Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 27
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 27 of 387 FirstFirst ... 1725262728293777127 ... LastLast
Results 391 to 405 of 5791
    Senior Member
    θελω να εξαφανιστω.
    να τα παρατησω ολα και να φυγω για το αγνωστο.
    να ηρεμησουν και ολοι αφου λενε πως τους στεναχωρω και το κυριοτερο να ηρεμησω και εγω γιατι δεν αντεχω αλλο αυτη την καταπιεση.
    καταπιεση για ασημαντα πραγματα.. εχουν αγχωθει οι δικοι μου που δεν παιρνω πτυχιο και ανγκαζομουν να τους λεω σε λιγο και σε λιγο.. τον ιανουαριο αν ολα πανε καλα τελειωνω.. τα ειχα παρατησει με την διπλωματικη μου αλλα επειδη δεν αντεχα την γκρινια τους ελεγα ολο ψεμτα.. οτι τον αλλο μηνα τελειωνω κλπ κλπ....

σημερα θα τους πω πως τελειωνω οριστικα τον ιανουαριο. αλλα πραγματικα αν μου αρχισουν την γκρινια εχω φτασει στο αμην. να τα παρατησω ολα και θα σηκωθω να φυγω. δεν ξερω για που. αλλα για καπου που να μην με βρει κανεις. να ηρεμησω. το εχω τοσο πολυ αναγκη.
    ειμαι πιο χαλια απο ποτε σημερα. με πονοκεφαλο και πονο στο στηθος απο το αγχος μου και την στεναχωρια μου.
    μακαρι μεχρι το τελος της μερας να ειμαι οκ....

Senior Member
    Ζωίτσα, αν πιθανολογείς στ' αλήθεια πως θα πάρεις το πτυχίο σου τον Ιανουάριο, τότε μόνο να το πεις στους γονείς σου. Για την αξιοπιστία σου και μόνο. Σκέψου, δεν έμεινε πολύς καιρός, γιατί λοιπόν τόση στενοχώρια?
    Είναι δύσκολο να έχουμε πάνω από το κεφάλι μας άτομα αγαπημένα μεν, καταπιεστικά δε. Το ξέρω από πρώτο χέρι. Μπορούμε όμως με τη σειρά μας να τους αποδείξουμε ότι έχουμε μία συνέπεια στο λόγο και στις ενέργειές μας. Δε χρειάζεται να πας πουθενά. Να μείνεις εκεί και να ορκιστείς παρέα με την περήφανη οικογένειά σου. Έχει και δωράκι στο είπα? Πάντα έχει στις ορκωμοσίες και, μαζί με τα λουλούδια που σου προσφέρουν φίλοι, είναι το καλύτερο κομμάτι!

Senior Member
    ειναι σιγουρο οτι θα τελειωσω γιατι ηδη εχω προχωρησει αρκετα. απλως για να τους αποφυγω καθε φορα που με ρωτουσαν τους ελεγα πως τελειωνω..

αλλα ηταν ολα μαζι .. τα κιλα μου η χαλια ψυχολογια που δεν μποροσυα να χασω η δουλεια που δεν ημουν ευχαριστημενη και ολα πηγαιναν πισω..

Senior Member
    Βάλε μία τελεία και προχώρα! Τα κιλά σου είναι μια χαρά. Κοίτα πόσα ήσουν! Το πτυχίο είναι προ των πυλών. Οι γονείς είναι επαγγελματίες πρήχτες και το ξέρουμε. Κοίτα να τους αποστομώσεις!

Senior Member
    ωραια μας μπηκε ο μηνας στραβα σε ολες, τι να πω
    ciciliana μπορεις να μιλησεις κ σε ενα ψυχολογο, θα ανακουφιστεις πολυ
    zvitsa exei δικιο η αβα,
    επειτε σκεψου οτι δουλευεις ενω εισαι φοιτητρια, εγω που καθομουν κ εθρεφα νιατα τι θα επρεπε να κανω που δεν επαιρνα πτυχιο?
    ηρεμησε τα κανεις ολα σωστα, ξεκολλα, ολα καλα, ολα στο μυαλο μας ειναι παιδια!
    κ ενω σκεφτομουν να ακυρωσωολες τις δουλειες μου που κοιμηθηκα για αλλη μια φορα αργα,
    που ξυπνησα αργα,
    που εφαγα παραπανω χθες...κ χιλια αλλα "που"
    θα παω κανονικα σε ολες,
    απλα δε θα γυμναστω κ δε θα μαγειρεψω.
    κι αυριο μερα ειναι κ παλι στο προγραμμα!
    παω στην πρωτη σημαντικη δουλεια (μανικιουρ πεντικιουρ) να φτιαξει κ λιγο η διαθεση κ τα πονεμενα ποδαρακια μου

κοριτσια ειλικρινα δεν αξιζει να πεφτουμε, μην αφηνομαστε, η ζωη ειναι ωραια, αρκει να τη δουμε με χαμογελο.
    ευχαριστω το Θεο που εχω ακομα τον πατερα μου αλλα κ οταν δε θα τον εχω θα τα καταφερω, που θα παει.
    λιγο ασχετο αλλα... shoot me

Senior Member
    πραγματικα δεν μπορω αλλο αυτη την καταπιεση. πλεον ξυπναω με ενα κομπο στο στηθος..
    ξυπναω με ορεξη να παω δουλεια και να γυρισω να δουλεψω την διπλωματικη μου αλλα με πιανει το αγχος και δεν κανω τπτ τελικα και ερχετε το βραδυ και κλαιω που παλι δεν εκανα τπτ..

οπως ειχα παθει με τα κιλα... ετσι ειμαι και τωρα. και αυτο θελω να τους πω.. πως οσο με πιεζουν δεν μπορω να καθησω να συγκεντρωθω και να δουλεψω. οκ τους καταλαβαινω σκεφτομαι πως ειναι μαλακια πως ενω τελειωσα κανονικα τα μαθηματα μου και με βαθμο στο συνολο 8,2 να εχω παρατησει την διπλωματικη...
    τωρα ομως εχω μπει σε ενα ρυθμο. απλως πρεπει να καταλαβουν πως δεν ειναι κατι που τελειωνει σε ενα εξαμηνο. ειναι κριμα να κανω κατι χαζο και να παραδωσω απλα και μονο για να παρω πτυχιο και ετσι να χασω το βαθμο που ειχω ως τωρα....

ευχηθειτε μου καλη τυχη.... σε καμια ωρα θα τους παρω τηλ να τους τα πω.. δεν δεν δινω τωρα διπλωματικη αλλα τον ιανουαριο..

Senior Member
    Ζωη πες ο,τι νιωθεις, ειναι γονεις σου, θα σε καταλαβουν,
    κι αν δε καταλαβουν εσυ τα ειπες κ ξαλαφρωσες κ κανεις ο,τι κρινεις σωστο.
    οπως κ ναχει εσυ αποφασιζεις, εχεις κανει τοσα για σενα, κανε κ αυτο. σου αξιζει!

Senior Member
    στεναχωριεμαι που τους στεναχωρω με αυτο το θεμα..

αλλα πρεπει να καταλαβουν και να κανουν υπομονη

Senior Member
    Οι γονείς δεν ήταν εκεί που είσαι εσύ και είναι φυσικό να μην καταλαβαίνουν. Το μόνο που καταλαβαίνουν είναι, γιατί πχ, ο γιος της κυρίας τάδε ορκίστηκε - πήρε τη διπλωματική - παντρεύτηκε και άλλα πολλά σε χρόνο μηδέν? Τι κάνει το δικό μου το αστροπελέκι? Και να τα μπίρι μπίρι.
    Πολλές φορές και το να μην κάνουμε τίποτα είναι επιλογή. Επιλογή ασφάλειας. Όταν πληττόμαστε από παντού, διαλέγουμε την αδράνεια, προκειμένου να ξεμπλοκάρουμε συναισθηματικά. Δεν θα σου πω να τους μιλήσεις για ότι αισθάνεσαι, γιατί δεν έχει νόημα. Μπορεί να δείξουν προς το παρόν ότι καταλαβαίνουν, αλλά θα επαναλάβουν τα ίδια. Με μαθηματική ακρίβεια. Προσπάθησε μόνο να απενοχοποιηθείς εσύ και όλα θα πάνε καλύτερα!
    Καλή τύχη και power!!

Senior Member
    τους τα ειπα και ξαλαφρωσα...
    δεν μου φωναξαν ευτυχως..
    τους εξηγησα πως εοχυ ντα πραγματα..
    πηρα τον μπαμπα μου τηλ .. ( μιας και μου εχει αδυναμια) και επειδη τον πετυχα σε κοσμο του ζητησα να παει πιο κει να του μιλησω.. του κοπηκαν τα ποδια του καημενου μεχρι να του πω τι επαθα.. νομιζε πως κατι κακο εγινε..

και μετα με μαλωνε γιατι εκλαιγα.. καλα μου λεει γιατι κλαις? ωραια δεν προλαβαινεις τωρα ο ιανουαριος κοντα ειναι. θα τελειωσεις. ε του εξηγησα πως στεναχωριεμαι που στεναχωριουντε... και μου ειπε ενταξει δεν θα πεθανουμε τωρα. σημασια εχει οτι προσπαθω να τελειωσω!

μου εφυγε ενα βαρος.. και μετα απο λιγο με πηρε η μαμα .... να με ρωτησει τι γινεται και της εξηγησα..

με στραγικη κινηση πηρα τον μπαμπα πρωτα γιατι ξερω πως μου εχει αδυναμια... με πηραν και τα κλαματα και ολας.. οποτε ο καημενος μου αγχωθηκε που με ακουγε ετσι.. μαλιστα μου ειπε.. ''καλα βρε ζωουλα μου δεν με ξερεις? ηταν δυνατον να σε μαλωσω για αυτο? αντε σταματα να κλαις γιατι με σταναχωρεις , θα με παρουν και εμενα τα κλαματα και θα με κανεις να ερθω εκει για να δω οτι εισαι καλα... ''
    δεν ειναι πολυ γλυκουλης ε?

παει και αυτο. οποτε τωρα πια ηρεμη θα αφοσιωθω στην εργασια μου. και επιτελους να ορκιστω με τιμες και δοξες το χειμωνα!!

Senior Member
    Originally posted by Ciciliana
    κοραλάκι.......... ειμαι ψυχολογικά πολυ άσχημα...
    με βοηθαει παντως που εστω το γραφω εδω..
    αν ειχα κ τη δυναμη να παρω πιστολι θα το'κανα. ειμαι ομως κωλοστρα.
    ενω στη ζωη μου απο πρακτικης φυσεως συμβαινουν καλα πραγματα όπως η σχολη..
    μεσα μου δεν ειμαι καλα-καθολου καλα.
    το κλαμα το'χω στο τσεπακι.. λεω ποτε θα τελειωσουν οι υποχρεωσεις της μερας να παω στο δωματιο μου να ηρεμησω να κλαψω.. να αφεθω..

θα μου πεις σε ασχετο θεμα κ φορουμ τα λεω..
    νιωθω πολλεσ φορεσ να μου "μαχαιρωνουν" τη ψυχη μου κ δεν φταίνε οι άλλοι, εχω εγω ευθυνη των πραξεων μου.
    κ σφαλιαρα να μου δωσεις θα καθομαι κ θα σε κοιταω λες κ δε ζω.. λες κ ειμαι ρομποτ.
    ciciliana ξερω ακριβως τι ειναι αυτο που περιγραφεις και το εχω περασει ακριβως ετσι.
    ειχα αρχισει να καταλαβαινω οτι περναω καταθλιψη, αλλα ειναι δυστυχως χαρακτηριστικο της, να μη σε αφηνει να θελεις να γινεις καλα. σου παιρνει ολη την ενεργεια, σε ρουφαει και σε αφηνει κενο.
    χωρις ψυχοθεραπεια δεν παλευεται.
    τοτε, πριν χρονια, ελεγα οτι ειναι οικονομικο το θεμα που δεν παω σε ψυχολογο ή που δεν ξεκιναω διαδικασιες εστω για να βρω τα λεφτα.
    τελικα ηταν υπεκφυγες.
    και εχασα παααααααααααααρα πολυ χρονο.
    σε ενα σπιτι, παρεα με 2 οθονες και απειρες σκεψεις αυτοκτονιας.
    ολα μαυρα. και ολα χειροτερευαν. γιατι εγω δεν τα αφηνα να καλυτερεψουν.

κανε κατι για τον εαυτο σου.. χτες!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ημουν εκει, να σε ταρακουναγα να σου εδινα και ενα χαστουκι και να σου φωναζα ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!!!
    αλλα δε γινεται...

ξυπνα κοριτσι, ξυπνα και παρατα τις σκεψεις για χαπια και πυροβολισμους.
    κανε κατι, ΤΩΡΑ!!!!!!
    εμεις μαζι σου ειμαστε
    ψαξε καποιον ειδικο να σε βοηθησει και ο,τι θελεις ρωτα.
    χεσε τις διαιτες και τις μπουρδες, πρωτα να γιατρεψεις την ψυχη και το μυαλο.

Senior Member
    Originally posted by click
    Originally posted by Ciciliana
    κοραλάκι.......... ειμαι ψυχολογικά πολυ άσχημα...
    με βοηθαει παντως που εστω το γραφω εδω..
    αν ειχα κ τη δυναμη να παρω πιστολι θα το'κανα. ειμαι ομως κωλοστρα.
    ενω στη ζωη μου απο πρακτικης φυσεως συμβαινουν καλα πραγματα όπως η σχολη..
    μεσα μου δεν ειμαι καλα-καθολου καλα.
    το κλαμα το'χω στο τσεπακι.. λεω ποτε θα τελειωσουν οι υποχρεωσεις της μερας να παω στο δωματιο μου να ηρεμησω να κλαψω.. να αφεθω..

θα μου πεις σε ασχετο θεμα κ φορουμ τα λεω..
    νιωθω πολλεσ φορεσ να μου "μαχαιρωνουν" τη ψυχη μου κ δεν φταίνε οι άλλοι, εχω εγω ευθυνη των πραξεων μου.
    κ σφαλιαρα να μου δωσεις θα καθομαι κ θα σε κοιταω λες κ δε ζω.. λες κ ειμαι ρομποτ.
    ciciliana ξερω ακριβως τι ειναι αυτο που περιγραφεις και το εχω περασει ακριβως ετσι.
    ειχα αρχισει να καταλαβαινω οτι περναω καταθλιψη, αλλα ειναι δυστυχως χαρακτηριστικο της, να μη σε αφηνει να θελεις να γινεις καλα. σου παιρνει ολη την ενεργεια, σε ρουφαει και σε αφηνει κενο.
    χωρις ψυχοθεραπεια δεν παλευεται.
    τοτε, πριν χρονια, ελεγα οτι ειναι οικονομικο το θεμα που δεν παω σε ψυχολογο ή που δεν ξεκιναω διαδικασιες εστω για να βρω τα λεφτα.
    τελικα ηταν υπεκφυγες.
    και εχασα παααααααααααααρα πολυ χρονο.
    σε ενα σπιτι, παρεα με 2 οθονες και απειρες σκεψεις αυτοκτονιας.
    ολα μαυρα. και ολα χειροτερευαν. γιατι εγω δεν τα αφηνα να καλυτερεψουν.

κανε κατι για τον εαυτο σου.. χτες!!!!!!!!!!!!!!!!

μακαρι να ημουν εκει, να σε ταρακουναγα να σου εδινα και ενα χαστουκι και να σου φωναζα ΞΥΠΝΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ!! !!!!!!!!!
    αλλα δε γινεται...

ξυπνα κοριτσι, ξυπνα και παρατα τις σκεψεις για χαπια και πυροβολισμους.
    κανε κατι, ΤΩΡΑ!!!!!!
    εμεις μαζι σου ειμαστε
    ψαξε καποιον ειδικο να σε βοηθησει και ο,τι θελεις ρωτα.
    χεσε τις διαιτες και τις μπουρδες, πρωτα να γιατρεψεις την ψυχη και το μυαλο.
    :thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
    ciciliana kane κατι γιαυτο χτες που ειπε κ η κλικ
    ΧΤΕΣ

Senior Member
    Originally posted by zwhtsa
    παει και αυτο. οποτε τωρα πια ηρεμη θα αφοσιωθω στην εργασια μου. και επιτελους να ορκιστω με τιμες και δοξες το χειμωνα!!
    ΜΕ ΤΙΜΕΣ Κ ΔΟΞΕς και ρεγγα!
    κ κορμαρα!
    ανεξαρτητη και ωραια!
    ζωιτσα κανονικα θαπρεπε να φωναζεις ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Senior Member
    τωρα σκεφτομαι οτι τελικα
    ισως κ καποτε να νικησω παντελως την βουλιμια μου
    αν αυξησω τις στιγμες που νιωθω δυνατη κ αν
    οταν νιωθω αδυναμη μετριαζω τις επιπτωσεις
    ισως ετσι καποτε να με σιχαθει κ να εξαφανιστει η φιλη-φιδι βουλιμια...

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    ΜΕ ΤΙΜΕΣ Κ ΔΟΞΕς και ρεγγα!
    κ κορμαρα!
    ανεξαρτητη και ωραια!
    ζωιτσα κανονικα θαπρεπε να φωναζεις ΑΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ
    ρεγγα????????????????
    τι καινουρια ευχη ειναι αυτη παλι?!?!?!?!?!:shocked2: