Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 261
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 261 of 387 FirstFirst ... 161211251259260261262263271311361 ... LastLast
Results 3,901 to 3,915 of 5791
    Senior Member
    Αλλάζουνε Εντός Μου,Τα Σύνορα Όλου Του Κόσμου
    θέλω να γυρίσω τον χρόνο πίσω!

Senior Member
    Σκέφτομαι ότι βαρέθηκα ν α φροντίζω ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα κ πότε δεν τους είναι αρκετό......

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ποτε επιτελους θα πιστεψω σε εμενα, και θα μου δωσω οτι μου αξιζει?
    ποτε επιτελους θα δω και εγω τον εαυτο μου με τα ματια ολων αυτων που πιστευουν σε εμενα? γιατι με υποτιμαω τοσο πολυ?

γιατι υποτιμαω τοσο πολυ τον εαυτο μου?
    :thumbup: αυτό ακριβώς κι εγω σκέφτομαι μονίμως..

Senior Member
    [quote]Originally posted by mitsokolo
    Originally posted by smart
    σκεφτομαι, το βαψιμο (σπιτιου) με τι ασκηση να ισοδυναμει αραγε?

με αυτην σμαρτ μου :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=R37pb...eature=related

παω για μαυρη ζωνη, ΤΕΛΟΣ!!! (smart speaking )

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    ποτε επιτελους θα πιστεψω σε εμενα, και θα μου δωσω οτι μου αξιζει?
    ποτε επιτελους θα δω και εγω τον εαυτο μου με τα ματια ολων αυτων που πιστευουν σε εμενα? γιατι με υποτιμαω τοσο πολυ?

γιατι υποτιμαω τοσο πολυ τον εαυτο μου?

Πόσο συμφωνώ μαζί σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Γιατί να το κάνουμε στον εαυτό μας?

Senior Member
    Originally posted by konina
    Σκέφτομαι ότι βαρέθηκα ν α φροντίζω ανθρώπους που δεν ικανοποιούνται με τίποτα κ πότε δεν τους είναι αρκετό......
    Αυτό το σκέφτομαι και εγώ διαρκώς..........

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Αυτό το σκέφτομαι και εγώ διαρκώς..........

αχ βρε πωλινα...... η καταρα του να προσφερεις απλοχερα.... με πηρε τωρα η μανα μου κ μου ειπε να παω σπιτι να τις πλασω τα μπιφτεκια γιατι λεει τα πλαθω καλυτερα (βαζουμε τα ιδια υλικα)... κ θυμωσε κιολας που αρνηθηκα!!!

Senior Member
    Ενα αχ Κονικα μου δεν μας κάνει τίποτα..... Εγώ σχεδόν καθημερινά που μαγειρεύω πάω 1 πιάτο φαγητό κάτω στην μαμά μου για να τσιμπίσουν και λίγο οι γονείς, η αδελφή μου με τον άντρα της και ο αδελφός μου. Χτες λοιπόν είχα ένα μικρό ταψί παστίτσο στον φούρνο και το έψισα για μας, και επειδή δεν έφτανε για να πάρω κάτω, έβαλα σε ένα μικρό μπολάκι πολύ λίγο για να ταίσω τον γιο της αδελφής μου. Και σε παρακαλώ μούτρωσαν όλοι γιατί να μην φτιάξω πιο πολύ παστίτσιο για να φάνε και αυτοί, και αφού ήξερα πως είναι λίγο, γιατί το έφτιαξα. Αν είναι δυνατόν!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member

αχ βρε πωλινα...... η καταρα του να προσφερεις απλοχερα.... με πηρε τωρα η μανα μου κ μου ειπε να παω σπιτι να τις πλασω τα μπιφτεκια γιατι λεει τα πλαθω καλυτερα (βαζουμε τα ιδια υλικα)... κ θυμωσε κιολας που αρνηθηκα!!!
    Α, εμένα με πήρε ο γκόμενός μου να πάω να βράσουμε τα βλήτα, γιατί μαζί λέει τα βράζουμε πιο ωραία!!! χαχαχαχα:tumble::tumble::tumble::tumble::yawn::yawn::yawn:

Senior Member
    Originally posted by koukoutsi

Α, εμένα με πήρε ο γκόμενός μου να πάω να βράσουμε τα βλήτα, γιατί μαζί λέει τα βράζουμε πιο ωραία!!! χαχαχαχα:tumble::tumble::tumble::tumble::yawn::yawn::yawn:

δεν επιασες το μηνυμα αναμεσα στις λεξεις??????? βρασουμε.... βλητα..... μαζι..... ωραια..... you know what i mean???!!!!! ha???? ..... αχχαχχαχααχχα

Senior Member

δεν επιασες το μηνυμα αναμεσα στις λεξεις??????? βρασουμε.... βλητα..... μαζι..... ωραια..... you know what i mean???!!!!! ha???? ..... αχχαχχαχααχχα
    χαχαχαχαχαχαχ!!! Δεν το'χα σκεφτεί έτσι!!!!!!!:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:

Senior Member
    χαχαχαχαχα Εχεις ένα πόιντ κονικα!

Senior Member
    Τώρα που αντιδρώ και διεκδικώ για την Πωλίνα, δεν αρέσει σε κανέναν..... Βρε αϊ στο δι@... πια.... Βαρέθηκα, ακούτε? Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.............

Member
    Σκεφτομαι ολα αυτα που ερχονται και ειμαι ετοιμη να τα αγκαλιασω.. Ειναι καιρος να αρχιζω να ζω!

Senior Member
    Originally posted by polinaki1983
    Τώρα που αντιδρώ και διεκδικώ για την Πωλίνα, δεν αρέσει σε κανέναν..... Βρε αϊ στο δι@... πια.... Βαρέθηκα, ακούτε? Β Α Ρ Ε Θ Η Κ Α.............

πωλινα μου αυτο λεγεται ομοιοσταση!!! οταν κάποιος σε ένα σύστημα πάει να αλλάξει, ακόμα κ αν ειναι για καλο, οι αλλοι αντιδρουν.... αλλα ξερεις τι εχω μάθει να λεω??? κριμα για'κεινους :smilegrin::smilegrin::smilegrin:

εγω σκεφτομαι... ότι θελω να ξυπνησω ενα πρωι και να εχουν φυγει ολα τα κιλα "προκαταβολικα" και με τη μια, και υποσχομαι να τηρω τη διαιτα μου για οσο καιρο θα χρειαζοταν κανονικα.... :shocked2:

ακους,καλε θεουλη? μια πιστωση ζηταω....:saint: