Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 272
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 272 of 387 FirstFirst ... 172222262270271272273274282322372 ... LastLast
Results 4,066 to 4,080 of 5791
    Senior Member
    Originally posted by break

Ένας άνθρωπος τα πάντα μπορεί να καταφέρει, κρύβουμε απίστευτη δύναμη μέσα μας!!!!!!
    Ας επικεντρωθούμε σε αυτό
    τα άσχημα μη τα σκέφτεσαι γιατί μας κρατάνε πίσω :\
    πιστεύω χρειαζόμαστε όλοι μας λιγότερο άγχος γύρω απο το θέμα των κιλών. κολλάμε στα κιλά κ το μεγενθύνουμε , μετά κάνουμε υπερφαγικά κλπ κλπ, ο καθένας με το 'θεμα' του.

Έχω παρατηρήσει άτομα που είναι πιο χαλαροί με το φαγητό , λίγο άσκηση, λίγο απ'ολα στη διατροφή με μέτρο(!) και χάνουν σιγά σιγά, αλλά τουλάχιστον δε τους γίνεται ψύχωση.

Πάντως εγω αμφιβάλω για τους ψυχολόγους. Δεν έχω εμπειρία, αλλα με τόσα που έχω ακούσει πιστεύω πως δε μπορεί κανείς να σε βοηθήσει άμα δε το θές εσύ πραγματικά.
    δεν έχει ο ψυχολόγος κανένα μαγικό ραβδάκι που να μου λύσει τα προβλήματα. απλά ίσως σου δώσει μια βοήθεια, ίσως.το ανέλυσα λίγο :|

Senior Member
    Αυτό θέλει να το δούμε χαλαρά!

Εγώ προσωπικά σκέφτομαι πως έχω να χάσω τόοοοοοσα κιλά κ απογοητεύομαι!!!:thumbdown:

Προσπαθώ να σκεφτώ πως θα είναι για την υγεία μου καλύτερο να υιοθετήσω έναν υγιεινό τρόπο διατροφής γιατι δεν γίνεται να ζω μόνο με γλυκά κ πατατάκια!!!!!!!:grind::grind:

Προσπαθώ να το δώ ποιο χαλαρά κ ας μου πάρει όσο χρόνο θέλει μέχρι να χαθούν τα κιλά!!!:eureka::eureka::eureka:

Senior Member
    αγαπη μου δεν θα σκεφτεσαι οτι εχεις να χασεις 30 'η 40 κιλα...αν το σκεφτομουν θα χα πηδηξει απο το μπαλκονι τωρα...θα σκεφτεσαι οτι θα χασεις μονο 10-12 κιλα..μολις τα χασεις αυτα θα πεις αλλα 5 τωρα σιγα σιγα...μολις φυγουν αυτα τα 17 και πας στα 100 να δεις ποση αντοχη θα βρεις...θα δεις τις αλλαγες και θα τρελαθεις...και μετα απο τα 100 τι ειναι??20 βρωμοκιλακια...τιποτα....αερ� �ς...δεν σου κανω ουτε την εξυπνη ουτε την δασκαλα..σου λεω πως σκεφτομαι και τι κολπα κανω για να κρατηθω...

Senior Member
    Originally posted by migg
    αγαπη μου δεν θα σκεφτεσαι οτι εχεις να χασεις 30 'η 40 κιλα...αν το σκεφτομουν θα χα πηδηξει απο το μπαλκονι τωρα...θα σκεφτεσαι οτι θα χασεις μονο 10-12 κιλα..μολις τα χασεις αυτα θα πεις αλλα 5 τωρα σιγα σιγα...μολις φυγουν αυτα τα 17 και πας στα 100 να δεις ποση αντοχη θα βρεις...θα δεις τις αλλαγες και θα τρελαθεις...και μετα απο τα 100 τι ειναι??20 βρωμοκιλακια...τιποτα....αερ� �ς...δεν σου κανω ουτε την εξυπνη ουτε την δασκαλα..σου λεω πως σκεφτομαι και τι κολπα κανω για να κρατηθω...

Σωστή φασούλι- φασούλι γεμίζει το σακούλι!!!!:smilegrin::smilegrin:

Senior Member
    :starhit::starhit::starhit:

Senior Member
    Ότι είμαι έτοιμη να σκασω...... Κ δεν είναι από το φαΐ......

Senior Member
    Originally posted by break
    Γιατί δεν μπορώ να επιβληθώ στον εαυτό μου?
    Τόσο δύσκολο είναι?
    Γιατί να μην μπορώ να βγώ από τον φαύλο κύκλο?
    Στο χέρι μου δεν είναι? Είναι!!!!!!!!!!!!!!! Κ' όμως γιατί δεν μπορώ?:thumbdown::thumbdown::thumbdown:
    κάτι που εχω μάθει τόσα χρόνια στην δουλεια μου είναι να κάνω τις σωστές ερωτησεις.... Τ γτ δεν μπορεις νομίζω το ξέρεις..... Αυτό που πρέπει να αναρωτηθεις είναι τι κερδίζεις με το να μένεις...... Αρχικά, θα πεις τπτ...αν το σκεφτείς όμως,όταν μενουμε καπου μένουμε κ από όφελος,ακόμα κ αν αυτό είναι η ασφαλεια του γνώριμου...εγώ εμένα γτ το φαΐ μου έδινε την επιβράβευση κ την γαλήνη που δεν ειχα στην ζωή μου....ποια ανάγκη σου υπερκαλύπτεί την ανάγκη σου να αδυνατίσεις με ότι συνεπάγεται αυτό?

Senior Member
    Κοιμηθηκα το μεσημερι και δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα. Εχω δοκιμασει τα παντα μονο με ουλτρεξ δε λουστηκα..

Senior Member
    Originally posted by fae!_prits_
    Κοιμηθηκα το μεσημερι και δε με παιρνει ο υπνος με τιποτα. Εχω δοκιμασει τα παντα μονο με ουλτρεξ δε λουστηκα..
    Μια από τα ίδια!!!!!!!!:starhit:

Senior Member
    Originally posted by konina
    ποια ανάγκη σου υπερκαλύπτεί την ανάγκη σου να αδυνατίσεις με ότι συνεπάγεται αυτό?

Και εγώ αυτό ρωτάω τον ευατό μου!!!!!!!!!:yes:

Senior Member
    Konina μολις τελειωσεις με την break θελω κι εγω συνεντευξη..
    Δε βλεπω πολύ κοσμο να μην παρω χαρτακι ε; :P

Senior Member
    Χαχαχα.... Ότι θες, γι αυτό είμαστε όλοι εδώ

Senior Member
    αντε κουραγιο ωρε...(να χαμε τωρα ενα οικογενειακο προφιτερολπαγωτο)

Senior Member
    Originally posted by migg
    αντε κουραγιο ωρε...(να χαμε τωρα ενα οικογενειακο προφιτερολπαγωτο)
    Μην μας βάζεις ιδέες τέτοια ώρα!!!!! :yawn::yawn:

Senior Member
    συγγνωμη δεν το ηθελα..ηταν μια στιγμη αδυναμιας....κλαψ κλαψ...