Τι σκέφτεσαι τώρα; - Page 283
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 283 of 387 FirstFirst ... 183233273281282283284285293333383 ... LastLast
Results 4,231 to 4,245 of 5791
    Senior Member
    μιτσο επελεξα το τατοο μου "errare humanum est"... -> το να πλανασαι ειναι ανθρωπινο.... ουσιαστικα αυτο που θελει να πει ο ποιητης ειναι οτι το να κανεις λαθη ειναι μεσα στη ζωη κ αυτο που εχει σημασια ειναι να τα διορθωνεις κ να προχωρας....μενει να διαλεω σημειο... το θελω "παντου"...

Senior Member
    Μπραβο κονινα μου πολυ καλη επιλογη ! Και γω εχω λατινικα διαφορα, σε ποιον θα το κανεις; Κοριτσια σορυ ειμαι απ το κινητο και δεν με πολυβολευει :P

Senior Member
    χμμμ...για να ειμαι ειλικρινης δεν ξερω σιγουρα... ειναι ενα μαγαζι εδω στην περιοχη μου κ εχουν κανει φιλοι μου κ ειναι πολυ ευχαριστημενοι...οποτε κατα κει το κοβω...αλλα απο σεπτεμβρη να εχουν περασει λιγο οι ζεστες κ τα μπανια...

http://el-gr.facebook.com/PRIVETATTOO?sk=photos
    http://www.privetattoo.gr/?phpMyAdmi...f41654505c77ce

Senior Member
    AX ωραια θ ατο κατεβασω!!
    απο κινητο εμενα δεν μου κανει ουτε συνδεση!!
    Πολυ ωραιο το τατου σου κονινα μου!!

Senior Member
    AX ωραια θ ατο κατεβασω!!
    απο κινητο εμενα δεν μου κανει ουτε συνδεση!!
    Πολυ ωραιο το τατου σου κονινα μου!!

Senior Member
    πολυ καλος τον ειχα πετυχει στο περσινο φεστιβαλ :eureka:

Senior Member
    :smilegrin::smilegrin:

λοιποννννν αυτη τη στιγμη σκεφτομαι σε ποσο μεγαλη πλανη με μεγαλωσε η μαμα μου όταν μου ελεγε "να έχεις την τσέπη σου να είσαι αυτονομη" και "ο άντρας ειναι ο κουβαλητης του σπιτιου, πρεπει να βρεις εναν αντρα να σου παρεχει τα παντα"... κ στα 20κατι τολμω να ρωτησω, γιατι ο δισμοιρος ο αντρας να ανεχεται να ειναι "τα δικα του δικα μου, αλλα τα δικα μου μονο δικα μου"???????? δηλαδη θα πρεπει να εχω εναν αντρα που θα κανει 2 δουλειες (στην καλυτερη) για να τα πληρωνει ολα εκεινος... κ φυσικα θα κανει κ δουλειες στο σπιτι αφου εγω θα εχω την καριέρα μου κ θα δουλευω αλλες 10 ωρες τη μερα για να εχω την "καβαντζα" μου στην τραπεζα.... ααααααααχχχ λαθη γονεων.... επαναπροσδιορισμος αρχων κ πεποιθησεων λοιπον...........

Senior Member
    Κ η κορη μου σε εναν απο το φεστιβαλ το εκανε,στον καρπο μεσα κ θελει κ ενα στον αυχενα....
    Τωρα για τα μαθηματικα...Καμμια σχεση...Ουτε καν μισους!Μιτσοκολο τι εχεις σπουδασει?
    Wow δεν ακουσες οτι ειμαι η κακια πεθερα(η 2η κιολας)της Σωτηριας?Αφηστε ησυχο το μιτσοκολακι!Με το καλο να γεννηθει κ θα το εχουμε πριγκιπισσα!Ολο σατεν,φιογκακια,κοτσιδακια .....
    Πηγα να δω για την προικα του μωρου της φιλης μου που ειναι στο κρεβατι κ ενω ειναι αγορι κοιτουσα ολο τα ροζ!Αλλη χαρη...

Μιτσοκολο κακη?Μπενακεις βγενακεις!Το ξερεις αυτο?Εσυ τυπικοτητα,ευγενεια ,χαμογελο κ σπιτι σου!Κ ποιο το ονομα αυτης?Δε θα σας φαει που δε θα βγαλετε το δικο της?Φιλακια σε ολες!

Senior Member
    καλα αν δω το παιδι μου με σατεν και ροζ θα αναρωτιεμε αν ειναι δικο μου :lol: :lol: :lol:
    μπα δεν θα τολμησει να πει τη γνωμη της, μου εκανε μεγαλο χουνερι, και το πληρωσε διπλα, αμα θελει ας εκφερει και γνωμη

υγ: Γλαυκη μου εχω σπουδασει γραφικες τεχνες -γραφιστικη ελευθερο σχεδιο, γραμμικο, cartoon, ιστορια τεχνης, body-piercing & tattoo (δερματοστιξη) και 1 χρονο ανατομια

αλλα ασχολουμε μονο με το τατουαζ

Senior Member
    Originally posted by konina
    :smilegrin::smilegrin:

λοιποννννν αυτη τη στιγμη σκεφτομαι σε ποσο μεγαλη πλανη με μεγαλωσε η μαμα μου όταν μου ελεγε "να έχεις την τσέπη σου να είσαι αυτονομη" και "ο άντρας ειναι ο κουβαλητης του σπιτιου, πρεπει να βρεις εναν αντρα να σου παρεχει τα παντα"... κ στα 20κατι τολμω να ρωτησω, γιατι ο δισμοιρος ο αντρας να ανεχεται να ειναι "τα δικα του δικα μου, αλλα τα δικα μου μονο δικα μου"???????? δηλαδη θα πρεπει να εχω εναν αντρα που θα κανει 2 δουλειες (στην καλυτερη) για να τα πληρωνει ολα εκεινος... κ φυσικα θα κανει κ δουλειες στο σπιτι αφου εγω θα εχω την καριέρα μου κ θα δουλευω αλλες 10 ωρες τη μερα για να εχω την "καβαντζα" μου στην τραπεζα.... ααααααααχχχ λαθη γονεων.... επαναπροσδιορισμος αρχων κ πεποιθησεων λοιπον...........
    konina μου εν μερει συμφωνω με τη μαμα σου.Διαφωνω στο "τα δικα του δικα μου, αλλα τα δικα μου μονο δικα μου"?? βεβαια αλλα σιγουρα δεν θα θελα στα 45 μου να βρεθω με 3παιδια ανηλικα στους δρομους και τον τραπεζικο μου λογαριασμο αδειο (οπως επαθε η θεια μου προσφατα).Αυτο μαλλον που σου λεγε η μαμα σου ειναι να κρατας και κατι πισω "για περιπτωση αναγκης".Σιγουρα ολες δεν σκεφτομαστε οταν ξεκιναμε μια σχεση ή ενα γαμο το διαζυγιο αλλα ισως εδω ταιριαζει το "φυλαγε τα ρουχα σου για να χεις τα μισα".

Senior Member
    σουρκουνα εχεις δικιο... ομως (δυστυχως) δεν μπορεις κ να εχεις την καριερα σου (το οποιο συνεπαγεται να λειπεις απο το σπιτι, να πρεπει να αναλαβει κ ο αντρας δουλειες στο σπιτι γτ εσυ δεν προλαβαινεις κτλ) κ να περιμενεις να αναλαβει ο αλλος ολα τα εξοδα του κοινου σας βιου.... δυστυχως στις σχεσεις η κυριαρχει το μοντελο των ρολων (γυναικα-νοικοκυρα, αντρας-κουβαλητης) ή της ισοτητας (στις ευθυνες, στις υποχρεωσεις, στις δουλειες, στα εξοδα)... νομιζω ότι αυτο που ειχε η μαμα μου στο μυαλο της ήταν τα θετικα που ειχε εκλαβει ως νοικοκυρα (δεν ασχοληθηκε ποτε με το "πως" θα πληρωθουν οι λογαριασμοι, ότι ηθελε απλα το ζητουσε κ αν οχι την ιδια στιγμη σιγουρα αργοτερα το ειχε, οταν κυκλοφορει με τον μπαμπα μου ακομα κ τωρα δεν παιρνει ουτε κινητο,ουτε κλειδια, ουτε πορτοφολι τιποτα γτ "σαφεστατα" αφου εχει τον μπαμπα μου δεν χρειαζεται τιποτα αλλο μαζι της κτλ) αλλα κ τα θετικα που σου παρεχει η εργασια (εναν καλο τραπεζικο λογαριασμο, εξωσπιτικα ενδιαφεροντα κτλ). Απλά δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα δικα μας... το να εισαι ανεξαρτητος κ αυτονομος δεν αφορα μονο τα χρηματα.... δεν μπορω να λειπω ολη μερα στην δουλεια και να περιμενω να με βοηθαει ο αντρας μου στις δουλειες του σπιτιου γτ δεν προλαβαινω, κ απο την αλλη να περιμενω ο μισθος μου να μενει καθαρα στην τσεπη μου γτ ο αντρας "πρεπει" να φερνει τα λεφτα στο σπιτι.... α! κ εννοειται ότι μεσα σε όλα αυτα η μαμα μου το'χει κ απορια γτ οι γυναικες αργουν να κανουν παιδια σημερα!!! αχαχαχαχχααχ σας εχω πει οτι εχει αποδειχτει σε ερευνα πως τα "διπλα μηνυματα" σχετιζονται σε μεγαλο βαθμο με τη σχιζοφρενεια, έτσι????!!!!

:wink1:

Senior Member
    βρε που εχετε παει ολοι??? διακοπαρετε?? :smilegrin:

Senior Member
    mitsokolo Μου, καλημερα.. θελω τα φωτα σου ..

θελω να κανω ενα tattoo στον καρπο μου στο σημειο που ειναι φλεβες ... ωστε οταν πηγαινω σπιτι επειδη οι δικοι μου εχουν μια λαθος νοοτροπια για τα ατομα που εχουν ταττοο, να μπορω να το καλυπτω με βραχιολια και κορδελες..

σκεφτομαι να κανω ενα κινεζικο μονογραμμα που να συμβολιζει μια ευχη, η μια μικρη ευχη στα λατινικα ....

και το αλλο σημειο που σκεφτομαι ειναι στον αστραγαλο ... παλι το ιδιο .. η ενα μονογραμμα-συμβολο δλδ .. η μια ευχη περιμετρικα με μικρα γραμματα οποτε να μοιαζει σαν βραχιολακι!

τι απο τα δυο προτινεις εσυ?

( να πω την αληθει θελω και τα δυο και ειμαι σιγουρη πως αμα κανω το ενα θα κανω και το αλλο αργοτερα χαχαχα )

το εχω υποσχεθει στον εαυτο μου σαν δωρο για το πτυχιο μου, που αν ολα πανε καλα με τις σχολες και δεν κλεισουν θα το παρω οκτωβρη..!

Senior Member
    Ζωητσα μου καλημερα! πρωτα ειδα το u2u σου και σου απαντησα εκει, τωρα ειδα το μην. σου εδω αλλα σου απαντησα ηδη .. φιλακιαααααααααααα

Senior Member
    zwhtsa είναι σε όλον τον κόσμο γνωστό πως αν κανείς ένα tatoo,δε μένεις ποτέ στο ένα,πάντα ακολουθεί και δεύτερο και τρίτο....Εγώ έχω δύο και πάω για τρίτο(ένα για κάθε παιδί) και είναι και τεράστια.Και εμένα ο παρέρας μου δεν τα γούσταρε καθόλου.Τα έκανα παντρεμένη και δε μου είπε τίποτα,μη σου πω οτι του αρέσοθν κιόλας!Έχω ένα στην πλάτη και ένα στη γάμπα,το επόμενο δεν ξέρω ακόμα που να το χτυπήσω...