενα, σε καλυπτε και γι'αυτο ησουν ετσι.... πλεον ομως αυτο δεν σου κανει, η συμπεριφορα αυτη εκλπηρωσε το στοχο της και ειναι καιρος να την αφησεις πισω... το ερωτημα ειναι: τι θες να εισαι απο εδω κι επειτα?

Senior Member
    Κονικα μου δεν είναι έτσι ακριβώς. Βασικά ενώ είμαι κοινωνικός άνθρωπος, και μου αρέσει να είμαι μέσα σε κόσμο και να είμαι και το επίκεντρο κτλ, και δεν μπορώ να κάτσω σε ένα μέρος μόνη μου, μόλις ανακάλυψα πως τα χόμπυ μου και γενικώς αυτά που αγαπάω να ασχολούμε και με γεμίζουν, είναι πράγματα που τα κάνω και θέλω να τα κάνω μόνη μου!!!!! (αν και τις τούρτες τις φτιάχνω με τον γιο μου, αυτός δεν μετράει και τόσο για παρέα προς το παρόν)

Senior Member
    Originally posted by connie
    μεταθεση ΤΩΡΑ!Ήρθαν οι Ούνοι (Ιρλανδοι) στην Ίο
    Πωπω!!! Ζεις Ίο connie; ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΩ... αν και νομίζω με την ανδροπαρέα που ερχόμαστε κάθε χρόνο για 4-5 μέρες μάλλον στους Ούνους θα ανήκουμε κι εμείς...

Το τραγούδι που μας αντιπροσωπεύει απόλυτα όταν ερχόμαστε δε ντρέπομαι να ομολογήσω πως είναι αυτό... σαπίλα, τεκίλα, αξυρισιά και μασχαλίλα, το σκηνικό για την απόλυτη αντρίλα:tumble::tumble::tumble: (βασικά βγάλε τη μασχαλίλα και αυτή μόνο και μόνο επειδή κυκλοφορούν και τουρίστριες)

Senior Member
    α ρε φιλιπ, μονο η κυρια Διαμαντοπουλου αποφασιζει που ζω (μη χεσω-σορι κιολας).Ιο υπηρετω φετος, ολο το χειμωνα τρελη πικρα, τωρα πολλη φασαρια και καφριλα. Και να φανταστεις ηταν ενα απο τα αγαπημενα μου νησια πριν ερθω, αλλα ερχομουν κι εγω καλοκαιρι κ δεν ηξερα πως ειναι να εισαι μονιμος κατοικος!Το motto σας το εχω εμπεδωσει αυτες τις μερες...παω στο σχολειο το πρωι κ περναω μεσα απο πτωματα με μπουκαλια μπυρας στα χερια!Αλλα να μη το παιζω οσια Μαγδαληνη, χαρη στην Ιο εχω εντρυφησει στο ρακομελο κ το τσιπουρο-οπως προανεφερα ο χειμωνας ηταν τραγικος-αν δεν ηταν τα ρακομελα κ ο Αγγελακας θα ημουν παλαιμαχος του survivor τωρα...

Senior Member
    Δεν έχω φτάσει να κοιμάμαι στους δρόμους... ακόμα. Πάντως ένα 5θήμερο τέτοιο είναι η απόλυτη εκτόνωση, ανυπομονώ σε κανά μήνα να έρθω αν και απ'ότι καταλαβαίνω δε θα είσαι εκεί με τπτ...

Btw, ακόμα δεν έχουν κλείσει τα σχολεία;

Senior Member
    οχι δεν θα ειμαι εδω ανεβαινω Αθηνα μεχρι να μου ανακοινωσουν τον επομενο τοπο υπηρετησης-καθε χρονο αυτη η δουλεια
    Τα σχολεια τελος, εμεις εχουμε διοικητικα στο σχολειο ως τις 10/7

Senior Member
    σκεφτομαι, το βαψιμο (σπιτιου) με τι ασκηση να ισοδυναμει αραγε?
    κυριως το ανεβοκατεβασμα στη σκαλα για να γινουν οι γωνιες με το πινελο?uzzled:
    επισης σκεφτομαι, θελω μασααααααααααζ

Senior Member
    Πως περνάει ο καιρός.... Ακόμα είναι σαν χτες που έτρεχα να βρω το τι θα κάνω όταν ακυρώθηκε το πρώτο μου χειρουργείο.... και να'μαι τώρα εδώ, 3μιση μήνες μετά το χειρουργείο, με 21 κιλά μείον να χαζεύω το φως που άρχισε σιγά σιγά να αχνοφένετε και στο δικό μου τούνελ. Μακριά ναι μεν, αλλά αχνοφένετε!

Senior Member
    Σκεφτομαι το ποσο μπορουν να συντονιστουν τα συστηματα που εχουμε γυρω μας, απλα για να μας σταματησουν απο την επερχομενη αλλαγη...ΑΛΛΑ οσο με πληγωνεις τοσο με πορωνεις..Αυτη τη φορα δε θα περασει..

Senior Member
    [quote]Originally posted by smart
    σκεφτομαι, το βαψιμο (σπιτιου) με τι ασκηση να ισοδυναμει αραγε?

με αυτην σμαρτ μου :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=R37pb...eature=related

Senior Member
    ποτε επιτελους θα πιστεψω σε εμενα, και θα μου δωσω οτι μου αξιζει?
    ποτε επιτελους θα δω και εγω τον εαυτο μου με τα ματια ολων αυτων που πιστευουν σε εμενα? γιατι με υποτιμαω τοσο πολυ?

γιατι υποτιμαω τοσο πολυ τον εαυτο μου?