Results 4,261 to 4,275 of 5791
Thread: Τι σκέφτεσαι τώρα;
-
04-08-2011, 19:40 #4261
Originally posted by filipparas
Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...
Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
- 04-08-2011, 19:53 #4262
Originally posted by aggeloydaki
Originally posted by angelaorangel
Η πραγματικοτητα ειναι οτι οι αδυνατοι ειναι ελκυστικοτεροι απο τους πιο γεματουληδες ( βεβαια παντα οι κανονες εχουν και εξαιρεσεις).
Μη παμε στο αλλο ακρο.
Δεν λεω για τους πολυ αδυνατους που φαινονται τα κοκκαλα τους,λεω για τους αδυνατους απλα.
και βεβαια οι κοκκαλιαρηδες/κοκκαλιαρες δεν ειναι ελκυστικοι οπως βεβαια και το αλλο ακρο οι υπερβαροι.
Το μεσον ειναι το καλυτερο - που λεγανε και οι αρχαιοι ημων προγονοι ΟΜΩΣ το θεμα ειναι ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΩΒΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ.
ΤΑ ΨΥΧΙΚΑ ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΑΚΤΗΡΑΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΑΣΥΖΗΤΗΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΣΙΑ.
04-08-2011, 19:55 #4263
Originally posted by sasa32
Originally posted by filipparas
Χθες μια παλιά γνωστή που είχα να δω καιρό(είχε πιει και τα ποτάκια της) δε με αναγνώρισε!!! Χαιρέτισε τους υπόλοιπους στη παρέα και περίμενε να μας συστήσουν!!! Πολύ πλάκα...
Τις τελευταίες μέρες ακούω διάφορα σχόλια μυστήρια που ενώ μάλλον είναι για καλό εμένα μου κάθονται κάπως π.χ. μια φίλη είπε πως τώρα που "ομόρφυνα" θα μου αρχίσει τα κονέ και κάτι ανάλογα. Δε τα υπεραναλύω βέβαια αλλά θέλω γνώμη αν γίνεται, είναι όντως άκομψο ή εγω το παίρνω στραβά;
μαζι σου:yes:
04-08-2011, 21:03 #4264
σιγουρα ήταν ακομψος ο τροπος που σου το έθεσε η φίλη σου... όμως κ εγω θεωρω αντιερωτικο το πολυ παχος στον άνθρωπο ( ξεκινώντας από εμένα κ το πως νιώθω όταν ειμαι παχια κ πως όταν ειμαι κανονικη)... κ γενικα πιστεύω ότι γοητευτικο εναν ανθρωπο τον κανει κ η εσωτερικη κ η εξωτερικη ομορφια σε συνδυασμο... οπότε νομίζω ότι αυτό που σου είπε η φίλη σου ήταν ένα ακομψα διατυπωμένο κοπλιμεντο κ έτσι πιστευω πρέπει να το εκλάβεις... ουσιαστικά αυτό που σου είπε είναι ότι πάντα ήσουν όμορφος μέσα σου κ τωρα έγινες κ απ'έξω....
θα διαφωνήσω στο ότι είσαι ο ίδιος.... ο φίλιππος πριν είχε τον χ χαρακτηρα αλλά ήταν παχυς -> με ότι συνεπάγεται αυτο για εσένα... ο φίλιππος τώρα έχει τον χ χαρακτηρα αλλά είναι πιο αδύνατος -> πιο ερωτευσιμος -> με περισσότερη αυτοπεποιθηση -> ίσως με περισσότερη καχυποψία....
κ αυτό που λέω είναι ότι όσο πανέμορφοι κ αν είμαστε μέσα μας, οι άλλοι απλα δεν θα μπουν στην διαδικασια να μας ανακαλύψουν αν δεν υπάρχει κ η έλξη της εξωτερικης εμφάνισης.... για να μην εστιάσω στο πόσο διοαφορετικοι νιώθουμε εμείς με ή χωρίς κιλά κ πώς το εκπέμπουμε αυτο στους άλλους...
04-08-2011, 23:25 #4265
φιλιπ τα ιδια και χειροτερα τραβαω και εγω...ολοι ξαφνικα με κοιτανε με θαυμασμο και συγγενεις λενε..απο σενα δεν περιμεναμε οτι θα τα καταφερνες...λες και ημουν αρρωστη ή ηλιθια...τι να πεις..κοσμος.....
05-08-2011, 02:19 #4266
Προσωπικα εισπρατω μονο θαυμασμο και ατελειωτες ερωτησεις για το πως τα καταφερα ακομα και απο ανθρωπους που δεν ειχα ανταλλαξει ουτε μια κουβεντα στο παρελθον! Επισης θελω να πω οτι αυτο που βιωνω με το αντιθετο φυλο ειναι κατι το εξωπραγματικο, τουλαχιστον για τα δικα μου δεδομενα! Τετοια επιτυχια δεν ειχα ουτε στα 20 τρομαρα μου...
Κατα τα αλλα η συντηρηση παει παρα μα παρα πολυ καλα. Κανω γευματα ανα 3 ωρες, δεν μου λειπει τιποτα, δεν πειναω καθολου -ουσιαστικα δεν προλαβαινω καν να πεινασω- τρωω υγιεινα, υπερφαγικο εχω να κανω παρα πολυ καιρο και ομολογω οτι οφειλω πολλα στις νιφαδες βρωμης. Εκτος του οτι σου δινουν αυτην την "ακριβη" αισθηση της πληροτητας συμβαλουν ιδιαιτερα και στον ψυχολογικο τομεα διοτι δεν καταλαβαινεις καν οτι εισαι σε διαιτα-ισοθερμιδικη διατροφη, οταν τρως πιτσες, κρεπες, κεκακια, μηλοπιτες και κρεμες σοκολατας! Σε νορμαλ ποσοτητες βεβαια και σωστα μαγειρεμενα. Μαζι με τις σαλατες, τα φρουτα, τα δημητριακα ολικης αλεσεως, τα ψαρια και τα απαχα κρεατα αισθανομαι οτι εχω βρει τον διατροφικο μου παραδεισο, και την δεδομενη στιγμη δεν εχω καμια αμφιβολια για το αν θα μπορεσω να μονιμοποιηθω στα κιλα που ειμαι τωρα.
Επισης παιδια επανω στην χαρα σας για τα κιλα που φευγουν, μην κανετε υπερβολες στις αγορες ρουχων αν δεν φτασετε το στοχο σας, εκτος αν το φυσατε το παραδακι και εχετε και αρκετα μεγαλο παταρι
05-08-2011, 02:45 #4267
γεια σου συντροφε πριτσ....μετρας τις θερμιδες σου τωρα στη συντηρηση ή απλα κανεις μικρα τακτικα γευματα?για πες μια μερα σου(αν δεν βαριεσαι) να καταλαβω...
05-08-2011, 03:05 #4268
γεια σου κι απο μενα πριτς
εκανες διατροφη dukan?ποσο ζυγιζες και ποσο εισαι τωρα?
05-08-2011, 06:06 #4269
Κοιτα οσον αφορα τις θερμιδες, προσπαθω το καθε γευμα να μην ξεπερναει τις 400 / 450.
Το μενου σημερα ειχε:
Πρωινο: καφες και βρωμοκρεμοσοκολατα (4 κσ βρωμη βρασμενη την οποια βαζω σε μια γαβαθα και προσθετω ενα γιαουρτι 0%, ενα κγ κακαο, 3 κγ ζαχαρη natreen , κανελα και την αφηνω μια ωριτσα στην καταψυξη).
Επειτα γυμναστηριο και στην επιστροφη, 60 γραμμαρια καστανο ρυζι και 150γρ στηθος γαλοπουλα. Για επιδορπιο ενα μηλο ψιλοκομμενο σε στρογγυλες φετες, πασπαλισμενο με κανελα και ενα κουτακι zero.
Επομενη νοστιμια βρωμοκρεπα με σοκολατα μπανανα!
Βαζω στο μπλεντερ 4κσ βρωμη, 3 ασπραδια και ενα φλυτζανι του καφε γαλα 0% και βγαινουν δυο ομορφες κρεπουλες. Για τη σοκολατα: Ενα γιαουρτι 0% , 1κγ κακαο, 2 κγ ζαχαρη natreen και το απολυτο τρυκ για να απογειωθει η γευση σε αστρονομικα επιπεδα.... μιση μπανανα! Τα χτυπαω στο μπλεντερ, απλωνω την κρεμα στις κρεπες και μετα απο 40 δευτερολεπτα αποτελουν παρελθον
Ενα φρεντο εξω.
Αργοτερα ειχα μια κονσερβα τονο σε νερο, με σαλατα μαρουλι, ντοματα, αγγουρι, πιπερια και ενα κγ ελαιολαδο συν ενα κουτακι zero και τελος ενα κουτι ζελε sweet and balance το οποιο ειναι χορταστικοτατο και δροσεροτατο με μολις 50 θερμιδες.
Με μια προχειρη ματια τα υπολογιζω γυρω στις 1600 θερμιδες. Μπορει να φαινονται λιγες για αντρα αλλα με δεδομενο οτι η μονη μου φυσικη δραστηριοτητα ειναι το γυμναστηριο και ενα σαρανταλεπτο περπατημα το απογευμα και απο τη στιγμη που η ζυγαρια ειναι σταθερη (μικρες αυξομειωσεις των 200 - 300 γραμμαριων) θεωρω οτι ειμαι καλυμενος και το κυριοτερο, χορτασμενος και καθολου στερημενος!Εξαλλου οσο χανεις κιλα πεφτουν και οι θερμιδες συντηρησης.
Επι της ευκαιριας θελω να γραψω και καποιες σκορπιες σκεψεις που εχω...
Αυτο που μας παει πισω οταν προσπαθουμε να χασουμε βαρος ειναι η στερηση, η οποια οδηγει σε κακη διαθεση, αρνητικη ψυχολογια, νευρα και καταληγει στα υπερφαγικα επεισοδια τα οποια εχουν ως συνεπεια την απογοητευση, την κατακορυφη πτωση της αυτοεκτιμησης και την ματαιωση της προσπαθειας για την ερχομενη Δευτερα...
Απο τη διατροφη που εχω γραψει παραπανω, εαν αφαιρεσω το φρεντο, εαν βαλω μισο γιαουρτι στην κρεμα το πρωι και μισο γιαουρτι στην κρεπα το απογευμα αντι για δυο ολοκληρα και αν τα σαραντα λεπτα περπατημα τα κανω μια ωρα με λιγο πιο εντονο ρυθμο, αμεσως αμεσως η διατροφη γινεται υποθερμιδικη που σημαινει στο τελος της ημερας θα ειμαι μειον. Θα εχω καταναλωσει ομως και το κρεατακι μου και το ψαρικο μου και τα φρουτακια μου και τα γλυκα μου και τα αναψυκτικα μου!
Δεν υπαρχει λογος να μπαινουμε σε κατασταση λιμοκτονιας. Δεν υπαρχει λογος να στερουμαστε γευσεις. Δεν υπαρχει λογος να τρωμε ανοστα φαγητα, επειδη αντιγραψαμε μια διαιτα απο καπου. Τρωμε συχνα, μαγειρευουμε υγιεινα, προσεχουμε τις ποσοτητες και προσπαθουμε μεσα στην ημερα να "καψουμε" οσο το δυνατον περισσοτερες θερμιδες. Δεν ειναι πυρηνικη φυσικη! Δεν υπαρχουν μαγικα χαπια και εξωτικα ματζουνια. Δεν υπαρχουν διαιτες των διασημων και μηχανηματα που τα βαζεις στην πριζα και κανεις κοιλιακους φετες.
Ειναι λιγο περιεργο να τα διαβαζετε ολα αυτα απο καποιον που επελεξε ως ψευδωνυμο το "φαε-πριτς" αλλα αν εκανα παλι εγγραφη θα πεταγα το πριτς και θα το εκανα "φαε-εξυπνα".
Τελος, οσοι εχετε προσβαση σε σοβαρο λιπομετρητη πεταξτε απο το παραθυρο τις ζυγαριες! Ανεβαινεις, σε δειχνει μειον αλλα μπορει να ειναι απωλεια υγρων και μυικης μαζας. Τζαμπα χαιρεσαι. Ανεβαινεις σε δειχνει στασιμο η παραπανω απο την τελευταια φορα αλλα μπορει να ειναι μια προσωρινη κατακρατηση υγρων η μια αυξηση στη μυικη μαζα. Τζαμπα απογοητευεσαι. Το λιπος μας ενδιαφερει, αυτο θελουμε να διωξουμε και καμια ζυγαρια δεν θα μας πει αξιοπιστα το ποσοστο του στο σωμα μας. Οσοι δεν εχετε προσβαση σε σοβαρο λιπομετρητη, "ζυγιστειτε" καλυτερα στον καθρεφτη σας...
Αυτα ειναι εν ολιγοις τα συμπερασματα στα οποια εχω καταληξει. Πεινασα τωρα και πριτς... σιγα μη δεν φαω! :roll:
Καλημερες!
05-08-2011, 06:21 #4270
γεια σου κι απο μενα πριτς
εκανες διατροφη dukan?ποσο ζυγιζες και ποσο εισαι τωρα?
Ημουν 118 κιλα, ειχα βαλει στοχο αρχικα τα 80, μετα τα 78, επειτα τα 75 και τελικα τα βρηκαμε με το σωμα μου στα 73.Εχασα συνολικα 45 κιλα.
05-08-2011, 08:26 #4271
καλημερα
πριτς:smirk:
κι ολα αυτα μονος σου η ειχες παει σε διατροφολογο και σου εδωσε να ακολουθησεις καποια διατροφη?
παντως μπραβο τα καταφερες να χασεις τοσα πολλα κιλα:thumbup:
05-08-2011, 09:31 #4272
σκεφτομαι πως χανω τον ελεγχο ... και δεν πρεπει ..
αλλα περασα τοσο ομορφα εξω μαζι του ξανα ..
πφφφφφφ
αχ ρε ερωτα ... γιατι παντα κανεις τον εναν να λιωνει και να βασανιζεται??
05-08-2011, 11:49 #4273
καλημερα
πριτς:smirk:
κι ολα αυτα μονος σου η ειχες παει σε διατροφολογο και σου εδωσε να ακολουθησεις καποια διατροφη?
παντως μπραβο τα καταφερες να χασεις τοσα πολλα κιλα:thumbup:
05-08-2011, 12:18 #4274
πριτς μας δινεις δυναμη...να σαι καλα....:thumbup::thumbup::thumbup::thumbup:
05-08-2011, 12:20 #4275
Originally posted by zwhtsa
σκεφτομαι πως χανω τον ελεγχο ... και δεν πρεπει ..
αλλα περασα τοσο ομορφα εξω μαζι του ξανα ..
πφφφφφφ
αχ ρε ερωτα ... γιατι παντα κανεις τον εναν να λιωνει και να βασανιζεται??
Πώς να είμαι ικανοποιημένη με την έλλειψη ζωής;
04-08-2025, 16:10 in Κατάθλιψη - Δυσθυμία