Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 28
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 28 of 387 FirstFirst ... 1826272829303878128 ... LastLast
Results 406 to 420 of 5791
    Senior Member
    ρεγγα = αδυνατη
    μηπω ςτο λενε μονο εδω στα ψαρονησια? χαχαχαχαχα

Senior Member
    Originally posted by koralaki
    ρεγγα = αδυνατη
    μηπω ςτο λενε μονο εδω στα ψαρονησια? χαχαχαχαχα
    αχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχ α
    μαλλον!
    πρωτη φορα το ακουω!

αντε και τσιπουρα βρε!:smirk:

Senior Member
    χαχαχα ρε συ οκ η τσιπουρα ειναι αφρατη.
    καλα δε ξερεις τις ρεγγες παιδι μου?
    φοβερο ψαρι, παιε με τα οσπρια πολυ, πω θα μου ανοιξεις την ορεξη!!!
    αλλο θεμα :P εγραψα ταινια! καιρος για υπνο τωρα ουφ κ δε πολυνυσταξα.
    πρεπει ναλλαξω ωραρια, τελικα αν δε δουλευω 2 δουλειες δε ξυπνω νωρις...

Senior Member
    ρε κοπελια νωρις βραδινο, νηστεια και τρελα ξενυχτια δε συνδιαζονται. κατι απολα πρεπει να αλλαξεις
    ή βαλε βραδινο πιο αργα ή ξεκινα να ξυπνας νωριτερα για να νυσταζεις το βραδυ αναγκαστικα νωριτερα.
    αμα εχεις φαει απο τις 9 πως να μην πεινας? λογικο ειναι.

η τσιπουρα ειναι αφρατη καλα λες, αντε και μπαρμπουνι τοτε!!:P
    (κοκαλιαρικο ειναι)

Senior Member
    τωρα σκεφτομαι οτι τελικα
    ισως κ καποτε να νικησω παντελως την βουλιμια μου
    αν αυξησω τις στιγμες που νιωθω δυνατη κ αν
    οταν νιωθω αδυναμη μετριαζω τις επιπτωσεις
    ισως ετσι καποτε να με σιχαθει κ να εξαφανιστει η φιλη-φιδι βουλιμια...
    Και βεβαια θα την νικησεις!:thumbup:

Senior Member
    Σκεφτομαι πως καποια στιγμη πρεπει να παρω την αποφαση να γραφτω στο γυμναστηριο αν και ειμαι φτωχη πλην τιμια σπουδαστρια και τα οικονομικα μου ειναι αστα να πανε! :P
    Γιατι λιγα κιλα μου εχουν μεινει για το στοχο μου αλλα αν δεν γυμναστει αυτη η κοιλια,κλαφτα Χαραλαμπε..

Senior Member
    τώρα σκέφτομαι σοκολάααααατεςςςςς

συγνώμη αλλά αυτό θέλω!!

Senior Member
    ...σκέφτομαι ότι θα ήθελα να φάω τα πάντα τώρα!!!!! τα πάντα όμως! έφαγα ήδη αυτά που έπρεπε για σήμερα αλλά.... μένω μόνη μου και είναι δύσκολες οι νύχτες είδικά όταν είμαι όλη μερα σπίτι, φαίνετε γολγοθάς...μέχρι τώρα τα πάω αρκετά καλά με τη διατροφή μου την ακολουθώ σχεδόν κατα γράμμα αλλά και να φτάσω το στόχο μου σκέφτομαι ότι τα υπερφαγικά θα καραδωκούν και δε ξέρω αν θα μπορώ και αν θα έχω τη δύναμη να αντιστέκομαι και αν ναι υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν τελείως και να ζω ξέγνοιαστη με μια έννοια λιγότερη?? αφού είναι θέμα χαρακτήρα και όπως λέει και ο Κ.Π.Καβάφης "η πόλις θα σ'ακολουθεί, στους δρόμους θα περνάς του ίδιους....." "Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις --..." σημαίνει ότι δε θα καταφέρω να απαλλαγώ ποτέ απο αυτή την πολύ κακιά συνήθεια διότι δε μπορώ να ξεφύγω απο μένα! ουφ

Senior Member
    Originally posted by click
    ρε κοπελια νωρις βραδινο, νηστεια και τρελα ξενυχτια δε συνδιαζονται. κατι απολα πρεπει να αλλαξεις
    ή βαλε βραδινο πιο αργα ή ξεκινα να ξυπνας νωριτερα για να νυσταζεις το βραδυ αναγκαστικα νωριτερα.
    αμα εχεις φαει απο τις 9 πως να μην πεινας? λογικο ειναι.

η τσιπουρα ειναι αφρατη καλα λες, αντε και μπαρμπουνι τοτε!!:P
    (κοκαλιαρικο ειναι)
    οντως δυστηχως δεν ειδα το μηνυμα σου νωριτερα
    ωστε να αλλαξω ενα απολα.
    τα αλλαξα ολα χθες,
    κ μεχρι πριν κοιμηθω ετρωγα, κ κοιμηθηκα 12 ωρες κ να δω αποψε ποιος κοιμαται νωρις κ πως ξυπνα αυριο 8 που ερχεται η γυναικα για το καθαρισμα!
    οταν δουλευα κ πρωι βολευε, τωρα ομως ουφ ευκαιρια για αλλαγη ωραριων!

Senior Member
    Originally posted by Marry Poppins
    ...σκέφτομαι ότι θα ήθελα να φάω τα πάντα τώρα!!!!! τα πάντα όμως! έφαγα ήδη αυτά που έπρεπε για σήμερα αλλά.... μένω μόνη μου και είναι δύσκολες οι νύχτες είδικά όταν είμαι όλη μερα σπίτι, φαίνετε γολγοθάς...μέχρι τώρα τα πάω αρκετά καλά με τη διατροφή μου την ακολουθώ σχεδόν κατα γράμμα αλλά και να φτάσω το στόχο μου σκέφτομαι ότι τα υπερφαγικά θα καραδωκούν και δε ξέρω αν θα μπορώ και αν θα έχω τη δύναμη να αντιστέκομαι και αν ναι υπάρχει περίπτωση να σταματήσουν τελείως και να ζω ξέγνοιαστη με μια έννοια λιγότερη?? αφού είναι θέμα χαρακτήρα και όπως λέει και ο Κ.Π.Καβάφης "η πόλις θα σ'ακολουθεί, στους δρόμους θα περνάς του ίδιους....." "Πάντα στην πόλι αυτή θα φθάνεις. Για τα αλλού -- μη ελπίζεις --..." σημαίνει ότι δε θα καταφέρω να απαλλαγώ ποτέ απο αυτή την πολύ κακιά συνήθεια διότι δε μπορώ να ξεφύγω απο μένα! ουφ
    Κουραγιο μην το κανεις σκεψου το μετα ποσο στεναχωρημενη θασαι...

Senior Member
    Originally posted by lessing
    τωρα σκεφτομαι οτι τελικα
    ισως κ καποτε να νικησω παντελως την βουλιμια μου
    αν αυξησω τις στιγμες που νιωθω δυνατη κ αν
    οταν νιωθω αδυναμη μετριαζω τις επιπτωσεις
    ισως ετσι καποτε να με σιχαθει κ να εξαφανιστει η φιλη-φιδι βουλιμια...
    Και βεβαια θα την νικησεις!:thumbup:
    Mary Poppins απλα ειναι μια αδυναμη στιγμη σου, δες εδω τι λεγαμε, ηταν μια δυνατη στιγμη μου,
    προσπαθησε να αυξησεις τις δυνατες στιγμες σου, ετσι θα νιωσεις πιο ομορφα, για περισσοτερο.
    Καποτε θα την νικησουμε παντελως, κουραγιο!

Senior Member
    σκέφτομαι πόοοοοοοοσο πολύ θέλω να χωράω στα παλιά μου ρούχα!!!! έχω έξοδο σήμερα και είναι απο τις φορές που απο αυτά που έχω τίποτα δε μ αρέσει!! ουφ!!!!

Senior Member
    σκέφτομαι την ατάκα που έλεγε ένας φίλος μου...."αυτό δν είναι ζωή..είναι ΖΩΑΡΑ!" αλλα με διάθεση ειρωνίας και όχι κυριολεκτικά.
    σκέφτομαι να περιλλάβω όλα τα topics και να γράφω απο κάτι μήπως πάρω καμία προαγωγή ως διατροφικά διαταραγμένη, τουλάχιστον να το κάνω επαγγελματικά το "άθλημα" κ όχι να με παραμυθιάζω οτι αύριο ΘΑ είναι μια νεα υπέροχη ηλιόλουστη μέρα που θα ξυπνήσω έχοντας ξεχάσει τα πάντα, έχοντας βρει δουλειά,λεφτά κ καπάκι τον αντρα της ζωής μου!:dork::dork::dork::dork:

Senior Member
    μπράβο εαυτέ μου έξυπνε και πολυτάλαντε! εκτιμώ τις πεποιθήσεις σου, θαυμάζω το επαναστατικό σου πνεύμα... σέβομαι τις στιγμές αδυναμίας και το τσαλάκωμα σου, το θυμό και το θυελλώδες ξέσπασμα σου. Στάθηκες αντάξιος των προσδοκιών μου! κόντρα σε κάθε στερημένο "θέλω" και ανεκπλήρωτο "μπορώ". Όταν σου έλεγα "μη" σεβόσουνα την πρόσκαιρη διαταγή και έπειτα μου απαντούσες τραγουδώντας "γεύσου την άρση του πειθαναγκασμού! ζήσε ελεύθερα "! Κόντρα στις μηδενιστικές σκέψεις που βίαζαν την ψυχή σου... τώρα σε αναγνωρίζω...

Senior Member
    ποσα πολλα πολλα πολλα πολλα χρονια πισω με πηγες...........

λοιπον οταν ημουν πολυ μικρο παιδακι καθε βραδυ στο κρεβατι αυτο σκεφτομουν. ειχα και το κακο οτι ο,τι με απασχολουσε δεν το συζητουσα και τυραννιομουν μονη μου.

Μια μερα λοιπον εφαγα τη φλασια. Δε θα υπαρχω αρα δε θα το ξερω αρα δε θα υποφερω αρα οκ. Δε θαναι κατι επωδυνο. Δε θαναι τιποτα actually...
    κι ετσι σταματησα να τυραννιεμαι.

Ζησε τη ζωη κοριτσακι, μια ειναι, μετα παπαλα :wink1:

πηρες κανενα κεντρο τηλ ή να σε δειρω?:smilegrin: